×
اجتماعی
شناسه خبر : 251889
تاریخ انتشار : یکشنبه 1404/07/27 ساعت 17:13
پرداخت وام ضروری به 144 هزار بازنشسته در 1404 + جزئیات

پرداخت وام ضروری به 144 هزار بازنشسته در 1404 + جزئیات

مدیرکل خدمات رفاهی بازنشستگان صندوق بازنشستگی کشوری با اشاره به پرداخت وام ضروری به 144 هزار بازنشسته در 1404، گفت: بازنشستگان می‌توانند برای اطلاع از شرایط و جزئیات «طرح‌های رفاهی» به سایت صندوق بازنشستگی کشوری مراجعه کنند.

نورنیوز - گروه اجتماعی: حمیدرضا شیخی، مدیرکل خدمات رفاهی بازنشستگان صندوق بازنشستگی کشوری، با اذعان به اینکه تأثیر مسئله تورم بر کیفیت زندگی بازنشستگان که اغلب در سن سالمندی قرار دارند، مضاعف بوده، اظهار کرد: بهبود وضعیت معیشت و رفاه بازنشستگان یک خواسته ضروری است که می‌بایست مورد توجه قرار گیرد. لذا خدمات رفاهی بازنشستگان در چهار محور اصلی طراحی و در حال ارائه است که شامل تسهیلات مالی (وام‌های ضروری و…)، خدمات تخفیفی و تقسیطی، خدمات بیمه‌ای، خدمات اجتماعی و وام‌های ضروری با هدف کاهش دغدغه‌های مالی می‌شود. 

شیخی، در تشریح عملکرد و برنامه‌های این اداره کل، به سابقه طولانی اجرای طرح وام‌های ضروری از سال 1377 اشاره کرد و گفت: این وام‌ها با هدف تأمین بخشی از نیازهای ضروری بازنشستگان به صورت قرض‌الحسنه و با شرایط بازپرداخت آسان طراحی شده تا کمترین فشار مالی را برای بازنشستگان عزیز ایجاد کند.

 پرداخت وام ازدواج و حمایت از پایان‌نامه فرزندان بازنشستگان

وی آمارها را نشانگر تداوم حمایت از جامعه بازنشستگان دانست و افزود: در سال 1404 تاکنون، 144 هزار نفر وام ضروری دریافت کرده‌اند و مابقی واجدین شرایط نیز در پنج مرحله آتی از این تسهیلات بهره‌مند خواهند شد. همچنین، در سال جاری وام ازدواج فرزندان به 31هزارنفر و وام حمایت از پایان‌نامه‌های دانشجویی (حمپاد) به 940 نفر پرداخت شده است.

شیخی در بخش دیگری از سخنانش به خدمات خرید اعتباری و اقساطی اشاره کرد و گفت: یکی از محبوب‌ترین اقدامات صندوق، ارائه خدمات خرید اعتباری و اقساطی است که به بازنشستگان امکان می‌دهد، کالاهای مورد نیاز خود را با تخفیف‌های ویژه و شرایط پرداخت آسان تهیه کنند. تجربه سال‌های گذشته نیز نشان داده که این خدمات با استقبال بالا و رضایت قابل‌توجه بازنشستگان مواجه بوده است.

وی تنوع‌بخشی به خدمات رفاهی را ابزاری مکمل برای بهبود معیشت بازنشستگان، افزایش قدرت انتخاب و دسترسی آسان جامعه بزرگ بازنشستگان به کالاهای باکیفیت و ضروری دانست و ادامه داد: بسته اول خدمات رفاهی در بخش‌های کالاهای ضروری، لوازم خانگی، خدمات عمومی و گردشگری از ابتدای سال جاری در حال ارائه است و بازنشستگان می‌توانند برای اطلاع از شرایط و جزئیات، به بخش «طرح‌های رفاهی» در سایت صندوق بازنشستگی کشوری مراجعه کنند.

شیخی با اشاره به شرایط تعیین صلاحیت مجریان طرح‌های رفاهی اظهار کرد: در انتخاب مجریان بسیار سخت‌گیر هستیم تا خدمات باکیفیت و بدون نقص به بازنشستگان ارائه شود. مجریان باید نشان شناخته‌شده و ایرانی داشته باشند، خدماتشان سراسری یا چنداستانی باشد و کالاهای ارائه‌شده اصالت و کیفیت بالا داشته باشند. همچنین، تأمین اعتبار طرح‌ها بدون واسطه‌های مالی انجام می‌شود و فرآیند ارائه خدمات ترجیحاً مبتنی بر سیستم‌های پلتفرمی و اینترنتی است تا دخالت نیروی انسانی کاهش یابد و کارایی افزایش پیدا کند.

