×
بین الملل
شناسه خبر : 252213
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1404/07/29 ساعت 09:22
نه به پادشاهی!

محمدکاظم انبارلویی:

نه به پادشاهی!

امام خامنه‌ای در دیدار با قهرمانان ورزشی به نمایندگی از افکار عمومی جهان و جامعه جهانی با طرح یک پرسش تاریخی از ترامپ رئیس‌جمهور آمریکا پرسید:« اصلا شما چه‌کاره هستید؟!»

نورنیوز- گروه بین الملل: امام خامنه‌ای در دیدار با قهرمانان ورزشی به نمایندگی از افکار عمومی جهان و جامعه جهانی با طرح یک پرسش تاریخی از ترامپ رئیس‌جمهور آمریکا پرسید:« اصلا شما چه‌کاره هستید؟!»
۱- میلیون‌ها نفر شنبه گذشته در ۵۰ ایالت آمریکا در ۲۷۰۰ شهر این کشور به خیابان‌ها ریختند و با فریادهای خشم‌آلود فریاد زدند؛ «ما شاه نمی‌خواهیم».
این حضور میلیونی یک قاب حقیقی از فروپاشی، زوال و انحطاط دموکراسی در آمریکا بود.
فیلسوفان مدرنیته که دو قرن است برای بزک کردن دموکراسی غرب زحمت کشیدند، تنشان در قبر لرزید که از دل بزرگ‌ترین دموکراسی در غرب سروکله یک پادشاه فاشیست پیدا شده است.
نیم‌قرن پیش که مردم ایران به خیابان‌ها ریختند و شعار «مرگ بر شاه» سر دادند رهبران همین دموکراسی پوسیده آمریکا به شاه ایران توصیه کردند مردم را به گلوله ببندند!
اما آمریکایی‌ها خوش‌شانس‌ترین آدم‌های روی زمین هستند چون پادشاه آنان، آن‌ها را به گلوله نبست!
همه دنیا منتظر بودند ببینند واکنش شاه آمریکا نسبت به این «نفرت ملی» چیست؟!
خبرگزاری‌های جهان خبر واکنش ترامپ را این‌طور واتاب دادند که وی در پاسخ به اعتراضات خشم‌آلود مردم در تروث سوشال فیلمی را منتشر کرده است که با هوش مصنوعی ساخته‌شده است و نشان می‌دهد ترامپ درحالی‌که تاج شاهی بر سر دارد سوار بر جنگنده‌ای با طرح «پادشاه ترامپ» است و روی سر میلیون‌ها جمعیت معترض در خیابان‌های آمریکا مدفوع می‌ریزد!
این واکنش نشان می‌دهد ترامپ خود را رئیس‌جمهور آمریکا نمی‌داند و حرف معترضین را قبول دارد او یک پادشاه است نه رئیس‌جمهور!
و با ریختن مدفوع سر مردم بوی گند عفونت دموکراسی آمریکایی را در داخل و خارج آمریکا می‌پراکند!
او همچنین به مردم آمریکا با این پیام اعلام کرد؛ شما حتی شایسته کشته شدن نیستید خودتان به من رأی دادید و این «گند» را بالا آوردید.
۲- فیلسوفان سیاسی غرب که در قید حیات هستند هنوز یک صورت‌بندی جدید از دموکراسی در پوشش پادشاهی یا پادشاهی با زرورق دموکراسی ندادند. آن‌ها تکلیف مقلدین خود را در دیگر نقاط جهان مشخص نکردند.
این پدیده یک پیام برای کسانی که سنگ دموکراسی آمریکایی را در ایران به سینه می‌زنند هم دارد و آن این‌که پادشاه آمریکا در پاسخ به نقد مردم یا اعتراض مردم جوابی جز ریختن کثافت بر سر آن‌ها ندارد. کسی که با مردم خود این‌طور برخورد می‌کند معلوم است به طرفداران خود در دیگر کشورها ازجمله غرب‌گراها و
 آمریکا پرستان چه خواهد کرد؟!
۳- حال حرف مردم آمریکا چیست؟ مردم می‌گویند بدهی آمریکا به سی‌وهفت و نه‌دهم تریلیون دلار رسیده است ترامپ هرروز ۲۵ میلیارد دلار به آن بدهی اضافه می‌کند.
بر اساس نظرسنجی‌ها ۵۵ درصد مردم مخالف سیاست‌های اقتصادی ترامپ هستند همین نظرسنجی‌ها می‌گوید؛ ۶۲ درصد مردم او را در مهار تورم موفق نمی‌دانند.
همین تعداد می‌گویند ترامپ مالیات مردم آمریکا را صرف جنایات جنگی در فلسطین اشغالی و کشتار بی‌رحمانه کودکان و زنان در غزه و کرانه غربی رود اردن می‌کند.
مردم می‌گویند؛ بودجه عظیمی صرف لات‌بازی نظامی آمریکا در جنگ اوکراین، حمله به ایران، مردم‌آزاری در ونزوئلا ، جنگ‌طلبی در آب‌های چین و ... می‌کند.
رهبر انقلاب اسلامی در دیدار قهرمانان ورزشی با اشاره به مطالبات مردم آمریکا در این راهپیمایی بزرگ خطاب به ترامپ فرمودند: «شما اگر خیلی توانایی دارید به‌جای دخالت در کار دیگر کشورها این میلیون‌ها نفر را آرام کنید و به خانه‌های خود بازگردانید.»
۴- آینده‌پژوهان و استراتژیست‌های غرب می‌گویند: آمریکا در ربع قرن بیست‌و‌یکم در حال فروپاشی و استیصال و در مسیر زوال و انحطاط تاریخی است. پادشاهان آمریکا نظم جهانی، حقوق بین‌الملل و روابط بین‌الملل را با سیاست‌های جنگ‌طلبانه به هم زدند و نظم جدیدی هم ایجاد نکردند.
آن‌ها می‌گویند یک شورش جدی در کف و سقف جوامع دیده می‌شود و آن مخالفت با سیاست‌های آمریکا در گستره ۵ قاره جهان است.
آن‌ها می‌گویند؛ دو قدرت اتمی جهان یعنی روسیه و چین به همراه ۱۲۰ کشور غیرمتعهدها در سمت درست تاریخ در کنار مردم ایران ایستاده‌اند و به سیاست‌های آمریکا و سه کشور شرور اروپایی «نه» می‌گویند. این واقعیت یعنی؛ ظهور نظم جدید و فروپاشی اقتدار غرب و نظم آمریکایی! نظم جدید؛ سلطنت و پادشاهی را در هیچ ساحتی به رسمیت نمی‌شناسد.
 


