×
بین الملل
شناسه خبر : 251480
تاریخ انتشار : جمعه 1404/07/25 ساعت 17:36
بیانیه وزارت خارجه پاکستان در پایان آتش‌بس 48 ساعته با افغانستان/تمدید آتش‌بس

بیانیه وزارت خارجه پاکستان در پایان آتش‌بس 48 ساعته با افغانستان/تمدید آتش‌بس

به گزارش خبرگزاری الجزیره، وزارت خارجه پاکستان امروز جمعه با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد: ما نگرانی خود را از حملات طالبان به خاک پاکستان ابراز می‌کنیم.

نورنیوز-گروه بین  الملل: وزارت خارجه پاکستان اعلام کرد: پاکستان و افغانستان در طول آتش‌بس موقت تمام تلاش خود را برای دستیابی به یک راه‌حل سازنده از طریق گفتگو انجام دادند.

به گزارش  خبرگزاری الجزیره، وزارت خارجه پاکستان امروز جمعه با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد: ما نگرانی خود را از حملات طالبان به خاک پاکستان ابراز می‌کنیم.

در بیانیه صادره از سوی وزارت خارجه پاکستان در این خصوص آمده است: طالبان به جای متهم کردن، باید به تعهدات خود مبنی بر عدم اجازه استفاده از خاک خود برای انجام حملات تروریستی علیه سایر کشورها عمل کند. نیروهای ما حملات را در امتداد مرز با افغانستان دفع کردند و خسارات سنگینی به طالبان پاکستان و گروه‌های تروریستی وابسته به آن وارد کردند.

وزارت خارجه پاکستان اضافه کرد: ما در واکنش به حملات طالبان پاکستان نهایت احتیاط را به کار گرفتیم تا از تلفات غیرنظامیان جلوگیری کنیم. حملات شبه‌نظامیان طالبان پاکستان با هدف بی‌ثبات کردن مرز بین پاکستان و افغانستان و تضعیف روحیه حسن همجواری بین دو کشور همسایه انجام می‌شود.

اسلام آباد در ادامه افزود: طرفین پاکستانی و افغانستانی در طول آتش‌بس موقت تمام تلاش خود را برای دستیابی به یک راه‌حل سازنده از طریق گفتگو انجام دادند. ما به دیپلماسی اعتقاد داریم و به نظارت بر اوضاع ادامه می‌دهیم. تمام تلاش خود را برای محافظت از کشورمان انجام خواهیم داد.

این در حالیست که ذبیح‌الله مجاهد، سخنگوی دولت موقت افغانستان چهارشنبه اعلام کرد که به درخواست و تاکید پاکستان، آتش بس ۴۸ ساعته میان دو کشور از ساعت ۵:۳۰ عصر امروز چهارشنبه (به وقت محلی) به اجرا گذاشته می‌شود.

تمدید آتش‌بس بین افغانستان و پاکستان

یک مقام دولتی افغانستان به الجزیره گفت: آتش‌بس با پاکستان تا زمان پایان مذاکرات بین دو کشور تمدید شده است.

 خبرنگار الجزیره به نقل از یک منبع وزارت امور خارجه پاکستان اعلام کرد: آتش‌بس به درخواست افغانستان تا زمان پایان مذاکرات تمدید شده است.

دولت پاکستان نیز اعلام کرد: تصمیمی مبنی بر عدم تمدید مهلت اقامت پناهجویان افغان در پاکستان گرفته شده است.

تمدید آتش‌بس بین دو کشور که از زبان یک مقام افغانستان مطرح شده در حالی است یک حمله انتحاری از جانب افغانستان علیه خاک پاکستان رخ داد که هفت کشته برجای گذاشت.

وزارت امور خارجه پاکستان روز جمعه با ابراز نگرانی از حملات طالبان افغانستان به خاک خود، تاکید کرد که این حملات با هدف بی‌ثبات کردن مرز با افغانستان و تضعیف روحیه همسایگی خوب بین دو کشور انجام می‌شود.

وزارت امور خارجه در بیانیه‌ای توضیح داد که «نیروهای پاکستانی حملات را در امتداد مرز دفع کردند و خسارات سنگینی به طالبان و گروه‌های  وابسته به آنها وارد کردند».

این وزارتخانه خاطرنشان کرد که «برای جلوگیری از تلفات غیرنظامیان نهایت احتیاط را به کار گرفته‌اند».

پیشتر «شهباز شریف»، نخست وزیر پاکستان از تمدید ۴۸ ساعته آتش‌بس بین پاکستان و افغانستان خبر داده بود.


