×
بین الملل
شناسه خبر : 251744
تاریخ انتشار : شنبه 1404/07/26 ساعت 21:00
اعتراض به ترامپ هم‌زمان با هجدهمین روز از تعطیلی دولت

اعتراض به ترامپ هم‌زمان با هجدهمین روز از تعطیلی دولت

در حالی که ایالات متحده با یکی از طولانی‌ترین تعطیلی‌های دولت فدرال در سال‌های اخیر روبه‌رو است، خیابان‌های شهرهای بزرگ آمریکا از واشنگتن تا لس‌آنجلس صحنه تظاهرات گسترده‌ای با شعار «بدون پادشاه» شده است.

نورنیوز - گروه بین الملل: امروز (شنبه) هزاران نفر از شهروندان آمریکایی در بیش از دوهزار و ششصد نقطه از آمریکا گرد هم آمدند تا در اعتراض به سیاست‌های دونالد ترامپ و بن‌بست سیاسی در واشنگتن شعار «بدون پادشاه» سر دهند.

این جنبش که از ماه‌ها پیش توسط ائتلافی از گروه‌های لیبرال، فعالان اجتماعی و اتحادیه‌های مدنی شکل گرفته، اکنون هم‌زمان با تداوم تعطیلی دولت فدرال وارد مرحله‌ای تازه شده است.

«چاک شومر» رهبر دموکرات‌های سنا، در پیامی بر ضرورت مقاومت برابر سکوت و ترس تاکید کرد و گفت: «ترامپ و جمهوری‌خواهان می‌خواهند ما را از حقیقت دور نگه دارند. وظیفه ما دفاع از دموکراسی است، نه اطاعت از پادشاه.»

در سوی دیگر، جمهوری‌خواهان به تندی از این تجمع‌ها انتقاد کرده‌اند. «مایک جانسون» ، رئیس مجلس نمایندگان کنگره آمریکا در بیانیه‌ای مدعی شد که میان معترضان، طرفداران حماس و گروه‌های افراطی حضور دارند و هدف واقعی این تظاهرات تحریک ناآرامی است.

با این حال برگزارکنندگان بر مسالمت‌آمیز بودن تجمع‌ها تاکید دارند و از شرکت‌کنندگان خواسته‌اند از هرگونه درگیری با مخالفان پرهیز کنند. در بیانیه رسمی ائتلاف بدون پادشاه آمده است: «ما برای دفاع از قانون، عدالت و کرامت انسانی به خیابان آمده‌ایم. آمریکا متعلق به مردم است، نه به پادشاه.»

در واشنگتن انتظار می‌رود بزرگ‌ترین جمعیت از آغاز این اعتراضات شکل گیرد، در حالی که در نیویورک، لس‌آنجلس و شیکاگو نیز ده‌ها گروه سیاسی و اجتماعی از جمله حزب کمونیست آمریکا از حامیان رسمی تظاهرات اعلام شده‌اند.

دولت ایالتی تگزاس نیز اعلام کرده که برای حفظ امنیت، نیروهای گارد ملی در آستین مستقر خواهند شد؛ تصمیمی که واکنش تند دموکرات‌ها را در پی داشته است.

دونالد ترامپ در گفت‌وگویی که قرار است یکشنبه از فاکس‌نیوز پخش شود، در پاسخ به نام این جنبش گفت: «من پادشاه نیستم.» با این حال منتقدان می‌گویند که عملکرد وی در برخورد با مخالفان سیاسی و نهادهای قانونی کشور، چهره‌ای اقتدارگرایانه از دولت او ترسیم کرده است.

به گفته منابع سیاسی در واشنگتن، اختلافات میان کنگره و کاخ سفید بر سر بودجه و اصلاحات اقتصادی، چشم‌انداز روشنی برای پایان تعطیلی دولت نشان نمی‌دهد و ممکن است این بحران تا پس از روز شکرگزاری ادامه یابد.

جنبش «بدون پادشاه» پیش‌تر نیز در تابستان هم‌زمان با رژه نظامی ترامپ در پایتخت برگزار شده بود؛ رویدادی که با درگیری‌هایی در چند شهر از جمله لس‌آنجلس و ویرجینیا همراه شد. اکنون، با بازگشت شعارها و پرچم‌های همان جنبش به خیابان‌ها، به نظر می‌رسد ایالات متحده بار دیگر در میانه رویارویی نمادین میان مردم و قدرت ایستاده است.


