×
ورزشی
شناسه خبر : 251524
تاریخ انتشار : جمعه 1404/07/25 ساعت 21:10
واکنش تند هاشمیان به شایعات درباره جانشینش

واکنش تند هاشمیان به شایعات درباره جانشینش

وحید هاشمیان در نشست خبری پیش از بازی با خیبر خرم‌آباد تأکید کرد که تمرکز تیمش بر اجرای برنامه‌های فنی است و شایعات مربوط به مذاکره مدیران پرسپولیس با مربیان خارجی صحت ندارد. او گفت هدف همه در باشگاه، موفقیت و سربلندی پرسپولیس است.

نورنیوز- گروه ورزشی: وحید هاشمیان، سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس تهران در نشست خبری پیش از دیدار با خیبر خرم‌آباد، درباره وضعیت تیمش، بازیکنان ملی‌پوش و مصدومان توضیحاتی ارائه کرد و ابراز امیدواری کرد شاگردانش در این دیدار نمایشی مقتدرانه داشته باشند.

وی گفت: «حضور در خرم‌آباد برای من و تیمم خوشایند است. مردم این شهر بسیار خون‌گرم‌اند و امیدوارم بازی فردا زیبا و تماشایی باشد تا هواداران از عملکرد تیم راضی باشند.»

هاشمیان افزود: «پس از دیدار با گل‌گهر وارد تعطیلات فیفادی شدیم و ۱۰ بازیکن ما در اردوهای تیم‌های ملی مختلف حضور داشتند. آن‌ها سه روز است به تمرینات بازگشته‌اند و در این مدت روی هماهنگی تاکتیکی تیم کار کرده‌ایم.»

سرمربی پرسپولیس با اشاره به وضعیت مصدومان تیم گفت: «بازگشت سالم بازیکنان ملی‌پوش مهم‌ترین اتفاق برای ما بود. برخی از مصدومان بهبود یافته‌اند و روند درمان سایر بازیکنان نیز مطلوب است. سلامت بازیکنان برای ما در اولویت است و از آنان فقط در صورت آمادگی کامل استفاده می‌کنیم.»

او ادامه داد: «بازیکنان با روحیه بالا تمرین می‌کنند و انگیزه زیادی دارند. تیم خیبر خرم‌آباد حریف قابل احترامی است که مربی بادانشی چون مهدی رحمتی دارد. مطمئنم بازی فردا برای تماشاگران جذاب خواهد بود و ما برای پیروزی با اقتدار تلاش می‌کنیم.»

هاشمیان تأکید کرد: «پرسپولیس تیم بزرگی است و هواداران همیشه انتظار برد دارند. نتایج فعلی با میزان پیشرفت فنی تیم متناسب نبوده، اما روند رشد بسیار خوبی داریم. با بازگشت مصدومان و ادامه تمرینات منظم، هماهنگی تیم افزایش خواهد یافت.»

وی درباره شایعات اخیر پیرامون مذاکره باشگاه با مربیان خارجی گفت: «من از چنین مذاکراتی اطلاعی ندارم. گفت‌وگوهای من با هیئت‌مدیره فقط درباره مسائل فنی تیم بوده است. هیچ اولتیماتومی از سوی مدیران باشگاه به من داده نشده و فضای کاری در پرسپولیس کاملاً حرفه‌ای است. تا زمانی که در این تیم حضور دارم، تمام توانم را برای موفقیت پرسپولیس به کار می‌گیرم.»

هاشمیان درباره وضعیت آمادگی تیم برای دیدار پیش‌رو گفت: «تقریباً تمام بازیکنان در تمرینات حاضر بودند و شرایط بدنی آن‌ها رو به بهبود است. ممکن است از برخی بازیکنان تازه بهبود یافته در بازی استفاده کنیم، اما سلامتی آن‌ها مهم‌تر از هر نتیجه‌ای است. تصمیم نهایی درباره ترکیب بر اساس نظر کادر پزشکی و آمادگی بازیکنان گرفته می‌شود.»

وی در پایان خاطرنشان کرد: «هدف ما ارائه نمایشی تماشایی و کسب نتیجه‌ای قاطع است تا پرسپولیس به جایگاه واقعی خود بازگردد. بازیکنان با انگیزه و تعهد بالا تمرین می‌کنند و همه ما مسئولیت بزرگی در قبال هواداران احساس می‌کنیم. امیدوارم نتیجه این تلاش‌ها، شادی هواداران پرشور پرسپولیس باشد.»


