×
بین الملل
شناسه خبر : 251877
تاریخ انتشار : یکشنبه 1404/07/27 ساعت 16:40
پس‌ از  حادثه رفح، نتانیاهو خواهان عملیات علیه حماس شد

پس‌ از حادثه رفح، نتانیاهو خواهان عملیات علیه حماس شد

دفتر نخست‌وزیری رژیم صهیونیستی امروز (یکشنبه) اعلام کرد که «بنیامین نتانیاهو» دستور داده است تا علیه اهداف جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) در غزه با قاطعیت اقدام شود.

نورنیوز - گروه بین الملل: دفتر نخست‌وزیری رژیم صهیونیستی با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد که بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر این رژیم، دستور داده است تا علیه اهداف جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) در نوار غزه با قاطعیت اقدام شود.

بر اساس گزارش شبکه خبری العربی، در این بیانیه همچنین آمده است، بنیامین نتانیاهو پس از آنچه «نقض آتش‌بس از سوی حماس» خوانده شده است، با فرماندهان امنیتی این رژیم مشورت کرده است.

این دستور در حالی صادر شده که گردان‌های القسام ضمن ابراز بی‌اطلاعی از اتفاقات رخ داده در رفح تاکید کرد که این مناطق تحت کنترل رژیم اشغالگر بوده و این گردان‌ها از مارس سال جاری ارتباط با نیروهای خود را در این منطقه از دست داده‌اند.

گردان‌های عز الدین القسام، شاخه نظامی جنبش حماس امروز یکشنبه در بیانیه‌ای به خبرهای منتشر شده درباره وقوع یک حادثه امنیتی در رفح و کشته شدن ۲ نظامی صهیونیست در این حادثه واکنش نشان داد.

پیشتر شبکه ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی گزارش داد که «ایتامار بن گویر» وزیر امنیت داخلی و «بتسلئیل اسموتریچ» وزیر دارایی این رژیم خواهان ازسرگیری جنگ در غزه هستند.

این رسانه عبری به نقل از بن گویر افزود از نخست‌وزیر (بنیامین نتانیاهو) می‌خواهم دستوراتی را برای ارتش صادر کند تا با تمام قوا جنگ را در نوار غزه ازسربگیرد.

وزیر امنیت داخلی رژیم صهیونیستی مدعی شد: توهمات دروغین و تصورات غلط مبنی بر اینکه حماس تغییر رویه خواهد داد یا حتی به توافقی که امضا کرده پایبند خواهد ماند برای امنیت ما خطرناک است.»

وی در ادامه موضع افراطی خود و بدون اشاره به جنایات رژیم صهیونیستی در دو سال گذشته در حق مردم غزه تاکید کرد:‌ «این سازمان تروریستی نازی باید کاملاً نابود شود. هر چه زودتر، بهتر!»

این اظهارات در حالی است که رسانه‌های عبری امروز گزارش دادند که ارتش به بهانه نقض آتش‌بس در غزه توسط حماس و در واقع در حمایت از گروه‌های شبه‌نظامی مخالف این جنبش، دست به حمله‌ای در رفح در جنوب این باریکه زد.

به گزارش رویترز، یک مقام نظامی اسرائیل مدعی شد که حماس حملات متعددی را به نیروهای اسرائیلی فراتر از «خط زرد»، از جمله شلیک موشک و تیراندازی تک‌تیراندازان، انجام داده است که آن «نقض آشکار» توافق آتش‌بس خوانده شده است.

وبگاه «وای‌نت» گزارش داد که تبادل آتش بین نیروهای نظامی اسرائیل و شبه‌نظامیان در رفح رخ داده است. در پاسخ، هواپیماهای اسرائیلی حملاتی را در منطقه رفح انجام دادند، در حالی که نیروی دریایی اسرائیل آتش سنگینی را در امتداد ساحل گشود.


اخبار مرتبط
کابینه رژیم صهیونیستی ورود کمک‌ها به غزه را متوقف کرد
یکشنبه 1404/07/27 ساعت 22:00
کابینه رژیم صهیونیستی ورود کمک‌ها به غزه را متوقف کرد
کابینه رژیم صهیونیستی که به دنبال بهانه‌های واهی برای زیر پا گذاشتن بندهای توافق آتش بس نوار غزه بوده است، امروز از لغو ورود کمک‌ها به غزه خبر داد.
رژیم صهیونیستی: با قدرت به زیرساخت‌های حماس حمله می‌کنیم
یکشنبه 1404/07/27 ساعت 20:00
رژیم صهیونیستی: با قدرت به زیرساخت‌های حماس حمله می‌کنیم
ارتش رژیم صهیونیستی در اقدامی که نشان از نقض آشکار آتش‌بس در نوار غزه دارد، اعلام کرد که زیرساخت‌های حماس را با قدرت هدف قرار خواهد داد.
القسام ارتباط خود را با حادثه رفح تکذیب کرد
یکشنبه 1404/07/27 ساعت 16:23
القسام ارتباط خود را با حادثه رفح تکذیب کرد
گردان‌های عزالدین القسام، شاخه نظامی حماس، هرگونه ارتباط خود با حادثه رفح و کشته شدن 2 نظامی صهیونیست را تکذیب کرده و اعلام کردند که از مارس سال جاری ارتباطشان با نیروهای مستقر در این منطقه قطع شده است.
حماس: میانجی‌ها اسرائیل را برای بازگشایی گذرگاه رفح تحت فشار قرار دهند
یکشنبه 1404/07/27 ساعت 09:52
حماس: میانجی‌ها اسرائیل را برای بازگشایی گذرگاه رفح تحت فشار قرار دهند
جنبش حماس با محکوم کردن تصمیم نتانیاهو برای بسته نگه داشتن گذرگاه رفح، آن را نقض آشکار توافق آتش‌بس دانست و از مصر، قطر و سازمان ملل خواست برای بازگشایی فوری این گذرگاه حیاتی و وادار کردن اسرائیل به اجرای تعهداتش وارد عمل شوند.
نظرات

