×
سیاسی
شناسه خبر : 251416
تاریخ انتشار : جمعه 1404/07/25 ساعت 12:15
عارف: راهبرد دولت، واگذاری بخشی از وظایف حاکمیتی به بخش خصوصی است

عارف: راهبرد دولت، واگذاری بخشی از وظایف حاکمیتی به بخش خصوصی است

محمدرضا عارف، معاون اول رئیس‌جمهور در دیدار با صنعتگران استان یزد تأکید کرد ایران آماده مذاکره است اما در برابر زیاده‌خواهی‌ها تسلیم نمی‌شود. وی حمایت قوی دولت از بخش خصوصی و برنامه‌های تسهیل سرمایه‌گذاری را محور رشد اقتصاد کشور دانست.

نورنیوز-گروه سیاسی: معاون اول رئیس‌جمهور با تاکید بر اراده جدی دولت برای حمایت از صنعتگران و کارآفرینان کشور، گفت: دولت به بخش خصوصی اعتماد دارد به همین دلیل بخشی از وظایف خود را به این بخش واگذار می‌کند.

محمدرضا عارف در دیدار با جمعی از صنعتگران و کارآفرینان استان یزد با اشاره به برگزاری جلسات متعدد در دولت چهاردهم در سطح رئیس‌جمهور و معاون اول با صنعتگران و کارآفرینان، بیان کرد: این جلسات نشان‌دهنده اراده دولت بر حل مشکلات صنعتگران و کارآفرینان برای افزایش تولید در کشور است.

وی خاطرنشان کرد: راهبرد دولت، واگذاری بخشی از وظایف حاکمیتی به بخش خصوصی است زیرا به فعالین بخش خصوصی اعتماد داشته و معتقد است که نباید آزاری به بخش خصوصی از جانب دولت، وارد شود. البته برخورد قانونی با برخی متخلفین که از شرایط کشور سوءاستفاده می‌کنند، نباید به معنای برخورد با بخش خصوصی تلقی شود.

معاون اول رئیس‌جمهور با اشاره به اراده دولت به تفویض اختیارات به استان‌ها به خصوص استان‌های مرزی برای واردات کالاهای اساسی، افزود: هر استان مرزی هم به عنوان معین استان‌های داخلی انتخاب شده است تا در شرایط خاص کشور، نیازهای آن استان را رفع کند. همچنین دولت توصیه مقام معظم رهبری برای تنوع‌بخشی به واردات کالاهای اساسی را دنبال می‌کند.

عارف همچنین با بیان اینکه برای اجرای برنامه هفتم پیشرفت به ۱۵۰ تا ۲۰۰ میلیارد دلار سرمایه‌گذاری نیاز است، گفت: رویکرد دولت، تسهیل سرمایه‌گذاری است. ما معتقدیم هم در داخل کشور سرمایه کافی وجود دارد و هم ایرانیان خارج کشور مایل به سرمایه‌گذاری هستند. قانون تسهیل سرمایه‌گذاری هم در کشور وجود دارد ولی مشکلات بوروکراسی و برخی کارشکنی‌ها باید رفع شود.

معاون اول رئیس‌جمهور در ادامه با بیان اینکه ایران همیشه آماده مذاکره با همه کشورها غیر از رژیم صهیونیستی بوده است،  گفت: ما با آمریکا هم مذاکره کردیم اما آنها در میانه مذاکرات به کشورمان حمله کردند. ما اهل مذاکره هستیم اما در برابر زیاده‌خواهی‌ها تسلیم نمی‌شویم. مردم کشورمان هم نمی‌پذیرند که ما در برابر زیاده‌خواهی‌ها تسلیم شویم.

وی ادامه داد: آمریکا می‌گوید که ایران شروط آنها را بپذیرد تا مذاکره آغاز شود ولی ما این رویکرد برای مذاکره را نمی‌پذیریم. آمریکا ژست حقوق بشری و موافق مذاکره نشان می‌دهد اما در میانه مذاکرات، حمله کرد تا ایران را تسلیم کند ولی مردم به میدان آمدند و ثابت کردند اهل تسلیم شدن نیستند.

عارف در همین زمینه ادامه داد: بخش صنعت و خدمات در جنگ ۱۲ روزه به میدان آمدند و عملکرد موفقی داشتند. همین مقاومت مردم موجب عزت و سربلندی کشورمان در دنیا شده است.

معاون اول رئیس‌جمهور با تاکید بر اینکه افزایش اقتدار ملی، راهبرد دولت چهاردهم است، خاطرنشان کرد: تامین معیشت مردم و افزایش تجارت خارجی از راهکارهای افزایش اقتدار ملی است. دولت، توسعه روابط در همه سطوح با کشورهای همسایه، حوزه تمدنی ایران و منطقه را دنبال می‌کند. در حال حاضر با اتحادیه اوراسیا تجارت آزاد داریم. بازاری حدود ۳۵۰ میلیون نفری نیز در منطقه برای صادرات محصولات ایرانی وجود دارد که باید از این فرصت بهره ببریم.

عارف در ادامه با اشاره به ظرفیت‌های خوب استان یزد و نقش مهم صنعتگران این استان در شرایط خاص کشور، بیان کرد: ظرفیت‌های این استان موجب شده تا انتظار از یزد این باشد که علاوه بر تامین نیازهای خود، در اقتصاد ملی هم نقش‌آفرینی موثری داشته باشد.

