×
اقتصادی
شناسه خبر : 251924
تاریخ انتشار : یکشنبه 1404/07/27 ساعت 18:21
زرکام و زرماکارون، واحدهای نمونه کنترل کیفیت استان البرز شناخته شدند

به مناسبت در روز جهانی استاندارد؛

زرکام و زرماکارون، واحدهای نمونه کنترل کیفیت استان البرز شناخته شدند

همزمان با گرامیداشت روز جهانی استاندارد، دو شرکت از گروه صنعتی و پژوهشی زر( زرکام و زرماکارون )، به عنوان واحدهای نمونه کنترل کیفیت استان البرزمعرفی و مورد تقدیر قرار گرفتند.

نورنیوز-گروه اقتصادی: همزمان با گرامیداشت روز جهانی استاندارد، دو شرکت از گروه صنعتی و پژوهشی زر( زرکام و زرماکارون )درمراسم بزرگداشت روز جهانی استاندارد که صبح امروز یکشنبه با حضور فرزانه انصاری معاون رییس جمهور و رییس سازمان ملی استاندارد ایران ،تعدادی از نمایندگان مجلس، فعالان بخش خصوصی، دانشگاهیان و اصحاب رسانه در سالن همایش پژوهشگاه مواد و انرژی ، کرج برگزار شد به عنوان واحدهای نمونه کنترل کیفیت استان البرزمعرفی و مورد تقدیر قرار گرفتند. 
 
به گزارش روابط عمومی، این انتخاب بر پایه عملکرد ممتاز این شرکت‌ها در حوزه‌های گوناگون از جمله حفظ مستمر پروانه کاربرد علامت استاندارد، نداشتن هیچ‌گونه عدم انطباق در گزارش‌های بازرسی سال‌های گذشته، برخورداری از آزمایشگاه آزمون‌محور دارای گواهی‌نامه ISO/IEC 17025، استمرار در صادرات محصولات و بهره‌مندی از گواهی‌نامه‌های ملی و بین‌المللی سیستم مدیریت کیفیت صورت گرفته است. 
 

زر
 

ضرورت جلب اعتماد مردم و ارتقای کیفیت خدمات و کالاها 
 

فرزانه انصاری معاون رییس جمهور و رییس سازمان ملی استاندارد ایران  در این مراسم، به اهمیت استانداردسازی در کشور و نقش آن در ارتقای کیفیت، بهره‌وری و توسعه پایدار اشاره کرد و افزود: اهمیت استانداردسازی امروز بیش از هر زمان دیگری برای ایجاد زبان مشترک میان کشورها و بخش‌های مختلف جامعه محسوس است و این امر در هماهنگی صنعتی، علمی و تجاری نقش اساسی دارد. 

وی با بیان اینکه استانداردها از ابزارهای مقابله با فساد و تضمین شفافیت در فعالیت‌های اقتصادی هستند، تأکید کرد: یکی از اهداف مهم ما جلب اعتماد مردم و ارتقای کیفیت خدمات و کالاها است، این کار نیازمند همکاری همه دستگاه‌های اجرایی، بخش خصوصی و رسانه‌هاست. 
علیرضا عباسی نماینده کرج، فردیس، اشتهارد و آسارا نیز دراین همایش به بیان مطالبی در خصوص اهمیت استاندارد در سلامت جامعه پرداخت. 
رضوی تقوی عضو هیات مدیره اتاق بازرگانی نیز در این همایش درخصوص بحث مهم حلال وسهم بسیار کم ایران از بازار حلال جهانی نکاتی را ارایه کردَ. 
  
براساس همین گزارش، از دیگر شاخص‌های مؤثر درموفقیت این دوشرکت گروه زر، می‌توان به مشارکت فعال شرکت زرکام در تدوین و بازنگری استانداردهای ملی و بین‌المللی، دارا بودن چهار پروانه استاندارد اجباری و شش پروانه تشویقی (از جمله پنج پروانه حلال برای محصولات کیک، ویفر، بیسکویت، تافی و شکلات)، استقرار سامانه صدای مشتری، تحقق شعار سال «جهش تولید با مشارکت مردم» از طریق رشد تولید در سال ۱۴۰۴-۱۴۰۳ نسبت به دوره قبل و همچنین ارتقای فناوری و مدیریت انرژی اشاره کرد. 
 

زر
 

گفتنی است گروه صنعتی و پژوهشی زر با رویکردی مبتنی بر نوآوری، پژوهش و تولید مطابق با استانداردهای جهانی، طی سال‌های اخیر موفق به دریافت عنوان‌های متعددی در زمینه کیفیت، بهره‌وری و مسئولیت‌پذیری اجتماعی شده است. 
 
