×
ورزشی
شناسه خبر : 251527
تاریخ انتشار : جمعه 1404/07/25 ساعت 21:29
ساپینتو: به باخت عادت نداریم / فکر نکنید رئال مادرید هستیم

ساپینتو: به باخت عادت نداریم / فکر نکنید رئال مادرید هستیم

سرمربی تیم فوتبال استقلال پس از پیروزی مقابل مس رفسنجان تأکید کرد که تیمش هنوز به هماهنگی کامل نرسیده اما در مسیر رشد قرار دارد. ریکاردو ساپینتو گفت: «در استقلال به باخت عادت نداریم، اما نباید فکر کنیم رئال مادرید هستیم؛ همه تیم‌ها برای برد مقابل ما می‌جنگند.»

نورنیوز- گروه ورزشی: سرمربی استقلال در نشست خبری پس از بازی با مس رفسنجان حضور پیدا کرد.

تیم فوتبال استقلال در چارچوب رقابت‌های هفته هفتم لیگ برتر امروز (جمعه، ۲۵ مهر) میزبان مس رفسنجان بود که این بازی با نتیجه‌ یک بر صفر به سود استقلال به پایان رسید.

ریکاردو ساپینتو، سرمربی استقلال در نشست خبری پس از بازی گفت: نمی‌توانم راجع به بازی زیاد صحبت کنم. در همه چیز بهتر بودیم. فرصت زیادی ایجاد کردیم و اگر گل می‌شد مطمئنا نتیجه بهتر بود. به تیمم افتخار می‌کنم، در این هفته‌ها برای‌شان سخت بوده و ناراحت بودند برای نتایج، در استقلال به باخت عادت نداریم. بازیکنان قوی و متحد بودند و خوب کار کردند و به ما ایمان داشتند و همانطور که ما به آن‌ها ایمان داشتیم. تیم در حال رشد است. امروز کلین شیت برای ما خیلی مهم بود. این استقلالی است که من می‌خواستم. تبریک می‌گویم به بازیکنان، هواداران و پیشکسوتان که ما را حمایت کردند. چند روز پیش بیمارستان رفتم و با کودکان سرطانی ملاقات داشتم، آن‌ها فوتبال را دوست دارند. آقای کارگرجم هم ملاقات کردم و قسمت کوچکی است که این پیروزی را با آن‌ها تقسیم کنم. لبخندی روی لب این بچه‌ها بیاوریم و امیدوارم دوباره بخندند و بهبود پیدا کنند.

وی درباره صحبت‌های مربی تیم مس رفسنجان درباره وقت کشی استقلال گفت: شوخی می‌کنند؟ (می‌خندد) من فقط می‌خندم و این جواب من است، شاید چون مربی دوم هستند این صحبت را کردند.

او افزود: اکنون نتیجه از همه چیز مهم‌تر است، نیاز به امتیاز داریم. تیم نیاز به زمان دارد، نمی‌خواهم این صحبت را تکرار کنم. برخی بازیکنان باید سازگار شوند و به آن فرم برسند. باید به آن هماهنگی برسند و در حال رشد هستیم. نیاز به زمان داریم که به آن چیزی که باید برسیم. زمان یک بحث است ولی تمامی بازی‌ها سخت خواهد بود. فکر نکنید ما رئال مادرید هستیم. رشد می‌خواهیم و همانطور که گفتم تیم‌ها همه رقابتی هستند. برای تیم‌های سپاهان، تراکتور و پرسپولیس هم سخت خواهد بود. امروز خیلی برای این نتیجه خوشحال هستیم.

ساپینتو درباره سازمان دفاعی استقلال بیان کرد: به نظر من بهترین خط دفاعی نبودیم و اشتباهات داشتیم که باید کار کنیم. در بازی‌های قبلی تیم‌ها فرصت داشتند و گل زدند و در این بازی بهتر نبودیم از نظر خط دفاعی، همه باید کار کنند و مسئولیت پذیر باشند. منظم هستیم و روی همه حساب می‌کنم. فصل طولانی است و بازیکنی که بهتر کار کند برای مربی خوب است که چند گزینه داشته باشد. عارف خوب بازی کرد و تمرکز داشت و هیچ اشتباهی هم نداشت. برای فلاح مشکل خاصی نیست و زیاد جدی نیست. همه باید آماده باشند. همه باید بهترین عملکرد خود را نشان دهند. افتخار می‌کنم که یک تیم را دیدم که با دل و جان کار کردند. این استقلالی است که ما می‌خواهیم. باقی بازیکنان هم فرصت بازی پیدا می‌کنند، تعویض زیاد پایداری را از بین می‌برد. 

سرمربی استقلال درباره حضور بهزاد غلامپور در اردوی تیم استقلال گفت: غلامپور دوست من است و عمل جراحی روی زانو داشته و شنیدم که کار نمی‌کند و در چند بازی قبل به جمع ما آمد. بازی چادرملو را دید و من ایشان را دعوت کردم که با ما باشد و با مربی دروازه‌بان‌های ما صحبت کند. فرد قابل احترامی است و اگر لازم باشد به تیم می‌آید. اکنون با ما است و کمک می‌کند و ارتباط حرفه‌ای نداریم و باید دید در ادامه چه اتفاقی رخ می‌دهد. 

