×
بین الملل
شناسه خبر : 251862
تاریخ انتشار : یکشنبه 1404/07/27 ساعت 15:04
بدهی عمومی آمریکا به 37.9 تریلیون دلار رسید

بدهی عمومی آمریکا به 37.9 تریلیون دلار رسید

بدهی عمومی آمریکا با رسیدن به 37.9 تریلیون دلار رکورد بی‌سابقه‌ای ثبت کرد و نگرانی‌ها درباره پیامدهای اقتصادی آن افزایش یافت. اقتصاددانان هشدار می‌دهند ادامه این روند می‌تواند رشد اقتصادی را کند کرده و فشار مالی بر دولت و مردم را تشدید کند.

نورنیوز- گروه بین الملل: تارنمای اکونومیک تایمز نوشت: افزایش بی‌سابقه بدهی عمومی آمریکا، اقتصاددانان، سیاستمداران و همه آمریکایی ها را نگران کرده است.

بر اساس این گزارش، فقط در یک ماه گذشته، سطح بدهی آمریکا ۴۰۰ میلیارد دلار افزایش داشت که به میزان تقریبی ۲۵ میلیارد دلار در هر روز است. این روند بر چالش های مالی که این کشور با آن مواجه است تاکید دارد.

از زمان افزایش سقف بدهی ها در آمریکا در ماه ژوئیه (تیر)، بدهی فدرال افزایشی ۱.۷ تریلیون دلاری داشته و نشان می دهد که دولت برای پوشش دادن هزینه های خود به استقراض سنگین ادامه می دهد. در چنین نرخی، کارشناسان هشدار می دهند که مجموعه بدهی های فدرال می تواند تا همین سال آینده میلادی به ۴۰ تریلیون دلار برسد.

نرخ بهره موضوع دیگری است که نگرانی هایی را در آمریکا ایجاد کرده است. دولت آمریکا در حال حاضر بیش از ۱.۲ تریلیون دلار در سال برای پوشش دادن بهره بدهی ها هزینه می کند که بسیار بیشتر از هزینه های دفاعی است . این سطح از هزینه ها، فضای کمتری را برای اجرای برنامه هایی مانند مراقبت های بهداشتی، آموزش و زیرساختارها باقی می گذارد.

نسبت بدهی به تولید ناخالص داخلی به ۱۲۴ درصد افزایش یافته است، به این معنی که این کشور بیش از تولید سالانه خود بدهی دارد. این بالاترین سطح از سال ۲۰۲۱ است و به طور خطرناکی به رکورد قبلی نزدیک است. اقتصاددانان هشدار می‌دهند که افزایش نسبت بدهی به تولید ناخالص داخلی، می‌تواند رشد اقتصادی را کُند و هزینه‌های استقراض را افزایش دهد.

اکونومیک تایمز نوشت: عوامل متعددی باعث افزایش بدهی ها در آمریکا شده است. کسری بودجه، افزایش هزینه های تامین اجتماعی و مراقبت های بهداشتی و سیاست های مالیاتی که باعث کاهش درامد فدرال شده است، همگی به افزایش فشارهای مالی منجر شده اند. این در حالیست که بن بست های سیاسی نیز اجرای راه حل های بلندمدت را دشوار کرده است.

اکونومیک تایمز نوشت: هر چند که تعرفه های اعمال شده در دولت دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا درامدهای قابل توجهی را را ایجاد کرده و عوارض گمرگی را تا ۲۷۳ درصد نسبت به سال قبل افزایش داده و هر ماه به میزان ۲۱ میلیارد دلار بوده است، اما این درامد به تنهایی برای جبران کسری بودجه فدرال که به سرعت در حال رشد است، کافی نیست.

بودجه آمریکا همچنان سالانه بیش از تریلیون دلاری کسری دارد که به طور عمده ناشی از رشد سریع هزینه‌های مربوط به بیمه‌های درمانی (تأمین اجتماعی، مدیکر) و افزایش پرداخت بهره بدهی‌های موجود است که از ۱.۲ تریلیون دلار فراتر رفته است.

