×
حوادث
شناسه خبر : 251564
تاریخ انتشار : جمعه 1404/07/25 ساعت 23:58
رقابت عشقی خونین / پسر جوان در دعوا بر سر  یک دختر کشته شد

رقابت عشقی خونین / پسر جوان در دعوا بر سر یک دختر کشته شد

درگیری میان دو پسر جوان بر سر دختر یک کافه‌چی به قتل یکی از آنها منجر شد و پرونده این حادثه در دادگاه کیفری استان تهران بررسی شد. متهم اصلی پرونده ادعا می‌کند که قصد قتل نداشته و تنها نظاره‌گر ماجرا بوده است، در حالی که ضربات مرگبار از سوی دوست او وارد شده است.

نورنیوز- گروه حوادث: رقابت عشقی میان دو پسر جوان بر سر دختر کافه‌چی خون به پا کرد و یکی از آنها به قتل رسید و جوان دیگر در دادگاه کیفری استان تهران پای میز محاکمه رفت.

 سال 1401 بود که ماموران پلیس در جریان گم‌ شدن جوانی به نام متین قرار گرفتند. در حالی که تحقیقات در این زمینه    آغاز شده بود، پلیس متوجه شد متین به طور مرتب به یک کافه می‌رفته و آنجا با چند نفری دوست بوده. همچنین مشخص شد  متین آخرین بار در آن کافه دیده شده است.

دختر کافه‌چی تحت بازجویی قرار گرفت و راز یک رقابت عشقی را برای ماموران فاش کرد. نازی به پلیس گفت: متین با جوانی به نام شروین درگیر شد. من آنها را از کافه بیرون کردم و به‌شان گفتم اینجا دعوا نکنید. بعد از آن نمی‌دانم بین آنها چه اتفاقی افتاد اما بعد از چند ساعت که دوستان شروین دنبالم آمدند، متوجه شدم  متین به دست شروین کشته شده است. من حتی سعی کردم کمک کنم متین را از چاهی که او را در آن انداخته بودند، بیرون بکشیم که آنها اجازه ندادند. کیوان که از دوستان شروین بود و لباس نظامی پوشیده بود اجازه نداد کسی سمت متین برود. فقط مرا بالای سر چاه بردند و متوجه شدم متین هنوز زنده است. صدای خس‌خس می‌آمد، چیزی شبیه چنگ زدن به خاک. متوجه شدم او زنده است. گفتم صبر کنید متین را بیرون بیاوریم و کمکش کنیم اما کیوان گفت شما دخالت نکن و به کسی هم چیزی نگو من خودم به خانواده‌اش اطلاع می‌دهم. بعد از آن بود که پلیس سراغ من آمد.

در ادامه جسد از داخل چاه بیرون کشیده و تحقیقات برای پیدا کردن متهمان آغاز شد. مدتی بعد شروین که 18ساله بود خود را به پلیس معرفی و بعد از او نیز کیوان خودش را تسلیم کرد. کیوان به قتل اعتراف کرد اما مدتی بعد  اعترافش را پس گرفت. این در حالی بود که شروین آزاد شده بود.

با تکمیل تحقیقات و صدور کیفرخواست، پرونده برای رسیدگی به شعبه 13 دادگاه کیفری استان تهران فرستاده شد؛ در جلسه رسیدگی اولیای دم درخواست قصاص کردند و در ادامه متهم در جایگاه قرار گرفت. او اتهام را رد کرد و گفت: من اتهام را قبول ندارم و آنچه می‌گویم عین واقعیت است. شروین و متین هر دو عاشق نازی بودند و رقابت عشقی بین‌شان در جریان    بود. هرچند آنها با هم دوست نبودند و در کافه با هم آشنا شده بودند اما هر کدام می‌خواست دیگری را از میدان به در کند. آن روز بین شروین و متین درگیری اتفاق افتاد. درگیری در کافه تمام شده بود و آنها رفته بودند. چند ساعت بعد شروین به من گفت با متین در بیابانی اطراف رباط‌کریم قرار گذاشته است و من و یکی از دوستانمان به آن محل رفتیم. متین فکر می‌کرد شروین تنهاست و قرار است با هم صحبت کنند. وقتی ما را دید تعجب کرد. متین 20‌ساله و شروین 18‌ساله بود. در آن زمان چون حوادث سال 1401  اتفاق افتاده بود من هم لباس نظامی خریده بودم و می‌پوشیدم و خودم را مامور نشان می‌دادم که مردم را بترسانم، آن روز هم همین لباس را پوشیده بودم.

متهم گفت: قرار بود متین و شروین همدیگر را بزنند و من نمی‌دانستم قرار بر قتل است. بعد که آنها از ما دور شدند من هم راه را بستم و اجازه ندادم کسی نزدیک شود. به مردم گفتم او اغتشاشگر است و نگذاشتم کسی وارد شود‌. گفتم من مامور هستم و خودم می‌دانم چه بکنم. شروین متین را با چاقو زد و داخل چاه انداخت. بعد رفتیم نازی را آوردیم که ببیند متین چه عاقبتی داشته است. نازی می‌خواست به او کمک کند چون هنوز زنده بود اما اجازه ندادیم. بعد هم از محل فرار کردیم و به یکی از شهرهای غربی رفتیم. من و شروین هر دو از یک قوم هستیم. بزرگان قوم جمع شدند به من گفتند تو گردن بگیر، شروین بچه است. بعد ما رضایت می‌گیریم. بزرگ قوم ما این قول را به من داد. بعد من و شروین رفتیم و خودمان را معرفی کردیم. در مرحله دادسرا بودیم که من متوجه شدم بزرگ قوم فوت کرده و همه‌چیز خراب شده است. حتی شروین هم آزاد شده بود. او از قتل تبرئه شده، در حالی که ضربات چاقو را او زده بود. من این اتهام را به‌هیچ‌وجه قبول نمی‌کنم. من فقط یک خراش روی ابروی مقتول انداختم. دو ضربه‌ای را که به سینه و قلب مقتول وارد شده شروین زده اما حالا آزاد است.