تسنیم
نظرات

آخرین اخبار
پرده برداشتن نتانیاهو از طرح «اسرائیل بزرگ»
وقتی دلتنگی باعث شد که شاهین فرهت با عجله به کشور بازگردد
کمالوندی: حمله به تاسیسات تحت نظارت پادمان جنایت جنگی است
عارف: ذخایر استراتژیک دارو در وضعیت مطلوب است
هدف آمریکا در ایران شکست خورد
دلنوشته قالیباف برای رهبر شهید انقلاب در روز جمهوری اسلامی ایران
هوای پایتخت در وضعیت قابل قبول است
آخرین جزییات حملات دشمن آمریکایی-صهیونی به ایران/ جزئیات حمله به فولاد مبارکه
ادامه مقاومت متحدان تاریخی آمریکا به جنگ عیله ایران
حق بیمه زنان خانه دار در 6 ماه اول 1405 اعلام شد
معاون دفتر پزشکیان: خط رسانه‌ای تخریب رئیس‌جمهوری، مشکوک است
عزیزی: دوران مهمان نوازی 47 ساله در تنگه هرمز تمام شده است
محکومیت حمله آمریکا و اسرائیل به اماکن سازمان ملل در ایران توسط تهران
اقدام غیرقانونی ترامپ در محدود کردن رای‌دهی پستی
چرا جنگ زمینی می تواند تکلیف جنگ را به نفع ایران تعیین کند؟
فیلم های سینمایی امروز تلویزیون چهارشنبه 12 فروردین+جدول پخش
ربیعی: خسارت زیادی به فدراسیون وزنه‌برداری وارد شده است
ایران خواستار محکومیت حمله تروریستی به سازمان منابع طبیعی
هاآرتص: ترامپ خاورمیانه را به آتش می‌کشد و از جهان انتظار دارد آتش را خاموش کند
نیکزاد‌: تنگه هرمز هرگز باز نمی‌شود
انجام بیش از 3 هزار مأموریت اورژانس تهران در جنگ رمضان
تاکنون 1262 نفر از هموطنان از دبی به کشور بازگشته‌اند
مدیرعامل شل: اروپا به زودی با کمبود سوخت مواجه می شود
صعود قیمت جهانی طلا نسبت به دو هفته گذشته
پیام فرماندهی کل انتظامی کشور بمناسبت 12 فروردین
رصد دقیق وضعیت کودکان واگذار شده به خانواده‌ها در ایام جنگ
رفراندوم زیر چتر جنگ!
افزایش قیمت‌ها و ضرورت تمرکز بر حمایت از اقشار آسیب‌پذیر
عملیات مشترک یمن با ایران و حزب‌الله علیه اهداف دشمن صهیونیستی
گروه بندی کامل جام جهانی بعد از صعود آخرین تیم ها
بقائی: نیروهای مسلح ما برای هر سناریویی آماده‌اند
تداوم آرامش در بازار کالاهای اساسی
اقدام خصمانه آرژانتین علیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
پیام رئیس قوه قضاییه به‌ مناسبت 12 فروردین
3 صهیونیست در حمله موشکی ایران به اراضی اشغالی زخمی شدند
وضعیت آب و هوا امروز 12 فروردین 1405+ وضعیت استانها
ترافیک سنگین در محور چالوس و هراز
سیزده‌ای به رنگ غیرت؛ از سبزه تا سرخِ لاله‌ها، پیمان دوباره با ایران
23 عملیات مقاومت عراق علیه پایگاه‌های آمریکا انجام شد
فعالیت 30 درصدی شعب بانک‌ها از 15 فروردین ماه
صعود عراق به جام جهانی بعد از 40 سال
تجاوز به ایران، حمله به اقتصاد جهان
اف‑35 نیروی هوایی آمریکا سقوط کرد
شهادت 11 فعال صنعت دارو و تجهیزات پزشکی
تکرار تجربه 12 فروردین در میدان جدید جنگ
برگزاری دور پایانی مرحله پلی‌آف انتخابی جام‌جهانی 2026
آژیرهای خطر در فلسطین اشغالی فعال شد
تساوی دیدار مصر در برابر اسپانیا قهرمان اروپا
سناتور آمریکایی: جنگ در ایران افزایش سرسام‌آور قیمت‌ها در آمریکا را به دنبال داشت
«چک‌لیستِ» صلیب سرخ برای آمادگیِ مراقبان در شرایط بحران