×
بین الملل
شناسه خبر : 251862
تاریخ انتشار : یکشنبه 1404/07/27 ساعت 15:04
بدهی عمومی آمریکا به 37.9 تریلیون دلار رسید

بدهی عمومی آمریکا به 37.9 تریلیون دلار رسید

بدهی عمومی آمریکا با رسیدن به 37.9 تریلیون دلار رکورد بی‌سابقه‌ای ثبت کرد و نگرانی‌ها درباره پیامدهای اقتصادی آن افزایش یافت. اقتصاددانان هشدار می‌دهند ادامه این روند می‌تواند رشد اقتصادی را کند کرده و فشار مالی بر دولت و مردم را تشدید کند.

نورنیوز- گروه بین الملل: تارنمای اکونومیک تایمز نوشت: افزایش بی‌سابقه بدهی عمومی آمریکا، اقتصاددانان، سیاستمداران و همه آمریکایی ها را نگران کرده است.

بر اساس این گزارش، فقط در یک ماه گذشته، سطح بدهی آمریکا ۴۰۰ میلیارد دلار افزایش داشت که به میزان تقریبی ۲۵ میلیارد دلار در هر روز است. این روند بر چالش های مالی که این کشور با آن مواجه است تاکید دارد.

از زمان افزایش سقف بدهی ها در آمریکا در ماه ژوئیه (تیر)، بدهی فدرال افزایشی ۱.۷ تریلیون دلاری داشته و نشان می دهد که دولت برای پوشش دادن هزینه های خود به استقراض سنگین ادامه می دهد. در چنین نرخی، کارشناسان هشدار می دهند که مجموعه بدهی های فدرال می تواند تا همین سال آینده میلادی به ۴۰ تریلیون دلار برسد.

نرخ بهره موضوع دیگری است که نگرانی هایی را در آمریکا ایجاد کرده است. دولت آمریکا در حال حاضر بیش از ۱.۲ تریلیون دلار در سال برای پوشش دادن بهره بدهی ها هزینه می کند که بسیار بیشتر از هزینه های دفاعی است . این سطح از هزینه ها، فضای کمتری را برای اجرای برنامه هایی مانند مراقبت های بهداشتی، آموزش و زیرساختارها باقی می گذارد.

نسبت بدهی به تولید ناخالص داخلی به ۱۲۴ درصد افزایش یافته است، به این معنی که این کشور بیش از تولید سالانه خود بدهی دارد. این بالاترین سطح از سال ۲۰۲۱ است و به طور خطرناکی به رکورد قبلی نزدیک است. اقتصاددانان هشدار می‌دهند که افزایش نسبت بدهی به تولید ناخالص داخلی، می‌تواند رشد اقتصادی را کُند و هزینه‌های استقراض را افزایش دهد.

اکونومیک تایمز نوشت: عوامل متعددی باعث افزایش بدهی ها در آمریکا شده است. کسری بودجه، افزایش هزینه های تامین اجتماعی و مراقبت های بهداشتی و سیاست های مالیاتی که باعث کاهش درامد فدرال شده است، همگی به افزایش فشارهای مالی منجر شده اند. این در حالیست که بن بست های سیاسی نیز اجرای راه حل های بلندمدت را دشوار کرده است.

اکونومیک تایمز نوشت: هر چند که تعرفه های اعمال شده در دولت دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا درامدهای قابل توجهی را را ایجاد کرده و عوارض گمرگی را تا ۲۷۳ درصد نسبت به سال قبل افزایش داده و هر ماه به میزان ۲۱ میلیارد دلار بوده است، اما این درامد به تنهایی برای جبران کسری بودجه فدرال که به سرعت در حال رشد است، کافی نیست.

بودجه آمریکا همچنان سالانه بیش از تریلیون دلاری کسری دارد که به طور عمده ناشی از رشد سریع هزینه‌های مربوط به بیمه‌های درمانی (تأمین اجتماعی، مدیکر) و افزایش پرداخت بهره بدهی‌های موجود است که از ۱.۲ تریلیون دلار فراتر رفته است.

کارشناسان هشدار می دهند که آمریکا با افزایش سطح بدهی ها، سریع تر از رشد اقتصادی، به آرامی رو به ورشکستگی می رود و کسری دائمی بالای ۴.۵ درصد تولید ناخالص داخلی، فشار بیشتری بر بحران بدهی ها وارد خواهد کرد.