کارشناسان هشدار می دهند که آمریکا با افزایش سطح بدهی ها، سریع تر از رشد اقتصادی، به آرامی رو به ورشکستگی می رود و کسری دائمی بالای ۴.۵ درصد تولید ناخالص داخلی، فشار بیشتری بر بحران بدهی ها وارد خواهد کرد.

این درحالیست که بعید است با افزایش هزینه های استقراض دولتی و بن بست های سیاسی درباره کاهش هزینه ها، تعرفه ها به تنهایی بتوانند بحران مالی را در این کشور حل کنند.

اکونومیک تایمز نوشت: اصلاحات مالی معنادار برای رفع رشد هزینه ها و مقررات مالی برای ایجاد ثبات و کاهش بدهی های ملی، در بلندمدت ضروری هستند.

برای مردم عادی آمریکا، این اعداد چیزی بیش از آمار هستند. افزایش بدهی ملی می‌تواند منجر به افزایش مالیات‌ها، وام‌های گران‌تر و حتی کاهش برنامه‌های اجتماعی شود که بسیاری از مردم برای امنیت مالی خود به آنها متکی هستند.

با ادامه افزایش بدهی، ایالات متحده با یک انتخاب حیاتی روبرو است. سیاست‌گذاران باید بین نیاز به هزینه‌های فوری و پایداری مالی بلندمدت تعادل برقرار کنند تا اطمینان حاصل شود که اقتصاد برای نسل‌های آینده پایدار و امن باقی می‌ماند.

 
 

 


اخبار مرتبط
قیمت دلار و سایرارزها امروز دوشنبه 28 مهر 1404
دوشنبه 1404/07/28 ساعت 14:09
قیمت دلار و سایرارزها امروز دوشنبه 28 مهر 1404
قیمت دلار امروز روی رقم 108 هزار و 870 تومان بازگشایی شد، در میانه روز تا 109 هزار تومان بالا رفت و در ادامه با تغییر جو روانی بازار به 107 هزار تومان عقب‌نشینی کرد.
دمکراسی آمریکایی در سراشیبی
دوشنبه 1404/07/28 ساعت 09:46
امیرعلی ابوالفتح:
دمکراسی آمریکایی در سراشیبی
ایالات متحده آمریکا این روزها صحنه تظاهراتی گسترده و انتقادی است که مستقیم بر شخص ‌دونالد ترامپ‌ و سیاست‌های دولت او متمرکز شده است. گروه‌ها، جریان‌ها، شخصیت‌ها و طرز‌فکرهای گوناگون، هر یک از منظر خویش اما تحت عنوانی واحد، در حال بروز نارضایتی عمیق خود از رئیس‌جمهور وقت آمریکا هستند.
لاوروف: بدهی آمریکا به 37 تریلیون دلار رسیده
دوشنبه 1404/04/16 ساعت 11:57
لاوروف: بدهی آمریکا به 37 تریلیون دلار رسیده
وزیر امور خارجه روسیه در شانزدهمین اجلاس سران بریکس در ریودوژانیرو، با اشاره به رکورد تاریخی بدهی دولتی آمریکا به 37 تریلیون دلار و افزایش آن، به فرسایش ساختارهای مالی بین‌المللی ناشی از تحریم‌های یکجانبه و استفاده ابزاری از دلار هشدار داد و بر لزوم اصلاح نهادهای مالی جهانی تأکید کرد.
افزایش بدهی آمریکا به 36 تریلیون دلار در پایان دولت بایدن
شنبه 1403/10/29 ساعت 19:38
افزایش بدهی آمریکا به 36 تریلیون دلار در پایان دولت بایدن
میزان بدهی ملی دولت آمریکا در آستانه تغییر دولت در این کشور افزایش شدیدی پیدا کرد.
نظرات

