×
بین الملل
شناسه خبر : 252113
تاریخ انتشار : دوشنبه 1404/07/28 ساعت 18:33
شهادت ده‌ها تن دیگر فلسطینی با نقض آتش بس در غزه

شهادت ده‌ها تن دیگر فلسطینی با نقض آتش بس در غزه

وزارت بهداشت فلسطین در نوار غزه روز دوشنبه اعلام کرد که طی 24 ساعت گذشته در نتیجه حملات جدید رژیم صهیونیستی، 57 نفر از شهروندان فلسطینی به شهادت رسیده‌اند که از میان آنها، 10 تن از زیر آوار بیرون کشیده شده‌اند.

نورنیوز-گروه بین الملل: وزارت بهداشت فلسطین در نوار غزه اعلام کرد که در پی تکرار حملات رژیم صهیونیستی و نقض آتش‌بس، ده‌ها فلسطینی در ۲۴ ساعت گذشته شهید و زخمی شده‌اند.

به گزارش  خبرگزاری شهاب، وزارت بهداشت فلسطین در نوار غزه روز دوشنبه اعلام کرد که طی ۲۴ ساعت گذشته در نتیجه حملات جدید رژیم صهیونیستی، ۵۷ نفر از شهروندان فلسطینی به شهادت رسیده‌اند که از میان آنها، ۱۰ تن از زیر آوار بیرون کشیده شده‌اند.

طبق این گزارش، همچنین ۱۵۸ نفر مجروح نیز در شبانه روز گذشته به بیمارستان‌های مختلف نوار غزه منتقل شده‌اند.

در بیانیه وزارت بهداشت غزه آمده است که تعداد زیادی از قربانیان همچنان زیر آوار و در خیابان‌ها باقی مانده‌اند و نیروهای امداد و دفاع شهری، قادر به دسترسی به آن‌ها نیستند.

طبق این بیانیه، تعداد شهدای تجاوز رژیم صهیونیستی به غزه از آغاز حملات تاکنون به ۶۸ هزار و ۲۱۶ نفر رسیده و شمار زخمی‌ها نیز به ۱۷۰ هزار و ۳۶۱ نفر افزایش یافته است.

وزارتخانه مذکور همچنین اعلام کرد که از زمان اعلام آتش‌بس، دهها نفر به شهادت رسیده و ۳۰۳ نفر مجروح شده‌اند که همگی قربانی نقض آتش‌بس از سوی رژیم صهیونیستی هستند.

در همین پیوند، شب گذشته، دفتر اطلاع رسانی دولتی غزه اعلام کرد: از زمان اجرای آتش بس تاکنون (نیمه شب گذشته)، رژیم اشغالگر صهیونیستی ۸۰ بار آتش بس را نقض کرده که این نقض ها منجر به شهادت ۹۷ تن و مجروحیت ۲۳۰ نفر شده است.

بر اساس آمار بیمارستان‌های غزه، در شبانه‌روز گذشته ۴۷ شهید به مراکز درمانی منتقل شده‌اند که سهم بیمارستان «الشفاء» ۴ شهید، «المعمدانی» ۲ شهید، «العودة» ۲۴ شهید، «الأقصی» ۱۲ شهید و «ناصر» ۵ شهید بوده است.

منابع بیمارستانی همچنین اعلام کردند که از نظر جغرافیایی، شش نفر در شمال غزه، ۳۶ نفر در مناطق مرکزی و پنج نفر در جنوب این باریکه در نتیجه حملات رژیم اسرائیل جان خود را از دست داده‌اند.

وزارت بهداشت غزه همچنین هشدار داد که وضعیت انسانی در نوار غزه به مرحله بحرانی رسیده است؛ ۲۲ هزار بیمار نیاز فوری به خروج از غزه و درمان در خارج از منطقه دارند. از میان آن‌ها پنج هزار نفر مبتلا به سرطان و ۵۶۰۰ کودک مجروح هستند که مجوز خروج برای درمان دریافت کرده‌اند.

این وزارتخانه افزود که ۲۰ درصد از کودکان زیر پنج سال در غزه از سوء‌تغذیه شدید رنج می‌برند و ۳۰ درصد از مجروحان جنگ اخیر کودک هستند. افزون بر این، تجاوزات رژیم صهیونیستی تاکنون ۵۶ هزار کودک را یتیم کرده است.

