×
بین الملل
شناسه خبر : 252213
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1404/07/29 ساعت 09:22
نه به پادشاهی!

محمدکاظم انبارلویی:

نه به پادشاهی!

امام خامنه‌ای در دیدار با قهرمانان ورزشی به نمایندگی از افکار عمومی جهان و جامعه جهانی با طرح یک پرسش تاریخی از ترامپ رئیس‌جمهور آمریکا پرسید:« اصلا شما چه‌کاره هستید؟!»

نورنیوز- گروه بین الملل: امام خامنه‌ای در دیدار با قهرمانان ورزشی به نمایندگی از افکار عمومی جهان و جامعه جهانی با طرح یک پرسش تاریخی از ترامپ رئیس‌جمهور آمریکا پرسید:« اصلا شما چه‌کاره هستید؟!»
۱- میلیون‌ها نفر شنبه گذشته در ۵۰ ایالت آمریکا در ۲۷۰۰ شهر این کشور به خیابان‌ها ریختند و با فریادهای خشم‌آلود فریاد زدند؛ «ما شاه نمی‌خواهیم».
این حضور میلیونی یک قاب حقیقی از فروپاشی، زوال و انحطاط دموکراسی در آمریکا بود.
فیلسوفان مدرنیته که دو قرن است برای بزک کردن دموکراسی غرب زحمت کشیدند، تنشان در قبر لرزید که از دل بزرگ‌ترین دموکراسی در غرب سروکله یک پادشاه فاشیست پیدا شده است.
نیم‌قرن پیش که مردم ایران به خیابان‌ها ریختند و شعار «مرگ بر شاه» سر دادند رهبران همین دموکراسی پوسیده آمریکا به شاه ایران توصیه کردند مردم را به گلوله ببندند!
اما آمریکایی‌ها خوش‌شانس‌ترین آدم‌های روی زمین هستند چون پادشاه آنان، آن‌ها را به گلوله نبست!
همه دنیا منتظر بودند ببینند واکنش شاه آمریکا نسبت به این «نفرت ملی» چیست؟!
خبرگزاری‌های جهان خبر واکنش ترامپ را این‌طور واتاب دادند که وی در پاسخ به اعتراضات خشم‌آلود مردم در تروث سوشال فیلمی را منتشر کرده است که با هوش مصنوعی ساخته‌شده است و نشان می‌دهد ترامپ درحالی‌که تاج شاهی بر سر دارد سوار بر جنگنده‌ای با طرح «پادشاه ترامپ» است و روی سر میلیون‌ها جمعیت معترض در خیابان‌های آمریکا مدفوع می‌ریزد!
این واکنش نشان می‌دهد ترامپ خود را رئیس‌جمهور آمریکا نمی‌داند و حرف معترضین را قبول دارد او یک پادشاه است نه رئیس‌جمهور!
و با ریختن مدفوع سر مردم بوی گند عفونت دموکراسی آمریکایی را در داخل و خارج آمریکا می‌پراکند!
او همچنین به مردم آمریکا با این پیام اعلام کرد؛ شما حتی شایسته کشته شدن نیستید خودتان به من رأی دادید و این «گند» را بالا آوردید.
۲- فیلسوفان سیاسی غرب که در قید حیات هستند هنوز یک صورت‌بندی جدید از دموکراسی در پوشش پادشاهی یا پادشاهی با زرورق دموکراسی ندادند. آن‌ها تکلیف مقلدین خود را در دیگر نقاط جهان مشخص نکردند.
این پدیده یک پیام برای کسانی که سنگ دموکراسی آمریکایی را در ایران به سینه می‌زنند هم دارد و آن این‌که پادشاه آمریکا در پاسخ به نقد مردم یا اعتراض مردم جوابی جز ریختن کثافت بر سر آن‌ها ندارد. کسی که با مردم خود این‌طور برخورد می‌کند معلوم است به طرفداران خود در دیگر کشورها ازجمله غرب‌گراها و
 آمریکا پرستان چه خواهد کرد؟!
۳- حال حرف مردم آمریکا چیست؟ مردم می‌گویند بدهی آمریکا به سی‌وهفت و نه‌دهم تریلیون دلار رسیده است ترامپ هرروز ۲۵ میلیارد دلار به آن بدهی اضافه می‌کند.
بر اساس نظرسنجی‌ها ۵۵ درصد مردم مخالف سیاست‌های اقتصادی ترامپ هستند همین نظرسنجی‌ها می‌گوید؛ ۶۲ درصد مردم او را در مهار تورم موفق نمی‌دانند.
همین تعداد می‌گویند ترامپ مالیات مردم آمریکا را صرف جنایات جنگی در فلسطین اشغالی و کشتار بی‌رحمانه کودکان و زنان در غزه و کرانه غربی رود اردن می‌کند.
مردم می‌گویند؛ بودجه عظیمی صرف لات‌بازی نظامی آمریکا در جنگ اوکراین، حمله به ایران، مردم‌آزاری در ونزوئلا ، جنگ‌طلبی در آب‌های چین و ... می‌کند.
رهبر انقلاب اسلامی در دیدار قهرمانان ورزشی با اشاره به مطالبات مردم آمریکا در این راهپیمایی بزرگ خطاب به ترامپ فرمودند: «شما اگر خیلی توانایی دارید به‌جای دخالت در کار دیگر کشورها این میلیون‌ها نفر را آرام کنید و به خانه‌های خود بازگردانید.»
۴- آینده‌پژوهان و استراتژیست‌های غرب می‌گویند: آمریکا در ربع قرن بیست‌و‌یکم در حال فروپاشی و استیصال و در مسیر زوال و انحطاط تاریخی است. پادشاهان آمریکا نظم جهانی، حقوق بین‌الملل و روابط بین‌الملل را با سیاست‌های جنگ‌طلبانه به هم زدند و نظم جدیدی هم ایجاد نکردند.
آن‌ها می‌گویند یک شورش جدی در کف و سقف جوامع دیده می‌شود و آن مخالفت با سیاست‌های آمریکا در گستره ۵ قاره جهان است.
آن‌ها می‌گویند؛ دو قدرت اتمی جهان یعنی روسیه و چین به همراه ۱۲۰ کشور غیرمتعهدها در سمت درست تاریخ در کنار مردم ایران ایستاده‌اند و به سیاست‌های آمریکا و سه کشور شرور اروپایی «نه» می‌گویند. این واقعیت یعنی؛ ظهور نظم جدید و فروپاشی اقتدار غرب و نظم آمریکایی! نظم جدید؛ سلطنت و پادشاهی را در هیچ ساحتی به رسمیت نمی‌شناسد.
 


