×
اقتصادی
شناسه خبر : 251924
تاریخ انتشار : یکشنبه 1404/07/27 ساعت 18:21
زرکام و زرماکارون، واحدهای نمونه کنترل کیفیت استان البرز شناخته شدند

به مناسبت در روز جهانی استاندارد؛

زرکام و زرماکارون، واحدهای نمونه کنترل کیفیت استان البرز شناخته شدند

همزمان با گرامیداشت روز جهانی استاندارد، دو شرکت از گروه صنعتی و پژوهشی زر( زرکام و زرماکارون )، به عنوان واحدهای نمونه کنترل کیفیت استان البرزمعرفی و مورد تقدیر قرار گرفتند.

نورنیوز-گروه اقتصادی: همزمان با گرامیداشت روز جهانی استاندارد، دو شرکت از گروه صنعتی و پژوهشی زر( زرکام و زرماکارون )درمراسم بزرگداشت روز جهانی استاندارد که صبح امروز یکشنبه با حضور فرزانه انصاری معاون رییس جمهور و رییس سازمان ملی استاندارد ایران ،تعدادی از نمایندگان مجلس، فعالان بخش خصوصی، دانشگاهیان و اصحاب رسانه در سالن همایش پژوهشگاه مواد و انرژی ، کرج برگزار شد به عنوان واحدهای نمونه کنترل کیفیت استان البرزمعرفی و مورد تقدیر قرار گرفتند. 
 
به گزارش روابط عمومی، این انتخاب بر پایه عملکرد ممتاز این شرکت‌ها در حوزه‌های گوناگون از جمله حفظ مستمر پروانه کاربرد علامت استاندارد، نداشتن هیچ‌گونه عدم انطباق در گزارش‌های بازرسی سال‌های گذشته، برخورداری از آزمایشگاه آزمون‌محور دارای گواهی‌نامه ISO/IEC 17025، استمرار در صادرات محصولات و بهره‌مندی از گواهی‌نامه‌های ملی و بین‌المللی سیستم مدیریت کیفیت صورت گرفته است. 
 

زر
 

ضرورت جلب اعتماد مردم و ارتقای کیفیت خدمات و کالاها 
 

فرزانه انصاری معاون رییس جمهور و رییس سازمان ملی استاندارد ایران  در این مراسم، به اهمیت استانداردسازی در کشور و نقش آن در ارتقای کیفیت، بهره‌وری و توسعه پایدار اشاره کرد و افزود: اهمیت استانداردسازی امروز بیش از هر زمان دیگری برای ایجاد زبان مشترک میان کشورها و بخش‌های مختلف جامعه محسوس است و این امر در هماهنگی صنعتی، علمی و تجاری نقش اساسی دارد. 

وی با بیان اینکه استانداردها از ابزارهای مقابله با فساد و تضمین شفافیت در فعالیت‌های اقتصادی هستند، تأکید کرد: یکی از اهداف مهم ما جلب اعتماد مردم و ارتقای کیفیت خدمات و کالاها است، این کار نیازمند همکاری همه دستگاه‌های اجرایی، بخش خصوصی و رسانه‌هاست. 
علیرضا عباسی نماینده کرج، فردیس، اشتهارد و آسارا نیز دراین همایش به بیان مطالبی در خصوص اهمیت استاندارد در سلامت جامعه پرداخت. 
رضوی تقوی عضو هیات مدیره اتاق بازرگانی نیز در این همایش درخصوص بحث مهم حلال وسهم بسیار کم ایران از بازار حلال جهانی نکاتی را ارایه کردَ. 
  
براساس همین گزارش، از دیگر شاخص‌های مؤثر درموفقیت این دوشرکت گروه زر، می‌توان به مشارکت فعال شرکت زرکام در تدوین و بازنگری استانداردهای ملی و بین‌المللی، دارا بودن چهار پروانه استاندارد اجباری و شش پروانه تشویقی (از جمله پنج پروانه حلال برای محصولات کیک، ویفر، بیسکویت، تافی و شکلات)، استقرار سامانه صدای مشتری، تحقق شعار سال «جهش تولید با مشارکت مردم» از طریق رشد تولید در سال ۱۴۰۴-۱۴۰۳ نسبت به دوره قبل و همچنین ارتقای فناوری و مدیریت انرژی اشاره کرد. 
 

زر
 

گفتنی است گروه صنعتی و پژوهشی زر با رویکردی مبتنی بر نوآوری، پژوهش و تولید مطابق با استانداردهای جهانی، طی سال‌های اخیر موفق به دریافت عنوان‌های متعددی در زمینه کیفیت، بهره‌وری و مسئولیت‌پذیری اجتماعی شده است. 
 
