×
ورزشی
شناسه خبر : 251527
تاریخ انتشار : جمعه 1404/07/25 ساعت 21:29
ساپینتو: به باخت عادت نداریم / فکر نکنید رئال مادرید هستیم

ساپینتو: به باخت عادت نداریم / فکر نکنید رئال مادرید هستیم

سرمربی تیم فوتبال استقلال پس از پیروزی مقابل مس رفسنجان تأکید کرد که تیمش هنوز به هماهنگی کامل نرسیده اما در مسیر رشد قرار دارد. ریکاردو ساپینتو گفت: «در استقلال به باخت عادت نداریم، اما نباید فکر کنیم رئال مادرید هستیم؛ همه تیم‌ها برای برد مقابل ما می‌جنگند.»

نورنیوز- گروه ورزشی: سرمربی استقلال در نشست خبری پس از بازی با مس رفسنجان حضور پیدا کرد.

تیم فوتبال استقلال در چارچوب رقابت‌های هفته هفتم لیگ برتر امروز (جمعه، ۲۵ مهر) میزبان مس رفسنجان بود که این بازی با نتیجه‌ یک بر صفر به سود استقلال به پایان رسید.

ریکاردو ساپینتو، سرمربی استقلال در نشست خبری پس از بازی گفت: نمی‌توانم راجع به بازی زیاد صحبت کنم. در همه چیز بهتر بودیم. فرصت زیادی ایجاد کردیم و اگر گل می‌شد مطمئنا نتیجه بهتر بود. به تیمم افتخار می‌کنم، در این هفته‌ها برای‌شان سخت بوده و ناراحت بودند برای نتایج، در استقلال به باخت عادت نداریم. بازیکنان قوی و متحد بودند و خوب کار کردند و به ما ایمان داشتند و همانطور که ما به آن‌ها ایمان داشتیم. تیم در حال رشد است. امروز کلین شیت برای ما خیلی مهم بود. این استقلالی است که من می‌خواستم. تبریک می‌گویم به بازیکنان، هواداران و پیشکسوتان که ما را حمایت کردند. چند روز پیش بیمارستان رفتم و با کودکان سرطانی ملاقات داشتم، آن‌ها فوتبال را دوست دارند. آقای کارگرجم هم ملاقات کردم و قسمت کوچکی است که این پیروزی را با آن‌ها تقسیم کنم. لبخندی روی لب این بچه‌ها بیاوریم و امیدوارم دوباره بخندند و بهبود پیدا کنند.

وی درباره صحبت‌های مربی تیم مس رفسنجان درباره وقت کشی استقلال گفت: شوخی می‌کنند؟ (می‌خندد) من فقط می‌خندم و این جواب من است، شاید چون مربی دوم هستند این صحبت را کردند.

او افزود: اکنون نتیجه از همه چیز مهم‌تر است، نیاز به امتیاز داریم. تیم نیاز به زمان دارد، نمی‌خواهم این صحبت را تکرار کنم. برخی بازیکنان باید سازگار شوند و به آن فرم برسند. باید به آن هماهنگی برسند و در حال رشد هستیم. نیاز به زمان داریم که به آن چیزی که باید برسیم. زمان یک بحث است ولی تمامی بازی‌ها سخت خواهد بود. فکر نکنید ما رئال مادرید هستیم. رشد می‌خواهیم و همانطور که گفتم تیم‌ها همه رقابتی هستند. برای تیم‌های سپاهان، تراکتور و پرسپولیس هم سخت خواهد بود. امروز خیلی برای این نتیجه خوشحال هستیم.

ساپینتو درباره سازمان دفاعی استقلال بیان کرد: به نظر من بهترین خط دفاعی نبودیم و اشتباهات داشتیم که باید کار کنیم. در بازی‌های قبلی تیم‌ها فرصت داشتند و گل زدند و در این بازی بهتر نبودیم از نظر خط دفاعی، همه باید کار کنند و مسئولیت پذیر باشند. منظم هستیم و روی همه حساب می‌کنم. فصل طولانی است و بازیکنی که بهتر کار کند برای مربی خوب است که چند گزینه داشته باشد. عارف خوب بازی کرد و تمرکز داشت و هیچ اشتباهی هم نداشت. برای فلاح مشکل خاصی نیست و زیاد جدی نیست. همه باید آماده باشند. همه باید بهترین عملکرد خود را نشان دهند. افتخار می‌کنم که یک تیم را دیدم که با دل و جان کار کردند. این استقلالی است که ما می‌خواهیم. باقی بازیکنان هم فرصت بازی پیدا می‌کنند، تعویض زیاد پایداری را از بین می‌برد. 

سرمربی استقلال درباره حضور بهزاد غلامپور در اردوی تیم استقلال گفت: غلامپور دوست من است و عمل جراحی روی زانو داشته و شنیدم که کار نمی‌کند و در چند بازی قبل به جمع ما آمد. بازی چادرملو را دید و من ایشان را دعوت کردم که با ما باشد و با مربی دروازه‌بان‌های ما صحبت کند. فرد قابل احترامی است و اگر لازم باشد به تیم می‌آید. اکنون با ما است و کمک می‌کند و ارتباط حرفه‌ای نداریم و باید دید در ادامه چه اتفاقی رخ می‌دهد. 

