×
سیاسی
شناسه خبر : 251416
تاریخ انتشار : جمعه 1404/07/25 ساعت 12:15
عارف: راهبرد دولت، واگذاری بخشی از وظایف حاکمیتی به بخش خصوصی است

عارف: راهبرد دولت، واگذاری بخشی از وظایف حاکمیتی به بخش خصوصی است

محمدرضا عارف، معاون اول رئیس‌جمهور در دیدار با صنعتگران استان یزد تأکید کرد ایران آماده مذاکره است اما در برابر زیاده‌خواهی‌ها تسلیم نمی‌شود. وی حمایت قوی دولت از بخش خصوصی و برنامه‌های تسهیل سرمایه‌گذاری را محور رشد اقتصاد کشور دانست.

نورنیوز-گروه سیاسی: معاون اول رئیس‌جمهور با تاکید بر اراده جدی دولت برای حمایت از صنعتگران و کارآفرینان کشور، گفت: دولت به بخش خصوصی اعتماد دارد به همین دلیل بخشی از وظایف خود را به این بخش واگذار می‌کند.

محمدرضا عارف در دیدار با جمعی از صنعتگران و کارآفرینان استان یزد با اشاره به برگزاری جلسات متعدد در دولت چهاردهم در سطح رئیس‌جمهور و معاون اول با صنعتگران و کارآفرینان، بیان کرد: این جلسات نشان‌دهنده اراده دولت بر حل مشکلات صنعتگران و کارآفرینان برای افزایش تولید در کشور است.

وی خاطرنشان کرد: راهبرد دولت، واگذاری بخشی از وظایف حاکمیتی به بخش خصوصی است زیرا به فعالین بخش خصوصی اعتماد داشته و معتقد است که نباید آزاری به بخش خصوصی از جانب دولت، وارد شود. البته برخورد قانونی با برخی متخلفین که از شرایط کشور سوءاستفاده می‌کنند، نباید به معنای برخورد با بخش خصوصی تلقی شود.

معاون اول رئیس‌جمهور با اشاره به اراده دولت به تفویض اختیارات به استان‌ها به خصوص استان‌های مرزی برای واردات کالاهای اساسی، افزود: هر استان مرزی هم به عنوان معین استان‌های داخلی انتخاب شده است تا در شرایط خاص کشور، نیازهای آن استان را رفع کند. همچنین دولت توصیه مقام معظم رهبری برای تنوع‌بخشی به واردات کالاهای اساسی را دنبال می‌کند.

عارف همچنین با بیان اینکه برای اجرای برنامه هفتم پیشرفت به ۱۵۰ تا ۲۰۰ میلیارد دلار سرمایه‌گذاری نیاز است، گفت: رویکرد دولت، تسهیل سرمایه‌گذاری است. ما معتقدیم هم در داخل کشور سرمایه کافی وجود دارد و هم ایرانیان خارج کشور مایل به سرمایه‌گذاری هستند. قانون تسهیل سرمایه‌گذاری هم در کشور وجود دارد ولی مشکلات بوروکراسی و برخی کارشکنی‌ها باید رفع شود.

معاون اول رئیس‌جمهور در ادامه با بیان اینکه ایران همیشه آماده مذاکره با همه کشورها غیر از رژیم صهیونیستی بوده است،  گفت: ما با آمریکا هم مذاکره کردیم اما آنها در میانه مذاکرات به کشورمان حمله کردند. ما اهل مذاکره هستیم اما در برابر زیاده‌خواهی‌ها تسلیم نمی‌شویم. مردم کشورمان هم نمی‌پذیرند که ما در برابر زیاده‌خواهی‌ها تسلیم شویم.

وی ادامه داد: آمریکا می‌گوید که ایران شروط آنها را بپذیرد تا مذاکره آغاز شود ولی ما این رویکرد برای مذاکره را نمی‌پذیریم. آمریکا ژست حقوق بشری و موافق مذاکره نشان می‌دهد اما در میانه مذاکرات، حمله کرد تا ایران را تسلیم کند ولی مردم به میدان آمدند و ثابت کردند اهل تسلیم شدن نیستند.

عارف در همین زمینه ادامه داد: بخش صنعت و خدمات در جنگ ۱۲ روزه به میدان آمدند و عملکرد موفقی داشتند. همین مقاومت مردم موجب عزت و سربلندی کشورمان در دنیا شده است.

