×
بین الملل
شناسه خبر : 251744
تاریخ انتشار : شنبه 1404/07/26 ساعت 21:00
اعتراض به ترامپ هم‌زمان با هجدهمین روز از تعطیلی دولت

اعتراض به ترامپ هم‌زمان با هجدهمین روز از تعطیلی دولت

در حالی که ایالات متحده با یکی از طولانی‌ترین تعطیلی‌های دولت فدرال در سال‌های اخیر روبه‌رو است، خیابان‌های شهرهای بزرگ آمریکا از واشنگتن تا لس‌آنجلس صحنه تظاهرات گسترده‌ای با شعار «بدون پادشاه» شده است.

نورنیوز - گروه بین الملل: امروز (شنبه) هزاران نفر از شهروندان آمریکایی در بیش از دوهزار و ششصد نقطه از آمریکا گرد هم آمدند تا در اعتراض به سیاست‌های دونالد ترامپ و بن‌بست سیاسی در واشنگتن شعار «بدون پادشاه» سر دهند.

این جنبش که از ماه‌ها پیش توسط ائتلافی از گروه‌های لیبرال، فعالان اجتماعی و اتحادیه‌های مدنی شکل گرفته، اکنون هم‌زمان با تداوم تعطیلی دولت فدرال وارد مرحله‌ای تازه شده است.

«چاک شومر» رهبر دموکرات‌های سنا، در پیامی بر ضرورت مقاومت برابر سکوت و ترس تاکید کرد و گفت: «ترامپ و جمهوری‌خواهان می‌خواهند ما را از حقیقت دور نگه دارند. وظیفه ما دفاع از دموکراسی است، نه اطاعت از پادشاه.»

در سوی دیگر، جمهوری‌خواهان به تندی از این تجمع‌ها انتقاد کرده‌اند. «مایک جانسون» ، رئیس مجلس نمایندگان کنگره آمریکا در بیانیه‌ای مدعی شد که میان معترضان، طرفداران حماس و گروه‌های افراطی حضور دارند و هدف واقعی این تظاهرات تحریک ناآرامی است.

با این حال برگزارکنندگان بر مسالمت‌آمیز بودن تجمع‌ها تاکید دارند و از شرکت‌کنندگان خواسته‌اند از هرگونه درگیری با مخالفان پرهیز کنند. در بیانیه رسمی ائتلاف بدون پادشاه آمده است: «ما برای دفاع از قانون، عدالت و کرامت انسانی به خیابان آمده‌ایم. آمریکا متعلق به مردم است، نه به پادشاه.»

در واشنگتن انتظار می‌رود بزرگ‌ترین جمعیت از آغاز این اعتراضات شکل گیرد، در حالی که در نیویورک، لس‌آنجلس و شیکاگو نیز ده‌ها گروه سیاسی و اجتماعی از جمله حزب کمونیست آمریکا از حامیان رسمی تظاهرات اعلام شده‌اند.

دولت ایالتی تگزاس نیز اعلام کرده که برای حفظ امنیت، نیروهای گارد ملی در آستین مستقر خواهند شد؛ تصمیمی که واکنش تند دموکرات‌ها را در پی داشته است.

دونالد ترامپ در گفت‌وگویی که قرار است یکشنبه از فاکس‌نیوز پخش شود، در پاسخ به نام این جنبش گفت: «من پادشاه نیستم.» با این حال منتقدان می‌گویند که عملکرد وی در برخورد با مخالفان سیاسی و نهادهای قانونی کشور، چهره‌ای اقتدارگرایانه از دولت او ترسیم کرده است.

به گفته منابع سیاسی در واشنگتن، اختلافات میان کنگره و کاخ سفید بر سر بودجه و اصلاحات اقتصادی، چشم‌انداز روشنی برای پایان تعطیلی دولت نشان نمی‌دهد و ممکن است این بحران تا پس از روز شکرگزاری ادامه یابد.

جنبش «بدون پادشاه» پیش‌تر نیز در تابستان هم‌زمان با رژه نظامی ترامپ در پایتخت برگزار شده بود؛ رویدادی که با درگیری‌هایی در چند شهر از جمله لس‌آنجلس و ویرجینیا همراه شد. اکنون، با بازگشت شعارها و پرچم‌های همان جنبش به خیابان‌ها، به نظر می‌رسد ایالات متحده بار دیگر در میانه رویارویی نمادین میان مردم و قدرت ایستاده است.


