×
بین الملل
شناسه خبر : 252076
تاریخ انتشار : دوشنبه 1404/07/28 ساعت 15:34
آلمانی‌ها خواستار بازگشت پناهندگان اوکراینی شدند

آلمانی‌ها خواستار بازگشت پناهندگان اوکراینی شدند

نتایج یک نظرسنجی حاکیست که بیشتر شهروندان آلمان با پرداخت کمک هزینه به پناهندگان اوکراینی مخالف و خواستار بازگشت آنها به کشورشان هستند.

نورنیوز - گروه بین الملل :‌ به نقل از روزنامه دی ولت آلمان، نتایج یک نظرسنجی نشان می‌دهد که بیشتر آلمانی‌ها مخالف کمک های دولتی به پناهندگان اوکراینی در کشورشان هستند. آنها همچنین بر این نکته تاکید دارند که مردان اوکراینی دارای توانایی جسمی باید به کشور خود بازگردند.

به نوشته این روزنامه، دو سوم شرکت کنندگان (۶۶درصد) در این نظرسنجی به پرداخت کمک هزینه به پناهندگان اوکراینی رأی منفی دادند، ۱۷ درصد از پرداخت این کمک استقبال کردند و هفت درصد نیز گفتند که برایشان این مساله اهمیتی ندارد، ۱۰ درصد از پرسش شوندگان هم هیچ پاسخی ندادند.

اوکراین پایان ماه اوت(مرداد/شهریور) قوانین خروج مردان بین ۱۸ تا ۲۲ سال از کشور را تسهیل کرد و از آن زمان به بعد، تعداد درخواست‌های این گروه برای حضور در آلمان ۱۰برابر شده است.

در همین حال، سخنگوی وزارت کشور آلمان اعلام کرد که از زمان لغو ممنوعیت خروج مردان اوکراینی از کشور، به جای ۱۰۰ درخواست در هفته، تقریباً ۱۰۰۰ درخواست در هفته وجود دارد و بسیاری از پناهندگان که اکثر آنها از سال ۲۰۲۲ در آلمان حضور دارند نیز تاکنون نتوانسته‌اند جذب بازار کار شوند.

در این نظرسنجی همچنین شرکت کنندگان درباره بازگشت مردان اوکراینی سالم و توانمند به کشورشان اظهار نظر کردند، ۶۲ درصد از آلمانی‌ها معتقدند که این مردان که از زمان شروع جنگ روسیه و اوکراین به آلمان آمده‌اند باید به وطن خود بازگردند.

براساس نتایج این نظرسنجی، فقط ۱۸ درصد با این مساله مخالف و هشت درصد نیز بی‌تفاوت هستند. ۱۲ درصد هم در این مورد اظهار نظری نکرده‌اند.

به گزارش دی ولت، احزاب دموکرات مسیحی/سوسیال مسیحی و سوسیال دموکرات در توافق ائتلافی خود به این نتیجه رسیدند که به افرادی که از اول آوریل سال ۲۰۲۵ از اوکراین وارد آلمان شدند، دیگر کمک هزینه شهروندی پرداخت نکنند، بلکه تحت پوشش قانون مزایای پناهجویان قرار گیرند.

«الکساندر دوبرینت» وزیر کشور آلمان پیشتر گفته بود که پناهندگان اوکراینی باید یا در آلمان شغل پیدا کنند یا به مناطق امن اوکراین بازگردند.

افزایش مهاجرت از اوکراین در پی وقوع جنگ در این کشور به یکی از بحران‌های اصلی در کشورهای اروپایی تبدیل شده و همزمان با آغاز این جنگ بسیاری از کشورها هشدار دادند که مهاجران اوکراینی باید در کشورهای میزبان کار کنند یا به کشور خود بازگردند.

پیش از این نیز قانونگذاران و رسانه‌های اپوزیسیون آلمان از دولت خواسته بودند نسبت به سیاست‌های مهاجرتی خود در قبال اوکراینی‌های ساکن این کشور تجدید نظر کند. آنها اعلام کرده بودند که دولت باید پناهندگان را مجبور به بازگشت به کشورشان کند.

