×
بین الملل
شناسه خبر : 251825
تاریخ انتشار : یکشنبه 1404/07/27 ساعت 11:50
واکنش حماس به بیانیه وزارت خارجه آمریکا

واکنش حماس به بیانیه وزارت خارجه آمریکا

جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) بیانیه وزارت خارجه آمریکا درباره «نقض توافق آتش‌بس» و برنامه‌ریزی برای حمله قریب‌الوقوع را قاطعانه رد کرد و تأکید کرد این ادعاها هماهنگ با تبلیغات رژیم صهیونیستی است و واقعیت‌های میدانی خلاف آن را نشان می‌دهد.

نورنیوز- گروه بین الملل: جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) با صدور بیانیه‌ای به بیانیه وزارت خارجه آمریکا پیرامون اوضاع نوار غزه واکنش نشان داد و تاکید کرد: ما تمامی ادعاهای نسبت ‌داده‌ شده علیه حماس پیرامون «حمله قریب‌الوقوع» یا «نقض توافق آتش‌بس» را به‌طور کامل و قاطعانه رد می‌کنیم.

بر اساس گزارش شبکه خبری المیادین، این جنبش در ادامه افزود این ادعاهای باطل وزارت خارجه آمریکا با تبلیغات گمراه‌کننده رژیم صهیونیستی کاملاً هماهنگ است و این ادعاها پوششی برای تداوم جنایات و تجاوزات سازمان‌یافته اشغالگران علیه ملت فلسطین فراهم می‌کند.

جنبش حماس همچنین تاکید کرد: واقعیت‌های میدانی کاملاً برعکس این ادعاها را نشان می‌دهد؛ چرا که مقامات رژیم اشغالگر، خود اقدام به تشکیل، تسلیح و تأمین مالی باندهای جنایتکار کرده‌اند که عملیات کشتار و آدم‌ربایی را مرتکب شده‌اند.

این جنبش فلسطینی در ادامه اعلام کرد که سرویس‌ پلیس در غزه، با حمایت و پشتیبانی گسترده مردمی و اجتماعی، وظیفه ملی خود را در پیگیری و بازداشت این باندها و مجازات آنها بر اساس سازوکارهای قانونی مشخص و واضح انجام می‌دهند؛ تا از جان شهروندان و اموال عمومی و خصوصی محافظت شود.

پیشتر وزارت خارجه آمریکا روز شنبه در بیانیه‌ای ادعا کرد که «گزارش‌های موثقی» دریافت کرده است که نشان می‌دهد حماس در حال برنامه‌ریزی برای یک حمله قریب‌الوقوع علیه غیرنظامیان در غزه است و واشنگتن این اقدام را نقض آتش‌بس قلمداد می‌کند.

این وزارتخانه همچنین ادعا کرد: «این حمله برنامه‌ریزی‌شده علیه غیرنظامیان فلسطینی نقض مستقیم و جدی آتش‌بس خواهد بود و پیشرفت‌های قابل توجهی را که از طریق تلاش‌های میانجیگرانه حاصل شده است، مختل خواهد کرد.»

وزارت خارجه آمریکا همچنین مدعی شد: «اگر حماس این حمله را انجام دهد، اقدامات لازم برای حفاظت از ساکنان غزه و حفظ آتش‌بس انجام خواهد شد.»

در این بیانیه جزئیات بیشتری درباره اقدامات احتمالی ارائه نشده است، اما دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، طی هفته جاری تهدید کرد که اگر حماس به «کشتن مردم در غزه» ادامه دهد، عناصر این جنبش را «خواهد کشت.»

ترامپ در پستی در شبکه اجتماعی «تروث سوشال» نوشت: «اگر حماس به کشتن مردم در غزه ادامه دهد، که این موضوع در توافقنامه نبوده است، چاره‌ای جز ورود (به نوار غزه) و کشتن آنها نخواهیم داشت.»

از زمان امضای توافقنامه آتش‌بس بین رژیم صهیونیستی و جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) در ۱۳ اکتبر، حماس اسرای زنده را به همراه تعدادی از پیکرهای زندانیان صهیونیست به رژیم صهیونیستی تحویل داده است، در حالی که این رژیم نیز حدود ۲۰۰۰ اسیر فلسطینی و پیکرهای تعدادی از اسرای فلسطینی را آزاد کرده است.

جنگ رژیم صهیونیستی علیه غزه که بیش از ۲ سال به طول انجامید، بر اساس آمار رسمی، باعث شهید شدن حدود ۶۸ هزار فلسطینی و زخمی شدن حدود ۱۷۰ هزار نفر دیگر شده است.

مصر در روز دوشنبه گذشته میزبان یک نشست صلح در شرم‌الشیخ با حضور عبدالفتاح السیسی، رئیس‌جمهور مصر و دونالد ترامپ، همتای آمریکایی وی و با مشارکت رهبران هیئت‌های حدود ۲۰ کشور بود.

