×
بین الملل
شناسه خبر : 251480
تاریخ انتشار : جمعه 1404/07/25 ساعت 17:36
بیانیه وزارت خارجه پاکستان در پایان آتش‌بس 48 ساعته با افغانستان/تمدید آتش‌بس

بیانیه وزارت خارجه پاکستان در پایان آتش‌بس 48 ساعته با افغانستان/تمدید آتش‌بس

به گزارش خبرگزاری الجزیره، وزارت خارجه پاکستان امروز جمعه با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد: ما نگرانی خود را از حملات طالبان به خاک پاکستان ابراز می‌کنیم.

نورنیوز-گروه بین  الملل: وزارت خارجه پاکستان اعلام کرد: پاکستان و افغانستان در طول آتش‌بس موقت تمام تلاش خود را برای دستیابی به یک راه‌حل سازنده از طریق گفتگو انجام دادند.

به گزارش  خبرگزاری الجزیره، وزارت خارجه پاکستان امروز جمعه با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد: ما نگرانی خود را از حملات طالبان به خاک پاکستان ابراز می‌کنیم.

در بیانیه صادره از سوی وزارت خارجه پاکستان در این خصوص آمده است: طالبان به جای متهم کردن، باید به تعهدات خود مبنی بر عدم اجازه استفاده از خاک خود برای انجام حملات تروریستی علیه سایر کشورها عمل کند. نیروهای ما حملات را در امتداد مرز با افغانستان دفع کردند و خسارات سنگینی به طالبان پاکستان و گروه‌های تروریستی وابسته به آن وارد کردند.

وزارت خارجه پاکستان اضافه کرد: ما در واکنش به حملات طالبان پاکستان نهایت احتیاط را به کار گرفتیم تا از تلفات غیرنظامیان جلوگیری کنیم. حملات شبه‌نظامیان طالبان پاکستان با هدف بی‌ثبات کردن مرز بین پاکستان و افغانستان و تضعیف روحیه حسن همجواری بین دو کشور همسایه انجام می‌شود.

اسلام آباد در ادامه افزود: طرفین پاکستانی و افغانستانی در طول آتش‌بس موقت تمام تلاش خود را برای دستیابی به یک راه‌حل سازنده از طریق گفتگو انجام دادند. ما به دیپلماسی اعتقاد داریم و به نظارت بر اوضاع ادامه می‌دهیم. تمام تلاش خود را برای محافظت از کشورمان انجام خواهیم داد.

این در حالیست که ذبیح‌الله مجاهد، سخنگوی دولت موقت افغانستان چهارشنبه اعلام کرد که به درخواست و تاکید پاکستان، آتش بس ۴۸ ساعته میان دو کشور از ساعت ۵:۳۰ عصر امروز چهارشنبه (به وقت محلی) به اجرا گذاشته می‌شود.

تمدید آتش‌بس بین افغانستان و پاکستان

یک مقام دولتی افغانستان به الجزیره گفت: آتش‌بس با پاکستان تا زمان پایان مذاکرات بین دو کشور تمدید شده است.

 خبرنگار الجزیره به نقل از یک منبع وزارت امور خارجه پاکستان اعلام کرد: آتش‌بس به درخواست افغانستان تا زمان پایان مذاکرات تمدید شده است.

دولت پاکستان نیز اعلام کرد: تصمیمی مبنی بر عدم تمدید مهلت اقامت پناهجویان افغان در پاکستان گرفته شده است.

تمدید آتش‌بس بین دو کشور که از زبان یک مقام افغانستان مطرح شده در حالی است یک حمله انتحاری از جانب افغانستان علیه خاک پاکستان رخ داد که هفت کشته برجای گذاشت.

وزارت امور خارجه پاکستان روز جمعه با ابراز نگرانی از حملات طالبان افغانستان به خاک خود، تاکید کرد که این حملات با هدف بی‌ثبات کردن مرز با افغانستان و تضعیف روحیه همسایگی خوب بین دو کشور انجام می‌شود.

وزارت امور خارجه در بیانیه‌ای توضیح داد که «نیروهای پاکستانی حملات را در امتداد مرز دفع کردند و خسارات سنگینی به طالبان و گروه‌های  وابسته به آنها وارد کردند».

این وزارتخانه خاطرنشان کرد که «برای جلوگیری از تلفات غیرنظامیان نهایت احتیاط را به کار گرفته‌اند».

پیشتر «شهباز شریف»، نخست وزیر پاکستان از تمدید ۴۸ ساعته آتش‌بس بین پاکستان و افغانستان خبر داده بود.


