×
بین الملل
شناسه خبر : 251493
تاریخ انتشار : جمعه 1404/07/25 ساعت 19:33
رزمایش ونزوئلا در واکنش به تحرکات آمریکا

رزمایش ونزوئلا در واکنش به تحرکات آمریکا

دولت ونزوئلا در واکنش به اقدامات تحریک آمیز دولت دونالد ترامپ در آب‌های منطقه کارائیب و نزدیک به سواحل دریایی این کشور، اقدام به اعزام و استقرار ده‌ها هزار نیروی نظامی در مرز کشورش با کلمبیا کرد.

نورنیوز-گروه بین الملل: به گزارش  خبرگزاری فرانسه با انتشار این خبر افزود: کاراکاس رزمایشی از جمله با اعزام و استقرار ۱۷ هزار نیروی نظامی در ایالت «تاچیرا» (Tachira) واقع در غرب ونزوئلا، هم مرز با کلمبیا، برگزار کرده است.

خبرگزاری فرانسه در ادامه گزارش داد: ارتش ونزوئلا این هفته پس از حمله‌ای دیگر از سوی آمریکا (به شناورهای واقع در منطقه کارائیب در نزدیکی سواحل ونزوئلا) به دستور نیکلاس مادورو رئیس جمهور این کشور رزمایش برگزار کرد.

بنابراین گزارش آمریکا در هفته‌های اخیر چند فروند کشتی نظامی به دریای کارائیب اعزام کرده و مجموعه‌ای از حملات دریایی مرگبار را علیه شماری از شناورها (با دست آویز دخیل بودن ونزوئلا در قاچاق مواد مخدر) انجام داده است؛ عملیاتی که از منظر ناظران بین المللی اقدامی غیرقانونی و نامشروع اعلام شد.

این گزارش می افزاید: تاکنون دست‌کم ۲۷ نفر در حملات آمریکا کشته شده‌اند و این افزایش حضور نظامی، این نگرانی را در کاراکاس ایجاد کرده است که هدف نهایی، تغییر دولت در ونزوئلا است.

خبرگزاری فرانسه در ادامه این گزارش نوشت: دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا مورخ چهارشنبه (۲۳ مهرماه) در اقدامی بحث برانگیز اعلام کرد که مجوز اقدام مخفیانه سیا علیه ونزوئلا را صادر کرده است.

وی در این باره به خبرنگاران در کاخ سفید گفت: قطعاً اکنون به دنبال وارد شدن به خشکی (خاک ونزوئلا) هستیم، زیرا دریا را به خوبی تحت کنترل در آورده ایم.

در واکنش به اقدامات تحریک آمیز آمریکا ونزوئلا هزاران نظامی را به منظور برگزاری رزمایش به نزدیکی با مرز کملبیا اعزام کرد این رسانه فرانسوی در ادامه گزارش داد: مادورو، رئیس جمهوری ونزوئلا در واکنش به این اظهارات، هرگونه تلاش واشنگتن برای «تغییر رژیم» را محکوم و از کودتاهای هماهنگ‌شده توسط سازمان سیا آمریکا انتقاد کرد.


اخبار مرتبط
تلاش ترامپ برای گرفتن مجوز حمله زمینی به ونزوئلا
جمعه 1404/08/02 ساعت 09:56
تلاش ترامپ برای گرفتن مجوز حمله زمینی به ونزوئلا
دونالد ترامپ اعلام کرد برای مقابله با آن‌چه «کارتل‌های مواد مخدر» می‌نامد، ممکن است با دریافت مجوز از کنگره دست به عملیات زمینی بزند. ونزوئلا این اظهارات را به‌عنوان بهانه‌ای برای «تغییر حکومت در کاراکاس» محکوم کرده و رسانه‌ها از افزایش تنش در منطقه گزارش داده‌اند.
مادورو برای جلوگیری از درگیری با آمریکا «همه چیز» را پیشنهاد داده است
شنبه 1404/07/26 ساعت 13:56
ترامپ:
مادورو برای جلوگیری از درگیری با آمریکا «همه چیز» را پیشنهاد داده است
همزمان با فشارهای فزاینده واشنگتن علیه کاراکاس، رئیس‌جمهوری آمریکا مدعی شد که همتای ونزوئلایی او، «همه چیز» را پیشنهاد داده است، زیرا نمی‌خواهد با ایالات متحده «درگیر» شود.
رئیس‌جمهور برزیل عملیات نظامی آمریکا در کارائیب را محکوم کرد
شنبه 1404/07/26 ساعت 09:26
رئیس‌جمهور برزیل عملیات نظامی آمریکا در کارائیب را محکوم کرد
رئیس جمهور برزیل در واکنش به عملیات نظامی اخیر آمریکا در منطقه کارائیب، تجمع نیروهای ایالات متحده در نزدیکی ونزوئلا را محکوم کرد.
ونزوئلا خواستار محکومیت حملات آمریکا در شورای امنیت شد
جمعه 1404/07/25 ساعت 10:04
ونزوئلا خواستار محکومیت حملات آمریکا در شورای امنیت شد
سفیر ونزوئلا در نامه‌ای به شورای امنیت خواستار محکومیت حملات آمریکا به کشتی‌های غیرنظامی در آب‌های بین‌المللی شد. کاراکاس واشنگتن را به کشتن 27 نفر متهم کرده و خواهان صدور بیانیه‌ای در حمایت از حاکمیت ونزوئلا شده است.
نظرات