رژیم صهیونیستی هفتم اکتبر ۲۰۲۳ (۱۵ مهر ۱۴۰۲) جنگ علیه نوار غزه را با دو هدف اصلی از بین بردن جنبش حماس و بازگرداندن اسیران صهیونیست از این منطقه آغاز کرد اما در رسیدن به این اهداف شکست خورد و ناچار شد به توافق با جنبش حماس برای تبادل اسیران روی آورد.

در طول جنگ تجاوزکارانه رژیم صهیونیستی علیه مردم غزه، این رژیم انواع جنایت و نسل کشی را مرتکب شد و یکی از وجوه بارز این جنایت‌ها، حملات عمدی به مراکز مسکونی، مدارس، بیمارستان‌ها، اردوگاه‌های آوارگان و مردم گرسنه در نزدیک مراکز توزیع کمک‌ها است.


نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
گل‌های دی ان ای به بدن دارو می‌رسانند!
خشونت علیه مسلمانان در هند به سرگرمی تبدیل شده است
هشدار درباره رژیم کتوژنیک
برای سلامتی ریه ها آه بکشید
گفتگوی عراقچی و گوترش پیرامون مسائل غزه
کارشکنی اسرائیل در غزه همزمان با آغاز مذاکرات مرحله دوم آتش‌بس
اولتیماتوم چند هفته‌ای ترامپ به چین
شهادت 270 نفر در لبنان پس از برقراری آتش بس
سهمیه جهانی برای گلبال ایران
اسرائیل طرح آمریکا برای توقف حملات به لبنان را رد کرد
غریب‌آبادی: همکاری با آژانس در چارچوب توافق قاهره‌ متوقف شد
آمریکا تحریم های سوریه را لغو می کند؟
اعتراف عجیب نتانیاهو به نسل کشی در غزه
چرا داوران دیدار استقلال و الوحدات تغییر کردند؟
ادعای نیوزویک درباره گسترش همکاری‌های تهران و مسکو
راه‌حل قالیباف برای مترو حومه و بافت فرسوده تهران
نورنما | عبور جالب یک کشتی از تنگه پاناما
کسری بودجه 300 هزار میلیارد تومانی تأمین اجتماعی تا پایان سال!
قتل خونین پدرزن توسط دامادش
ماجرای احضار کادر فنی پرسپولیس چیست؟
وزیر میراث فرهنگی : اختیاراتم را به استانداران تفویض کردم
نظامیان آذربایجانی به نیروهای چند ملیتی در غزه پیوستند
آمریکایی‌ ها در صدر گردشگران حرم حضرت معصومه (س)
تعطیلی پالایشگاه روسیه به دنبال حمله پهپادی اوکراین
بازدید همسران سفیران 20 کشور از گروه صنعتی و پژوهشی زر(زرکام)
دومین پیروزی تیم فوتبال نوجوانان مقابل قرقیزستان
رئیس جمهور سابق فرانسه روانه زندان شد
درخشش پرشکوه دختران هندبالیست ایران مقابل چین
علی مطهری: جای حجاب، کم‌فروشی و گرانفروشی را رصد کنید
واکنش عراقچی به ادعاهای ضدایرانی لهستان
جزئیات سقوط بالگرد نیروی دریایی آمریکا
واکنش یوسف پزشکیان به سخنان اخیر مهرداد بذرپاش
بیانیه بغداد درباره رایزنی اخیر لاریجانی و الاعرجی
عکس های منتخب ایران، دوشنبه 28 مهر 1404
موج جدید تنش میان ترامپ و کلمبیا
ناطق نوری: قدرت موشکی ایران معادلات دشمن را بر هم زد
استقبال روسیه از آتش‌بس میان افغانستان و پاکستان
نامه جنجالی جوانان به پزشکیان + متن نامه
مومنی: امنیت مرزهای ایران در بالاترین سطح قرار دارد
ترکیب تراکتور مقابل شارجه امارات اعلام شد
بازگشت دوباره آتنه فقیه‌نصیری با «وحشی»
ایران دو ایرباس جدید می‌خرد
در دیدار عراقچی با نماینده ویژه پوتین در امور سوریه چه گذشت؟
افزایش موج مهاجرت معکوس از فلسطین اشغالی به کشورهای خارجی
مشهد میزبان دومین همایش دیپلماسی استانی شد
شکایت فلسطینی‌ها از آلمان به دیوان عالی
شهادت ده‌ها تن دیگر فلسطینی با نقض آتش بس در غزه
پاکستان تغییر رژیم در افغانستان را رد کرد
کلاهبرداری بزرگ در کرمان با 200 شاکی
واکنش توییتری شمخانی به حواشی اخیر
X
آگهی تبلیغاتی