اخبار مرتبط
دولت فدرال آمریکا در بن‌بست تعطیلی
چهارشنبه 1404/07/30 ساعت 10:50
دولت فدرال آمریکا در بن‌بست تعطیلی
با گذشت 22 روز از تعطیلی دولت آمریکا چشم‌انداز روشنی برای خروج از این بن‌بست وجود ندارد و از یک طرف رئیس جمهوری ایالات متحده تاکید دارد که جمهوری خواهان مجبور نیستند تسلیم خواسته‌های دموکرات‌ها شوند و از طرف دیگر رهبر اکثریت سنا تاکید می‌کند که «طرح جایگزین وجود ندارد.»
ناکامی دوباره سنای آمریکا در تصویب بودجه؛ دولت همچنان تعطیل
سه‌شنبه 1404/07/29 ساعت 08:51
ناکامی دوباره سنای آمریکا در تصویب بودجه؛ دولت همچنان تعطیل
تعطیلی دولت آمریکا برای بیستمین روز متوالی ادامه دارد و سنای ایالات متحده نتوانست لایحه بودجه پیشنهادی جمهوری‌خواهان را تصویب کند. این بن‌بست سیاسی در حالی تداوم دارد که کاخ سفید از احتمال پایان بحران تا پایان هفته سخن گفته، اما کنگره همچنان در تردید است.
واکنش عجیب ترامپ به معترضان «نه به پادشاه»
یکشنبه 1404/07/27 ساعت 13:16
واکنش عجیب ترامپ به معترضان «نه به پادشاه»
دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا، با انتشار ویدئویی ساخته شده با هوش مصنوعی در شبکه اجتماعی تروث سوشال، معترضان راهپیمایی «نه به پادشاه» را مسخره کرد. این ویدئو، ترامپ را با تاج پادشاهی نشان می‌دهد که روی جمعیت معترضان مدفوع می‌ریزد.
سرگردانی کنگره آمریکا / تعطیلی دولت دونالد ترامپ وارد سومین هفته شد
پنج‌شنبه 1404/07/24 ساعت 20:00
سرگردانی کنگره آمریکا / تعطیلی دولت دونالد ترامپ وارد سومین هفته شد
تعطیلی دولت دونالد ترامپ به دلیل اختلاف بر سر تصویب لایحه بودجه میان جمهوری خواهان و دموکرات ها وارد سومین هفته شده و در حالی که کنگره آمریکا سرگردان است، مردم هر دو حزب را مقصر این وضعیت می دانند.
نظرات

آخرین اخبار
گفت‌وگوی تلفنی وزرای خارجه ایران و هند چه نکاتی داشت؟
انفجارهای مهیب در کویت
آمار جدید تردد زائران اربعین از مرز باشماق
اذعان «مارین ترافیک» به تغییر الگوی تردد از تنگه هرمز
تغییر موازنه حمله و دفاع به نفع توان موشکی ایران
افزایش آمار قربانیان مهاجرت غیرقانونی به اسپانیا
اظهارات تازه ترامپ درباره ایران همزمان با تنش‌های منطقه‌ای
عاقبت ناگوار بی‌توجهی به تابلوی «شنا ممنوع»
«روایت خون» در سوگواره اربعین؛ روایتی از پیوند هویت ایرانی و فرهنگ عاشورا
همبستگی میلیونی یمنی‌ها با مردم عراق
انتظار طلایی از نمایندگان ایران در کشتی آزاد نوجوانان جهان
فرمول حماس برای توافق در پاسخ به ادعای ترامپ
بازنشر پیام رهبر انقلاب درباره گشودن جبهه‌های دیگر علیه دشمن
پیام تسلیت رییس جمهور در پی درگذشت مادر شهیدان والامقام «آدمی»
وداع با پیکر خلبان شهید مجید کاظمی در گلزار شهدای شیراز
رسوایی اسرائیل در اهتزاز پرچم دروغین
واکنش تمسخرآمیز خبرنگار آکسیوس به ادعای محاصره زمینی ایران
واکنش حزب‌الله لبنان به حمله آمریکا به عراق و مشارکت یک کشور عربی
جایگاه آب در دیپلماسی
تمدید اعتبار ثبت سفارش بدون انتقال ارز
تمبر اربعین 1405 رونمایی شد؛ نماد وحدت ایران و عراق
رکورد خدمت درمانی به زائران اربعین
حماسه‌ای که تنها روایت یک پرواز نیست
هشدار پلیس تهران به مالکان خودرو پس از دستگیری سارقان حرفه‌ای باطری
هشدار نارنجی هواشناسی؛ خوزستان در آستانه موج جدید گرما
عراقچی: سناریوی پرچم دروغین؛ واکنش ایران به اتهام حمله به بندر دمیاط
جان‌بخشی به دروازه ورود هخامنشیان
اختلال گسترده کاربران را غافلگیر کرد؛ قطعی سراسری اینترنت در ترکیه
زمان پرداخت معوقات فروردین و اردیبهشت بازنشستگان تأمین اجتماعی؛ مطالبه خسارت دیرکرد جدی شد
فون درلاین: اجازه ورود مهاجران غیرقانونی به اتحادیه اروپا را نخواهیم داد
دزد دندان در اندرزگو بازداشت شد
پاسخ جنجالی تد لیو به تهدید ترامپ؛ «ایران به این تعرفه‌ها می‌خندد»
قدردانی اسقف اعظم روسیه از پیام رهبر معظم انقلاب
چین خواستار توقف تهدیدهای نظامی آمریکا علیه کوبا شد
قیمت موتورسیکلت وارد شیب صعودی شد
واکنش تند قانونگذار آمریکایی به تناقض‌گویی ترامپ
گالری گردی در دومین جمعه مرداد ماه
اخاذی چند هزار میلیاردی شبکه باج نیوز از برخی فعالان اقتصادی
کوهنوردان پاکستانی گرفتار بهمن شدند
کناره‌گیری دبیرکل فدراسیون جهانی ژیمناستیک پس از 12 سال
عامل سرقت از زائران اربعین در دام پلیس
پاسخ قاطع نیروهای مسلح به جنایت امریکادر قشم؛ آشیانه جنگنده های دشمن در کویت هدف قرارگرفت
صعود 3 آزادکار ایران به نیمه نهایی نوجوانان جهان
اسپانیا گذرگاه مرزی خود با مراکش را بست
اسرائیل به هیچ یک از بندهای توافق پایبند نیست
نخستین اثر ایرانی میهمان خانه موزه تولستوی شد
شهادت مامور گیلانی در درگیری با اشرار مسلح شادگان
آتش سوزی منطقه حفاظت‌شده «شیمبار» مهار شد
هشدار زرد برای گیلان/شنا در سواحل کاسپین ممنوع!
قهرمانی مازندران در کشتی آلیش زنان