رسالت
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
رئیس‌جمهور: نباید درآمد اصلاح قیمت سوخت برای بخش‌های دیگر خرج شود
پیام تسلیت رهبر معظم انقلاب در پی درگذشت حجت‌الاسلام شاهچراغی
کلیات بودجه سال 1405 در جلسه هیأت دولت تصویب شد
معمای «جغد قرمز»
موجودی کالاهای اساسی در بنادر و گمرکات به 5 میلیون تن رسید
شوک بزرگ ستاره خارجی به استقلال پیش از بازی با خیبر
ادامه حمایت آمریکا از رژیم صهیونیستی
عکس های منتخب هفته جهان،14 دسامبر 2025
قیمت آجیل مخلوط شب یلدا اعلام شد
تأیید نتایج نهایی انتخابات پارلمانی از سوی دادگاه فدرال عراق
غریب‌آبادی: جنگ و تجاوزگری رژیم صهیونیستی و آمریکا، مهم‌ترین چالش جهان است
قالیباف: کارآمدی حکمرانی دینی شرط تحقق ایران قوی است
تراکتور با شکست پیکان به مسیر برد بازگشت
رفع مشکلات تامین ارز نهاده‌های دامی توسط سران قوا
شناسایی بیش از 1200 واحد صنعتی آلاینده در پایتخت
فوتسال بانوان پاکستان به مربی ایرانی سپرده شد
مرگ جنجالی خواننده ترک؛ دخترش بازداشت شد
زلنسکی آماده دادن امتیازات بزرگ است
سقوط قهرمان کشتی؛ کورتانیدزه راهی زندان شد
بومی‌سازی فناوری به روایت مرکز تحقیق و نوآوری همراه اول در نمایشگاه «تستا»
فرمانده ارشد القسام ترور شد/حماس ترور را تایید کرد
نتانیاهو حمله به یهودیان در استرالیا را محکوم کرد
آمار نماینده تهران درباره زندانیان مهریه نادرست است
پیش‌فروش بلیت قطارهای مسافری از سه‌شنبه
جدول لیگ ایران فوتبال در پایان مسابقات امروز
پایان بازی؛ پرسپولیس(1) - آلومینیوم (0)/پرسپولیس به صدر برگشت+ فیلم گل اول
ایران حمله در سیدنی را محکوم کرد
زلنسکی: از عضویت در ناتو منصرف شدیم
مهلت ثبت‌نام آزمون کارشناسی‌ارشد سال 1405 تمدید شد
پرداخت سود سهام عدالت 1403 منوط به پرداخت شرکت‌های سرمایه‌پذیر
ورود سامانه بارشی جدید از فردا/ هوای پایتخت 5 درجه سرد می‌شود
قتل هولناک کودک 13 ساله در چابهار؛ جسد پشت زندان پیدا شد/مثله‌ شدن جسد کودک صحت ندارد
انفجار پهپادی در لبنان؛ خودرویی هدف قرار گرفت
نخستین ارائه VoLTE در رومینگ بین‌الملل توسط همراه اول
نشست تهران و بازتعریف نقش همسایگان افغانستان
آماده‌باش تیم‌های عملیاتی جمعیت هلال احمر/اسکان اضطراری هزار حادثه‌دیده در برف و سیلاب
آماده‌باش در پایگاه‌های نظامی آمریکا در سوریه
جزئیات فروش 12 محصول ایران خودرو/ اختلاف قیمت از کارخانه تا بازار چقدر است؟
تل‌آویو استرالیا را به تشویق حملات ضدیهودی متهم کرد
ارتش لبنان ادعای تل‌آویو درباره وجود سلاح در یانوح را تکذیب کرد
ترامپ نوکر پوتین است
کشته و مجروح شدن 6 آمریکایی در تدمر/ ترامپ: انتقام جدی است/بازداشت 11 عنصر شورشیان سوریه
خشکسالی‌ کل و قوچ‌ها را به معابر شهری کشاند
نمایان شدن «شن زرد» پس از خاکبرداری در نزدیکی حرم امام حسین(ع)
خشم تل‌آویو از استرالیا پس از تیراندازی مرگبار در سیدنی
توقیف 2 لنج غیرمجاز عمانی و کشف 100 کیلوگرم مارماهی
اخراج استاد ایرانی از دانشگاه آرکانزاس، رسوایی دیگری برای آمریکا است
تیراندازی مرگبار در جشن مذهبی یهودیان در سیدنی + کشته شدن خاخام اسرائیلی + فیلم تیراندازی
دستور وزیر کشور برای آماده‌باش کامل استانداران 4 استان
انسداد محور پونل- خلخال در پی کولاک شدید
X
آگهی تبلیغاتی