×
بین الملل
شناسه خبر : 251942
تاریخ انتشار : یکشنبه 1404/07/27 ساعت 19:47
هماهنگی تل‌آویو با واشنگتن برای حمله به غزه

آکسیوس:

هماهنگی تل‌آویو با واشنگتن برای حمله به غزه

یک مقام ارشد دولت ترامپ امروز یکشنبه به آکسیوس گفت: ما می‌دانستیم که تشدید درگیری در حال شکل‌گیری است. هر چه آنها (دو طرف توافق آتش بس غزه) بیشتر اجازه حمله به یکدیگر را داشته باشند، بیشتر به یکدیگر حمله خواهند کرد.

نورنیوز-گروه بین الملل: آکسیوس با استناد به گفته منابع آگاه گزارش داد که اسرائیل پیش از حملات امروز به غزه، دولت دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا را از این قضیه مطلع کرده بود.

یک مقام ارشد دولت ترامپ امروز یکشنبه به آکسیوس گفت: ما می‌دانستیم که تشدید درگیری در حال شکل‌گیری است. هر چه آنها (دو طرف توافق آتش بس غزه) بیشتر اجازه حمله به یکدیگر را داشته باشند، بیشتر به یکدیگر حمله خواهند کرد.

ارتش رژیم صهیونیستی در توجیه نقض مکرر آتش بس در غزه مدعی شد که نیروهای مقاومت فلسطین امروز یک موشک ضد تانک به سمت نظامیان اسرائیلی در رفح واقع در جنوب غزه شلیک کردند.

شاخه نظامی حماس هرگونه دخالت در حادثه رفح را تکذیب و تاکید کرد که به طور کامل به آتش‌بس پایبند است. شاخه نظامی حماس در بیانیه‌ای اعلام کرد: ما از هیچ حادثه یا درگیری که در منطقه رفح رخ داده است، اطلاعی نداریم، زیرا این مناطق تحت کنترل اسرائیل هستند و ارتباط با گروه‌های ما که در آنجا باقی مانده‌اند، قطع شده است.

مقام‌های آمریکایی و صهیونیستی به آکسیوس گفتند که اسرائیل پیش از حملات، از طریق مرکز فرماندهی ایالات متحده که بر آتش‌بس نظارت دارد، به دولت ترامپ اطلاع داده بود.

یک مقام آمریکایی عنوان کرد که استیو ویتکاف نماینده ویژه آمریکا در امور خاورمیانه و جرد کوشنر داماد ترامپ با ران درمر وزیر وزیر امور راهبردی اسرائیل و دیگر مقام‌ها برای هماهنگی و بحث در مورد مراحل بعدی تماس تلفنی برقرار کردند.

درحالیکه واشنگتن در طول ۲ سال گذشته همراهی خود با جنایات تل آویو در غزه را ثابت کرده است، مقام آمریکایی به آکسیوس گفت که ایالات متحده از اسرائیل خواسته است به طور متناسب پاسخ گوید اما خویشتن‌داری نشان دهد.

طبق گزارش آکسیوس، ایالات متحده به اسرائیل گفته است که تمرکز باید بر منزوی کردن حماس و حرکت سریع به سمت ایجاد جایگزینی برای آن در غزه باشد، نه از سرگیری جنگ.

این رسانه به نقل از مقام آمریکایی مدعی شد: هیچ کس نمی‌خواهد به جنگ تمام عیار بازگردد. اسرائیلی‌ها می‌خواهند به حماس نشان دهند که عواقبی وجود دارد، بدون اینکه توافق صلح را خراب کند.

مقام‌های آمریکایی اعلام کردند که دولت ترامپ کنترل خود را بر اجرای توافق صلح غزه به طور قابل توجهی افزایش خواهد داد تا مطمئن شود که از هم نمی‌پاشد.

یک مقام آمریکایی ابراز کرد: ۳۰ روز آینده بسیار مهم خواهد بود. ما اکنون مسئول آنچه در غزه در مورد اجرای توافق می‌گذرد هستیم. ما تصمیم گیرنده خواهیم بود.