اخبار مرتبط
راز توافق آتش‌بس مرزی طالبان و پاکستان در قطر
جمعه 1404/07/25 ساعت 18:20
راز توافق آتش‌بس مرزی طالبان و پاکستان در قطر
در پی درگیری‌های مرزی اخیر میان طالبان و پاکستان، هیئت‌های دو طرف امروز در دوحه گرد هم آمده‌اند تا درباره تمدید آتش‌بس و راهکارهای تثبیت ثبات در امتداد خط دیورند گفتگو کنند. میانجی‌گری قطر، چشم‌اندازی تازه برای کاهش تنش‌ها ایجاد کرده است.
گوترش از آتش‌بس پاکستان و افغانستان استقبال کرد
جمعه 1404/07/25 ساعت 09:40
گوترش از آتش‌بس پاکستان و افغانستان استقبال کرد
آنتونیو گوترش، دبیرکل سازمان ملل، با ابراز نگرانی از درگیری‌های اخیر مرزی بین پاکستان و افغانستان، از برقراری آتش‌بس موقت میان دو کشور استقبال کرد و بر ضرورت دستیابی به توافقی پایدار برای حفاظت از جان غیرنظامیان تأکید کرد.
موافقت پاکستان با آتش‌بس 2 روزه با افغانستان
چهارشنبه 1404/07/23 ساعت 17:13
موافقت پاکستان با آتش‌بس 2 روزه با افغانستان
به گزارش خبرگزاری الجزیره، وزارت امور خارجه پاکستان با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد: با طالبان (دولت موقت افغانستان) در مورد آتش‌بس موقت 48 ساعته که از ساعت 6 بعد از ظهر امروز (به وقت محلی) غاز می‌شود، به توافق رسیده‌ایم.
حمله هوایی پاکستان به تأسیسات نظامی طالبان در قندهار
یکشنبه 1404/07/20 ساعت 15:10
حمله هوایی پاکستان به تأسیسات نظامی طالبان در قندهار
منابع خبری در پاکستان مدعی یک حمله هوایی این کشور به تأسیسات نظامی طالبان در ولایت قندهار شده و عنوان کردند که پهپادهای پاکستانی نیز در آسمان افغانستان مشاهده شده اند.
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
موج بعدی بارش‌ها چند روز دیگر ازراه می‌رسد/افزایش شمارجانباختگان به7نفر/ فوت 5 نفر در فارس
مرحله پایانی معوقات متناسب‌سازی1403 حقوق بازنشستگان کشوری پرداخت شد
تورم سالانه به 41 درصد رسید؛ کالاها پیشتاز گرانی
پادکست؛ اَبَر طوطی یا اَبَر انسان؟
واکنش‌ تانک روس به احتمال رقابت با حسن یزدانی
نورنما | گربه‌ها با هنر و هنرمند مشکل دارن!
کشف زمین خواری 30 هزار متری به ارزش 3 همت در غرب تهران
آغاز تحویل 460 هزار قطعه انواع سکه پیش فروش از امروز
تقویت مخازن سدهای جنوب کشور در پی سیلاب‌های اخیر
اجرای لایحه اخبار جعلی و سند تسهیم درآمد محتوا بر بازگشایی تلگرام تقدم قانونی دارد
تغییر ساعت کاری دستگاه‌های اجرایی استان مرکزی در زمستان
بانک مرکزی معامله تتر با بابک زنجانی را رد کرد
کشف 15 تن چوب قاچاق و پلمب واحد متخلف در آمل
آیا ایران محور اصلی سفر نتانیاهو به آمریکا است؟
موافقت کابینه سیاسی و امنیتی رژیم صهیونیستی با طرح جدید شهرک سازی در کرانه باختری
ممنوعیت تردد در محور چالوس تا چهارشنبه
نشنال اینترست: آمریکا پهپاد ایرانی شاهد را «کپی» کرده است
انفجار امروز خرم‌آباد مربوط به امحای مهمات جنگ 12روزه است
یلدا؛ گفتگوی نور و انسان
9 اثر منقول تاریخی همدان ثبت ملی شد
6 کشته و 42 زخمی در سانحه مرگبار اتوبوس در بغلان افغانستان
ادعای بیروت درباره پایان مرحله نخست خلع سلاح مقاومت
افزایش آلودگی هوای تهران تا اواخر هفته
قیمت طلا و سکه امروز یکشنبه 30 آذر 1404+ جدول
ترامپ حضور در اطراف ورزشگاه‌های جام جهانی را هم پولی کرد
2 معلم خراسان‌شمالی در تصادف جاده‌ای جان باختند
قیمت دلار و سایر ارزها امروز یکشنبه 30 آذر1404+ جدول
چرا برخی استان‌ها کار می‌کنند و برخی نه؟
برگزاری لیگ ملت‌های آسیا در آینده‌ای نزدیک
رایزنی تلفنی عراقچی و همتای پاکستانی
رفع فیلتر تلگرام دی ماه تعیین تکلیف می‌شود
فعالیت مدارس و دانشگاه‌های خراسان شمالی مجازی شد
صعود 37 هزار واحدی شاخص بورس / تداوم برتری خریداران در بورس
فروش ویژه شب یلدا سایپا آغاز شد + جدول نوع خودرو ها و زمان تحویل
آمریکا هنوز به درک یک توافق عادلانه نرسیده است
عارف: دولت با همکاری سایر قوا به دنبال حل مسائل معیشتی مردم است
مصرف گاز خانگی به 661 میلیون مترمکعب در روز رسید
دستگیری 580 اراذل و اوباش در غرب استان تهران
اعلام آخرین وضعیت بیماری‌های تنفسی
اتحاد آنکارا-تهران زیر سایه یک نگرانی‌ امنیتی مشترک به نام «تل‌آویو»
7 لیدر باشگاه تراکتور محروم شدند
پیکر مرحومه اشرف بروجردی به خاک سپرده شد
هشدار درباره پیامدهای گرانی مواد لبنی و پروتئینی
کمبود دارو در غزه شدیدتر از دوران جنگ است
مدیریت مصرف آب، سدهای تهران را نجات داد
تغییر در زمان برگزاری امتحانات دانشگاه صنعتی شریف
افزایش 30 میلیون تومانی هزینه واردات موبایل مسافری
کرملین: پوتین آماده گفت‌وگو با ماکرون است
پلیس فتا: از دانلود اپلیکیشن‌های بانکی جعلی خودداری کنید
گفتگوی تلفنی عراقچی با وزیر خارجه ونزوئلا
X
آگهی تبلیغاتی