×
ورزشی
شناسه خبر : 251751
تاریخ انتشار : شنبه 1404/07/26 ساعت 21:58
درویش استعفا کرد

درویش استعفا کرد

مدیرعامل باشگاه پرسپولیس بعد از شکست تیم فوتبال این باشگاه مقابل خیبر خرم‌آباد از سمت خود کناره‌گیری کرد.

نورنیوز-گروه ورزشی: رضا درویش مدیرعامل باشگاه پرسپولیس پس از شکست شنبه شب این تیم مقابل خیبر خرم‌آباد که نخستین باخت سرخپوشان در بیست‌وپنجمین دوره لیگ برتر بود، از سمت خود کناره‌‌گیری کرد.

این در حالی است که شنیده می‌شود اعضای هیئت مدیره پرسپولیس تصمیم خود برای برکناری وحید هاشمیان را هم گرفته‌اند و فردا در جلسه‌ای این موضوع را نهایی و درباره انتخاب جانشین او تصمیم‌گیری خواهند کرد.

با استعفای درویش، پیمان حدادی رئیس هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس فعلاً به‌عنوان سرپرست موقت این باشگاه انتخاب شده است.

اینانلو: نام‌های مطرح شده برای مدیرعاملی پرسپولیس گزینه ما نیستند

عضو هیات مدیره باشگاه پرسپولیس با اعلام اینکه رضا درویش برای این باشگاه زحمت کشید اما شرایط طوری شد که استعفا دهد، گفت: نام‌های مطرح شده برای مدیرعاملی پرسپولیس گزینه ما نیستند.

علی اینانلو عضو هیات مدیره باشاه پرسپولیس درباره اتفاقات امروز باشگاه این باشگاه و استعفای رضا درویش از مدیرعاملی پرسپولیس اظهار کرد: همانطور که آقای احمدی مدیرعامل بانک شهر هم گفتند به هر حال آقای درویش زحمات زیادی کشید و تمام تلاشش را کرد. او آنچه که می‌توانست در باشگاه بگذارد،‌ گذاشت ولی با فضای هواداری که ایجاد شد، شرایط طوری رقم خورد که او به این جمع‌بندی رسید که اگر قرار است این مسیر ادامه پیدا کند از سمتش کناره‌گیری کند و دلسوزانه استعفا داد.

وی در پاسخ به این پرسش که به نظر او رضا درویش دوره موفقی را در پرسپولیس داشت؟ گفت: به هر حال موفقیت تعاریف مختلفی دارد. ممکن است در زمانی این تعبیر شود که موفق بوده یا نه. او زحمات زیادی کشید، مثلاً  بحث انتقال تیم از دولت به بانک‌ها بود که درویش در آن دوره زحمت کشید، اما به هر حال شرایط به گونه‌ای رقم خورد که الان استعفا دهد. بخشی از بدهی‌های تیم داده شد و در بعضی شاخصه‌های مدیریتی موفق بود ولی نتایج طوری رقم خورد که دامن مدیریت باشگاه را هم گرفت.

عضو هیئت مدیره پرسپولیس درباره انتخاب پیمان حدادی به‌عنوان سرپرست موقت گفت: ما مجمع باشگاه را در پیش داریم. جمع‌بندی این بود که حدادی مدت زیادی در تیم است و با ساختار مالی، بورسی و کادرفنی ارتباط مستقیم داشته است. بنابراین بهترین گزینه ایشان بود.  واقعیت این است که من به حدادی این مسئولیت را تحمیل کردم. من هم گزینه بودم ولی نپذیرفتم و به نظرم حدادی در مقطع کنونی بهترین گزینه بود.

اینانلو درباره وضعیت وحید هاشمیان روی نیمکت پرسپولیس و جلسه فردای هیئت مدیره برای تصمیم‌گیری در خصوص ادامه همکاری یا برکناری او، توضیح داد: باید اجازه بدهید هیئت مدیره تشکیل شود. صحبت‌های هاشمیان و یک سری‌ها افراد که به عنوان مشاور فنی دعوت کردیم را بشنویم و بعد تصمیم‌گیری کنیم.

