×
بین الملل
شناسه خبر : 251788
تاریخ انتشار : یکشنبه 1404/07/27 ساعت 08:45
افشای شکنجه گسترده اسیران فلسطینی در زندان‌های رژیم صهیونیستی

افشای شکنجه گسترده اسیران فلسطینی در زندان‌های رژیم صهیونیستی

گزارش‌ها و اظهارات اسیران آزادشده فلسطینی همراه با وضعیت اجساد تحویل‌شده به غزه، ابعاد جدیدی از شکنجه و آزار سیستماتیک در زندان‌های رژیم صهیونیستی را آشکار کرده است. اجساد با علائم شکنجه، سوختگی و مهار وحشیانه بازگردانده شده‌اند و سازمان ملل از شهادت دست‌کم 75 اسیر فلسطینی از اکتبر 2023 خبر می‌دهد.

نورنیوز- گروه بین الملل: بیشتر اجساد بیش از ۱۰۰ فلسطینی به شهادت رسیده که رژیم صهیونیستی تحویل داده، هنوز ناشناس هستند.

آنها به جای نام، با شماره به غزه بازگردانده شدند و اعضای خانواده‌های فلسطینی‌های مفقودشده را مجبور کردند که ناامیدانه تصاویر اجساد را بررسی کنند، به امید اینکه عزیزانشان را پیدا کنند.

یک چیز از آثار به‌جا مانده بر روی این اجساد و چشم‌بند‌ها و دستبند‌هایی که هنوز بر روی برخی از آنها وجود دارد، مشخص است؛ آنها قبل از شهادت شکنجه شده بودند.

این شکنجه توسط اسیران فلسطینی که به‌عنوان بخشی از توافق آتش‌بس غزه توسط رژیم صهیونیستی آزاد شدند، تایید شد.

گزارش‌ها مبنی بر اینکه رژیم صهیونیستی اسیران فلسطینی را در زندان‌های خود شکنجه می‌کند، سال‌هاست که رایج بوده و از زمان آغاز جنگ غزه افزایش یافته است، و برخی از سیاستمداران صهیونیست حتی از این عمل دفاع می‌کنند.

براساس گزارش سازمان ملل، دست‌کم ۷۵ اسیر فلسطینی نیز از ۷ اکتبر ۲۰۲۳ (۱۵ مهر ۱۴۰۲) در زندان‌های رژیم صهیونیستی به شهادت رسیده‌اند. یکی از موارد قابل توجه و مستند سوءاستفاده، تعرض گروهی به یک اسیر فلسطینی توسط نگهبانان در بازداشتگاه سدی‌تیمان در اراضی اشغالی در سال گذشته بود. رسانه‌های عبری گزارش کرده بودند که ویدیوی تاییدشده نشان می‌دهد که نگهبانان زندان پیش از اقدام به تعرض به قربانی، از سپر‌های خود برای پنهان شدن از دوربین استفاده می‌کنند. 

آثار آزار و اذیت قابل مشاهده روی اجساد اسیران فلسطینی

الجزیره در گزارشی نوشت: وضعیت اجسادی که رژیم صهیونیستی به غزه بازگردانده دلخراش است. منابع پزشکی گفتند که تیم‌های پزشکی قانونی که آنها را معاینه کرده‌اند، گفته‌اند که اجساد علائم آزار و اذیت فیزیکی را نشان می‌دهند.

وزارت بهداشت غزه اعلام کرد که برخی از اجساد فاقد عضو یا دندان بودند، در حالی که به نظر می‌رسید برخی دیگر سوخته شده‌اند. منیر البرش، مدیر کل وزارت بهداشت غزه، در رسانه‌های اجتماعی نوشت: جنایت‌هایی که نمی‌توان پنهان کرد؛ اینگونه اجساد اسیران اهل غزه بازگردانده شدند؛ با چشمان بسته، مانند حیوانات بسته‌شده و دارای علائم شکنجه و سوختگی شدید. آنها به‌طور طبیعی نمردند؛ آنها در حالی که مهار شده بودند کشته شدند، یک جنایت جنگی که مستلزم تحقیقات فوری بین‌المللی و پاسخگویی عاملان است.

تصاویر اجساد بسیاری از گفته‌های البرش را تایید می‌کند، به‌طوری که کارشناسان می‌گویند که آنها علائم سوءاستفاده را نشان می‌دهند.

سامح حمد، عضو کمیسیونی که اجساد را در بیمارستان ناصر غزه دریافت کرد، گفت که یکی از اجساد حتی طنابی به دور گردنش داشت.

رائد محمد عامر، از انجمن اسیران فلسطینی، گفت که سازمان او دریافته است که رژیم صهیونیستی ده‌ها فلسطینی را اعدام کرده است. رژیم صهیونیستی مدعی تحقیقات شده است، اما بسیاری از پرونده‌ها در این زمینه همچنان باز هستند.