اخبار مرتبط
راز توافق آتش‌بس مرزی طالبان و پاکستان در قطر
جمعه 1404/07/25 ساعت 18:20
راز توافق آتش‌بس مرزی طالبان و پاکستان در قطر
در پی درگیری‌های مرزی اخیر میان طالبان و پاکستان، هیئت‌های دو طرف امروز در دوحه گرد هم آمده‌اند تا درباره تمدید آتش‌بس و راهکارهای تثبیت ثبات در امتداد خط دیورند گفتگو کنند. میانجی‌گری قطر، چشم‌اندازی تازه برای کاهش تنش‌ها ایجاد کرده است.
گوترش از آتش‌بس پاکستان و افغانستان استقبال کرد
جمعه 1404/07/25 ساعت 09:40
گوترش از آتش‌بس پاکستان و افغانستان استقبال کرد
آنتونیو گوترش، دبیرکل سازمان ملل، با ابراز نگرانی از درگیری‌های اخیر مرزی بین پاکستان و افغانستان، از برقراری آتش‌بس موقت میان دو کشور استقبال کرد و بر ضرورت دستیابی به توافقی پایدار برای حفاظت از جان غیرنظامیان تأکید کرد.
موافقت پاکستان با آتش‌بس 2 روزه با افغانستان
چهارشنبه 1404/07/23 ساعت 17:13
موافقت پاکستان با آتش‌بس 2 روزه با افغانستان
به گزارش خبرگزاری الجزیره، وزارت امور خارجه پاکستان با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد: با طالبان (دولت موقت افغانستان) در مورد آتش‌بس موقت 48 ساعته که از ساعت 6 بعد از ظهر امروز (به وقت محلی) غاز می‌شود، به توافق رسیده‌ایم.
حمله هوایی پاکستان به تأسیسات نظامی طالبان در قندهار
یکشنبه 1404/07/20 ساعت 15:10
حمله هوایی پاکستان به تأسیسات نظامی طالبان در قندهار
منابع خبری در پاکستان مدعی یک حمله هوایی این کشور به تأسیسات نظامی طالبان در ولایت قندهار شده و عنوان کردند که پهپادهای پاکستانی نیز در آسمان افغانستان مشاهده شده اند.
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
قیمت دلار و ارز امروز یکشنبه 27 مهر 1404
جزییات واریز معوقات فروردین بازنشستگان تامین اجتماعی بر اساس حروف الفبا
واکنش عجیب ترامپ به معترضان «نه به پادشاه»
نورنما | جنگنده آمریکایی از دوران جنگ‌جهانی دوم زیر آب
فریاد «رهایی فلسطین» در خیابان‌های اروپا
اسرائیل با نقض آتش‌بس جنوب غزه را بمباران کرد
آب طالقان سرانجام به تهران رسید
جهش بورس همراه با افزایش عرضه‌ها
حضور گسترده غرفه ملی نشر ایران در نمایشگاه کتاب فرانکفورت 2026
کشف محوله تریاکی که بوی قهوه می‌داد
فراخوان مشمولان اعزامی پایه خدمتی آبان ماه سال 1404
ایران نما | معرفی جاذبه های گردشگری شهرهای ایران(104) « بندر دیر»
داور کره‌ای دیدار شارجه - تراکتور را سوت می زند
واکنش حماس به بیانیه وزارت خارجه آمریکا
کاهش 60 درصدی خرید جهیزیه
سقوط خریداران خارجی در بازار مسکن ترکیه
خودکشی عامل جنایت در روستا اندیکا
غرب به‌جای صلح، به‌دنبال نابودی کامل اوکراین است
لیست قیمت جدید محصولات ایران خودرو اعلام شد+جدول قیمت ها
مرگ قاتل پیش از اجرای حکم قصاص
چندصدایی «درباره اسنپ‌بک»؛ چگونه ایستادگی ایران شکاف عمیق در نظم جهانی را آشکار کرد
جهش 5500 همتی در تجارت الکترونیک ایران
مداردیپلماسی | پایان برجام و آغازی بر دیپلماسی هسته‌ای جدید ایران
130 هزار مرگ سالانه در ایران به دلایل تغذیه‌ای مرتبط است
رئیس‌جمهور فردا به دانشگاه تربیت مدرس می رود
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز یکشنبه 27 مهر1404+ جدول
واگذاری کامل دونتسک شرط پوتین برای پایان جنگ اوکراین
دولت چهاردهم بستر «ما می‌توانیم» را در تحول دیجیتال فراهم کرد
55 درصد پیش‌ثبت‌نامی‌های حج تمتع 1405 بانوان هستند
افزایش ذخایر طلا برای تقویت پول ملی و کاهش وابستگی ارزی
مسیر تهران-اصفهان با راه آهن سریع السیر 2 ساعته می‌شود
حماس: میانجی‌ها اسرائیل را برای بازگشایی گذرگاه رفح تحت فشار قرار دهند
نه به دعوا‌های تاریخ‌مصرف‌دار
بازی ناعادلانه FATF و پالرمو در نظام مالی جهانی
آزادی 185 زندانی در تهران با مرخصی منتهی به آزادی
روز تاریخی پایان قطعنامه 2231
تخلیه قدرت
طلب 150 همتی تأمین اجتماعی از کارفرمایان
امروز آخرین مهلت استعفای مقامات برای کاندیداتوری در شوراها
کشف 31 حلقه فیلم قاجاری در کاخ گلستان
شوخی تلخ با آرمان حکمرانی علم
اولیانوف: نظارت قطعنامه 2231 از دستورکار آژانس حذف می‌شود
افشای شکنجه گسترده اسیران فلسطینی در زندان‌های رژیم صهیونیستی
نتانیاهو نامزدی مجدد در انتخابات 2026 را اعلام کرد
مجلل در روئینگ قهرمانی آسیا مدال طلا گرفت
توافق پاکستان و طالبان بر آتش‌بس و صلح در دوحه
وضعیت آب و هوا امروز یکشنبه 27 مهر+ وضعیت استان ها
چرا نشستن طولانی برای سلامتی مفید نیست ؟
میلیون‌ها نفر حس بویایی خود را از دست داده‌اند
از دیابت بی مزه چه می دانید؟
X
آگهی تبلیغاتی