آخرین اخبار
آغاز جام خلیج فارس با حضور 538 تنیسور در کشور
حمایت سرمربی سابق تاجیکستان از تیم ملی ایران
جزئیات قرنطینه دیجیتال ترامپ در سفر سه‌روزه به چین
اعمال محدودیت 4 روزه در جاده قدیم چالوس از 27 اردیبهشت
وزارت کشور: مرزهای جایگزین برای تأمین کالا فعال شدند
هشدار بغداد درباره حضور نظامی آمریکا در عراق
کسری بودجه گسترده در دانشگاه‌های انگلیس
گزارش تصویری | نشست خبری تشریح برنامه‌های دومین سالگرد شهدای پرواز اردیبهشت
ووشوی ایران راهی جام‌جهانی چین و مسابقات شانگهای شد
ادامه حمایت ستاره‌های فوتبال اروپا از فلسطین
جریمه بانک‌های متخلف در کنترل رشد نقدینگی
کشف پیکر کوهنورد مفقود در ارتفاعات الوند همدان
پای قهرمان سابق وزنه‌برداری جهان به پرونده قتل باز شد؛ ماجرای قتل چه بود؟
امتحانات خردادماه پایه‌های هفتم تا دهم در تهران مجازی برگزار می‌شود
اهتزاز پرچم فلسطین بر فراز برج ایفل +فیلم
قیمت طلا و سکه امروز شنبه 26 اردیبهشت1405 + جدول
کابوس مصدومیت برای مدعیان قهرمانی جام جهانی
قیمت دلار و یورو امروز شنبه 26 اردیبهشت 1405 / دلار یک کانال بالا رفت
در صورت وقوع جنگ،اهدافی که قبلاً مصون ماندند، این‌بار در تیررس‌اند
رشد مخاطبان سینما؛ ثبت 245 هزار تماشاگر در یک هفته
روزهای تاریک لیورپول با شکست مقابل استون ویلا ادامه دارد
سقوط صنعت گردشگری امارات در سایه جنگ
نورنما | هجوم نظامیان صهیونیست به مدرسه ای در جنوب جنین
کتاب حافظه زنده تاریخ و تمدن بشری است
مترو و اتوبوس فقط تا فردا رایگان است
تغییر پلکانی مبنای محاسبه حقوق بازنشستگان از «دو سال» به «کل سنوات»
طرح بیمه ای ترامپ در تنگه هرمز ناکام ماند
چه خبر از تعمیر واحدهای آسیب‌دیده جنگ رمضان؟
جهش قیمت نفت در بازارهای جهانی
آغاز ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از اول خرداد
همه مردم یارانه کتاب می گیرند
پوتین به چین سفر می کند
بن بست ترامپ در قبال ایران
اظهارات ترامپ تنش امریکا و تایوان را شعله ور کرد
کافو: نیمار می‌تواند تاریخ ساز شود
پکن موضع خود درباره تهران را تغییر نمی دهد
واکنش تند سفیر ایران به اظهارات مرتس
قیمت طلای جهانی امروز شنبه 26 اردیبهشت 1405/ اونس با 110 دلار ریزش بسته شد
قیمت گوشت قرمز امروز 26 اردیبهشت 1405 + جدول
وضعیت کالابرگ فردا در مجلس پیگیری می شود
اسرائیل به دنبال جذب 15هزار نیروی جدید
80 کشته با شیوع ابولا در کنگو
هشدار نارنجی هواشناسی برای 12 استان کشور ؛ طوفان در راه است
مقاومت لبنان: میدان تعیین‌کننده آتش‌بس است
افتتاح 1000 اتاق بهداشت در مدارس کشور
ترامپ از پکن ناامید شد
متولدین 1387 سرباز می شوند
هالیوود در جستجوی جیمز باند بعدی
فهرست نهایی جایزه اورول 2026 اعلام شد
کشف 26 تن گوشت کوسه ماهی در تبریز