×
بین الملل
شناسه خبر : 252078
تاریخ انتشار : دوشنبه 1404/07/28 ساعت 15:49
پسکوف: ایران شریک روسیه است

پسکوف: ایران شریک روسیه است

سخنگوی ریاست جمهوری روسیه با بیان اینکه «ایران شریک ماست»، تاکید کرد مسکو آماده گسترش همکاری‌ها با ایران در تمام زمینه‌هاست.

نورنیوز - گروه بین الملل :‌ دیمیتری پسکوف، سخنگوی کاخ ریاست جمهوری روسیه (کرملین) امروز (دوشنبه) در اظهاراتی با تاکید بر اینکه «مسکو آماده گسترش همکاری‌ها با ایران در تمام زمینه‌ها است»، ایران را شریک روسیه توصیف و خاطر نشان کرد که روابط دو کشور به صورت پویا در حال توسعه است.

سخنگوی کرملین در پاسخ به سوالی در این باره گفت: روسیه مطمئناً آماده گسترش همکاری با ایران در همه زمینه‌هاست. ایران شریک ماست و روابط ما به صورت بسیار پویا در حال توسعه است. ما به این کار ادامه خواهیم داد.

پسکوف که در کنفرانس خبری هفتگی خود صحبت می‌کرد، به موضوع بازگشت تحریم‌های ایران از طریق فعالسازی سازوکار اسنپ‌بک توسط تروئیکای اروپایی پرداخت و گفت: وضعیت پیرامون برنامه جامع اقدام مشترک (برجام) در مورد برنامه هسته‌ای ایران بسیار پیچیده است و موضع غیرسازنده اتحادیه اروپا فقط آن را تشدید می‌کند.

مقام ارشد روس تاکید کرد که غرب هیچ دلیلی برای اعمال فشار بیش از حد بر ایران مستقل ندارد.

پسکوف در ادامه اظهار داشت: روسیه از مذاکرات برجام حمایت می‌کند اما موضع غیرسازنده اروپا اوضاع را پیچیده‌تر می‌کند.

روسیه به مذاکره با ایالات متحده ادامه می‌دهد

بنابر گزارش خبرگزاری اسپوتنیک، او در بخش دیگری از صحبت‌های خود درباره برگزاری دیداری میان روسای جمهور روسیه و آمریکا خاطر نشان کرد که «آماده‌سازی‌ها برای اجلاس بعدی روسیه و آمریکا هنوز به طور کامل آغاز نشده و کار جامع در این راستا تازه از همین حالا شروع شده است.»

وی با اشاره به اینکه «برای برگزاری این دیدار کار زیادی باید در هر دو پایتخت انجام شود»، افزود: وزارتخانه‌های امور خارجه روسیه و آمریکا پیش از دیدار پوتین و ترامپ، کارهای زیادی را انجام خواهند داد.

پسکوف همچنین درباره گفت‌وگوهای مسکو و واشنگتن درباره جنگ اوکراین گفت: روسیه به مذاکره با ایالات متحده در مورد حل و فصل مساله اوکراین ادامه می‌دهد، کار جدی در این زمینه در حال انجام است.

وی در ادامه موضع کی‌یف را پر از تناقض دانست و تاکید کرد که این رویه به حل و فصل مسالمت‌آمیز درگیری کمکی نمی‌کند.

موضوع توقف درگیری در امتداد خط مقدم بارها مطرح شده است

سخنگوی کرمین تاکید کرد که «موضع روسیه و پوتین (رئیس جمهور روسیه) در مورد حل و فصل اوکراین همچنان ثابت و شناخته شده است؛ روسیه معتقد است که دیدار جدید پوتین و ترامپ باید برای بحث در مورد روابط دوجانبه روسیه و آمریکا استفاده شود.»

او خاطر نشان کرد که مسکو انتظار دارد اجلاس آتی روسیه و آمریکا فرصتی برای پیشرفت به سمت حل مسالمت‌آمیز مناقشه اوکراین فراهم کند.

پسکوف در مورد احتمال شرکت «ولودیمیر زلنسکی» رئیس جمهور اوکراین در اجلاس روسیه و آمریکا توضح داد که هنوز جزئیاتی در مورد دیدار برنامه‌ریزی شده پوتین و ترامپ وجود ندارد.

وی علاوه‌براین گفت: موضوع توقف درگیری روسیه و اوکراین در امتداد خط مقدم بارها در طول تماس‌های مسکو و واشنگتن مطرح شده است.