وی در بخش دیگری از سخنان خود، از حرکت صندوق به سمت «ارائه خدمات در بستر پلتفرم متمرکز» خبر داد و افزود: این رویکرد نه تنها باعث توسعه و فراگیری خدمات جاری می‌شود، بلکه امکان ارائه تسهیلاتی برای دریافت خدمات آموزشی و مهارتی را فراهم می‌کند که به توانمندسازی و بهبود بلندمدت کیفیت زندگی بازنشستگان کمک خواهد کرد.

بسته دوم خدمات رفاهی در راه است

مدیرکل خدمات رفاهی بازنشستگان از ارائه بسته دوم خدمات رفاهی در آینده نزدیک خبر داد و افزود: عمده خدمات بسته دوم به حوزه های آموزشی، مهارت آموزی، ورزشی اختصاص داشته و در قالب تفاهم نامه های همکاری با مراکز دانشگاهی و همچنین مراکز ارائه دهنده خدمات فرهنگی و اجتماعی خواهد بود که به زودی شاهد برگزاری آیین انعقاد تفاهم ها و رونمایی از خدمات متنوع بسته دوم خواهیم بود.

شیخی در پایان ضمن تأکید بر حفظ منافع بازنشستگان و نظارت بر حسن اجرای تعهدات شرکت‌های طرف قرارداد، گفت: تمامی این اقدامات بخشی از برنامه‌های مستمر اداره کل خدمات رفاهی برای بهبود رفاه، ارتقای کیفیت زندگی و حمایت همه‌جانبه از بازنشستگان است.

به گفته وی، گزارش‌های آماری دقیق از میزان بهره‌مندی بازنشستگان از طرح‌ها به‌صورت مداوم به‌روزرسانی می‌شود تا تصمیم‌گیری‌های آینده بر پایه داده‌های واقعی و نیازهای بازنشستگان انجام گیرد.


اخبار مرتبط
امسال 400 هزار نفر به جمعیت بازنشسته کشور اضافه شد
پنج‌شنبه 1404/08/15 ساعت 17:44
وزیر کار، تعاون و رفاه اجتماعی:
امسال 400 هزار نفر به جمعیت بازنشسته کشور اضافه شد
وزیر کار، تعاون و رفاه اجتماعی گفت: امسال بالغ بر 400 هزار نفر به جمعیت بازنشسته کشور اضافه شد که 300 هزار نفر مرتبط با سازمان تامین اجتماعی است و مابقی در سایر صندوق هاست و مدیریت این شرایط نیازمند تدبیر است.
جزییات جدید از ثبت‌نام وام 50 میلیون تومانی بازنشستگان تأمین اجتماعی
جمعه 1404/07/25 ساعت 20:19
جزییات جدید از ثبت‌نام وام 50 میلیون تومانی بازنشستگان تأمین اجتماعی
ثبت‌نام مرحله جدید تسهیلات قرض‌الحسنه 50 میلیون تومانی ویژه بازنشستگان تأمین اجتماعی از هفته آینده در برخی از کانون‌های بازنشستگی سراسر کشور آغاز می‌شود.
بانک مرکزی: عملکرد بانک‌ها در پرداخت وام ازدواج 102 درصد شد
سه‌شنبه 1404/07/22 ساعت 12:24
بانک مرکزی: عملکرد بانک‌ها در پرداخت وام ازدواج 102 درصد شد
اداره کل عملیات پولی بانک مرکزی در واکنش به اظهارات اخیر معاون امور جوانان وزارت ورزش درباره عملکرد برخی بانک‌ها در پرداخت وام ازدواج، اعلام کرد که سهمیه تعیین‌شده برای بانک‌ها سالانه بوده و عملکرد شبکه بانکی نسبت به سهمیه روزانه بیش از 102 درصد است.
نظرات

