×
حوادث
شناسه خبر : 252219
تاریخ انتشار : یکشنبه 1404/08/04 ساعت 12:25
تلاش وکلا برای اثبات بی گناهی پژمان جمشیدی + واکنش هنرمندان

تلاش وکلا برای اثبات بی گناهی پژمان جمشیدی + واکنش هنرمندان

پس از گذشت 5 روز از بازداشت پژمان جمشیدی سرانجام روز گذشته باتبدیل قرار بازداشت موقت به وثقیه این بازیگر سرشناس از زندان آزادشد.تصاویر او پس از آزادی اززندان به سرعت درشبکه های مجازی منتشر شد.از روز گذشته نیز وکلای جمشیدی تلاش خود برای اثبات بی گناهی او را آغاز کرده اند.دراین میان برخی هنرمندان نیز در فضای مجازی از مردم خواستند از قضاوت عجولانه خودداری کنند.

پس از گذشت 5 روز از بازداشت پژمان جمشیدی سرانجام روز گذشته باتبدیل قرار بازداشت موقت به وثقیه این بازیگر سرشناس از زندان آزادشد.تصاویر او پس از آزادی اززندان به سرعت درشبکه های مجازی منتشر شد.از روز گذشته نیز وکلای جمشیدی تلاش خود برای اثبات بی گناهی او را آغاز کرده اند.دراین میان برخی هنرمندان نیز در فضای مجازی از مردم خواستند از قضاوت عجولانه خودداری کنند.

کامبیز برجاس یکی از وکلای پژمان جمشیدی درباره روند پرونده این بازیگر گفت: اول اینکه در این مرحله نمی‌توانیم جزئیات این پرونده را بازگو کنیم و البته برخلاف همکارانمان که بدون اینکه کوچک‌ترین اطلاعاتی درباره این موضوع دارند بر خلاف نص قانون این موضوع را رسانه‌ای می کنند. با این حال، آنچه در حال حاضر محرز و مشخص است این است که اتهام وارد شده به آقای جمشیدی، اگر اتهامی بود که مورد تأیید اساتید دادگاه تجدیدنظر بود، هرگز رای بازداشت نقض نمی‌شد. لذا مشخصا این اتهام به اعتقاد شخصی من و بر مبنای مستندات و ادله‌ای که در اختیار داریم فاقد ادله کافی است. آقای جمشیدی کاملاً بی‌گناه هستند.

وکیل دیگر پژمان جمشیدی نیز در گفت‌وگویی اعلام کرد: "پژمان جمشیدی فردی شریف، پاک‌دست و مورد احترام است. من شخصاً از ایشان شناخت نزدیک دارم و با اطمینان می‌گویم که این اتهامات با واقعیت فاصله دارد."

به گفته وی، روند رسیدگی به پرونده در حال انجام است و حقیقت در آینده‌ای نزدیک برای افکار عمومی روشن خواهد شد.

وکیل جمشیدی همچنین از نقض قرار بازداشت موقت موکل خود خبر داد و افزود: "قرار بازداشت موقت صادره در دادگاه کیفری یک استان تهران نقض شد و به قرار وثیقه تبدیل گردید."

وی در ادامه تاکید کرد که پیگیری‌ها برای آزادی جمشیدی همچنان در حال انجام است.

وکیل جمشیدی در ادامه ، به انتقاد از برخی رسانه‌ها و شبکه‌های معاند و سودجو پرداخت که اخبار کذب و متناقضی را درباره این پرونده منتشر کرده‌اند.

وی این اخبار را خلاف واقع خواند و از افکار عمومی خواست که به دقت پیگیر حقیقت باشند.

گفتنی است که پژمان جمشیدی هنوز از بازداشت آزاد نشده است و پیگیری‌های قانونی برای آزادی وی ادامه دارد.

اظهارات تنها شاهد دادگاه

پرونده بازداشت پژمان جمشیدی، بازیگر و فوتبالیست مشهور، پس از گذشت 5 روز هنوز در هاله‌ای از ابهام قرار دارد. در حالی که برخی گزارش‌ها از تبدیل قرار وثیقه به بازداشت و انتقال وی به زندان قزلحصار حکایت دارند، وکلای او و برخی هنرمندان تأکید می‌کنند که هنوز اتهامی علیه وی ثابت نشده است. گفته می‌شود که وی به زودی با تبدیل قرار بازداشت به وثیقه آزاد خواهد شد. در همین حال خواهر پژمان جمشیدی نیز در پیامی در اینستاگرام اعلام کرد برادرش تا ساعاتی دیگر از زندان آزاد خواهد شد. 

