×
اقتصادی
شناسه خبر : 252067
تاریخ انتشار : دوشنبه 1404/07/28 ساعت 14:26
ریزش 31 هزار واحدی شاخص بورس

ریزش 31 هزار واحدی شاخص بورس

ارزش کل معاملات سهام، حق تقدم و صندوق‌های سهامی به 12,476 میلیارد تومان بالغ شد. روز گذشته ارزش معاملات بیش از 17 همت بود که امروز شاهد کاهش ارزش معاملات هستیم.

نورنیوز - گروه اقتصادی:‌ امروز دوشنبه ۲۸ مهر ۱۴۰۴، بازار سهام تهران با افت شاخص کل و کاهش ارزش معاملات مواجه شد. شاخص کل بورس با کاهش ۳۱,۱۵۶ واحدی معادل ۱.۰۱ درصد نسبت به روز معاملاتی قبل به سطح ۳,۰۵۶,۶۶۴ واحد رسید.

شاخص کل هم‌وزن نیز کاهش ۱,۸۸۵ واحدی معادل ۰.۲۱ درصد را تجربه کرد و در رقم ۸۹۲,۸۹۷ واحد ایستاد. این ارقام نشان‌دهنده فشار فروش در بیشتر نمادهای بازار است، اگرچه شاخص هم‌وزن کاهش کمتری نسبت به شاخص کل داشته است.

کاهش ارزش معاملات

حجم معاملات امروز در مجموع به ۳۸.۵ میلیارد سهم رسید و ارزش کل معاملات سهام، حق تقدم و صندوق‌های سهامی به ۱۲,۴۷۶ میلیارد تومان بالغ شد. روز گذشته ارزش معاملات بیش از 17 همت بود که امروز شاهد کاهش ارزش معاملات هستیم. میانگین سرانه خرید هر کد حقیقی ۶۶ میلیون تومان و میانگین سرانه فروش هر کد حقیقی ۷۷.۱ میلیون تومان ثبت شد که حاکی از برتری نسبی فشار فروش بر خرید است. قدرت خرید سرمایه‌گذاران حقیقی منفی ۱.۱۷ و ورود پول حقیقی به بازار منفی ۳۷۴ میلیارد تومان محاسبه شد.

خروج نقدینگی از صندوق‌های درآمد ثابت

صندوق‌های درآمد ثابت نیز امروز با خروج نقدینگی ۲۷۷ میلیارد تومان مواجه شدند که نشان‌دهنده ادامه روند خروج سرمایه از این صندوق‌ها در هفته‌های اخیر است. این موضوع در کنار خروج پول حقیقی از بازار سهام، نمایانگر احتیاط سرمایه‌گذاران خرد در شرایط کنونی بازار است. همچنین می توان گفت که احتمال دارد این پول ها به سمت بازارهای موازی نیز بروند.

اکثر نمادها منفی شدند

در معاملات امروز، تعداد نمادهای مثبت شامل سهام، حق تقدم و صندوق‌های سهامی ۳۰۴ نماد و تعداد نمادهای منفی ۴۹۹ نماد بود. این آمار نشان می‌دهد که بیش از نیمی از نمادهای فعال در بازار با کاهش قیمت مواجه شدند و فشار فروش بر بازار غالب بود. ارزش سفارش‌های خرید در دقیقه پایانی معاملات بازار امروز ۸۲۶ میلیارد تومان و ارزش سفارش‌های فروش ۹۳۷ میلیارد تومان گزارش شد که اختلاف میان این دو رقم، افزایش فشار فروش در معاملات روز دوشنبه را نشان می‌دهد.

صف‌های خرید و فروش

تعداد صف‌های خرید امروز ۱۱۶ صف و تعداد صف‌های فروش ۱۵۴ صف ثبت شد. بیشترین صف‌های فروش مربوط به نمادهای شاخص‌ساز و گروه‌های کالایی بود. صف‌های خرید عمدتا در گروه‌های کوچک بازار و نمادهای متنوع شکل گرفت که نشان می‌دهد در برخی بخش‌ها تقاضای خرید همچنان وجود دارد، اگرچه روند کلی بازار نزولی بود. همچنین لازم به ذکر است که تعداد صفوف فروش در ابتدای بازار بسیار کمتر از این رقم بود اما به مرور بر تعداد صفوف فروش افزوده شد.