«آیا گزینه‌ای برای جانشینی هاشمیان دارید؟» وی در واکنش به این سوال گفت: بله! این به این معنی نیست که گزینه نداریم. ما گزینه‌های مختلفی هم داریم.

عضو هیئت مدیره پرسپولیس در خصوص اینکه گفته می شود اوسمار، برانکو و کارترون گزینه‌های جدی باشگاه برای سرمربیگری هستند، گفت: این‌ها گزینه خوبی هستند. اگر جمع‌بندی هیئت مدیره این باشد که هاشمیان نماند، اگر بتوانیم به سمت‌ هر کدام از این گزینه‌ها که نام بردید برویم و هر کدام را بیاوریم عالی است.  نکته اصلی الان این است که ما باید درباره هاشمیان جمع بندی نهایی را داشته باشیم و ببنیم چه تصمیمی می‌خواهیم بگیریم.

اینانلو درباره افرادی که گفته می‌شود به‌عنوان گزینه مدیرعاملی باشگاه مطرح شده‌اند،‌ گفت: من خواهش می کنم اجازه دهید یک فضای انتخابی درست جلو برود. هیچ کدام از این افرادی که در رسانه مطرح هستند گزینه  هیئت مدیره نیستند.

حدادی: به این نتیجه رسیدیم که درویش استعفا کند/ اعضای تیم را جریمه کردیم  

رئیس هیئت مدیره پرسپولیس گفت: بعد از باخت مقابل خیبر به این نتیجه رسیدیم که رضا درویش از سمت خود کناره‌گیری کند.

پیمان حدادی گفت‌و‌گو درباره استعفای امشب رضا درویش از مدیرعاملی پرسپولیس بعد از شکست مقابل خیبر خرم‌آباد، اظهار داشت: بعد از باخت امشب به این نتیجه رسیدیم که آقای درویش از سمتش کناره‌گیری کند. البته آقای درویش از قبل به این نتیجه رسیده بود که استعفا کند. هنوز متن استعفا را به دست هیئت مدیره نرسانده است، ولی فکر می‌کنم تا امشب مکتوب آن را هم می‌رساند.

وی در ادامه افزود: موضوع دیگر بحث عملکرد فنی بود که تصمیم این شد که درصدی اعضای تیم را جریمه کنیم. درباره وحید هاشمیان هم قرار شد هیئت مدیره چند جلسه برگزار کند و درباره او تصمیم‌گیری کنیم. 

رئیس هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس درباره انتخابش به‌عنوان سرپرست موقت به جای رضا درویش گفت: نظر هیئت مدیره این بود که یکی از بین من و آقای اینانلو سرپرست شود. این موضوع را هم به اطلاع آقای احمدی رساندیم. نظر من روی اینانلو بود، ولی نظر ایشان هم من بودم. با توجه به اینکه من بیشتر در کارهای اجرایی بودم در نهایت به این نتیجه رسیدیم که فعلاً من به صورت موقت کارهای اداری باشگاه را جلو ببرم.

حدادی درباره آینده وحید هاشمیان در پرسپولیس و اینکه چه تصمیمی راجع به او خواهد گرفت،‌ تصریح کرد: هیئت مدیره تصمیم می‌گیرد. فعلاً قرارمان این است که در مذاکرات، آقای اینانلو و من کار را به‌عنوان نماینده باشگاه جلو ببریم. 

وی در پاسخ به این پرسش که گزینه باشگاه برای جانشینی هاشمیان گزینه داخلی است یا خارجی، خاطر نشان کرد: این نظر هیئت مدیره است و نمی‌توانیم بگوییم ایرانی یا اخراجی، باید هیئت مدیره تصمیم بگیرد. ضمن اینکه اول باید در مورد هاشمیان تصمیم‌گیری کنیم و بعد به سراغ این موضوع برویم.