آخرین اخبار
قیمت طلا و سکه امروز پنجشنبه 9 بهمن + جدول
نقشه جدید آمریکا برای غیرنظامی‌سازی کردن غزه
جان باختن 4 نفر در تصادف جاده خوی ـ چالدران
قیمت دلار و سایر ارزها امروز پنجشنبه 9 بهمن 1404
بازگشت آلودگی هوا به تهران از فردا
افزایش نسبی دمای هوای تهران از فردا
وضعیت جاده‌های 16 استان پس بارش برف و باران
ماجرای بدهی 70 همتی سازمان تامین اجتماعی به وزارت بهداشت چیست؟
انتقاد کره از جایگزینی شورای صلح ترامپ با سازمان ملل
تمدید لغو پروازهای لوفت‌هانزا به تل آویو
واکنش فرانسه علیه حمله روسیه به قطار مسافربری در اوکراین
سایت خودروساز متخلف با دستور دادستانی تهران بسته شد
رایزنی تلفنی وزیر خارجه پاکستان با عراقچی
ناو هواپیمابر آمریکا، اهرم فشار ترامپ برای تهران
قیمت گوشت قرمز امروز 9 بهمن 1404 + جدول
برف محورهای اصلی کدام جاده‌ها و شهرها را بست؟
پیشنهاد اردوغان برای نشست سه‌جانبه ایران، آمریکا و ترکیه
جزئیاتی از گفتگوی تلفنی وزرای مصر و فرانسه درباره ایران
گاف عجیب مقام آمریکایی سوژه خنده رسانه‌ها شد
این فناوری کارکنان انگلیسی را اخراج کرد
فشار به ونزوئلا برای محدودکردن حضور چین، روسیه و ایران
جنگ و صلح
واکنش پاکستان به تهدیدهای ترامپ علیه ایران
ناترازی
چرا تئاتر «یک خودآگاه مسحور» از جشنواره فجر حذف شد؟
اتحادیه اروپا: کانال‌های دیپلماتیک با ایران باز می‌ماند
استقلال به پرداخت 5 میلیارد تومان به گل‌گهر محکوم شد
ابراز نگرانی شی جین‌پینگ از شرایط پیچیده و آشفته بین‌المللی
نگرانی یونیسف درباره یک میلیون کودک غزه
آیا تحریم‌ها بخشی از جنگ جهانی سوم هستند؟
قاتل مسلح 5 نفر در بندرعباس به دام افتاد
چرا بدون علوم انسانی، واقعیت ناآرامی‌ها را نمی‌فهمیم؟
آیا روی نقره سرمایه‌گذاری کنیم؟
چرا آمریکا و اسرائیل باید به کشورمان غرامت بدهند؟
واکنش غیرمنتظره ام‌باپه به شکست مقابل بنفیکا
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز پنجشنبه 9 بهمن 1404+ جدول
طارمی ساخت و المپیاکوس برد / شامی دراماتیک در اروپا
تمام پاداش فرهنگیان بازنشسته 1404 یکجا پرداخت شد
غیبت رئال در جمع برترین‌ها؛ هجوم انگلیسی‌ها به مرحله حذفی
نفس تهران بعد از 6 روز تازه شد
سوگند وفاداری ارتش و پلیس به رئیس جمهور موقت ونزوئلا
برنامه مسابقات ورزشی امروز 9 بهمن 1404+ جدول پخش
عصبانیت عراقی‌ها از مداخله‌جویی‌های ترامپ
در دیدار نخست وزیر انگلیس با رئیس جمهور چین چه گذشت؟
آمریکا یک نفتکش توقیفی ونزوئلا را برمی‌گرداند
روز سیزدهم
آماری عجیب از مهاجرت معکوس اسرائیلی‌ها
جزئیات سقوط مرگبار هواپیمای مسافربری کلمبیا
حماس: هرگز موافق تسلیم یا خلع سلاح مقاومت نیستیم
قالیباف: مذاکره در سایه جنگ به تنش ها دامن می زند