شاخص کل بورس در طول معاملات امروز بیش از یک درصد کاهش یافت و شاخص هم‌وزن با کاهش کمتر همراه شد، که حاکی از افت شدیدتر نمادهای بزرگ و شاخص‌ساز نسبت به نمادهای کوچک بازار است. 


اقتصادنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
ریزش معدن کوشک در بافق یزد ؛ محبوس شدن 24 معدنچی
رئیس ستاد کل نیروهای مسلح: راه حاج قاسم ادامه دارد
مهاجرانی: همتی با نظر خبرگان بانکی رئیس بانک مرکزی شد
اخراج از دانشگاه جورج تاون آمریکا هزینه افشای نسل‌کشی
تاکید دادستان کل کشور بر پیگیری اعتراضات معیشتی از مسیر قانونی
بیانیه مداخله‌جویانه اتحادیه اروپا درباره امور داخلی ایران
2025، سال خونین برای ارتش رژیم صهیونیستی
تمهیدات ترافیکی ویژه مراسم سالگرد شهید سلیمانی در تهران اعلام شد
گزارش الجزیره از پشت‌پرده دیدار ترامپ و نتانیاهو
تشکر سومالی از حمایت های ایران
ساماندهی کارت‌های بازرگانی اجاره‌ای آغاز شد
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز چهارشنبه 10 دی 1404+ جدول
اقتصادنگار | بودجه 1405 و واقعیت‌های سخت اقتصاد ایران
ائتلاف شکننده عربستان و امارات
بارش ها در 12 استان بالاتر از میانگین بلندمدت
فساد ‌ و بن‌بست اصلاحات اقتصادی
پادکست | راز ناقه و عذاب قوم ثمود
ترافیک سنگین در جاده چالوس
ده نکته در باب مکتب سلیمانی
در خواست اسرائیل از آمریکا برای کنار گذاشتن اردوغان از هیات صلح غزه
آغاز رزمایش «اراده برای صلح 2026»
صیانت از حق اعتراض
بقائی: مستند سی‌ان‌ان اعتیاد اسرائیل به دروغ‌گویی را آشکار کرد
مادورو : رسانه‌های آمریکا «اخبار جعلی» منتشر می‌کنند
دستگیری یک تیم تروریستی در سراوان
قالیباف: شهید سلیمانی در دل تهدیدها فرصت می‌دید
بازنویسی موازنه مالی بدون شلیک گلوله
بهبود کیفیت هوای تهران
طرح ترافیک امروز تهران لغو شد
جلسه علنی مجلس با موضوع بودجه آغاز شد
کلاس‌های دانشگاه‌های شهید بهشتی و علامه تا پایان ترم غیرحضوری شد
عراقچی: سکوت در برابر تهدید آمریکا، صلح و امنیت جهانی را به خطر می‌اندازد
برودت شدید هوا در کشور
نتانیاهو: به دنبال تشدید تنش با ایران نیستیم
انتقاد سفیر روسیه از وام 1.8 میلیارد دلار کانادا به اوکراین
برنامه مسابقات ورزشی امروز 10 دی 1404+ جدول پخش
وضعیت آب و هوا امروز چهارشنبه 10 دی 1404 + وضعیت استان‌ها
کشف 5 راز کیهان در سال 2025
بلایی که مصرف خودسرانه ویتامین‌ها سر آدم می‌آورد
پروتئین در فنجان قهوه؛ راز انرژی ورزشکاران یا تله قند پنهان؟
انقلابی در تولید نسل جدید باتری‌‌ها
جزئیات سرقت 10 میلیاردی از مادربزرگ تنها
قلبت را از مرگ خاموش نجات بده/ چهار عادت ساده که بیشترین تأثیر را دارند
کلید عصبی زیر پوست؛ دروازه‌ای نو برای بازگشت حواس از دست‌رفته
الحوثی: دربرابر تجاوزها در کنار رزمندگان مقاومت می‌ایستیم
واکنش روسیه به تهدیدهای اسرائیل علیه ایران
مدارس ابتدایی و مهدهای کودک خراسان جنوبی تعطیل شد
بحران انسانی در غزه باعث نگرانی کشورهای اروپایی، کانادا و ژاپن شد
رکوردشکنی نظامیان اسرائیل در آمار خودکشی
تصویب افزایش 30 درصدی حقوق‌ها در بودجه 1405
X
آگهی تبلیغاتی