تسنیم
نظرات

آخرین اخبار
ستاد استهلال دفتر مقام معظم رهبری: یکشنبه 22 شهریورماه نخستین روز ماه ربیع‌ااثانی است
جایزه بزرگ ونیز به «زن ناشناس» رسید
نورنما | تجمع اعتراضی 30 ربات انسان نما و چهارپا
رئیس‌جمهور آفریقای جنوبی: جنگ علیه ایران غیرقانونی بود
تأکید رئیس‌جمهور بر ضرورت هوشیاری و حفظ وحدت در میان کشورهای اسلامی
آخرین وضعیت تردد ایرانی‌ها در مرزها پس از بسته‌شدن شلمچه، چزابه و بصره
هشدار دریایی در هرمزگان؛ دریا مواج می‌شود
آتش‌سوزی یک خانه در سرپل‌ذهاب
فرار از شکست در سن‌سیرو
تصادف زنجیره‌ای در یاسوج؛6 نفر جان باختند
صنعت نفت آبادان 1-2 چادرملو اردکان/ پایان شیرین برای یزدی‌ها
پیشروی یمنی‌ها؛ سناریوی کابوس‌وار برای عربستان
تصویربرداری «ده پهلوان» حسن فتحی آغاز شد
یمن از موضع بریکس درباره صلح استقبال کرد
پیش‌ بینی قیمت طلا و سکه فردا یکشنبه 22 شهریور 1405
ایران 3 - 1 استرالیا؛کسب سهمیه جهانی و نبرد برای سهمیه المپیک در فینال + فیلم خلاصه بازی
گزارش تصویری| سفر رئیس‌جمهور به هند برای شرکت در اجلاس بریکس
تأکید صنعا بر تامین امنیت کشتیرانی
دیدار رئیس‌جمهور با ولیعهد ابوظبی در چه شرایطی برگزار شد؟
حملات هوایی عربستان به 7 استان یمن؛ 129 حمله در 48 ساعت
تحولاتی در مسیر یک تحول!
زلنسکی: اوکراین با کمبود موشک پاتریوت روبه‌روست
ترافیک 7 کیلومتری در خروجی مرزن‌آباد
جدول برنامه خاموشی فارس فردا 22 شهریور+ لینک برنامه خاموشی
73 کشتی در 2 روز از باب‌المندب عبور کردند
فراخوان جشن پیروزی انصارالله در تهران
تازه‌ترین رایزنی ایران و عمان درباره تحولات منطقه
تعیین تکلیف 4 پرونده کثیرالشاکی کلاهبرداری
رئیس‌جمهور ایرلند خطاب به ترامپ: عادی‌سازی جنگ و نسل‌کشی قابل‌قبول نیست
نورویدئو | هرمز ورق را برگرداند ؛ آمریکا در محاصره ابتکار ایران
رئیس کل دادگستری استان تهران: پیگیری حقوقی جنایات جنگی ادامه دارد
طرح صهیونیست‌ها برای مهار ترکیه
وزیر ارتباطات: محدودیت‌های IPv6 تعیین تکلیف شود
فارن افرز: ضرورت بازنگری سیاست‌های آمریکایی در قبال ایران
قطر خواهان پایان مصونیت رژیم صهیونیستی از مجازات شد
وعده 5 هزار دلاری ترامپ برای انتخابات
چکونه فرایبورگ در بوندسلیگا شاخ شد؟
ناتوانی چلسی و لیورپول در کسب پیروزی در هفته چهارم
جاده چالوس به سمت شمال بسته شد
ذخایر موشک‌های رهگیر؛ پاشنه آشیل صهیونیست‌ها
ادعای ترامپ درباره سلاح‌های لیزری آمریکا
آیت‌الله فاضل:حوزه راه امام و رهبر شهید را ادامه دهد
آتش‌سوزی مشکوک در انبار مهمات بلغارستان
اینفانتینو: با شعار «فوتبال برای همه» می‌آیم + فیلم
31 استان ملزم به برگزاری رویداد ملی شدند
واکنش بحرین به نشست احتمالی تنگه هرمز
چرا نشست صلاله مهم است؟
آماده‌باش کامل صهیونیست‌ها در آستانه سال نو عبری
وزیر نیرو: مردم پای مدیریت مصرف ایستادند
ایران و عراق درباره سکوهای پهپادی تحقیق می‌کنند