×
بین الملل
شناسه خبر : 251862
تاریخ انتشار : یکشنبه 1404/07/27 ساعت 15:04
بدهی عمومی آمریکا به 37.9 تریلیون دلار رسید

بدهی عمومی آمریکا به 37.9 تریلیون دلار رسید

بدهی عمومی آمریکا با رسیدن به 37.9 تریلیون دلار رکورد بی‌سابقه‌ای ثبت کرد و نگرانی‌ها درباره پیامدهای اقتصادی آن افزایش یافت. اقتصاددانان هشدار می‌دهند ادامه این روند می‌تواند رشد اقتصادی را کند کرده و فشار مالی بر دولت و مردم را تشدید کند.

نورنیوز- گروه بین الملل: تارنمای اکونومیک تایمز نوشت: افزایش بی‌سابقه بدهی عمومی آمریکا، اقتصاددانان، سیاستمداران و همه آمریکایی ها را نگران کرده است.

بر اساس این گزارش، فقط در یک ماه گذشته، سطح بدهی آمریکا ۴۰۰ میلیارد دلار افزایش داشت که به میزان تقریبی ۲۵ میلیارد دلار در هر روز است. این روند بر چالش های مالی که این کشور با آن مواجه است تاکید دارد.

از زمان افزایش سقف بدهی ها در آمریکا در ماه ژوئیه (تیر)، بدهی فدرال افزایشی ۱.۷ تریلیون دلاری داشته و نشان می دهد که دولت برای پوشش دادن هزینه های خود به استقراض سنگین ادامه می دهد. در چنین نرخی، کارشناسان هشدار می دهند که مجموعه بدهی های فدرال می تواند تا همین سال آینده میلادی به ۴۰ تریلیون دلار برسد.

نرخ بهره موضوع دیگری است که نگرانی هایی را در آمریکا ایجاد کرده است. دولت آمریکا در حال حاضر بیش از ۱.۲ تریلیون دلار در سال برای پوشش دادن بهره بدهی ها هزینه می کند که بسیار بیشتر از هزینه های دفاعی است . این سطح از هزینه ها، فضای کمتری را برای اجرای برنامه هایی مانند مراقبت های بهداشتی، آموزش و زیرساختارها باقی می گذارد.

نسبت بدهی به تولید ناخالص داخلی به ۱۲۴ درصد افزایش یافته است، به این معنی که این کشور بیش از تولید سالانه خود بدهی دارد. این بالاترین سطح از سال ۲۰۲۱ است و به طور خطرناکی به رکورد قبلی نزدیک است. اقتصاددانان هشدار می‌دهند که افزایش نسبت بدهی به تولید ناخالص داخلی، می‌تواند رشد اقتصادی را کُند و هزینه‌های استقراض را افزایش دهد.

اکونومیک تایمز نوشت: عوامل متعددی باعث افزایش بدهی ها در آمریکا شده است. کسری بودجه، افزایش هزینه های تامین اجتماعی و مراقبت های بهداشتی و سیاست های مالیاتی که باعث کاهش درامد فدرال شده است، همگی به افزایش فشارهای مالی منجر شده اند. این در حالیست که بن بست های سیاسی نیز اجرای راه حل های بلندمدت را دشوار کرده است.

اکونومیک تایمز نوشت: هر چند که تعرفه های اعمال شده در دولت دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا درامدهای قابل توجهی را را ایجاد کرده و عوارض گمرگی را تا ۲۷۳ درصد نسبت به سال قبل افزایش داده و هر ماه به میزان ۲۱ میلیارد دلار بوده است، اما این درامد به تنهایی برای جبران کسری بودجه فدرال که به سرعت در حال رشد است، کافی نیست.

بودجه آمریکا همچنان سالانه بیش از تریلیون دلاری کسری دارد که به طور عمده ناشی از رشد سریع هزینه‌های مربوط به بیمه‌های درمانی (تأمین اجتماعی، مدیکر) و افزایش پرداخت بهره بدهی‌های موجود است که از ۱.۲ تریلیون دلار فراتر رفته است.