پسکوف در بخش دیگری از این کنفرانس خبری تاکید کرد که روابط ترامپ و پوتین با «ویکتور اوربان» نخست وزیر مجارستان به درک احتمال برگزاری اجلاس روسیه و آمریکا در بوداپست کمک کرد و سودمند بوده است.


نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
قیمت دلار و سایر ارزها امروز شنبه 22 آذر 1404+ جدول
تداوم تجاوزهای رژیم صهیونیستی به سوریه
دستور یلدایی عارف به تولیدکنندگان، اصناف و نهادهای نظارتی
رئیس مرکز ارتباطات مردمی ریاست‌جمهوری استعفا کرد
خطیب‌زاده: روابط ایران و چین مبتنی بر انتخاب است نه اجبار
ادامه تجاوز رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان
گوگل ترنسلیت با جمینای متحول شد؛ ترجمه زنده مکالمات از طریق هدفون
قالیباف: توسعه روابط سیاسی و اقتصادی بین ایران و اتیوپی هدف گذاری شده است
سهام عدالت یلدایی تکذیب شد
تهران و ایلام بیشترین و کمترین زندانیان زن جرائم غیرعمد را دارند
جهش شاخص کل بورس به 3.6 میلیون واحد
خطرناک‌ترین توطئه عربستان و امارات علیه یمن
«سرو میوه، شیرینی، شام و ناهار» در همایش‌ها و جلسات اداری ممنوع شد
تیراندازی مرگبار در عنبرآباد؛ دو جوان جان باختند
کامران فانی کتابشناس پیشکسوت درگذشت
16 استان امروز برفی و بارانی می‌شود
ثبت 2 فوتی براثر آنفلونزا در استان کرمانشاه
احتمال غیبت ستاره ایران در جام جهانی 2026 به‌دلیل ویزا
موافقت فیفا با حمایت از همجنسگرایی در ورزشگاه محل بازی ایران و مصر!
معتمدیان: سالانه معادل جمعیت یک استان بارگذاری جمعیتی در تهران داریم
زمان واریز سود سهام عدالت مشخص شد+ جزئیات واریز سود سهامداران فوت‌شده
استقبال رهبر کره شمالی از نظامیان حاضر در جنگ روسیه
دیدار معاون وزیر امور خارجه با سفیر چین
اعتراض برنده یوروویژن به حضور اسرائیل در مسابقات 2026
انتخاب اعضای هیئت مرکزی نظارت بر انتخابات میان‌دوره‌ای خبرگان
تشییع پیکر شهدای حمله تروریستی لار زاهدان + بیاینه ریش‌سفیدان زاهدان
پادکست؛ اَبَر طوطی یا اَبَر انسان؟
حضور یک ایرانی‌تبار در راس پروژه هوش مصنوعی گوگل
یک‌پنجم جمعیت ایران تا 2050 سالمند می‌شود
ونزوئلا؛ مسیر بی‌بازگشت آمریکا
راز مرگ سارق پشت فرمان خودرو سوخته
️افزایش حقوق سال آینده متناسب با نرخ تورم نخواهد بود
بازیافت 340 هزار تن مواد با اسقاط خودرو
ایران امروز؛ پرسشی ناتمام
سوریه جدید؛ چالش ها و فرصت ها
علت انفجار در آزمایشگاه دانشگاه تهران مشخص شد
رئیس مجلس اتیوپی وارد تهران شد
عرضه بنزین سوپر در جایگاه‌ها به روزهای آینده موکول شد
نیروی بین‌المللی ماه آینده در غزه مستقر می‌شود
عبور از موازنه‌گرایی در سند راهبردی 2025 ترامپ
فردا؛ آخرین مهلت نام‌نویسی در کنکور ارشد
آلودگی هوا به جنوب‌شرق تهران بازگشت
رکورد تاریخی درخواست بلیت جام جهانی 2026 شکسته شد
توقیف کشتی خارجی با 6 میلیون لیتر سوخت قاچاق در دریای عمان
قاتل دختر بچه ارومیه‌ای به دار مجازات آویخته شد
افت فشار آب در پایتخت ادامه دارد
هوای تهران امروز در وضعیت قابل قبول قرار گرفت
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز شنبه 22 آذر 1404+ جدول
بنزین از امروز وارد فاز جدید شد
افشاگری گاردین از جاسوسی اسرائیل در پایگاه جدید آمریکا
X
آگهی تبلیغاتی