×
سیاسی
شناسه خبر : 252107
تاریخ انتشار : دوشنبه 1404/07/28 ساعت 17:16
دکتر پزشکیان: با بروزرسانی مدارس و اصلاح کیفیت آموزشی بسیاری از مشکلات کشور حل می شود

در مراسم آغاز نخستین مرحله اجرای آزمایشی طرح «مدرسه هوشمند»:

دکتر پزشکیان: با بروزرسانی مدارس و اصلاح کیفیت آموزشی بسیاری از مشکلات کشور حل می شود

رئیس جمهور با تاکید بر اینکه آموزش هوشمند نباید تنها به محتواهای دیداری،شنیداری و تعاملی محدود بماند بلکه از دیدهای میدانی و تجربی نیز در برنامه‌های آموزشی گنجانده شود، تصریح کرد: اگر بتوانیم مدارس را به روز کنیم،کیفیت آموزشی را اصلاح و نظام تعلیم و تربیت را ارتقا دهیم،بی تردید بسیاری از مشکلات کشور قابل حل خواهد بود.

نورنیوز-گروه سیاسی: نخستین مرحله اجرای آزمایشی طرح «مدرسه هوشمند»، صبح امروز دوشنبه 28 مهر 1404، با حضور دکتر مسعود پزشکیان، در مدرسه اسماعیل‌منش شهرستان قدس آغاز شد.

در این برنامه آزمایشی که در سه بخش «تدریس هوشمند کتب درسی»، «آزمایشگاه هوشمند» و «تکنولوژی شبیه‌سازی» (VR) طراحی و اجرا شد، رئیس‌جمهور با حضور در کلاس درس، از نزدیک روند اجرای این شیوه نوین آموزشی را مورد ارزیابی و بررسی قرار داد.

رئیس جمهور در جریان بازدید از این مدرسه و پس از مشاهده اجرای عملی آموزش هوشمند، بر ضرورت رفع نواقص، تکمیل زیرساخت‌ها و ارتقای کیفیت محتوای آموزشی تأکید و دستورات لازم را در این زمینه صادر کرد.

دکتر پزشکیان با اشاره به اهمیت تحول در شیوه‌های یاددهی و یادگیری، اظهار داشت: آموزش مؤثر، آموزشی است که بر پایه مشاهده، درک و تجربه استوار باشد، نه بر حفظ صرف مفاهیم. هنگامی که مفاهیم از قالب واژه فراتر روند و به صورت تصویر و تجربه عینی درآیند، در حافظه دانش‌آموزان ماندگار خواهند شد و آموزش به معنای واقعی تحقق می‌یابد.

رئیس جمهور با تأکید بر ضرورت عدم اتکای نظام آموزش هوشمند به اینترنت افزود: زیرساخت آموزش هوشمند باید بر پایه ایجاد دیتاسنترهای ملی و مراکز گردآوری داده‌ها شکل گیرد؛ به‌گونه‌ای که فیلم‌ها، تصاویر و منابع آموزشی مورد نیاز معلمان به صورت آفلاین ذخیره و از طریق بسترهای بومی در اختیار معلمان و دانش‌آموزان قرار گیرد.

دکتر پزشکیان همچنین خاطرنشان کرد که در کنار این زیرساخت‌های مستقل، می‌توان امکان دسترسی به اینترنت را برای انجام تحقیقات علمی و پروژه‌های پژوهشی دانش‌آموزان فراهم ساخت.

رئیس جمهور در ادامه افزود: آموزش هوشمند باید تنها به محتواهای دیداری، شنیداری و تعاملی محدود نماند، بلکه بازدیدهای میدانی و تجربی نیز در برنامه آموزشی گنجانده شود تا دانش‌آموزان بتوانند از نزدیک با واقعیت‌های پیرامون خود آشنا شوند.

دکتر پزشکیان با اشاره به نقش بنیادین آموزش در توسعه کشور تصریح کرد: اگر بتوانیم مدارس را به‌روز کنیم، کیفیت آموزشی را اصلاح و نظام تعلیم و تربیت را ارتقا دهیم، بی‌تردید بسیاری از مشکلات کشور قابل حل خواهد بود. نسل امروز، سرمایه حقیقی ایران است و اگر آموزش صحیح ببیند، توانایی حل همه چالش‌های آینده را خواهد داشت.

رئیس جمهور در بخش دیگری از سخنان خود با رد تعبیر «نسل زد» برای توصیف نسل کنونی گفت: من با این گونه تقسیم‌بندی‌ها موافق نیستم. اگر ما از رشد علمی و آموزشی عقب بمانیم و ناتوانی خود را به نسل جوان نسبت دهیم، این خطاست. نسل جدید باید با به‌روز‌رسانی شیوه‌های آموزش و همراهی با تحولات زمان، راهی را که نسل ما پیموده است، قوی‌تر، علمی‌تر و فنی‌تر ادامه دهد.

دکتر پزشکیان در ادامه سخنان خود با اشاره به گسترش تولید محتوا در فضای ارتباطی امروز تأکید کرد: در دنیای امروز محتواهای فراوانی در حال تولید است، اما هنر آموزش آن است که بهترین و مفیدترین محتواها شناسایی و با شیوه‌ای درست به دانش‌آموزان منتقل شود.