رسالت
نظرات

آخرین اخبار
پاپ یک مهاجر غیرقانونی سابق را مسئول کلیسای آمریکا کرد
ادعای نخست وزیر اسبق اسرائیل: تشکیل دولت فلسطین از دستور کار خارج است
کوبا اقدامات قهری یکجانبه جدید آمریکا علیه این کشور را محکوم کرد
شهادت امام جماعت حرم سیده زینب در دمشق
خط مشاوره 190 برای حمایت روانی_اجتماعی راه اندازی شد
پیامدهای تشخیص نادرست بیماری کودکان
اتحادیه اروپا: در برابر تعرفه‌های ترامپ همه گزینه‌ها روی میز است
رایزنی وزیران امور خارجه ایران و فرانسه
شهادت بیش از 2600 نفر درحملات هوایی رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان
احتمال حمله نظامی آمریکا به کوبا قوت گرفت
عوارض افراط در مصرف آنتی‌بیوتیک‌ها
31 نفر در حمله رژیم اسرائیل به «ناوگان صمود» زخمی شدند
تعلیق پروازهای لوفت‌هانزا به رژیم اسراییل تا پایان ماه ژوئن تمدید شد
روسیه: برخی کشورهای اروپایی به داشتن سلاح هسته‌ای می‌اندیشند
حملات جدید حزب‌الله لبنان علیه اسرائیل با کشته شدن 2 صهیونیست
افشاگری درباره فروش تسلیحات نظامی به متحدان آمریکا در خاورمیانه
ادعاهای ترامپ درمورد نابودی نیروی دریایی و هوایی ایران حقیقت ندارند
مدودف: اتحادیه اروپا را افراد نادان، مخرب و کوته‌فکر رهبری می‌کنند
دستور خروج 5 هزار نظامی آمریکایی از آلمان صادر شد
فشار آمریکا به عون برای دیدار با نتانیاهو در کاخ سفید
رایزنی ویتکاف و عبدالعاطی درباره پرونده مذاکرات میان ایران و آمریکا
جزئیات گفتگوی تلفنی «عراقچی» و «کایا کالاس»
آغاز سفر دریایی گردشگران به کیش از فردا
چین ریاست شورای امنیت را بر عهده گرفت
صادرات نفت خام عراق از مرز سوریه آغاز شد
سناتور دموکرات تلفات ارتش آمریکا را فاش کرد
پالتیکو: ترامپ مدعی پایان جنگ ایران شد
آرامگاه محمدرضا لطفی ساخته می شود
پیام تبریک عراقچی به نخست وزیر جدید عراق
محسن رضایی: آمریکایی‌ها درس‌های زیادی در خلیج فارس یاد خواهند‌ گرفت
نبیه بری: تجاوزات اسرائیل در آتش‌بس تشدید شد
مدیریت جدید خلیج فارس بر مدار فرمان رهبر معظم انقلاب
احتمال شنیدن صدای انفجارهای کنترل شده در عسلویه
ازسرگیری پروازهای رشت- مشهد و بالعکس
جو کنت: اسرائیل امریکا را برای جنگ متقاعد کرد
دیدار اعضای فراکسیون وفاداری به مقاومت لبنان با سفیر ایران در بیروت
سی ان ان:تقریبا همه سایت‌های نظامی آمریکا در خاورمیانه تخریب شده اند
سودجویان بازار خودرو را آشفته کردند
فرماندهی کل سپاه: کارگران پیشران‌ پیشرفت عزت و عظمت کشور
مخالفت ترامپ با ضرب‌الاجل 60 روزه برای جنگ با ایران
دیدار فیدان با رئیس سازمان الحشد الشعبی عراق
توقف ساخت‌وساز غیرمجاز در حریم یک اثر تاریخی در لرستان
شهادت 14 نفر در عملیات پاکسازی مهمات در زنجان
ترور امام جماعت حرم حضرت زینب (ع) در سوریه
ترامپ در دستیابی به اهداف جنگ علیه ایران ناکام مانده است
جسد مرد مفقودی در سد شاه‌قاسم بویراحمد کشف شد
محاصره دریایی آمریکا پرخطر و کم‌دستاورد است
8 مصدوم در تصادف زنجیره‌ای محور آذرشهر-گنبرف
61 درصد آمریکایی‌ها مخالف اقدام نظامی علیه ایران
امارات با خروج از اوپک تنش نفتی با عربستان را آغاز کرد