پرونده بازداشت پژمان جمشیدی هنرپیشه و بازیکن سابق فوتبال در پی شکایت یک دختر جوان وارد مرحله تازه ای شد.این دختر ادعا کرداین هنرپیشه با ربودن او دست به اذیت و آزارش زده است.روز گذشته این هنرپیشه به دستور قاضی دادگاه روانه زندان قزلحصار شد.در حالی که در فضای رسانه ها ادعاهای متعددی مطرح می شود خواهر پژمان باانتشار پستی اعلام کرد هنوز هیچ اتهامی ثابت نشده است.

مدتی قبل، دختر جوانی با حضور در پلیس آگاهی تهران، شکایت خود را علیه یک هنرپیشه مشهور سینما و تلویزیون مطرح کرد. این دختر حدود ۲۰ ساله در اظهاراتش گفت:
«من یک بازیگر تازه‌کار هستم و از مدت‌ها قبل هنرجوی بازیگری بودم. رویای هنرپیشگی در سر داشتم تا اینکه در یک پروژه کاری با آقای پژمان جمشیدی سوپر‌استار سینما و تلویزیون آشنا شدم. او به من وعده داد و گفت می‌تواند من را وارد پروژه کاری کند. چند شب بعد به بهانه اینکه من را تا مسیری برساند، سوار ماشینش شدم اما بعد از طی مسافتی، منحرف شد و هرچه به او التماس کردم پیاده‌ام کند، توجهی نکرد. بعد من را با اجبار به خانه‌اش برد و آنجا دست و پایم را بست و به من تجاوز کرد.»

با ثبت این شکایت، روند رسیدگی قضایی آغاز شد. پرونده برای بررسی اتهام آدم‌ربایی به دادسرای جنایی تهران ارجاع و برای اتهام تجاوز به دادگاه کیفری یک استان تهران ارسال شد. طبق گزارش‌ها، با تکمیل تحقیقات در مرحله دادسرا و با توجه به شناخته‌شده بودن متهم، رسیدگی به اتهام آدم‌ربایی او در دادگاه فرهنگ و رسانه ادامه می‌یابد.

روز گذشته، متهم که گفته شده است پژمان جمشیدی است  به همراه شاکی در جلسه غیرعلنی دادگاه حاضر شدند. در پایان جلسه، قاضی پرونده قرار وثیقه بازیگر را به قرار بازداشت تبدیل کرد. متهم نیز به این تصمیم اعتراض کرده است.
رسیدگی به این پرونده همچنان در مراحل قضایی خود ادامه دارد.بازیکن سابق تیم ملی فوتبال و بازیگر سینما، سریال و تأتر است که امروز به زندان منتقل شده است. 

گفتنی است قضات دادگاه کیفری بعد از تحقیقات اولیه در پرونده‌هایی که با موضوع تجاوز مطرح می‌شود، ممکن است تشخیص دهند قرار وثیقه را تشدید کنند یا در صورت صلاحدید قرار وثیقه ابتدایی را به قرار بازداشت تبدیل کنند. و اما در مورد آقای بازیگر ‌ماجرا به این صورت بود که او نیز بدون دستگیر شدن توسط پلیس با پای خود به مرجع قضایی مراجعه کرد. در تحقیقات ابتدایی آقای سوپر‌استار اتهام خود را قویا انکار کرد و اظهار داشت که شکایت شاکی را قبول ندارد.
در این مرحله از تحقیقات، قضات دادگاه قرار وثیقه را به قرار بازداشت تبدیل کرده و تشخیص دادند که متهم تا تکمیل تحقیقات در زندان بماند که متهم و وکلایش به این تبدیل قرار اعتراض کرده‌اند. اگر اعتراض آنها در تجدید نظر قبول شود، بار دیگر قرار بازداشت به قرار وثیقه تبدیل می‌شود و اگر اعتراض پذیرفته نشود تا زمانی که قضات دادگاه تشخیص دهند در زندان می‌ماند. در نهایت متهم محاکمه شده و بنا بر ادله و مستندات موجود در پرونده برای او رای صادر می‌شود.همه این روال قضایی به این معنی نیست که تا این لحظه جرم آقای سوپراستار محرز شده یا نشده باشد.