ساپینتو در پایان درباره فیکس بازی کردن سعید سحرخیزان اظهار کرد: او اولین بار نیست که برای ما بازی می‌کند، در بازی با تراکتور بود و برخی مواقع استراتژی تیم است. بازی قبلی می‌دانستیم که سخت است، آزادی قد بلند است و زمین بازی بد بود، به همین دلیل با او شروع کردم. زمین اگر خوب باشد ترجیح می‌دهم در جلو سرعت باشد و امروز زمین خوب بود. سعید در حال رشد است و باید گل بزند. فرصت‌های موجود را باید استفاده کند و بازیکن جوانی است که باید به او کمک کرد تا بهتر شود. باید به نازون و آزادی هم کمک کنیم. 

 


ایسنا
نظرات

آخرین اخبار
زلنسکی: اوکراین با کمبود موشک پاتریوت روبه‌روست
ترافیک 7 کیلومتری در خروجی مرزن‌آباد
پیش‌ بینی قیمت طلا و سکه یکشنبه 22 شهریور 1405
جدول برنامه خاموشی فارس فردا 22 شهریور+ لینک برنامه خاموشی
73 کشتی در 2 روز از باب‌المندب عبور کردند
فراخوان جشن پیروزی انصارالله در تهران
تازه‌ترین رایزنی ایران و عمان درباره تحولات منطقه
تعیین تکلیف 4 پرونده کثیرالشاکی کلاهبرداری
رئیس‌جمهور ایرلند خطاب به ترامپ: عادی‌سازی جنگ و نسل‌کشی قابل‌قبول نیست
نورویدئو | هرمز ورق را برگرداند ؛ آمریکا در محاصره ابتکار ایران
رئیس کل دادگستری استان تهران: پیگیری حقوقی جنایات جنگی ادامه دارد
طرح صهیونیست‌ها برای مهار ترکیه
وزیر ارتباطات: محدودیت‌های IPv6 تعیین تکلیف شود
فارن افرز: ضرورت بازنگری سیاست‌های آمریکایی در قبال ایران
قطر ؛ خواهان پایان مصونیت رژیم صهیونیستی از مجازات
وعده 5 هزار دلاری ترامپ برای انتخابات
چکونه فرایبورگ در بوندسلیگا شاخ شد؟
ناتوانی چلسی و لیورپول در کسب پیروزی در هفته چهارم
جاده چالوس به سمت شمال بسته شد
ذخایر موشک‌های رهگیر؛ پاشنه آشیل صهیونیست‌ها
ادعای ترامپ درباره سلاح‌های لیزری آمریکا
آیت‌الله فاضل:حوزه راه امام و رهبر شهید را ادامه دهد
آتش‌سوزی مشکوک در انبار مهمات بلغارستان
اینفانتینو: با شعار «فوتبال برای همه» می‌آیم + فیلم
31 استان ملزم به برگزاری رویداد ملی شدند
واکنش بحرین به نشست احتمالی تنگه هرمز
چرا نشست صلاله مهم است؟
آماده‌باش کامل صهیونیست‌ها در آستانه سال نو عبری
وزیر نیرو: مردم پای مدیریت مصرف ایستادند
ایران و عراق درباره سکوهای پهپادی تحقیق می‌کنند
نخست‌وزیر مالزی بر تعیین متجاوز در مذاکرات ایران و آمریکا تأکید کرد
210 اسیر یمنی آزاد شدند و وارد صنعا شدند
حمایت وزیر خارجه انگلیس از عربستان پس از پاسخ انصارالله یمن
ورزش ایران در هیأت اجرایی انجمن همبستگی کشورهای اسلامی
آتش‌سوزی مرگبار در زندان کوبانی؛ 7 زندانی کشته شدند
سارق پابنددار حین سرقت در دماوند دستگیر شد
غریب‌آبادی: بیانیه بریکس حمله به تأسیسات هسته‌ای ایران را محکوم کرد
سخنگوی دولت: اصلاح مصرف انرژی فقط با تغییر قیمت‌ها نیست
هشدار صنعا درباره تغییر معادله علیه عربستان
نظر معاون وزیر خارجه هند درباره یکجانبه‌گرایی آمریکا و پول واحد بریکس
روایت بقایی از حمله نهم اسفند به لامرد؛ چهار موشک و 180 هزار ساچمه + فیلم
صالح حردانی برای دوئل با اکرم عفیف بخشیده شد
تیم فوتبال امید ایران وارد ناگویا شد؛ آغاز مسیر آسیایی شاگردان عبدی
کشف 11 کیلو و 470 گرم مواد مخدر در بویین میاندشت
تمدید ثبت‌نام کاردانی دانشگاه ملی مهارت و مؤسسات غیرانتفاعی تا 24 شهریور
ترکیب بازیگران شوتینگا کامل شد؛ از عموهای فیتیله‌ای تا چهره‌های سینما
«نوبل ایرانی» به دانشجوی دانشگاه ارومیه رسید
اذعان تلویحی «بسنت» به باخت در جنگ روایت‌ها
بقایی: چهار موشک در 35 ثانیه لامرد را داغدار کرد؛ عدالت را مطالبه می‌کنیم
فینال حساس ایران و ژاپن؛ قهرمانی آسیا و سهمیه المپیک