معاون اول رئیس‌جمهور با تاکید بر اینکه افزایش اقتدار ملی، راهبرد دولت چهاردهم است، خاطرنشان کرد: تامین معیشت مردم و افزایش تجارت خارجی از راهکارهای افزایش اقتدار ملی است. دولت، توسعه روابط در همه سطوح با کشورهای همسایه، حوزه تمدنی ایران و منطقه را دنبال می‌کند. در حال حاضر با اتحادیه اوراسیا تجارت آزاد داریم. بازاری حدود ۳۵۰ میلیون نفری نیز در منطقه برای صادرات محصولات ایرانی وجود دارد که باید از این فرصت بهره ببریم.

عارف در ادامه با اشاره به ظرفیت‌های خوب استان یزد و نقش مهم صنعتگران این استان در شرایط خاص کشور، بیان کرد: ظرفیت‌های این استان موجب شده تا انتظار از یزد این باشد که علاوه بر تامین نیازهای خود، در اقتصاد ملی هم نقش‌آفرینی موثری داشته باشد.

معاون اول رئیس‌جمهور در پایان با اشاره به اهمیت حفظ فرهنگ  مردم یزد در کسب و کار و تجارت به عنوان یک سرمایه معنوی، گفت: جنگ ۱۲ روزه یک جنگ در زمینه علم و فناوری و جنگ نرم بود. یزد با توجه به ظرفیت‌های علمی خود می‌تواند در این زمینه‌ها از جمله توسعه هوش مصنوعی نقش‌آفرینی کند و صنعتگران و کارآفرینان باید از این ظرفیت بهره ببرند.

در این نشست مشکلات بخش صنعت مطرح شد و پیشنهادات صنعتگران برای بهبود شرایط تولید در استان یزد مورد بررسی قرار گرفت.


اخبار مرتبط
عارف: هدف دولت ارائه مسئولیت تصدی‌گری به بخش خصوصی است
سه‌شنبه 1404/07/29 ساعت 18:47
عارف: هدف دولت ارائه مسئولیت تصدی‌گری به بخش خصوصی است
معاون اول رئیس‌جمهور با تاکید بر عزم دولت برای ایجاد اصلاحات ساختاری، گفت: راهبرد اصلی ما این است که بخش خصوصی در امور تصدی‌گری و حتی بخشی از وظایف حاکمیتی مسئولیت پیدا کنند. دولت همچنین به دنبال واگذاری امور مختلف به استان‌ها است.
دولت چهاردهم بستر «ما می‌توانیم» را در تحول دیجیتال فراهم کرد
یکشنبه 1404/07/27 ساعت 10:22
عارف:
دولت چهاردهم بستر «ما می‌توانیم» را در تحول دیجیتال فراهم کرد
معاون اول رئیس‌جمهور در جلسه‌ای با حضور وزیر ارتباطات و مدیران ارشد اعلام کرد که دولت چهاردهم با تکیه بر سرمایه انسانی و فناوری، بستر تحقق شعار «ما می‌توانیم» را فراهم کرده و با عبور از اختلافات، کشور را به سوی آینده‌ای هوشمند و فناورانه هدایت می‌کند.
عارف: دور زدن تحریم‌ها را به کنارگذاشتن آنها تبدیل خواهیم کرد
دوشنبه 1404/07/21 ساعت 12:23
عارف: دور زدن تحریم‌ها را به کنارگذاشتن آنها تبدیل خواهیم کرد
معاون اول رئیس‌جمهور با تاکید بر اینکه برغم خواست دشمنان تحریم‌ها ما را از پای درنیاورده است، گفت: تلاش می‌کنیم که دور زدن تحریم‌ها را به کنارگذاشتن تحریم‌ها تبدیل کنیم چرا که دور زدن هزینه دارد؛ ما امیدواریم که با تجربه و عزم ملی، تحریم‌ها را کنار بزنیم.
نظرات

