×
بین الملل
شناسه خبر : 252076
تاریخ انتشار : دوشنبه 1404/07/28 ساعت 15:34
آلمانی‌ها خواستار بازگشت پناهندگان اوکراینی شدند

آلمانی‌ها خواستار بازگشت پناهندگان اوکراینی شدند

نتایج یک نظرسنجی حاکیست که بیشتر شهروندان آلمان با پرداخت کمک هزینه به پناهندگان اوکراینی مخالف و خواستار بازگشت آنها به کشورشان هستند.

نورنیوز - گروه بین الملل :‌ به نقل از روزنامه دی ولت آلمان، نتایج یک نظرسنجی نشان می‌دهد که بیشتر آلمانی‌ها مخالف کمک های دولتی به پناهندگان اوکراینی در کشورشان هستند. آنها همچنین بر این نکته تاکید دارند که مردان اوکراینی دارای توانایی جسمی باید به کشور خود بازگردند.

به نوشته این روزنامه، دو سوم شرکت کنندگان (۶۶درصد) در این نظرسنجی به پرداخت کمک هزینه به پناهندگان اوکراینی رأی منفی دادند، ۱۷ درصد از پرداخت این کمک استقبال کردند و هفت درصد نیز گفتند که برایشان این مساله اهمیتی ندارد، ۱۰ درصد از پرسش شوندگان هم هیچ پاسخی ندادند.

اوکراین پایان ماه اوت(مرداد/شهریور) قوانین خروج مردان بین ۱۸ تا ۲۲ سال از کشور را تسهیل کرد و از آن زمان به بعد، تعداد درخواست‌های این گروه برای حضور در آلمان ۱۰برابر شده است.

در همین حال، سخنگوی وزارت کشور آلمان اعلام کرد که از زمان لغو ممنوعیت خروج مردان اوکراینی از کشور، به جای ۱۰۰ درخواست در هفته، تقریباً ۱۰۰۰ درخواست در هفته وجود دارد و بسیاری از پناهندگان که اکثر آنها از سال ۲۰۲۲ در آلمان حضور دارند نیز تاکنون نتوانسته‌اند جذب بازار کار شوند.

در این نظرسنجی همچنین شرکت کنندگان درباره بازگشت مردان اوکراینی سالم و توانمند به کشورشان اظهار نظر کردند، ۶۲ درصد از آلمانی‌ها معتقدند که این مردان که از زمان شروع جنگ روسیه و اوکراین به آلمان آمده‌اند باید به وطن خود بازگردند.

براساس نتایج این نظرسنجی، فقط ۱۸ درصد با این مساله مخالف و هشت درصد نیز بی‌تفاوت هستند. ۱۲ درصد هم در این مورد اظهار نظری نکرده‌اند.

به گزارش دی ولت، احزاب دموکرات مسیحی/سوسیال مسیحی و سوسیال دموکرات در توافق ائتلافی خود به این نتیجه رسیدند که به افرادی که از اول آوریل سال ۲۰۲۵ از اوکراین وارد آلمان شدند، دیگر کمک هزینه شهروندی پرداخت نکنند، بلکه تحت پوشش قانون مزایای پناهجویان قرار گیرند.

«الکساندر دوبرینت» وزیر کشور آلمان پیشتر گفته بود که پناهندگان اوکراینی باید یا در آلمان شغل پیدا کنند یا به مناطق امن اوکراین بازگردند.

افزایش مهاجرت از اوکراین در پی وقوع جنگ در این کشور به یکی از بحران‌های اصلی در کشورهای اروپایی تبدیل شده و همزمان با آغاز این جنگ بسیاری از کشورها هشدار دادند که مهاجران اوکراینی باید در کشورهای میزبان کار کنند یا به کشور خود بازگردند.

پیش از این نیز قانونگذاران و رسانه‌های اپوزیسیون آلمان از دولت خواسته بودند نسبت به سیاست‌های مهاجرتی خود در قبال اوکراینی‌های ساکن این کشور تجدید نظر کند. آنها اعلام کرده بودند که دولت باید پناهندگان را مجبور به بازگشت به کشورشان کند.

اعضای اپوزیسیون آلمان استدلال می‌کنند که کشورشان با مشکلات تامین هزینه‌های مهاجران روبه رو است.