در دادگاه چه گذشت

پنج ماهی از زمانی که شکایت دختر جوان به ثبت رسید، می‌گذرد. شاکی در اظهارات اولیه خود مدعی شده بود که متهم او را ربوده و در خانه شخصی‌اش به او تجاوز کرده است. او در طرح ابتدایی شکایت خود گفت:« من یک بازیگر تازه‌کار هستم و از مدت‌ها قبل هنرجوی بازیگری بودم. رویای هنرپیشگی در سر داشتم تا اینکه در یک پروژه کاری با آقای سوپر‌استار سینما و تلویزیون آشنا شدم.

او به من وعده داد و گفت می‌تواند مرا وارد پروژه کاری کند. چند شب بعد به بهانه اینکه من را تا مسیری برساند، سوار ماشینش شدم اما بعد از طی مسافتی، از مسیر منحرف شد و هر چه به او التماس کردم پیاده‌ام کند توجهی نکرد. بعد مرا با اجبار به خانه‌اش برد و آنجا دست و پایم را بست و به من تجاوز کرد.»

با طرح این شکایت، در حالی که دختر جوان با دستور قضایی جهت انجام معاینات و آزمایش‌های لازم به پزشکی قانونی منتقل شد، تحقیقات بیشتری در این پرونده صورت گرفت. در همین حال متهم در همان روزهای ابتدایی پس از ثبت شکایت به مرجع قضایی احضار شد و به دلیل اینکه در برابر اتهام تجاوز قرار گرفته بود، برای او وثیقه 5 میلیارد تومانی تعیین شد.

با طی روال قانونی در پرونده، متهم و شاکی ‌‌روز 28 مهر ماه بعد از گذشت چند ماه از ثبت شکایت و بعد از طی روند قضایی در جلسه‌ای که جهت مواجهه حضوری و تکمیل تحقیقات تعیین شده بود، روبه‌روی هم قرار گرفتند.این جلسه که در شعبه نهم دادگاه کیفری یک استان تهران برگزار شده بود، به معنی محاکمه آقای سوپراستار نیست. در پرونده‌هایی که با موضوع تجاوز در مراجع قضایی باز می‌شود، روال رسیدگی به این صورت است که تحقیقات ابتدایی نیز در دادگاه کیفری یک هر استان برگزار می‌شود و همانند دیگر پرونده‌های قضایی وارد مراحله دادسرا نخواهد شد.

در‌نهایت پس از تکمیل تحقیقات، متهم در همان شعبه محاکمه می‌شود و تصمیم‌گیری نهایی قضات بعد از محاکمه و اخذ دفاعیات متهم و وکیل او انجام خواهد شد. در تمامی این مراحل در حالی که متهم هر پرونده‌ای موقع احضار به مرجع قضایی، شخصا حضور پیدا کند، طبیعتا توسط پلیس دستگیر نشده و ماموران انتظامی نقشی در دستگیری او نخواهند داشت چرا‌که بعد از اخذ احضاریه با پای خود به مرجع قضایی مراجعه کرده است.

قضات دادگاه کیفری بعد از تحقیقات اولیه در پرونده‌هایی که با موضوع تجاوز مطرح می‌شود، ممکن است تشخیص دهند قرار وثیقه را تشدید کنند یا در صورت صلاحدید قرار وثیقه ابتدایی را به قرار بازداشت تبدیل کنند. و اما در مورد آقای بازیگر ‌ماجرا به این صورت بود که او نیز بدون دستگیر شدن توسط پلیس با پای خود به مرجع قضایی مراجعه کرد. در تحقیقات ابتدایی آقای سوپر‌استار اتهام خود را قویا انکار کرد و اظهار داشت که شکایت شاکی را قبول ندارد.