اعضای اپوزیسیون آلمان استدلال می‌کنند که کشورشان با مشکلات تامین هزینه‌های مهاجران روبه رو است.


نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
فهرست اولیه نامزدهای نود و هشتمین دوره اسکار اعلام شد
سرما مدارس اردبیل را غیرحضوری کرد
آنفلوآنزا روی خط هشدار؛ 115 فوتی و موجی که ادامه دارد
بازگشت قاتل جوان از یک قدمی چوبه دار
رهبر انصارالله: مسلمانان نسبت به مقدسات خود غیرتمند باشند
تراز پرداخت، اولویت اقتصاد ایران
احتمال افزایش تنش در منطقه
اقتصادنگار | حذف ارز ترجیحی درد یا درمان؟
ترامپ دستور محاصره کامل ونزوئلا را صادر کرد
بی‌نیاز از دشمن
از تعلیق تا توازن
ترامپ محدودیت‌های جدید ورود به آمریکا را اعلام کرد
بارش برف و باران در جاده‌های 24 استان
مادورو: قسم خورده‌ایم از میهن خود دفاع کنیم
عراقچی: موضوع هسته‌ای ایران راه حل نظامی ندارد
برنامه مسابقات ورزشی امروز 26 آذر 1404+ جدول پخش
وضعیت آب و هوا امروزچهارشنبه 26 آذر 1404+ وضعیت استانها
زمستان خطرناک برای دیابتی‌ها: مراقب سلامت خود باشید
چرخه معیوبی که بی‌خوابی را در مغز تثبیت می‌کند
7 هشدار سلامتی که افراد بالای 50 سال نباید نادیده بگیرند
سلبریتی‌ها کفش‌های خود را برای غزه حراج کردند
کشف ارتباط ژنتیکی میان حساسیت به صدا و اختلالات روانی
فعالیت ابزار امنیتی گوگل متوقف می شود
مردم خودشیفته جهان در کدام کشورها هستند؟
رایزنی نبیه بری و سفیر ایران درباره تحولات لبنان و منطقه
نگرانی تل‌آویو از خرید جنگنده‌های اف‑35 توسط قطر
افزایش بی‌سروصدای ذخیره‌سازی نفت چین
حمله مجدد رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان
اردوغان: اسرائیل غزه را با 14 برابر بمب هیروشیما ویران کرد
ادعای جنجالی رئیس موساد علیه ایران
خشم رهبر انصارالله از اهانت نامزد آمریکایی به قرآن
سقوط هواپیما در مکزیک؛ 7 نفر کشته شدند
مبادله 6 زندانی میان ایران و ترکمنستان
آخرین نت‌های شجریان برای اولین بار رونمایی شد
دمبله و انریکه، بهترین‌های فوتبال جهان در 2025
آغاز طرح پرداخت یارانه دستمزد شاغلین واجد شرایط در 91 شهرستان کم‌برخوردار
عارف: روش‌های قدیمی اداره دانشگاه‌ها دیگر پاسخگو نیست
احضار سفیر قبرس در تهران به وزارت خارجه ایران
پزشکیان: دانش‌آموزان باید مهارت‌هایی را بیاموزند که با نیازهای روز همخوانی داشته باشد
ریاض: شهرک‌سازی اسرائیل نقض قطعنامه‌های سازمان ملل است
شهادت نوجوان بلوچ اهل سنت در حادثه تروریستی جاده زاهدان - فهرج
پلیس راه: هموطنان از سفرهای غیرضروری به مازندران خودداری کنند
نورنما | جذاب‌تر از مارتن کیش
یارانه نقدی آذرماه دهک‌های اول تا سوم واریز شد
نماینده پارلمان اروپا: جایزه صلح نوبل را به فرانچسکا آلبانیزه بدهید
اعتراض‌ها جاده‌های شمال فلسطین را بست
احضار مربی استقلال به کمیته اخلاق
برکناری برخی مسئولان عراق در پی اشتباه سهوی درباره حزب‌الله و انصارالله
اعتراض به رأی دادگاه کره جنوبی علیه دوومیدانی‌کاران ایرانی
تبادل نامه بر سر اسرای جنگی بین روسیه و اوکراین
X
آگهی تبلیغاتی