نظرات

آخرین اخبار
حادثه مرموز برای جنگنده نیروی دریایی آمریکا؛ نقص فنی یا هدف قرار گرفتن؟
پزشکیان: پاکستان را کشوری دوست، برادر و شریک قابل اعتماد می‌دانیم
عکس های منتخب ایران، چهارشنبه 31 تیر 1405
بازگشت دراماتیک «برزیل ایران» به لیگ برتر؛ حکم صعود صنعت نفت امضا شد
چرا هواپیمای فوق‌پیشرفته ناتو ناگهان تغییر مسیر داد؟
ترامپ چه رازی را با تهدید کلنگ فاش کرد؟
زمان اعلام نتایج آزمون سمپاد و نمونه دولتی مشخص شد
ورود 4 هزار اتوبوس جدید به کشور؛توافق بزرگ برای توسعه حمل و نقل عمومی
پوتین: اقتصاد روسیه همچنان باثبات است؛ بحران سوخت موقتی است
آخرین آمار شهدا و مجروحان حملات آمریکای متجاوز به ایران
لاوروف: ادامه خصومت‌ها در هرمز تبعات منطقه‌ای خواهد داشت
تهدید یمن، گلوگاه انرژی جهان را نشانه رفت
کالاس در نقش توجیه‌گر آمریکا: تنگه هرمز باید بدون هزینه عبور برای کشتی ها باشد
تغییرات در فرماندهان ارتش اوکراین
نورنما | رونمایی چین از خودروی پرنده
ابراز نگرانی یونسکو درباره نابودی آثار باستانی لبنان در حملات رژیم صهیونیستی
نگرانی اسرائیل از توافق هسته‌ای آمریکا و عربستان
هزینه واقعی جنگ ایران بسیار بیشتر از گزارش هگست است
تأیید مرگ سومین نظامی آمریکایی
قهرمان 18 ساله ژیمناستیک تهران پس از سانحه تمرین درگذشت
قتل پرستار بیمارستان پیوند اعضای شیراز؛ پلیس راز جنایت را فاش کرد
آمریکا و عربستان در آستانه توافق هسته‌ای؛ مخالفت‌ها در کنگره بالا گرفت
هشدار حماس درباره تعرض شهرک‌نشینان به مسجدالاقصی
هشدار دادگستری تهران درباره استفاده از استارلینک
منبع نظامی: حمله به پل یا نیروگاه ایران با پاسخ متقابل روبه‌رو می‌شود
رئیس دفتر سیاسی جدید حماس: اولویت ما توقف تجاوز به غزه است
هشدار کرملین به اروپا
ترامپ و آخرین برگ بازی؛ چرا رییس جمهور آمریکا به جنگ زیرساخت‌ها پناه برد؟
اسرائیل حق ارتکاب نسل‌کشی در غزه را نداشت
نورویدئو | اعترافی که روایت آمریکا را شکست
روابط با ایران در صدر اولویت‌های بغداد است
گلاب آدینه به دنبال سینمای صلح
جزییات اصلاح قانون پرداخت حق عائله‌مندی به بانوان شاغل و بازنشسته
تیر خلاص فیفا بر تنها روزنه امید استقلال
آتش‌سوزی گسترده در فرانسه و نروژ
تکرار تهدیدهای ترامپ علیه ایران
محدودیت‌های ترافیکی جاده‌های شمال
سردارشکارچی: راهبرد ما اخراج آمریکا از غرب آسیاست
مس رفسنجان بازی پلی‌آف را تحریم کرد
چین مهم‌ترین عامل ثبات منطقه شرق آسیاست
کلید اولیه آزمون کارشناسی ارشد 1405 منتشر شد
هدف اتحادیه اروپا از حضور دیپلماتیک خود در عمان چیست؟
فوریت پیگیری مشکلات زیرساختی استان‌های جنوبی
بورس قرمزپوش شد؛ شاخص کل 3572 واحد سقوط کرد
سفر نخست‌وزیر عراق به تهران
فروش 12 مدل خودروی وارداتی آغاز شد
بررسی خسارات صنایع خوزستان در جنگ رمضان
ادامه عملیات تنبیه دشمن متجاوز ؛حملات سنگین نیروهای مسلح به پایگاه‌های آمریکادرکویت و اردن
تخلفات در امتحانات نهایی شناسایی شد
قیمت نقره امروز چهارشنبه 31 تیر 1405 +جدول قیمت ها