بر پایه ارزیابی اداره کل استاندارد استان البرز، در آیین گرامیداشت روز ملی استاندارد، شرکت‌های زرکام و زرماکارون به عنوان واحدهای نمونه تولیدی استان در سال ۱۴۰۴ و سید محمد امین سید یعقوبی بعنوان مدیر برتر کنترل کیفیت استان البرز معرفی شدند.


نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
دیوارهایی که نفس کشیده و آب تولید می‌کنند
تبدیل زباله‌های هسته‌ای به هیدروژن امکانپذیر شد
ترمیم مینای دندان با کراتین
هشدار کمبود آب در یونان؛ وضعیت در پایتخت و مناطق اطراف جدی‌تر است
تظاهرات در فلسطین اشغالی
چین سومین ناو هواپیمابر خود را به آب انداخت
مقام نیجریه ای: ترامپ باید به خاطر اظهاراتش درباره نیجریه عذرخواهی کند
حملات هوایی رژیم اسرائیل به جنوب لبنان سه شهید و 11 زخمی برجا گذاشت
هر دو مسیر تونل رسالت امشب مسدود است
اختصاص درصدی از درآمد بازیکنان و مربیان خارجی به توسعه فوتبال دانش‌آموزی
رونمایی از پیراهن تیم ملی فوتسال دانش‌آموزان
قول 5 ساله پاکستان برای حذف همه موانع تجاری با ایران
عراقچی: جایزه صلح نوبل را به حامی جنایات رژیم صهیونیستی دادند
رئیس جمهور عراق خواستار مشارکت گسترده مردم در انتخابات پارلمانی شد
15 کشته و زخمی در جریان تعقیب و گریز پلیس آمریکا
گزارشگر سازمان ملل: اگر می توانستم  طلسم کنم جلوی جنایات اسرائیل را می گرفتم
مدارس برخی شهرستان‌های خوزستان فردا یکشنبه غیرحضوری شد
جلسه سران قوا برگزار شد
واکنش پرسپولیس به رأی اصلاحی کمیته استیناف؛ ابطال کنید
کشف جسد یک افسر اسرائیلی در جنوب غزه
فهرست تیم ملی اعلام شد
وزارت دادگستری آمریکا همچنان به دنبال تحقیقات درباره پرونده ترامپ-روسیه
رسانه‌های عراقی از خشک شدن دریاچه حمرین در استان دیاله عراق خبر دادند
نخست وزیر مجارستان جو بایدن را مسئول آغاز جنگ اوکراین دانست
تامین 3 میلیارد دلار برای واردات ماشین‌آلات و تجهیزات تولید
وزیر جنگ آمریکا: وضعیت کنونی جهان مانند آغاز جنگ جهانی دوم است
ائتلاف احزاب لبنانی: دولت، مداخله وقیحانه سفارت آمریکا را محکوم کند
تیم ملی والیبال ایران مقابل ترکیه پیروز شد
نفوذ دوباره رژیم صهیونیستی به جنوب سوریه
فوجیان، غول دریایی چین وارد میدان شد+فیلم
لاوروف: دستور پوتین درباره آزمایش‌های هسته‌ای در حال انجام است
پزشکیان به گلستان سفر می‌کند
گروسی: سایت‌های فردو، نطنز و اصفهان برای بازرسان ما غیرقابل دسترسی هستند
خبر بد در اردوی پرسپولیس
جدول لیگ برتر پس از اتمام بازی تراکتور و خیبر در هفته دهم
ارتش آمریکا یک میلیون پهپاد می‌خرد
وضعیت اسفناک فلسطینیان در زندان زیرزمینی اسرائیل
خیبر (2)- تراکتور (1) | شاگردان رحمتی رویای صدرنشینی را از تبریزی ها گرفتند+ خلاصه بازی
خارج‌ کردن توده 10 کیلویی از شکم یک بیمار
مصر خواستار انتقال به مرحله دوم توافق غزه و اجرای آتش‌بس در سودان شد
تاج: آمریکا به افسر امنیتی ایران ویزا نمی‌دهد؛ ولی تمام افراد باید حاضر باشند
نورنما | اسرار‌آمیز‌ترین افعی جهان
آبفا: سرانه مصرف آب در شمال تهران،860 لیتر برای هر نفر است!
بزرگترین کشف ماریجوانا سال جاری توسط پلیس ری
دمای 7 استان به صفر می‌رسد
قالیباف: هدف ما افزایش مبادلات ایران و پاکستان از 3 به 10 میلیارد دلار است
وزیر ارشاد: قصد مچ‌گیری از مدیران را نداریم
بیانیه وزارت کشور یمن در خصوص کشف یک شبکه جاسوسی+ فیلم
کشف شی تاریخی عصر آهن در اسلامشهر
رهگیری و انهدام 8 پهپاد اوکراینی از سوی روسیه
X
آگهی تبلیغاتی