در طول ۲ سال جنگ مداوم رژیم صهیونیستی علیه نوار غزه، این منطقه از جنوب تا شمال مورد حمله قرار گرفته و بخش‌های پزشکی، مدارس و دانشگاه‌ها، اماکن مذهبی، زیرساخت‌ها و منابع حیاتی این منطقه تخریب شده‌اند. ۱۵ بخش حیاتی در غزه تخریب شده‌اند و حملات تعداد زیادی شهید و زخمی در میان غیرنظامیان فلسطینی بر جای گذاشته است.


نظرات

آخرین اخبار
هشدار قالیباف به فعالان جهانی بازار نفت همزمان با باز شدن بازارها
عارف: ثبات قیمت جهانی سوخت به پایان تضمینی فشار علیه ایران بستگی دارد
تاج: دورنمای خوشی از جام جهانی فوتبال نمی‌بینم
مذاکره امارات برای دریافت پشتوانه مالی در بحبوحه جنگ‌افروزی آمریکا در منطقه
تاکید وزیران خارجه ایران و و پاکستان بر صیانت از صلح و امنیت در منطقه
حمله به یک کشتی کانتینری ایران توسط نظامیان راهزن آمریکایی
قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیا: به زودی پاسخ دزدی دریایی و مسلحانه ارتش آمریکا را می‌دهیم
آمریکا خوشبینانه وارد جنگ شد اما شکست خورد
ابرنفتکش ایران از محاصره آمریکا عبور کرد
برپایی تظاهرات اعتراضی در کریات‌شمونه
ترس اسرائیلی ها از پهپادی های حزب الله
سانچز: آغازگران جنگ باید نتانیاهو را مهار کنند
ترامپ مدعی توقیف یک کشتی ایرانی شد
گزارش سردار رادان از دستگیری عناصر سلطنت‌طلب و وطن‌فروش
رئیس دفتر حفاظت منافع کشورمان در مصر: تحویل اورانیوم غنی شده منتفی است
اعلام جزئیات طرح جدید 10 بندی مدیریت تنگه هرمز
ریزش حمایت از ادامه جنگ علیه ایران از سوی صهیونیستها
شهروندان ژاپنی خواستار استعفای نخست وزیر کشورشان شدند
تالاب «شادگان» جان گرفت
حزب الله لبنان: در خاک سوریه حضور نداریم
اشتباهات راهبردی و محاسباتی دونالد ترامپ
پزشکیان: خون دختران شهید میناب پایمال نخواهد شد
کشته شدن 8 نفر در تیراندازی ایالت لوئیزیانا در آمریکا
یدالله موقن درگذشت
تاکید وزیر فرهنگ بر ضرورت وجود ستاد تبلیغات جنگ
بایرن مونیخ قهرمانی خود در بوندس‌لیگا را قطعی کرد
زخمی شدن 3 دانشجو در تیراندازی آیووا
دعوت از ایرانیان خارج وداخل کشور برای ایجاد تحول در اقتصاد کشور
فاتح نبرد بزرگ لیگ برتر انگلیس مشخص شد
خداحافظی آمریکا با بنزین 3 دلاری
اعتراف انگلیس به پشتیبانی از حمله به ایران
افزایش شدید قیمت سوخت در ایرلند
رایزنی شهباز شریف با پزشکیان/قدردانی پاکستان از مواضع سازنده ایران
اهدای نشان فداکاری اعطاییِ فرمانده شهید کل قوا به خانواده شهید امیر سپهبد موسوی
آمریکا برای باز شدن تنگه هرمز به ایران التماس می‌کند
بازداشت عامل انتشار مطالب ضد نیروهای مدافع وطن
بخشنامه فروش و تهاتر ساختمان‌های دولتی آسیب‌دیده در جنگ ابلاغ شد
چند کشور و نهاد بین‌المللی به ایران کمک بشردوستانه کردند؟
صندوق‌های ثروت ملی 6عضو شورای همکاری خلیج فارس در معرض شدیدترین فشارهای مالی تاریخ
پاسخ نیروی دریایی سپاه به تیراندازی نیروهای آمریکا به کشتی تجاری ایران
برتری لیورپول و استون ویلا در هفته سی و سوم لیگ برتر
داسیلوا خطاب به ترامپ: به محاصره کوبا پایان دهید
رقم قرارداد استقلال و موسیمانه فاش شد+ جزئیات
مخبر:اگر دشمن بار دیگر اشتباه کند، پاسخ سنگین‌تری دریافت خواهد کرد
سقوط 176 میلیون یورویی ارزش رئال مادرید!
امروز چند نظامی اشغالگر در لبنان زخمی شدند؟
برد لیورپول با گل دقیقه 11+90 فن‌دایک
وزیر علوم خبر داد: حقوق اعضای هیئت علمی افزایش می‌یابد
صعود میلان به رده دوم سری A
سی ان ان : ونس به پاکستان می رود