این درحالیست که بعید است با افزایش هزینه های استقراض دولتی و بن بست های سیاسی درباره کاهش هزینه ها، تعرفه ها به تنهایی بتوانند بحران مالی را در این کشور حل کنند.

اکونومیک تایمز نوشت: اصلاحات مالی معنادار برای رفع رشد هزینه ها و مقررات مالی برای ایجاد ثبات و کاهش بدهی های ملی، در بلندمدت ضروری هستند.

برای مردم عادی آمریکا، این اعداد چیزی بیش از آمار هستند. افزایش بدهی ملی می‌تواند منجر به افزایش مالیات‌ها، وام‌های گران‌تر و حتی کاهش برنامه‌های اجتماعی شود که بسیاری از مردم برای امنیت مالی خود به آنها متکی هستند.

با ادامه افزایش بدهی، ایالات متحده با یک انتخاب حیاتی روبرو است. سیاست‌گذاران باید بین نیاز به هزینه‌های فوری و پایداری مالی بلندمدت تعادل برقرار کنند تا اطمینان حاصل شود که اقتصاد برای نسل‌های آینده پایدار و امن باقی می‌ماند.

 
 

 


اخبار مرتبط
قیمت دلار و سایرارزها امروز دوشنبه 28 مهر 1404
دوشنبه 1404/07/28 ساعت 14:09
قیمت دلار و سایرارزها امروز دوشنبه 28 مهر 1404
قیمت دلار امروز روی رقم 108 هزار و 870 تومان بازگشایی شد، در میانه روز تا 109 هزار تومان بالا رفت و در ادامه با تغییر جو روانی بازار به 107 هزار تومان عقب‌نشینی کرد.
دمکراسی آمریکایی در سراشیبی
دوشنبه 1404/07/28 ساعت 09:46
امیرعلی ابوالفتح:
دمکراسی آمریکایی در سراشیبی
ایالات متحده آمریکا این روزها صحنه تظاهراتی گسترده و انتقادی است که مستقیم بر شخص ‌دونالد ترامپ‌ و سیاست‌های دولت او متمرکز شده است. گروه‌ها، جریان‌ها، شخصیت‌ها و طرز‌فکرهای گوناگون، هر یک از منظر خویش اما تحت عنوانی واحد، در حال بروز نارضایتی عمیق خود از رئیس‌جمهور وقت آمریکا هستند.
لاوروف: بدهی آمریکا به 37 تریلیون دلار رسیده
دوشنبه 1404/04/16 ساعت 11:57
لاوروف: بدهی آمریکا به 37 تریلیون دلار رسیده
وزیر امور خارجه روسیه در شانزدهمین اجلاس سران بریکس در ریودوژانیرو، با اشاره به رکورد تاریخی بدهی دولتی آمریکا به 37 تریلیون دلار و افزایش آن، به فرسایش ساختارهای مالی بین‌المللی ناشی از تحریم‌های یکجانبه و استفاده ابزاری از دلار هشدار داد و بر لزوم اصلاح نهادهای مالی جهانی تأکید کرد.
افزایش بدهی آمریکا به 36 تریلیون دلار در پایان دولت بایدن
شنبه 1403/10/29 ساعت 19:38
افزایش بدهی آمریکا به 36 تریلیون دلار در پایان دولت بایدن
میزان بدهی ملی دولت آمریکا در آستانه تغییر دولت در این کشور افزایش شدیدی پیدا کرد.
نظرات