آخرین اخبار
ترک سیگار ابتلا به آلزایمر را کاهش می‌دهد؟
افزایش تلفات زلزله فیلیپین+فیلم
ادعای رئیس مجلس نمایندگان آمریکا: حملات به ایران هدفمند است/پیش از حمله مطلع شدم
گفت‌وگوی خانوادگی؛ راهکار کاهش استرس کودکان
حمله آمریکای متجاوز به بهانه سقوط بالگرد آپاچی/ موج دوم حملات به جنوب کشور
ادعای مقام کاخ سفید: به رغم حملات جدید، موضع آمریکا درباره توافق با ایران تغییر نکرده است
نامه عراقچی به اعضای شورای حکام ؛ از تکرار اشتباه سال گذشته جلوگیری کنید
فریب اطلاعات پزشکی فضای مجازی را نخورید
نیمی از نفت ایران در ازای مشارکت در بازسازی
آمریکای متجاوز: حملات علیه ایران را آغاز کرده ایم
زنبورها با مغزی به اندازه کنجد فکر می‌کنند
هشدار یک منبع آگاه نظامی به دشمن درباره شرارت جدید
ایران: قطعنامه 2231 شورای امنیت منقضی شده است
مستند افشاگرانه و حمایت قاطع گروه دوستان منشور ملل متحد از ایران
علی باقری: هدف آمریکا علیه ایران هرگز محقق نمی‌شود
آمادگی برای صدور ویزای شرکت‌کنندگان خارجی در مراسم تشییع رهبر شهید
دستورات ویژه وزیر راه و شهرسازی برای سفرهای اربعین و بازگشت حجاج
هند مجوز استارلینک را در سایه نگرانی‌های امنیتی متوقف کرد
توضیح الجزیره به نقل از منبع ایرانی درباره سقوط بالگرد آمریکایی
المطلع: ایران معادله بازدارندگی جدیدی در منطقه ایجاد کرد
وزیر انرژی آمریکا : درگیری با ایران پیچیده‌تر از پیش‌بینی‌ها بود
مخبر: 100 شب پایداری مردم، نقشه‌های شوم دشمن را بی‌اثر کرد
رای شورای امنیت سازمان ملل به بررسی بازگشت تحریم‌ها علیه ایران
بازگشایی سفارت هلند در تهران
وزیر فرهنگ: ‏قطع اینترنت جز با احراز شرایط اضطراری مجاز نیست
ادعای ترامپ درباره سرنگونی بالگرد آپاچی آمریکا توسط ایران
حمله به مقر کردهای جدایی‌طلب در اربیل
پرونده قضایی و انضباطی دانشجویان متخلف در تجمعات دی‌ماه در حال رسیدگی است
ترامپ و خطای هرمز؛ بازی با آتشی که پاسخ دارد
وزیر خارجه انگلیس: خواستار مذاکرات موفق ایران و آمریکا هستیم
رنجبر: شهید طهرانچی مدیری تحول‌گرا بود
رد پیشنهاد 150 میلیونی رئال برای آلوارس
ایران: با پایان شرایط جنگی و رفع تهدیدات، زمینه راستی‌آزمایی فراهم می‌شود
شوک بزرگ در اردوی ازبک‌ها؛ماشاریپوف جام جهانی را از دست داد
سی‌ان‌ان ادعای ترامپ علیه ایران را تکرار کرد
صبح خونین دانشکده دندانپزشکی؛ جزئیات تازه از زبان مادر قربانی
جزئیات جلسه ستاد تشییع رهبر شهید انقلاب
بقائی: عملیات پرچم دروغین آمریکا به معامله یک میلیارد دلاری ختم شد
هشدارعراقچی نسبت به هرگونه خطای احتمالی دشمن در خلیج فارس
جزئیات جدید ترمیم نمرات امتحانات نهایی اعلام شد
الجزیره: تقلای ترامپ برای توافق با ایران، بیانگر شکاف میان آمریکا و اسرائیل است
پزشکیان: باید راه رانت و فساد در نظام اداری بسته شود
طوفان و تندباد شدید در پایتخت
کالاس: بازگشت به جنگ تمام‌عیار بهای سنگینی برای منطقه دارد
امسال آسمان کشور 68 درصد بیشتر بارید
گروسی در مناظره‌های ژنو میان نامزدهای دبیرکلی سازمان ملل شرکت نکرد
قالیباف: ما زبان دیپلماسی را ترجیح می‌دهیم ولی زبان‌ غیردیپلماسی را روان‌تر صحبت می‌کنیم
عکس های منتخب ایران، سه شنبه 19 خرداد 1405
درخواست روسیه برای خروج سلاح‌های هسته‌ای آمریکا از اروپا
غریب‌آبادی: شورای حکام نباید محل سفیدشویی تجاوز نظامی باشد