در این مرحله از تحقیقات، قضات دادگاه قرار وثیقه را به قرار بازداشت تبدیل کرده و تشخیص دادند که متهم تا تکمیل تحقیقات در زندان بماند که متهم و وکلایش به این تبدیل قرار اعتراض کرده‌اند. اگر اعتراض آنها در تجدید نظر قبول شود، بار دیگر قرار بازداشت به قرار وثیقه تبدیل می‌شود و اگر اعتراض پذیرفته نشود تا زمانی که قضات دادگاه تشخیص دهند در زندان می‌ماند. در نهایت متهم محاکمه شده و بنا بر ادله و مستندات موجود در پرونده برای او رای صادر می‌شود.همه این روال قضایی به این معنی نیست که تا این لحظه جرم آقای سوپراستار محرز شده یا نشده باشد.

اظهارات تنها شاهد دادگاه 

 

فرزاد حاتمی، ستاره سابق استقلال و پرسپولیس، در گفت‌وگویی  فاش کرد که در روز برگزاری دادگاه پژمان جمشیدی در همان مجتمع قضایی حضور داشته و تنها چهره سرشناس حاضر در آن روز بوده است.

حاتمی در ادامه توضیح داد که با دو قاضی پرونده گفت‌وگو کرده و درباره روند رسیدگی اطلاعاتی به دست آورده است. او همچنین گفت که بر اساس شنیده‌هایش، پژمان جمشیدی احتمالاً تا هفته آینده آزاد خواهد شد و روند تحقیقات همچنان ادامه دارد تا این پرونده به‌زودی فیصله پیدا کند.



 

اطلاعیه پلیس درباره بازداشت بازیگر مشهور

رئیس مرکز اطلاع رسانی پلیس تهران دراطلاعیه ای اعلام کرد : پلیس در بازداشت این بازیگر دخالتی نداشته است. دراین اطلاعیه آمده است : از صبح امروز برخی رسانه‌ها و کاربران فضای مجازی خبری را مبنی بر بازداشت یکی از بازیگران منتشر کرده‌اند، در حالی که پلیس تأکید کرده است هیچ دخالتی در این بازداشت نداشته است.

موضوع این پرونده از طریق شکایت شخصی یک خانم با هویت مشخص آغاز شد. این فرد با مراجعه به دادگاه کیفری یک تهران، شکایتی را علیه شخص مورد نظر مطرح کرده و پس از آن، پرونده‌ای در مرجع قضایی تشکیل شد. پس از تشکیل پرونده، مقام قضایی برای متهم احضاریه صادر کرد و وی جهت رسیدگی به شعبه نهم بازپرسی دادگاه کیفری یک تهران احضار شد. در همان‌جا، پس از انجام تحقیقات و تفهیم اتهام، بنا بر تشخیص مقام قضایی، قرار قانونی برای متهم صادر شد و وی در حال حاضر در اختیار مرجع قضایی قرار دارد.

بنابراین، این فرد به عنوان متهم احضار و در محل مرجع قضایی بازداشت شده است و هیچ‌گونه عملیات دستگیری از سوی پلیس آگاهی یا سایر یگان‌های انتظامی انجام نشده است. شکایت مطرح‌شده، شکایت شخصی با هویت حقیقی بوده و تمامی اقدامات در این پرونده توسط مرجع قضایی صورت گرفته است. پلیس تنها در صورت دستور مقام قضایی وظیفه بررسی و اجرای تصمیمات قانونی را بر عهده خواهد داشت.

اظهارات تنها شاهد دادگاه

فرزاد حاتمی، ستاره سابق استقلال و پرسپولیس، در گفت‌وگویی  فاش کرد که در روز برگزاری دادگاه پژمان جمشیدی در همان مجتمع قضایی حضور داشته و تنها چهره سرشناس حاضر در آن روز بوده است.

حاتمی در ادامه توضیح داد که با دو قاضی پرونده گفت‌وگو کرده و درباره روند رسیدگی اطلاعاتی به دست آورده است. او همچنین گفت که بر اساس شنیده‌هایش، پژمان جمشیدی احتمالاً تا هفته آینده آزاد خواهد شد و روند تحقیقات همچنان ادامه دارد تا این پرونده به‌زودی فیصله پیدا کند.

واکنش خانواده پژمان جمشیدی

استوری خواهر پژمان جمشیدی درباره بازداشت این بازیگر و فوتبالیست سابق مورد توجه کاربران قرار گرفته است.
او با بازنشر متنی در استوری خود، خبر بازداشت برادرش را رد نکرده اما تأکید کرده که هنوز هیچ اتهامی علیه او به اثبات نرسیده و تمام موارد مطرح‌شده فعلاً در حد ادعاست. به گفته او، دستگاه قضایی در حال پیگیری موضوع است.