نظرات

آخرین اخبار
ناله ارواح از دل کیهان/ چرا صدای سیاره زحل ترسناک است؟
راهکارهایی برای تعیین مرزهای منصفانه در خانه
کوبا: ادعای واشنگتن کذب است
مصدومیت روزبه چشمی در تمرین پرفشار تیم ملی
عارف :وظیفه ملی ما ادامه مسیر خدمت صادقانه و حفظ وفاق است
بیش از 160 نفتکش در خلیج فارس گرفتار شده‌اند
پزشکیان: به تسلیم واداشتن ایران از طریق زور توهمی بیش نیست
هشدار سایبری گروه «حنظله» به آمریکا و رژیم صهیونیستی
افزایش شمار شهدای حملات اسرائیل به لبنان به 14 نفر
اردوغان در گفتگو با ترامپ: تمدید آتش‌بس تحولی مثبت است
ضربات سنگین حزب‌الله به تجهیزات و نیروهای ارتش اسرائیل در جنوب لبنان
خط و نشان نخست‌وزیر جدید عراق برای برهم‌زنندگان امنیت منطقه
تنش در تماس تلفنی ترامپ و نتانیاهو بر سر توافق احتمالی با ایران
رونمایی از دومین حریف تدارکاتی ایران
شوک سه میلیاردی به داماش
گفت‌وگوی تلفنی رهبر شهید با همسر شهید رئیسی منتشر شد
سنتکام مدعی شد: نفتکش مرتبط با ایران را توقیف کردیم
اعتراف مقام پیشین پنتاگون: ایران دست بالا را در منطقه دارد
عکس های منتخب ایران ؛ چهاشنبه 30 اردیبهشت 1405
سینماگران جهان در سوگ فرشتگان میناب
آمریکایی‌ها متن جدیدی به ایران ارسال کرده‌اند
خداحافظ آسیا، سلام اروپا/ سامورایی‌ها از قاره کهن دل می کنند؟
جزئیات تمرین 90 دقیقه‌ای تیم امید/ از دوهای کوتاه تا اجرای مدل‌های ترکیبی
شهادت مامور پلیس در حمله مسلحانه اشرار در سراوان
برتری قاطع استقلال در دربی بسکتبالی مقابل نفت
افشای جزئیات مذاکرات ایران و آمریکا در پاکستان از زبان بقایی
رهبر چین احتمالا هفته آینده به دیدار کیم جونگ اون می‌رود
خداحافظی وزارت کار با «ذوب‌آهن»/ مادر فولاد ایران زیر چتر یک بانک رفت
معمای خلبانان نامرئی آمریکا و سانسور سیستماتیک در رسانه‌های غربی
واردات مواد پتروشیمی به کولبران و ملوانان سپرده شد
شهیدی که متاعی بالاتر از جانش را فدای انقلاب کرد
العربیه: توافق ایران و آمریکا تا ساعاتی دیگر نهایی می‌شود؟
سقوط هواپیمای نظامی در پاکستان/علت حادثه چه بود؟
روسیه: ادعای خروج ایران از NPT بی‌اساس است
فرانسه خواستار احضار سفیر اسرائیل شد
بانکها به کمک آزادی زندانیان جرایم غیرعمد می آیند
ادعاهای عجیب ترامپ درباره ایران و ونزوئلا!
پیام بنت به نتانیاهو: کار تمام شد!
افشای رویترز از توافق هسته‌ای پنهانی واشنگتن و ریاض
واکنش وزیر خارجه عربستان به تصمیم ترامپ + جزئیات پیام بن‌فرحان
پرویز خرسند، رفیق دیرین شریعتی درگذشت + پیام تسلیت وزیر ارشاد
شوک مثبت به لاجوردی‌پوشان رشت/ داماش گیلان صاحب مالک جدید شد
زلزله در تیم امنیت ملی ترامپ/ عروس «کندی» هم استعفا داد!
علت گرانی مرغ چیست؟
انفجار خودرو در قلب مالی نیویورک/وحشت در نزدیکی مجسمه وال‌استریت
آمار فروش نمایشگاه مجازی کتاب تهران 1405 + لینک خرید
جراحی موفقیت‌آمیز هافبک بارسلونا/ فرمین لوپس جام جهانی 2026 را از دست داد
سیره شهید رئیسی سرمایه‌ای عظیم برای تحقق «ایران قوی» است
مانیفست سیاسی شرق علیه نظم غربی
چرا دیدار ترامپ و شی‌جین‌پینگ شکست خورد؟