رئیس جمهور آموزش را بستری برای پرورش مهارت‌های بنیادی دانست و افزود: هدف آموزش، تنها انتقال دانش نیست، بلکه باید پنج مهارت اساسی از جمله کار گروهی، مدیریت، حل مسئله، ارتباطات هوشمند و توانایی به‌کارگیری دانسته‌ها را در دانش‌آموزان تقویت کند. تحقق این امر مستلزم برگزاری دوره‌های توانمندسازی و مهارت‌افزایی برای معلمان و مربیان است.

دکتر پزشکیان همچنین با تأکید بر اهمیت نقش مردم در نظام آموزشی کشور خاطرنشان کرد: با مشارکت و همکاری خانواده‌ها می‌توانیم آموزش باکیفیت و عادلانه را برای همه دانش‌آموزان فراهم و به تدریج نابرابری آموزشی را از میان برداریم.


نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
عذرخواهی رییس دانشگاه تهران ازدانشجویان
گزارش عراقچی به پزشکیان درباره قطعنامه 2231
اعضای خانواده هنیه از غزه خارج شدند
ایران نما | معرفی جاذبه های گردشگری شهرهای ایران(107) « بندر‌ گناوه»
هر کسی که در جنایات غزه دخیل بوده، شایسته جایزه صلح نوبل نیست
برای احقاق حقوق کشور باید از موشک و دیپلماسی همزمان بهره برد
نورنما | سرسبزترین خانه ایران!
قیمت دلار و سایر ارزها امروز چهارشنبه 30 مهر 1404
قیمت سکه و طلا امروز 30 مهر 1404 + جدول قیمت ها
جنگ بی‌صدا در جاده‌ها؛ نبرد قدرت‌های خودروساز
عصبانیت ترامپ از سوم شدن
دخالت همسر نتانیاهو در برکناری رئیس شورای امنیت اسرائیل
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز چهارشنبه 30 مهر1404+ جدول
استقلال – الوحدات / آخرین شانس آبی‌ها در لیگ قهرمانان آسیا
سایپا قیمت جدید خودروهای خود را اعلام کرد+ جدول قیمت ها
جزئیات جدید سرقت بزرگ از موزه لوور+قیمت جواهرات سرقت شده
شمار ناپدیدشدگان غزه به 6 هزار نفر رسید
معاون ترامپ: آمریکا نیروی زمینی به غزه اعزام نخواهد کرد
جزئیات حادثه و آخرین وضعیت صابر کاظمی
جامعه بی‌ترازو
فرسودگی اجتماعی و مکانیسم وعده
جزئیات تعرفه‌های جدید برق اعلام شد
جهان میان دو فنجان؛ چای آرامش، قهوه بیداری
دولت فدرال آمریکا در بن‌بست تعطیلی
الشرق: مسکو برای حفظ پایگاه‌های نظامی، دمشق را برای خود نگاه می‌دارد
ترامپ: هنوز دربارۀ دیدار با پوتین تصمیم نگرفته‌ام
هشدار اسلام‌آباد: هیچ تجاوزی را تحمل نخواهیم کرد
انفجار تانکر سوخت جان 29 نفر را گرفت
اجرایی‌شدن کامل توافقنامه امنیتی بین ایران و عراق ضروری است
کشف بیش از 100 قبضه سلاح در عملیات پلیس پایتخت
فیش حقوقی مهرماه بازنشستگان لشکری بارگذاری شد+لینک سایت
اقتصاد در تله سیاست
یوسف پزشکیان: رئیس‌جمهور برنامه دارد، افق دارد، امید دارد
الاخبار: خلع سلاح حماس خواست مشترک ریاض و تل‌آویو است
دیداری ماندگار با چند پیام راهبردی
️رسانه آمریکایی: ایران زرادخانه موشکی خود را بازسازی کرد
گام اول در مهار مهاجرت نخبگان: اصلاح نظام گزینش و جذب
پروژه ملی نصب پنل‌های خورشیدی با تولیدات داخلی کلید خورد
دوری از افسردگی با خوردن پرتقال
دولت آمریکا به دنبال ثبت رکورد در اخراج مهاجران
60 لیتر سهمیه بنزین آبان ماه امشب شارژ می‌شود
برنامه مسابقات ورزشی امروز چهارشنبه 30 شهریور 1404 + ساعت بازی استقلال
دعوت شمخانی به هم‌صدایی ملی؛ ایران بیش از همیشه نیازمند وحدت است
جزئیات تازه از پرونده سنگین بازیگر و فوتبالیست مشهور + واکنش خانواده پژمان جمشیدی
اقتصادنگار | بازار لوازم خانگی اسیر اَبَر فروشگاه‌های قسطی فروش
وضعیت آب و هوا امروز چهارشنبه 30 مهر+ وضعیت استان ها
قیمت خودرو ترمز برید
کاهش مرگ ناشی از سرطان پروستات با داروی جدید
پرتودرمانی به تسکین درد آرتروز زانو کمک می کند
نشانه‌های اولیه سرطان سینه چیست؟
X
آگهی تبلیغاتی