یک کارشناس گفت که از وضعیت اجساد تحویل‌شده تعجب نکرده است. او گفت: ما صد‌ها مورد شکنجه و مرگ در سیستم زندان‌های اسرائیل را ثبت کرده‌ایم، ده‌ها فلسطینی که کشته، تا سر حد مرگ مورد ضرب‌وشتم قرار گرفته‌اند یا پس از ماه‌ها عدم درمان، جان خود را از دست داده‌اند.

این کارشناس اضافه کرد، یکی از کالبدشکافی‌هایی که بررسی کرده، ۸ ماه پس از مرگ فرد، نشانه‌هایی از خشونت روی جسد را نشان می‌دهد. او اظهار کرد: اینها موارد مستندی از اجساد بازداشت‌شدگان با نشانه‌های واضح شکنجه و مهار وحشیانه قبل از مرگ هستند، و هنوز هم در هر تلویزیون و روزنامه‌ای پخش نمی‌شوند.

اسیران می‌گویند که مورد شکنجه و آزار قرار گرفته‌اند

حدود ۲ هزار فلسطینی از غزه و کرانه باختری اشغالی به‌تازگی به‌عنوان بخشی از توافق آتش‌بس توسط رژیم صهیونیستی آزاد شدند.

بسیاری از آنها توسط رژیم صهیونیستی در بازداشت‌های گسترده ربوده شده بودند. اعضای خانواده این افراد که از زمان ناپدیدشدن عزیزان خود هیچ خبری از ان‌ها نداشتند، از ظاهر آنها و داستان‌هایی که تعریف می‌کردند، شوکه شدند.

برخی از افراد آنقدر مجروح و ضعیف بودند که به‌طور مستقیم از محل انتقال برای درمان پزشکی به بیمارستان منتقل شدند.

محمود ابو فول، یکی از اسیران آزادشده، گفت که شکنجه صهیونیست‌ها به از دست دادن بینایی او منجر شده است. ابو فول گفت که پس از یک بار ضرب‌وشتم که او را برای ساعت‌ها بیهوش کرد، بینایی خود را از دست داده است.

بسیاری از اسیران لاغر یا با کبودی‌های قابل مشاهده از زندان بیرون آمدند. کمال ابوشنب، یکی از اسیران آزاد شده، گفت که وزن او از ۱۲۷ به ۶۸ کیلوگرم کاهش یافته است. خواهرزاده‌اش با دیدن او گریه کرد و گفت که او قابل شناسایی نیست.

سالم عید، یکی دیگر از اسیران آزاد شده، گفت که به دلیل ضرب‌وشتم نمی‌تواند به پشت دراز بکشد و مجبور است نشسته بخوابد.

سال‌هاست که گزارش‌هایی از سوءاستفاده در زندان‌های رژیم صهیونیستی وجود دارد.

یک گروه حقوق بشری در گزارشی در ماه آگوست (مرداد/شهریور) اعلام کرد که سیستم زندان‌های رژیم صهیونیستی شبکه‌ای از اردوگاه‌های شکنجه است که در آن اعمال مکرر خشونت شدید و خودسرانه؛ تجاوز جنسی؛ تحقیر و تخریب؛ گرسنگی عمدی؛ شرایط غیربهداشتی اجباری؛ محرومیت از خواب؛ ممنوعیت و اقدام‌های تنبیهی برای عبادت مذهبی؛ مصادره تمام وسایل عمومی و شخصی؛ و محرومیت از درمان پزشکی کافی انجام می‌شود.

اما شکنجه روانی هم وجود دارد. یکی از لسطینی‌هایی که این به‌تازگی آزاد شده است، گفت که نظامیان صهیونیست به او گفته‌اند که خانواده‌اش دیگر زنده نیستند. این درحالی است که آنها زنده بودند. 


اخبار مرتبط
آزادی شماری از اسیران فلسطینی از زندان‌های اسرائیل
سه‌شنبه 1404/11/07 ساعت 10:24
آزادی شماری از اسیران فلسطینی از زندان‌های اسرائیل
نیروهای رژیم صهیونیستی دوشنبه شب شماری از اسیران فلسطینی، از جمله بازداشت‌شدگان پس از عملیات طوفان‌الاقصی را از زندان‌های خود آزاد کردند.
جنبش جهاد اسلامی: قانونی کردن اعدام اسیران فلسطینی «جنایت جنگی» است
دوشنبه 1404/08/12 ساعت 16:38
جنبش جهاد اسلامی: قانونی کردن اعدام اسیران فلسطینی «جنایت جنگی» است
جنبش جهاد اسلامی فلسطین تصویب لایحه صدور حکم اعدام در حق اسرای فلسطینی را یک جنایت جنگی و مقدمه‌ای برای یک مرحله جدید و خونبارتر است.
50 اسیر آزادشده فلسطینی بار دیگر بازداشت شدند
چهارشنبه 1404/08/07 ساعت 12:21
50 اسیر آزادشده فلسطینی بار دیگر بازداشت شدند
همزمان با تداوم یورش اشغالگران صهیونیستی به کرانه باختری، یک رسانه صهیونیستی تأیید کرد که شمار زیادی از فلسطینی‌هایی که پیش‌تر در چارچوب توافق آتش‌بس از زندان‌های رژیم صهیونیستی آزاد شده‌بودند، بار دیگر بازداشت شدند.
اسیران فلسطینی چگونه شکنجه می‌شدند؟
سه‌شنبه 1404/07/22 ساعت 03:00
اسیران فلسطینی چگونه شکنجه می‌شدند؟
مدیر مجتمع پزشکی الشفا در غزه اعلام کرد برخی از اسرای فلسطینی در حالی آزاد شده‌اند که دچار قطع عضو هستند و آثار شکنجه بر بدنشان دیده می‌شود.
نظرات