سپس نازی در جایگاه قرار گرفت. او گفت: من قصد کمک داشتم ولی کسانی که آنجا بودند اجازه ندادند. آنها گفتند تو دخالت نکن. من از ترس اینکه بلایی سرم بیاورند سکوت کردم.

در پایان هیات قضات برای تصمیم‌گیری در این زمینه وارد شور شدند.

 


تابناک
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
خطر آلودگی پلاستیکی برای قلب و عروق
انقلابی جدید در درمان پیرچشمی
جمع‌آوری 115 هزار خودروی چینی از بازار
درخواست 20 کشور اروپایی برای استرداد مهاجران غیرقانونی افغان
مرشایمر: تاماهاوک چاره مشکلات اوکراین نیست
اعتراضات در وین علیه جنگ اوکراین
مخالفت قطر با اقدامات رژیم صهیونیستی در غزه، قدس و جولان اشغالی
افت شدید ورودی آب به سدها
183 هزار میلیارد تومان خسارت خاموشی در سال گذشته
وزیر کشور: خسارت خودروهای آسیب‌دیده در جنگ 12 روزه پرداخت می‌شود
مخالفت دولت لبنان با خواسته کاخ‌سفید درباره آینده حزب الله
مدودف: زلنسکی تحت هیچ شرایطی پیروز نخواهد شد
هشدار حزب‌الله: هر گونه کانال مذاکراتی با رژیم صهیونیستی مسدود خواهد شد!
وزیر آموزش و پرورش نیز به پویش «بساز مدرسه» پیوست
نامه به سران قوا‌؛ 95 میلیارد دلار ارز صادراتی بازنگشته است
احتمال سقوط قیمت نفت به 55 دلار
عکس های منتخب ایران، شنبه 26 مهر 1404
هاشمیان: نتیجه دیدار با خیبر عادلانه نبود
نتانیاهو با بازگشایی گذرگاه رفح مخالفت کرد
درویش استعفا کرد
احتمال دیدار ترامپ با رئیس کره شمالی قوت گرفت
ایران اقدام رژیم صهیونیستی در نقض آتش‌بس در غزه و کشتار زنان و کودکان را محکوم کرد
​​​​​​​نامه روسیه، ایران و چین درباره خاتمه قطعنامه 2231 به سازمان ملل
هاشمیان در آستانه برکناری !
هوای ناسالم تهران در روزهای آینده
پیام غریب آبادی درمورد دیپلماسی ایران و همگرایی کشورهای مستقل در دفاع از حاکمیت قانون
اعتراض به ترامپ هم‌زمان با هجدهمین روز از تعطیلی دولت
معاون رئیس‌جمهور: تعطیلی پنجشنبه‌ها فعلاً ممکن نیست
جدول لیگ برتر در هفته هفتم پس از بازی پرسپولیس
پایان 10 سالگی برجام در آینه رسانه‌های اروپا
اوربان: دیدار پوتین-ترامپ، شانس توافق درباره اوکراین را افزایش می‌دهد
آغاز بازگشایی گذرگاه رفح از دوشنبه
پزشکیان: در کنار رسیدگی به تخلفات افراد، اجازه ندهیم حقوق او تضییع شود
2-0 | سیتی بدون رودری هم درخشان است
بزرگداشت استاد محمود فرشچیان در وین؛ شاعر رنگ و عشق در خاطره‌ها ماندگار خواهد ماند
رایزنی تلفنی وزیر خارجه مصر با عراقچی، گروسی و ویتکاف
خیبر (2)- پرسپولیس (1) | پرسپولیس در دقیقه 97 تسلیم خیبر شد + خلاصه بازی
1-0 | پیکان هم در برابر آلومینیوم شکست خورد+ خلاصه بازی
کشته و زخمی شدن 210 تن در حملات پاکستان به اسپین‌بولدک افغانستان
واگذاری سایپا رسما کلید خورد
47 بار نقض آتش بس در غزه از سوی رژیم صهیونیستی
عارف: المپیک 2028 فرصت حیثیتی برای کشورمان است
چرا برای پرونده نیشکر هفت‌تپه کیفرخواست جدید صادر شده است؟
برقراری پرواز رشت- آستراخان از فردا
پیروزی پرگل تیم فوتبال نوجوانان مقابل قرقیزستان در بیشکک
زلزله‌ای به بزرگی 6.2 ریشتر جنوب فیلیپین را لرزاند
حمله پهپادی رژیم اسرائیل به جنوب لبنان
مطالبات گندمکاران تسویه شد
واکنش حماس به تشدید حملات صهیونیست ها به کرانه باختری
اخراج ژنرال ارشد چین و 8 مقام نظامی دیگر به‌اتهام فساد
X
آگهی تبلیغاتی