آخرین اخبار
پیام تسلیت سپاه در پی درگذشت مادر شهیدان آدمی
پیکر دریانورد جان‌باخته کشتی «آنا» به ایران بازگشت
کاهش 40 درصدی حوادث جاده‌های اربعین
نابغه پینگ‌پنگ ایران در مسابقات لائوس قهرمان شد
رایزنی ایران و عربستان بر سر کاهش تنش در منطقه
جزئیات کاهش ساعت اداری و دورکاری ادارات خوزستان در این روزها اعلام شد
هشدار قرمز حمله سایبری در سرزمین‌های اشغالی
شهادت سرباز ارتش در درگیری مرزی مریوان
برقراری دوباره پرواز مستقیم اصفهان-استانبول
در دیدار سفیر پاکستان با معاون وزیر خارجه ایران چه گذشت؟
تفاهم‌نامه، مرکز ثقل روابط خارجی ما در آینده خواهد بود
گزارش وال‌استریت از لابی امارات برای تشدید حملات علیه ایران
استارت بسکتبالیست‌ها با مانولوپولوس برای جام جهانی
زمان پخش سریال ماه عسل با بازی مرحوم اکبر عبدی اعلام شد
چهار تالاب سمنان در تصویب‌نامه هیأت وزیران ثبت رسمی شد+فیلم
بررسی قصور احتمالی دستگاه‌ها در حادثه مرگ 5 جوان در ساحل رامسر
عکس های منتخب ایران: یکشنبه 11 مرداد 1405
بیانیه وزارت خارجه در سالگرد شهادت اسماعیل هنیه
جزئیات تفاهم ایران و عمان درباره مدیریت و مسیر جدید تنگه هرمز
بندر شهید رجایی هوشمند می‌شود
یک سوم آمریکایی‌ها: اسرائیل در غزه مرتکب نسل‌کشی شده است
تجاوز اشغالگران به قنیطره
عربستان ائتلاف دریایی تشکیل داد
ورود 586 میلیارد تومان پول حقیقی به صندوق‌های طلا
حماس: حملات اسرائیل به غزه برای برهم زدن آتش‌بس است
کشتی آزاد نوجوانان ایران روی سکوی دوم جهان ایستاد
پیام مصری به ویتکاف درباره چه بود؟
پیشرفت گفتمان ایران و عمان
رکورد تردد در پررفت‌وآمدترین روز پیاده‌روی اربعین
مرگ 10 زائر در تصادفات مسیر مهران؛ 465 نفر مصدوم شدند
فرش قرمز بغداد برای ناتو!
بوفون: به جای مانچینی باید کونته سرمربی ایتالیا می‌شد
سرمربی تیم فوتبال بانوان پرسپولیس معرفی شد
نابغه پینگ‌پنگ ایران رقیب هندی را شکست داد و قهرمان شد
بحران آتش در یونان؛ برخورد دو بالگرد امدادی در غرب آتن
پیام اربعینی نواب، مقاومت را عامل عزت ملت‌ها دانست
دومین مدال طلای عباسی در شنای غرب آسیا
حمله انتحاری خونین در پاکستان
آغاز نخستین جشنواره گیاهان دارویی حکیم هزاره‌ها در همدان
برنامه جدید وزارت علوم برای همکاری با ایرانیان خارج از کشور
نتایج قرعه‌کشی ایران خودرو اعلام شد+لینک استعلام
عضو کابینه امنیتی نتانیاهو: باید کنترل کامل غزه را در دست بگیریم
درخواست روس‌ها از گروسی در مورد حمله به زاپرویژیا
انتقاد از سکوت مشکوک دولت «عون»
موج بازگشت زائران آغاز شد؛ اتوبوس‌ها کافی نیستند
2 فینالیست ایران در کشتی آزاد نوجوانان جهان
خداحافظی رسمی پرسپولیس با دو بازیکن باسابقه
کدام استان‌ها این هفته تعطیل یا دورکار شدند؟
لهستان قهرمان لیگ ملت های والیبال شد؛ آمریکا باز هم در حسرت قهرمانی ماند
اعلام محدودیت‌های ترافیکی جاده‌های کشور در آستانه ایام اربعین