آخرین اخبار
اروپا نسخه جدیدی برای فضای مجازی نوجوانان می‌پیچد
حمله پهپادی به 2 قایق صیادی در آب‌های هرمزگان
عراقچی و نبیه بری تلفنی گفت‌وگو کردند؛ تأکید بر حمایت ایران از لبنان
بازنشر مواضع اقتصادی قالیباف در فضای مجازی آمریکا
بانک VTB روسیه در فهرست تحریم‌های آمریکا علیه ایران قرار گرفت
فریاد «اسرائیل را تحریم کنید» در آمستردام؛ حمایت از فلسطین، لبنان و ایران در برلین
فرود اضطراری پرواز مشهد به کرمانشاه به دلیل نقص فنی موتور
نیوزویک: مردم آمریکا پیامدهای جنگ علیه ایران را احساس می‌کنند
زاکانی: بعد از 47 سال قانون اساسی را کامل اجرا نکرده‌ایم
بلومبرگ: آلمان برای مقابله با چین بسته اقتصادی ـ امنیتی تدوین می‌کند
رئیس اتحادیه میهنی کردستان عراق به تهران سفر می‌کند
طی دو روز 72 کشتی از باب‌المندب عبور کردند
بلومبرگ: بریتانیا کمک به عربستان در جنگ با یمن را بررسی می‌کند
عامل انتشار تصاویر خصوصی و ساختگی جوانان و نوجوانان در یزد دستگیر شد
استقلال 3–0 السد ؛ طوفان آبی ها در بصره ؛ استقلال نماینده شایسته ایران در لیگ نخبگان
عربستان طی 24 ساعت 54 حمله هوایی به یمن انجام داد
هشدار حماس؛ اسرائیل به دنبال تغییر وضعیت تاریخی و حقوقی مسجد الاقصی است
بیانیه مشترک عراق و فرانسه؛ حمایت از آزادی کشتیرانی در تنگه هرمز
اعتراف جی‌دی ونس: آمریکا با انصارالله یمن گفت‌وگوی مستقیم داشته است
سهمیه معیشتی مرزنشینان افزایش یافت
کاظمی: مرجع تصمیم‌گیری درباره تعطیلی مدارس به آموزش‌وپرورش واگذار شد
جزئیات حادثه واژگونی مینی‌بوس دانش‌آموزان در همدان
علیرضا بیرانوند از اول مهر باید به تیم نظامی معرفی شود
وال‌استریت ژورنال و نگرانی از شتاب تولید سلاح در روسیه
شباب‌الاهلی 1 - تراکتور 0؛ نماینده ایران لیگ نخبگان را با شکست آغاز کرد
ترور عالم اهل سنت در زاهدان
فرونشست، سیل و زلزله؛ اطلس جدید مخاطرات ایران آماده انتشار شد
عارف: شورای هنر و ادب در دولت چهاردهم تشکیل می‌شود
دیدار مدیران روس‌اتم و آژانس در وین؛ ایمنی نیروگاه زاپوریژیا بررسی شد
آمریکا مخالف غنی‌سازی در عربستان؛ ریاض از کشف ذخایر اورانیوم خبر داد
واردات خودرو از مناطق آزاد با 20 درصد تخفیف
معاون وزیر راه درباره بحران مسکن: بدمسکنی و کاهش قدرت خرید در صدر مشکلات
واکنش باشگاه دهوک به شایعه اخراج یحیی گل‌محمدی
تهدید صریح دولت صنعا علیه عربستان در پی حملات به یمن
مرشایمر: جنگ ایران کمک تسلیحات آمریکا به اوکراین را کاهش داد
محدوده قطعی برق گیلان فردا سه‌شنبه 24 شهریور
هشدار معاون وزیر بهداشت: ولادت و ازدواج در کشور کاهش یافته است
نسخه جدید رئیس کل بانک مرکزی برای مهار موتورهای تورم‌زا و شوک‌های خارجی
حمله به نیروهای وابسته به عربستان در صحرای الجوف یمن
فروش 30 میلیاردی سینما در سه روز نیم‌بها؛ «استخر» و «زنده شور» رکورد زدند
جزئیات قطعی برق استان البرز برای فردا سه‌شنبه 24 شهریور
گوترش خواستار تقویت نقش آژانس در راستی‌آزمایی برنامه هسته‌ای ایران شد
برنامه قطعی برق تهران فردا سه‌شنبه 24 شهریور
رویترز: تجهیزات نفتی دست‌دوم آمریکا راهی ونزوئلا شد
3 جوان گلستانی در یک قدمی قصاص بخشیده شدند
پسکوف: بی‌ثباتی در خلیج فارس بازار جهانی نفت را تهدید می‌کند
زمانبندی قطعی برق مازندران فردا سه‌شنبه 24 شهریور
شوک جدید به بازار گاز اروپا؛ قیمت‌ها بیش از 5 درصد افزایش یافت
نظرسنجی فاکس‌نیوز: 65 درصد رأی‌دهندگان به ترامپ از او ناراضی‌اند
نورنما | کشف اجساد از کشتی مسافربری سوخته در فیلیپین