اخبار مرتبط
دولت فدرال آمریکا در بن‌بست تعطیلی
چهارشنبه 1404/07/30 ساعت 10:50
دولت فدرال آمریکا در بن‌بست تعطیلی
با گذشت 22 روز از تعطیلی دولت آمریکا چشم‌انداز روشنی برای خروج از این بن‌بست وجود ندارد و از یک طرف رئیس جمهوری ایالات متحده تاکید دارد که جمهوری خواهان مجبور نیستند تسلیم خواسته‌های دموکرات‌ها شوند و از طرف دیگر رهبر اکثریت سنا تاکید می‌کند که «طرح جایگزین وجود ندارد.»
ناکامی دوباره سنای آمریکا در تصویب بودجه؛ دولت همچنان تعطیل
سه‌شنبه 1404/07/29 ساعت 08:51
ناکامی دوباره سنای آمریکا در تصویب بودجه؛ دولت همچنان تعطیل
تعطیلی دولت آمریکا برای بیستمین روز متوالی ادامه دارد و سنای ایالات متحده نتوانست لایحه بودجه پیشنهادی جمهوری‌خواهان را تصویب کند. این بن‌بست سیاسی در حالی تداوم دارد که کاخ سفید از احتمال پایان بحران تا پایان هفته سخن گفته، اما کنگره همچنان در تردید است.
واکنش عجیب ترامپ به معترضان «نه به پادشاه»
یکشنبه 1404/07/27 ساعت 13:16
واکنش عجیب ترامپ به معترضان «نه به پادشاه»
دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا، با انتشار ویدئویی ساخته شده با هوش مصنوعی در شبکه اجتماعی تروث سوشال، معترضان راهپیمایی «نه به پادشاه» را مسخره کرد. این ویدئو، ترامپ را با تاج پادشاهی نشان می‌دهد که روی جمعیت معترضان مدفوع می‌ریزد.
سرگردانی کنگره آمریکا / تعطیلی دولت دونالد ترامپ وارد سومین هفته شد
پنج‌شنبه 1404/07/24 ساعت 20:00
سرگردانی کنگره آمریکا / تعطیلی دولت دونالد ترامپ وارد سومین هفته شد
تعطیلی دولت دونالد ترامپ به دلیل اختلاف بر سر تصویب لایحه بودجه میان جمهوری خواهان و دموکرات ها وارد سومین هفته شده و در حالی که کنگره آمریکا سرگردان است، مردم هر دو حزب را مقصر این وضعیت می دانند.
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
میلیونرها در کدام کشورها هستند؟
چرا باید ورزش در میانسالی متفاوت باشد؟
هوش مصنوعی در مراقبت از چشم
امید به درمان نارسایی قلبی با سلول‌های بنیادی
نوراینفو| نوشیدنی‌های گرم پاییزی
معجزه‌ای برای نجات جان نوزادان نارس
جزئیات نامه ایران به شورای امنیت درباره اعترافات اخیر ترامپ
قطار مرگ، جان 6 زن هندی را گرفت
سخنگوی سپاه : محاسبات دشمن با دفاع مقدس 12 روزه به هم ریخت
لغو هزاران پرواز همزمان با تعطیلی طولانی دولت آمریکا
پیام پزشکیان در واکنش به تصویب منشور کوروش
واکنش استقلال به اقدام هواداران و باشگاه پرسپولیس
پایان حزب نتانیاهو بر اساس یک نظرسنجی
درخواست 125 عضو دموکرات کنگره برای اجرای آتش‌بس در غزه
دستور صدراعظم آلمان برای نوسازی سریع ارتش
گزارش تصویری | رونمایی از مجسمه «زانو زنندگان برابر ایران»
داستان‌سرایی تازه یک رسانه آمریکایی علیه ایران!
شوک در پیکان؛ سعید دقیقی از سرمربیگری استعفا داد!
ریزش سازه‌ نیروگاه برق 6 نفر را محبوس کرد
حمایت جمهوری خواهان به رهبری ترامپ از حزب افراطی آلمان
اوسمار: پرسپولیس هنوز بهترینش را نشان نداده است
نورنما |شهر زیرزمینی عجیب
صدور حکم بازداشت نتانیاهو و 37 مظنون از سوی دادستانی استانبول
رویترز : ترامپ جنایات جنگی اسرائیل در غزه را نادیده می‌گیرد
جزئیات درگیری مسلحانه پلیس با سارقان خطرناک در زاهدان
مربی ایتالیایی دستیار قلعه نویی شد+ سوابق
قائم‌پناه: رئیس‌جمهور صدای بی‌صدایان است
یونیسف: نیمی از پناهجویان بازگشته از پاکستان به افغانستان کودک هستند
طلسم پنج‌هفته‌ای فولاد با برد مقابل پیکان شکست
افشای جراحی‌های مشکوک بر پیکر شهدای فلسطینی
ارتش آلمان تیم‌های واکنش سریع به تهدیدات پهپادی تشکیل می دهد
منشور کوروش نخستین سند مکتوب حقوق بشر شناخته شد
جدول لیگ برتر پس از اتمام مسابقات روز دوم هفته دهم
صدای شادی بانوان در سکوهای فولاد پیچید
دستور کاتس برای تخریب همه تونل‌ های غزه
هشدار سازمان‌های بین‌المللی درباره کشتار و بحران بی‌سابقه در الفاشر
گواردیولا در آستانه ورود به تالار مشاهیر 1000 تایی‌ها!
تلف شدن دو قلاده خرس قهوه ای در کرمانشاه و مازندران
مجسمه «زانو‌زنندگان برابر ایران» در میدان انقلاب رونمایی شد
ترامپ: نسبت به رفع تحریم های ایران پذیرا هستم
بیانیه دادسرای عمومی و انقلاب خوزستان درباره حادثه خودسوزی جوان اهوازی
لغو تحریم های احمد الشرع از سوی انگلیس و اتحادیه اروپا
حبس خانگی دادستان نظامی اسرائیل
قالیباف: هدف طرح «آبراهام» به زانو درآوردن کشورهای اسلامی است
حماس: پیوستن قزاقستان به توافق ابراهیم، توجیه جنایات علیه غزه است
کنایه عراقچی به اظهارات نتانیاهو
نماینده یزد، مدعی جدید قهرمانی
ترکیه به دنبال بازگرداندن اعضا مرتبط با پ‌ک‌ک از عراق
پایان‌بازی؛ پرسپولیس 3-0 استقلال خوزستان + فیلمهای گلها
وزیر خارجه عراق: می‌خواهیم با ایران و آمریکا روابط خوبی داشته باشیم
X
آگهی تبلیغاتی