کارشناسان هشدار می دهند که آمریکا با افزایش سطح بدهی ها، سریع تر از رشد اقتصادی، به آرامی رو به ورشکستگی می رود و کسری دائمی بالای ۴.۵ درصد تولید ناخالص داخلی، فشار بیشتری بر بحران بدهی ها وارد خواهد کرد.

این درحالیست که بعید است با افزایش هزینه های استقراض دولتی و بن بست های سیاسی درباره کاهش هزینه ها، تعرفه ها به تنهایی بتوانند بحران مالی را در این کشور حل کنند.

اکونومیک تایمز نوشت: اصلاحات مالی معنادار برای رفع رشد هزینه ها و مقررات مالی برای ایجاد ثبات و کاهش بدهی های ملی، در بلندمدت ضروری هستند.

برای مردم عادی آمریکا، این اعداد چیزی بیش از آمار هستند. افزایش بدهی ملی می‌تواند منجر به افزایش مالیات‌ها، وام‌های گران‌تر و حتی کاهش برنامه‌های اجتماعی شود که بسیاری از مردم برای امنیت مالی خود به آنها متکی هستند.

با ادامه افزایش بدهی، ایالات متحده با یک انتخاب حیاتی روبرو است. سیاست‌گذاران باید بین نیاز به هزینه‌های فوری و پایداری مالی بلندمدت تعادل برقرار کنند تا اطمینان حاصل شود که اقتصاد برای نسل‌های آینده پایدار و امن باقی می‌ماند.

 
 

 


اخبار مرتبط
قیمت دلار و سایرارزها امروز دوشنبه 28 مهر 1404
دوشنبه 1404/07/28 ساعت 14:09
قیمت دلار و سایرارزها امروز دوشنبه 28 مهر 1404
قیمت دلار امروز روی رقم 108 هزار و 870 تومان بازگشایی شد، در میانه روز تا 109 هزار تومان بالا رفت و در ادامه با تغییر جو روانی بازار به 107 هزار تومان عقب‌نشینی کرد.
دمکراسی آمریکایی در سراشیبی
دوشنبه 1404/07/28 ساعت 09:46
امیرعلی ابوالفتح:
دمکراسی آمریکایی در سراشیبی
ایالات متحده آمریکا این روزها صحنه تظاهراتی گسترده و انتقادی است که مستقیم بر شخص ‌دونالد ترامپ‌ و سیاست‌های دولت او متمرکز شده است. گروه‌ها، جریان‌ها، شخصیت‌ها و طرز‌فکرهای گوناگون، هر یک از منظر خویش اما تحت عنوانی واحد، در حال بروز نارضایتی عمیق خود از رئیس‌جمهور وقت آمریکا هستند.
لاوروف: بدهی آمریکا به 37 تریلیون دلار رسیده
دوشنبه 1404/04/16 ساعت 11:57
لاوروف: بدهی آمریکا به 37 تریلیون دلار رسیده
وزیر امور خارجه روسیه در شانزدهمین اجلاس سران بریکس در ریودوژانیرو، با اشاره به رکورد تاریخی بدهی دولتی آمریکا به 37 تریلیون دلار و افزایش آن، به فرسایش ساختارهای مالی بین‌المللی ناشی از تحریم‌های یکجانبه و استفاده ابزاری از دلار هشدار داد و بر لزوم اصلاح نهادهای مالی جهانی تأکید کرد.
افزایش بدهی آمریکا به 36 تریلیون دلار در پایان دولت بایدن
شنبه 1403/10/29 ساعت 19:38
افزایش بدهی آمریکا به 36 تریلیون دلار در پایان دولت بایدن
میزان بدهی ملی دولت آمریکا در آستانه تغییر دولت در این کشور افزایش شدیدی پیدا کرد.
نظرات