آخرین اخبار
مخالفان نتانیاهو در آستانه پیروزی در انتخابات
مخالفت چین با جنگ اقتصادی امریکا علیه ایران
پیش بینی بورس فردا شنبه 31 مرداد/ بورس صعود می کند؟
«کارآگاه علوی 3» از امشب پخش می‌شود+ فیلم
برکناری‌ مقام های موساد؛ نشانه‌ شکست اسرائیل در جنگ با ایران
هفته طلایی برای سهامداران؛ بورس در مسیر 7 میلیونی شدن
نفیو: فشار اقتصادی بیشتر، ایران را تسلیم نمی‌کند
طارمی به فوتبال آسیا بازمی گردد؟
نواف سلام: نظامیان اسرائیل باید از جنوب لبنان خارج شوند
آخرین خبر از نقل و انتقالات پرسپولیس امروز جمعه 30 مرداد
برونو فرناندز، شانس اول بهترین بازیکن لیگ برتر
سرپرست وزارت دفاع: در جنگ رمضان قوی‌تر از جنگ 12 روزه ظاهر شدیم
بدهی آمریکا از مرز 40 تریلیون دلار عبور کرد
بیت‌کوین آماده جهش دوباره قیمت
ولیعهد عربستان راهی فرانسه می شود
سرلشکر عبداللهی: پاسخ ایران به تهدیدات دشمن، کوبنده خواهد بود
مانع تراشی آمریکا برای حضور محمود عباس در سازمان ملل
نتایج اولیه کنکور 1405 اواخر شهریور اعلام می‌شود
قالیباف بر مزار شهید «ابومهدی المهندس» حضور یافت
جنگ با ایران را متوقف کنید
هشدار سیلاب در مازندران؛ گردشگران از رودخانه‌ها فاصله بگیرند
بنزین 80 هزار تومانی تکذیب شد
سقوط مرگبار هواپیمای مسافربری در آلاسکا با 8کشته
جاده چالوس از ساعت 16 امروز یک‌طرفه می‌شود
رایزنی عراق و سوئیس برای کاهش تنش ایران و آمریکا
اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکا در تنگه هرمز
«بهار دلشکسته»؛ قطعه تازه حسام‌الدین سراج برای رهبر شهید
قالیباف: ایران و عراق به نقشه راه اقتصادی نیاز دارند
برنامه قطعی برق قزوین امروز جمعه 30 مرداد + لینک
کاهش شدید تردد در هرمز؛ تنها 7 شناور عبور کردند
جدول خاموشی برق در کهگیلویه و بویراحمد امروز جمعه 30 مرداد
قیمت نفت امروز جمعه 30 مرداد چقدر افزایش یافت؟
صعود دوباره قیمت نفت
موافقت‌نامه تجارت ترجیحی ایران با عمان نهایی شد
جنوب لبنان زیر آتش؛ حملات هوایی و توپخانه‌ای اسرائیل
برنامه قطعی برق کرمان امروز جمعه 30 مرداد اعلام شد
پل B1 کرج در مسیر بازسازی
طرح حمله به کنگره نیویورک خنثی شد
دلالان به دنبال بازیکنان جوان استقلال
بازگشت رئیس‌جمهور 93 ساله کامرون پس از 10 هفته غیبت
آخرین خبر از نقل و انتقالات استقلال امروز جمعه 30 مرداد
نقشه خروج اضطراری از محاصره‌ی تمام‌عیار
ظهور شگفتانه‌های قدرت ملی
برنامه مسابقات ورزشی امروز 30 مرداد 1405 +جدول پخش
توهم محدودیت
برد تاریخی والیبال زنان ایران در قهرمانی آسیا؛ ایران وارد جمع 100 امتیازی‌های جهان شد
برنامه قطعی برق چهارمحال و بختیاری امروز جمعه 30 مرداد اعلام شد/ جدول خاموشی شهرستان‌ها
جدول قیمت محصولات ایران خودرو امروز جمعه 30 مرداد
بروزترین قیمت محصولات سایپا امروز جمعه 30 مرداد + جدول
فیلم های سینمایی امروز تلویزیون30 مرداد 1405+جدول پخش