 

استوری+خواهر+پژمان

 

 

 


نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
جایگاه متزلزل ترامپ بین رای دهندگان رنگین پوست
2 عضو شورای شهر کرمانشاه سلب عضویت شدند
نتانیاهو: برای پاسخ به هر تهدیدی از کسی اجازه نمی‌گیریم
ایران نما | معرفی جاذبه های گردشگری شهرهای ایران(110) « بازرگان»
خطیب‌زاده: به دیپلماسی در زمان مناسب نگاه می‌کنیم
تولد دوقلوها در بابل پس از 6 سال فریز جنین
مرگ 4 ورزشکار حین تمرین در کمتر از 2 هفته؛ علت: ایست قلبی
نتانیاهو آزادی اسیران را به همه‌چیز ترجیح داد
دانشگاه تهران دیگر دانشجوی نوبت دوم نمی‌پذیرد
امضای توافق صلح میان تایلند و کامبوج در حضور ترامپ
اوسمار مقابل تراکتور روی نیمکت می‌نشیند؟
از آسمان ایران، بی‌مهری می‌بارد
شهردار شیرود بازداشت شد
حمله با چاقو در استرالیا با 2 کشته و زخمی
حکم قصاص قاتل مأمور پلیس شهریار اجرا شد
استقلال (0) - فجر سپاسی (0) پیروز و آبی ها به هم رسیدند + ترکیب دو تیم
کامالا هریس: روزی رییس جمهور خواهم شد
رشد قیمت سکه و طلا امروز 4 آبان 1404 + جدول قیمت ها
دستور رهاسازی آب به سوی هورالعظیم
افشاگری پسر «قذافی» از نقش او در زندانی شدن «سارکوزی»
نوید محمدزاده از بازی در نمایش «سی‌صد» استعفا داد + فیلم
خودروهای بدون معاینه فنی روزانه جریمه میشوند
کریم باقری: قطع همکاری با سرمربی راه و رسمی دارد
ایست قلبی قهرمان پرورش اندام خوزستان حین تمرین
«غریب آبادی» به افغانستان سفر کرد
ترامپ: قدرت هسته‌ای ایران را گرفتیم!
آزمایش موفق موشک هسته‌ای «بوروستنیک» مسکو
سارقان موزه لوور بازداشت شدند
حذف پشت حذف؛ این بار کاپیتان تیم ملی تکواندو بانوان
قیمت دلار و سایر ارزها امروز یکشنبه 4 آبان 1404
توانیر افزایش قیمت برق را تکذیب کرد
سرگرد قلابی به دام پلیس افتاد
کشت خشخاش در کشور ممنوع است
ادامه ناکامی تکواندوی ایران در قهرمانی جهان
رشد 24 هزار واحدی بورس امروز 4 آبان 1404
کاهش 70 درصدی بارش ها در مهر ماه
تحریم و توازن نوین قدرت فناورانه
شورای رقابت علیه 7 نهاد اعلام جرم کرد
تلاش وکلا برای اثبات بی گناهی پژمان جمشیدی + واکنش هنرمندان
ترور فرماندهان در جنگ 12 روزه ربطی به واتس‌اپ نداشت
وزیر کشور عمان فردا با لاریجانی دیدار می‌کند
پیام تسلیت دکتر پزشکیان در پی درگذشت مادر 3 شهید دفاع مقدس
نورنما | چطور همه چیز در لحظه بلعیده می‌شود؟!
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز یکشنبه 4 آبان 1404+ جدول
خودداری نخست‌وزیر هند برای دیدار با ترامپ
برای تحویل اجساد صهیونیست‌ها جدول زمانی مشخصی وجود ندارد
دیدار امیر قطر با ترامپ در پایگاه العدید
اعتماد مفرط به ترامپ، اشتباه راهبردی است
آغاز ثبت‌نام آزمون دکتری 1405 از امروز
نامه ایران، روسیه و چین به سازمان ملل، نمادی از همبستگی سه قدرت بزرگ است
X
آگهی تبلیغاتی