آخرین اخبار
تجاوز جدید آمریکا به دستور ترامپ؛ پاسخ کروزهای ارتش در عملیات صاعقه/ انفجار در جنوب و یزد
آمریکا عامل جنایت مدرسه میناب معرفی شد
برقراری پروازهای منظم میان امان و صنعا
شکایت باشگاه مس رفسنجان در دادگاه عالی ورزش (CAS) ثبت شد
درخشش نوجوانان جودوکار ایران با چهار مدال آسیایی
هشدار اندیشکده آمریکایی درباره تأثیر محدود پاتریوت برای کی‌یف
شکست تلخ والیبال ایران مقابل اسلوونی
رضایی: سیاست هم جنگ و هم مذاکره دیگر تمام شده است
زوج سارق طلا دستگیر شدند
انتقال جنگنده‌ها و سوخت‌رسان‌های آمریکایی به منطقه
تایید هدف قرار گرفتن دو موضع در جنوب کویت
عراقچی: اجازه نمی‌دهیم خون بی‌گناهان پایمال شود
موگرینی: توافق با همه خواسته‌های ترامپ نقطه شروع نیست
سازمان ملل: حمله به زیرساخت‌های غیرنظامی غیرقابل قبول است
ایران و آمریکا به میز مذاکره بازگردند
انفجارهای جدید رژیم صهیونیستی در جنوب لبنان
مهاجرانی: دولت تا پای جان کنار مردم خوزستان است
معاریو: بیش از 100 هزار نفر از اسرائیل مهاجرت کردند
وقوع انفجارهای شدید در اربیل و سلیمانیه
زیدان سرمربی تیم ملی فرانسه می‌شود؟
کشتی متخلف در تنگه هرمز هدف قرار گرفت
نفت ایران به بالای 80 دلار رسید
عارف: پاسخ ایران به تجاوز دشمن پشیمان‌کننده خواهد بود
درگذشت برنده اسکار «پای چپ من» در 83 سالگی
سفیر ایران: حمایت اروپا از جنگ ترامپ امنیت به همراه ندارد
قطر خواستار توقف فوری اقدامات نظامی در منطقه شد
شگفتی مرشایمر از عملکرد ایران مقابل آمریکا
جاده چالوس یکطرفه شد
پاسخ کوبنده مجید مجیدی به ونس معاون ترامپ
بازگشت دزدان دریایی سومالی؛ ربایش نفتکش در نزدیکی سواحل یمن
هشدار یمن به عربستان: «محاصره در برابر محاصره» را اجرا می کنیم
بوشهر در آستانه موج گرمای 50 درجه‌ای
قلعه‌نویی تا جام ملت‌های آسیا سرمربی تیم ملی می‌ماند
مقصد غیرمنتظره محمد صلاح؛ ستاره لیورپول در مسیر لیگ ترکیه
اختلال شبکه‌های تلویزیونی ناشی از حمله آمریکا به چگنی برطرف شد
قیمت بنزین در آمریکا اوج گرفت
خراسان رضوی در آتش گرما؛ ثبت دمای 45 درجه
مقام یمنی: ساعت‌ها را به وقت صنعا تنظیم کنید
زلزله 7.4 ریشتری مکزیک؛ هشدار سونامی صادر شد
محدودیت چهار ساله ترامپ برای دانشجویان خارجی
هشدار پلیس فتا درباره کلاهبرداری از سوالات امتحانات نهایی
حمله به اردوگاه النصیرات 8 شهید برجای گذاشت
هشدار صلیب سرخ درباره درگیری‌ها در ایران و منطقه
حملات تازه رژیم اسرائیل به غزه و شهادت 14 فلسطینی
مسیر دشوار سبحان حکیمی برای رسیدن به سکوی نخست
افسر سابق سیا: آمریکا تاریخ ایران را نخوانده و از جنگ‌ها درس نگرفته است
رکورد تاریخی تتر شکسته شد! قیمت‌ها به کجا می‌روند؟
استاندار سیستان‌وبلوچستان: حمله به مراکز خدماتی، نشانه ماهیت اقدامات دشمن است
سفارت ایران در وین: مهاجمان تاریخی محو شدند، ایران همچنان پابرجاست
دوران حمله بدون هزینه به ایران پایان یافته است