ساپینتو در پایان درباره فیکس بازی کردن سعید سحرخیزان اظهار کرد: او اولین بار نیست که برای ما بازی می‌کند، در بازی با تراکتور بود و برخی مواقع استراتژی تیم است. بازی قبلی می‌دانستیم که سخت است، آزادی قد بلند است و زمین بازی بد بود، به همین دلیل با او شروع کردم. زمین اگر خوب باشد ترجیح می‌دهم در جلو سرعت باشد و امروز زمین خوب بود. سعید در حال رشد است و باید گل بزند. فرصت‌های موجود را باید استفاده کند و بازیکن جوانی است که باید به او کمک کرد تا بهتر شود. باید به نازون و آزادی هم کمک کنیم. 

 


ایسنا
نظرات

آخرین اخبار
متجاوزان آمریکایی و شرکایش حق عبور از تنگه هرمز را ندارند
اندونگ: با استقلال و ایران می‌مانم
تحلیل رسانه‌های آسیایی: جنگ آمریکا و اسرائیل تهدیدی برای ثبات منطقه است
گوگل عامل‌های هوش مصنوعی به پنتاگون می‌دهد
حمله دشمن آمریکایی صهیونیستی به دو شناور در اسکله جزیره هرمز
مهلت ارسال اطلاعات دفاتر تجاری الکترونیکی تمدید شد
آغاز موج سی ونهم عملیات وعده صادق 4 با یاد و نام شهدای اقتدار علیه اهداف آمریکا در منطقه
حادثه برای کشتی تایلندی در تنگه هرمز
اکونومیست: آمریکا قدرت محافظت از کشتی‌ها در تنگه هرمز را ندارد
قلعه نویی: شهادت دختران لکه سیاهی بر شعارهای دشمنان است
اختلاف میان تل آویو و واشنگتن بر سر جنگ ایران
تهران تا شنبه بارانی است
اذعان مقام صهیونیست: حملات حزب‌الله خواب و امنیت را از اسرائیل گرفته است
تاجگردون: در تلاشیم بودجه در موعد مقرر ابلاغ شود
اردوغان: جنگ علیه ایران باید متوقف شود
حمله به 19734 ساختمان غیرنظامی/ نقاط امن خانه را به کودکان آموزش دهید
رحیمی: تجاوز به ایران نقض فاحش منشور ملل متحد و کنوانسیون حقوق کودک است
کولیوند : نگرانی درخصوص تهیه دارو و تجهیزات وجود ندارد
آمریکا 330 میلیون دلار پهپاد در تجاوز به ایران از دست داد
نشریه گلوبس: مقابله با موشک‌های ایران رویاپردازی است
بررسی ایرادات شورای نگهبان در لایحه بودجه 1405 در کمیسیون تلفیق
وداع باشکوه پایتخت با سرداران شهید رمضان
آغاز مرحله تکمیلی فروش اینترنتی ایران‌خودرو از روز 24 اسفندماه
نبردِ آزادی یا پوششِ تجاوز؟
موج بعدی ضربات اقتصادی به متحدان آمریکا در راه است
در رایزنی بن فرحان با همتایان آلمانی و آمریکایی چه گذشت؟
خودمراقبتی در شرایط جنگ مثل اکسیژن، ضروری است
کشف پنج تن مرغ تاریخ‌گذشته در اهواز
نفتالی بنت ترکیه را تهدید کرد
یکی از ساختمان‌های بانک سپه هدف حمله موشکی قرار گرفت
بارش باران و مه‌گرفتگی در محورهای 7 استان کشور
هشدار 4 ماه قبل دریاسالار شهید علی شمخانی در خصوص قدرت راهبردی دریایی ایران
کشتار دانش‌آموزان ایرانی، خاطرات جنایات آمریکا در ویتنام و عراق را زنده کرد
ستاد ترخیص پلیس راهور تهران بزرگ در ایام تعطیل و جنگ رمضان فعال است
نظارت مستمر بر محاکم طی ایام جنگ تحمیلی ضروری است
اینفانتینو : ترامپ از حضور ایران در جام جهانی استقبال کرد
دستمزد کارگران به تورم واقعی نزدیک خواهد شد
علی شمخانی؛ فرمانده‌ای که با غیرت، تاریخ را رقم زد
شست‌وشوی رایگان خودروهای شهروندان پس از آلودگی ناشی از آتش‌سوزی
نگرانی مردم آمریکا از جنگ و شکست کاخ سفید در اقناع افکار عمومی
چین: جنگ علیه ایران نباید اتفاق می‌افتاد
4 زخمی در اصابت 2 پهپاد به نزدیکی فرودگاه دوبی
قالیباف: مرگ در بستر شایسته مجاهدت سرداران شهید رمضان نبود
اخراج 50 هزار نفر از فولکس‌واگن
عضو کمیسیون انرژی: چرخه تأمین و توزیع سوخت در کشور پایدار است
الجزیره: استراتژی ایران فرسایش اسرائیل است
هشدار غول نفتی عربستان: بسته شدن تنگه هرمز فاجعه‌بار است
میدل ایست آی: اسرائیل و آمریکا مدارس و بیمارستانها را هدف قرار دادند
بیت‌کوین به زیر 70 هزار دلار سقوط کرد
نیویورک تایمز: تهران می‌تواند اعلام پیروزی کند