آخرین اخبار
ایران1 - 1مصر ؛ بازهم رامین رضاییان ناجی ایران شد + فیلم گل ها
شب بزرگ جام جهانی 2026 ؛ طوفان خروس‌ها و شکست سنگین عراق 10 نفره
متخصصان تغذیه: شکر به‌خودی‌خود سمی نیست
انفجار در سیریک پس از حمله آمریکا؛ سپاه مواضع نیروهای آمریکایی را هدف گرفت
هشدار پزشکان درباره سکته مغزی خفیف؛ انسداد موقت اما خطرناک
گرمازدگی را جدی بگیرید؛ تأخیر درمان به اندام‌های حیاتی آسیب بزند
پژوهش جدید راز بیماری نادر «MKD» را فاش کرد
این نوشیدنی‌ها قند خون را به‌سرعت بالا می‌برند
سازمان غذا و دارو درباره شامپوهای غیرمجاز هشدار داد
تکرار ادعای وزیر خزانه‌داری آمریکا درباره برنامه هسته‌ای ایران
پرسپولیس ( 1) - چادرملو (2) / پرسپولیس به آسیا هم نرسید+ فیلم
کمک تحقیرآمیز دولت تروریست آمریکا به دولت غربگرای لبنان
بورکینافاسو روابط دیپلماتیک با فرانسه را قطع می‌کند
برگزاری یکصد و هجدهمین شب تجمعات خودجوش مردمی در سراسر کشور
حزب‌الله: توافق دولت لبنان با اسرائیل را نمی‌پذیریم
نتانیاهو توافق با لبنان را «دستاورد بزرگ» خواند
کهورک زاهدان دوباره داغ‌ترین نقطه ایران شد؛ دما به 50 درجه رسید
ادعای مقام‌های اسرائیلی درباره دستیابی به توافق چارچوبی با لبنان
از میدان جنگ تا میز مذاکره؛ هرمز تعیین‌کننده بازی جدید
ترامپ اروپا را به تعرفه 100 درصدی تهدید کرد
ششمین شب عزاداری حسینی در جوار محل شهادت قائد شهید برگزار شد
نورنما | شهادت امام سجاد(ع) وارث نهضت عاشورا تسلیت باد.
سرلشکر رضایی: اگر آمریکا و اسرائیل جنگ جدیدی آغاز کنند، تلفات وسیع خواهند داد
گروسی بار دیگر خواستار بازرسی‌های آژانس در ایران شد
ادامه شکنجه اسرای فلسطینی در زندان‌های اسرائیل
درخشش نوجوانان تکواندو کار ایران؛ دو مدال نقره به کاروان کشور رسید
ادعای رسانه‌ها درباره توافق تاریخی لبنان و اسرائیل
نگرانی کشورهای عربی خلیج فارس از پیامدهای توافق احتمالی ایران و آمریکا
کشته های زلزله ونزوئلا به 920 تن افزایش یافت
گزارش دیده‌بان حقوق بشر علیه دولت ترامپ؛ او تهدیدی برای دموکراسی است
بیانیه مقاومت اسلامی: ادعای اشغال ارتفاعات علی‌الطاهر صحت ندارد
دبیرکل سازمان ملل: اجرای گزینشی قوانین، نظم جهانی را از بین می‌برد
رایزنی تلفنی وزیر خارجه ایران با همتایان رومانی، مصر، امارات، پاکستان و انگلیس
پیام تسلیت رهبر انقلاب در پی درگذشت امام جماعت مسجد ابوذر قرائت شد
پایان انتظار برای نیمکت تیم ملی هندبال؛ کلاییچ هدایت ایران را بر عهده گرفت
هشدار زرد هواشناسی برای اردبیل؛ رگبار و احتمال سیلاب از شنبه شب
موج گرمای بی‌سابقه اروپا قربانی گرفت؛ زندگی در چند کشور مختل شد
سخنگوی سپاه: تنگه هرمز سرزمین ایران است و هیچ ارتباطی با آمریکا ندارد
حمله دوباره اوکراین به نیروگاه هسته‌ای زاپوریژیا؛ تأسیسات برق آسیب دید
جایزه اورول 2026 به «رونویسی» و «فرار از کابل» رسید+ اسامی برندگان
تیم ملی ایران 2 - 3 ژاپن/واگذاری بازی به سامورایی ها
چه استان هایی فردا دیرتر از معمول کار خود را آغاز می کنند؟
اعتراف جان بولتون به نگهداری غیرقانونی اسناد محرمانه امنیتی
اختلافات خانوادگی به قتل جوانی ختم شد+ جزئیات حادثه
هشدار تهران به شورای همکاری خلیج فارس؛ ثبات منطقه را قربانی نکنید
پاسخ تند مشاور رهبر انقلاب به شورای همکاری خلیج فارس
استاندارد یورو 6 کافی نیست؛ خودروهای داخلی همچنان پرمصرف‌اند
ترامپ مدعی نقض آتش بس شد
ادعای بلومبرگ درباره پیام عمان به اروپا؛ آینده تنگه هرمز تغییر کرده است
نیروی هوافضای سپاه پیام منتسب به فرمانده خود را تکذیب کرد