بر پایه ارزیابی اداره کل استاندارد استان البرز، در آیین گرامیداشت روز ملی استاندارد، شرکت‌های زرکام و زرماکارون به عنوان واحدهای نمونه تولیدی استان در سال ۱۴۰۴ و سید محمد امین سید یعقوبی بعنوان مدیر برتر کنترل کیفیت استان البرز معرفی شدند.


نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
بارش‌های گسترده و کاهش دما؛ موج بعدی بارش‌ها از راه می‌رسد؛ خارک پربارش ترین نقطه کشور
لبنان ستون ثبات در منطقه است و از آن حمایت می‌کنیم
بیانیه تراکتور درباره اتفاقات دیدار با پرسپولیس
ماکرون: اروپا باید دوباره با پوتین گفتگو کند
تهران درگیر سرما و آلاینده‌ها
وزیر بهداشت: خرید دارو انجام شده اما در انتقال ارز مشکل داریم
افزایش 6 درصدی قیمت مسکن در تهران
ونزوئلا نفتکش‌ها را با اسکورت نظامی راهی دریا کرد
هشدار صریح چین به آمریکا؛ برای مقابله آماده‌ایم
آمریکا به دنبال مصونیت‌بخشی به جنایتکاران جنگی تحت تعقیب است
هشدار مجلس؛‌ عواقب ناگوار مدیریت سیاسی در پتروشیمی ها
سرمربی بلژیک: رتبه بیستم ایران اتفاقی نیست
واکنش وزیر ورزش به حکم حبس دوومیدانی‌کاران در کره
یک متمّم ضروری برای روز جهان عاری از خشونت و افراط‌گرایی
آیین‌نامه ارتقای رتبه معلمان به زودی ابلاغ می شود+جزییات
افزایش 50 درصدی عوارض آزادراه‌ها در برخی مسیرها
ایران تحریم‌های جدید کانادا را محکوم کرد
هواپیمای ربوده‌شده در فرودگاه لس‌آنجلس سقوط کرد
دسترسی به غذا در غزه بهتر شد اما زندگی همچنان وخیم است
خشونت و افراط‌گرایی هیچ جایگاهی در جمهوری اسلامی ندارد
بازداشت کارگر روسی به اتهام جاسوسی برای ایران
ورود جدی وزیر کار به موضوع تأخیر7ماهه در پرداخت هزینه‌های بیمه تکمیلی بازنشستگان
حذف سهمیه بنزین خودروهای خارجی با موتور بالای 1300 سی‌سی
چرا جهان به ایرانی‌ها اعتماد می‌کند؟
تصویب ساخت 3600 واحد مسکونی جدید در شرق قدس توسط رژیم صهیونیستی
زمان پرداخت حقوق آذرماه بازنشستگان سازمان تأمین اجتماعی اعلام شد
تماس‌های فشرده با ایران، اسرائیل و آمریکا
مدارس و دانشگاه‌های چهارمحال و بختیاری فردا مجازی است
بارش‌های اخیر کرمان در 80 سال گذشته بی‌سابقه است
هشدار شیوع وبا و فلج اطفال در نوار غزه
مدارس و دانشگاه‌های همدان غیرحضوری شد
طغیان رودخانه‌ها 2 محور ارتباطی قلعه‌گنج را مسدود کرد
بنادر مسافربری هرمزگان تا اطلاع ثانوی تعطیل شد
هشدار درباره فروپاشی امنیت داخلی رژیم صهیونیستی
ترامپ قرعه‌کشی گرین کارت را متوقف کرد
ایران برای اولین بار میزبان رقابت جهانی پدل شد
جمع‌آوری کمک‌های مردمی برای «تفاضل دیه» الهه حسین‌نژاد کلاهبرداری است
ونزوئلا ترامپ را متهم به بازگشت به استعمار کرد
امضا قانون لغو دائمی تحریم سوریه توسط ترامپ
مدارس و دانشگاه ها اصفهان فردا مجازی شد
شرایط کار اتباع افغان در ایران مشخص شد
زلزله 5.7 ریشتری شمال افغانستان را لرزاند
تجاوز مجدد رژیم صهیونیستی به خاک سوریه
قیمت برنج وارداتی دیگر مصوب نیست؛ بازار رقابتی شد
حمله همزمان انتحاری و مسلحانه به پایگاه نظامی پاکستان
لبنیات در خطر؟ کاهش مصرف 10 درصدی در کشور هشدار داد
بارش‌ها کافی نبود؛ بحران آب ادامه دارد
ایران نما | معرفی جاذبه های گردشگری شهرهای ایران‌(141) « جاجرم»
پرونده اپستین دوباره خبرساز شد: چامسکی و گیتس در کانون توجه
اتهام شدید ماهاتیر محمد به آمریکا: «نسل‌کشی در حال وقوع است»
X
آگهی تبلیغاتی