×
اقتصادی
شناسه خبر : 251924
تاریخ انتشار : یکشنبه 1404/07/27 ساعت 18:21
زرکام و زرماکارون، واحدهای نمونه کنترل کیفیت استان البرز شناخته شدند

به مناسبت در روز جهانی استاندارد؛

زرکام و زرماکارون، واحدهای نمونه کنترل کیفیت استان البرز شناخته شدند

همزمان با گرامیداشت روز جهانی استاندارد، دو شرکت از گروه صنعتی و پژوهشی زر( زرکام و زرماکارون )، به عنوان واحدهای نمونه کنترل کیفیت استان البرزمعرفی و مورد تقدیر قرار گرفتند.

نورنیوز-گروه اقتصادی: همزمان با گرامیداشت روز جهانی استاندارد، دو شرکت از گروه صنعتی و پژوهشی زر( زرکام و زرماکارون )درمراسم بزرگداشت روز جهانی استاندارد که صبح امروز یکشنبه با حضور فرزانه انصاری معاون رییس جمهور و رییس سازمان ملی استاندارد ایران ،تعدادی از نمایندگان مجلس، فعالان بخش خصوصی، دانشگاهیان و اصحاب رسانه در سالن همایش پژوهشگاه مواد و انرژی ، کرج برگزار شد به عنوان واحدهای نمونه کنترل کیفیت استان البرزمعرفی و مورد تقدیر قرار گرفتند. 
 
به گزارش روابط عمومی، این انتخاب بر پایه عملکرد ممتاز این شرکت‌ها در حوزه‌های گوناگون از جمله حفظ مستمر پروانه کاربرد علامت استاندارد، نداشتن هیچ‌گونه عدم انطباق در گزارش‌های بازرسی سال‌های گذشته، برخورداری از آزمایشگاه آزمون‌محور دارای گواهی‌نامه ISO/IEC 17025، استمرار در صادرات محصولات و بهره‌مندی از گواهی‌نامه‌های ملی و بین‌المللی سیستم مدیریت کیفیت صورت گرفته است. 
 

زر
 

ضرورت جلب اعتماد مردم و ارتقای کیفیت خدمات و کالاها 
 

فرزانه انصاری معاون رییس جمهور و رییس سازمان ملی استاندارد ایران  در این مراسم، به اهمیت استانداردسازی در کشور و نقش آن در ارتقای کیفیت، بهره‌وری و توسعه پایدار اشاره کرد و افزود: اهمیت استانداردسازی امروز بیش از هر زمان دیگری برای ایجاد زبان مشترک میان کشورها و بخش‌های مختلف جامعه محسوس است و این امر در هماهنگی صنعتی، علمی و تجاری نقش اساسی دارد. 

وی با بیان اینکه استانداردها از ابزارهای مقابله با فساد و تضمین شفافیت در فعالیت‌های اقتصادی هستند، تأکید کرد: یکی از اهداف مهم ما جلب اعتماد مردم و ارتقای کیفیت خدمات و کالاها است، این کار نیازمند همکاری همه دستگاه‌های اجرایی، بخش خصوصی و رسانه‌هاست. 
علیرضا عباسی نماینده کرج، فردیس، اشتهارد و آسارا نیز دراین همایش به بیان مطالبی در خصوص اهمیت استاندارد در سلامت جامعه پرداخت. 
رضوی تقوی عضو هیات مدیره اتاق بازرگانی نیز در این همایش درخصوص بحث مهم حلال وسهم بسیار کم ایران از بازار حلال جهانی نکاتی را ارایه کردَ. 
  
براساس همین گزارش، از دیگر شاخص‌های مؤثر درموفقیت این دوشرکت گروه زر، می‌توان به مشارکت فعال شرکت زرکام در تدوین و بازنگری استانداردهای ملی و بین‌المللی، دارا بودن چهار پروانه استاندارد اجباری و شش پروانه تشویقی (از جمله پنج پروانه حلال برای محصولات کیک، ویفر، بیسکویت، تافی و شکلات)، استقرار سامانه صدای مشتری، تحقق شعار سال «جهش تولید با مشارکت مردم» از طریق رشد تولید در سال ۱۴۰۴-۱۴۰۳ نسبت به دوره قبل و همچنین ارتقای فناوری و مدیریت انرژی اشاره کرد. 
 

زر
 

گفتنی است گروه صنعتی و پژوهشی زر با رویکردی مبتنی بر نوآوری، پژوهش و تولید مطابق با استانداردهای جهانی، طی سال‌های اخیر موفق به دریافت عنوان‌های متعددی در زمینه کیفیت، بهره‌وری و مسئولیت‌پذیری اجتماعی شده است. 
 
بر پایه ارزیابی اداره کل استاندارد استان البرز، در آیین گرامیداشت روز ملی استاندارد، شرکت‌های زرکام و زرماکارون به عنوان واحدهای نمونه تولیدی استان در سال ۱۴۰۴ و سید محمد امین سید یعقوبی بعنوان مدیر برتر کنترل کیفیت استان البرز معرفی شدند.


نظرات

آخرین اخبار
درد پاشنه پا در صدر شکایات اسکلتی‌عضلانی
چرا روز خود را باید با آب ولرم شروع کنیم؟
هوش مصنوعی به کمک نابینایان آمد؛ دیدن چهره و اشیا با فناوری جدید
تفاوت درد عصبی و استخوانی در زانو؛ این 5 علامت کلیدی را بشناسید
راز عمر طولانی فاش شد: ورزش قدرتی + هوازی
کشف غیرمنتظره خانه مجلل 1800 ساله زیر مدرسه
قدردانی از نقش پاکستان در میانجی گری/پیگیری افزایش تجارت 10 میلیارد دلاری دوجانبه
دیپورت عکاس تیم ملی عراق از آمریکا!
نماینده جمهوری‌خواه: وعده های ضدجنگ ترامپ کافی نیست!
جهش 80 درصدی نرخ حمل کانتینری پس از آغاز جنگ سوم
افزایش مخالفت افکار عمومی آمریکا با سیاست‌های ضدایرانی دولت
سفر قریب الوقوع نخست وزیر عراق به آمریکا
آغاز ثبت‌نام مسکن استیجاری زوج‌های جوان + جزئیات و آدرس سایت
پرونده فساد اخلاقی جدید در پلیس اسرائیل فاش شد
دسترسی تل‌آویو به اطلاعات سری پنتاگون
تأکید معاون اول بر وحدت نظر مسئولان در روند مذاکرات
یورش نظامیان اسرائیل به دو روستای جنوب سوریه
تغییرات گسترده در آکادمی استقلال؛ سرمربیان جدید معرفی شدند
چرا پرسپولیس برای بازگشت خارجی‌ها عجله دارد؟
روایت عجیب سفیر اسبق ایران در چین از شکست یک پروژه ملی
فردا؛ روز سرنوشت افزایش حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی/ در انتظار اجرای عدالت بیمه‌ای
نفوذ «حنظله» به شبکه تروریستی «پژاک»
کماندوی ارتش اسرائیل در لبنان به هلاکت رسید
شنود اسرائیل از مواضع آمریکا درباره ایران
توضیح چمران درباره تداوم رایگان شدن مترو و اتوبوس
اعتراف رسانه اسرائیلی به اهمیت تنگه هرمز در معادلات ایران
خبر خوش برای هواداران سرخ؛ پرسپولیس با مدیریت آقا کریم به میدان برمی‌گردد
واکنش یوسف پزشکیان به موج جدید شایعات: با نسبت‌دهندگان دروغ برخورد کنید
اخراج کامل؛ تصمیم نهایی عراق برای تروریست‌های ضدایرانی
ادامه دومینوی استعفا در واشنگتن؛ هوش مصنوعی کاخ سفید بدون متولی ماند
اختلال در یکی از مهم‌ترین اپلیکیشن‌های مالی اسرائیل؛ احتمال هک قوت گرفت
فرمانده ارتش لبنان راهی پاکستان شد
بلژیک تونس را با خاک یکسان کرد؛ آماده‌باش به یوزها
هشدار یمن به اسرائیل درباره ادامه حملات به لبنان
پرونده شکنجه دو دختر سنندجی به دادگاه رسید
نارضایتی از صدراعظم آلمان به اوج رسید
5 نیروگاه جدید وارد مدار برق تهران می‌شود
حماس: رژیم صهیونیستی به دنبال فروپاشی آتش‌بس است
تیم ملی فوتبال ایران عازم مکزیک شد
مخالفت دوباره رهبر واتیکان با جنگ واشنگتن و ایران
هگست:اروپا با تهاجم ایدئولوژیک روبروست
آمادگی مسکو برای نوسازی زیرساخت‌های آسیب‌دیده از جنگ
جوانان ایران با 18 مدال در قایقرانی آسیا خوش درخشیدند
پزشکیان: امروز بیش از هر زمان به مدارا و همکاری نیاز داریم
جنایت جدید صهیونیست‌ها با بمباران چادرهای آوارگان در شهر غزه
نورنما | تایم لپس بی نظیر مقارنه سایه دماوند و ماه
بازگشت ترامپ به میز تجارت در چین؛ نوامبرِ داغ در راه است
پیمان دوباره امیرحسین قیاسی با ایران: تحت هر شرایطی طرف وطنم ایستاده‌ام
ایران به برجام وفادار بود، واشنگتن بازی را به هم زد
تکل سیاسی آمریکا روی پای جام جهانی