معاون اول رئیس‌جمهور در پایان با اشاره به اهمیت حفظ فرهنگ  مردم یزد در کسب و کار و تجارت به عنوان یک سرمایه معنوی، گفت: جنگ ۱۲ روزه یک جنگ در زمینه علم و فناوری و جنگ نرم بود. یزد با توجه به ظرفیت‌های علمی خود می‌تواند در این زمینه‌ها از جمله توسعه هوش مصنوعی نقش‌آفرینی کند و صنعتگران و کارآفرینان باید از این ظرفیت بهره ببرند.

در این نشست مشکلات بخش صنعت مطرح شد و پیشنهادات صنعتگران برای بهبود شرایط تولید در استان یزد مورد بررسی قرار گرفت.


اخبار مرتبط
عارف: هدف دولت ارائه مسئولیت تصدی‌گری به بخش خصوصی است
سه‌شنبه 1404/07/29 ساعت 18:47
عارف: هدف دولت ارائه مسئولیت تصدی‌گری به بخش خصوصی است
معاون اول رئیس‌جمهور با تاکید بر عزم دولت برای ایجاد اصلاحات ساختاری، گفت: راهبرد اصلی ما این است که بخش خصوصی در امور تصدی‌گری و حتی بخشی از وظایف حاکمیتی مسئولیت پیدا کنند. دولت همچنین به دنبال واگذاری امور مختلف به استان‌ها است.
دولت چهاردهم بستر «ما می‌توانیم» را در تحول دیجیتال فراهم کرد
یکشنبه 1404/07/27 ساعت 10:22
عارف:
دولت چهاردهم بستر «ما می‌توانیم» را در تحول دیجیتال فراهم کرد
معاون اول رئیس‌جمهور در جلسه‌ای با حضور وزیر ارتباطات و مدیران ارشد اعلام کرد که دولت چهاردهم با تکیه بر سرمایه انسانی و فناوری، بستر تحقق شعار «ما می‌توانیم» را فراهم کرده و با عبور از اختلافات، کشور را به سوی آینده‌ای هوشمند و فناورانه هدایت می‌کند.
عارف: دور زدن تحریم‌ها را به کنارگذاشتن آنها تبدیل خواهیم کرد
دوشنبه 1404/07/21 ساعت 12:23
عارف: دور زدن تحریم‌ها را به کنارگذاشتن آنها تبدیل خواهیم کرد
معاون اول رئیس‌جمهور با تاکید بر اینکه برغم خواست دشمنان تحریم‌ها ما را از پای درنیاورده است، گفت: تلاش می‌کنیم که دور زدن تحریم‌ها را به کنارگذاشتن تحریم‌ها تبدیل کنیم چرا که دور زدن هزینه دارد؛ ما امیدواریم که با تجربه و عزم ملی، تحریم‌ها را کنار بزنیم.
نظرات

آخرین اخبار
بهترین راه مقابله با گرمازدگی
چالش جدید انویدیا برای اوپن‌ای‌آی با عرضه مدل عظیم متن‌باز
هشدار درباره نقص‌های مادرزادی قلب کودکان
حفظ زیرساخت‌های اقیانوسی با چسب!
برچسب‌های پایشگر و نیاز بیماران مبتلا به پارکینسون
شناسایی نقطه جوش مولکول‌ها با هوش مصنوعی
کشف 181 قبضه سلاح غیرمجاز در خوزستان
آدان به استقلال برمی‌گردد؟
خروج ناگهانی سخنگوی ترامپ از کاخ سفید
هواپیمای سلطنتی امارات برای دومین روز به تهران آمد
واکنش اسپانیا به ادعای حاکمیتی مراکش
رئیس‌جمهورلهستان ادعای جنجالی درباره دریای بالتیک را رد کرد
نماینده کنگره خطاب به ترامپ: آمریکا را ضعیف و منزوی کردی
ترافیک نیمه‌سنگین در جاده چالوس؛ محدودیت تردد اعلام شد
آلودگی نفتی به 32 هزار مترمربع از سواحل قشم و هنگام رسید
قیمت جدید بنزین اعلام شد؛ عرضه بنزین 87 هزار و 200 تومانی از بامداد پنجشنبه
تنگه هرمز همچنان بسته است
حدود 5 میلیون زائر در روزهای اخیر به مشهد مشرف شده‌اند
العلیمی: دیگر هیچ اقدام حوثی‌ها بی‌پاسخ نمی‌ماند
حماس: با گسترده‌ترین ائتلاف ملی وارد انتخابات می‌شویم
سازمان ملل: تنها یک راه برای بازگشت ثبات به خاورمیانه وجود دارد
هشدار النجبا درباره طرح «انحصار سلاح» در عراق
نرخ باسوادی در ایران به 95.3 درصد رسید
بانوی اصفهانی حج عمره‌اش را به ساخت 168 کلاس درس بخشید
علت مرگ ماهیان بند الماس اردبیل اعلام شد
شب شهادت امام رضا(ع)؛ حرم رضوی غرق اشک و ماتم
هرمزگان، سرآمد مدیریت بحران در کشور
نورویدئو | وقتی گلوله ها خاموش شدند، اقتصاد هدف بعدی شد
شکستگی خط انتقال آب بجنورد مهار شد؛ آب پایدار ماند
مسکو: اوکراین تمایلی به پذیرش اتباع مجرم خود در روسیه ندارد
پیام تبریک سرلشکر صفوی به فرمانده جدید سپاه
وزیر دفاع پاکستان خواستار تقویت همکاری‌های دوجانبه با ایران شد
آغاز کاهش حضور نظامی ناتو در کوزوو
برنامه قطعی برق فارس فردا پنجشنبه 22 مرداد+ لینک
برنامه قطعی برق کرمانشاه فردا پنجشنبه 22 مرداد ماه اعلام شد+ جدول
واکنش دردناک مسی به درگذشت پدرش؛ «نمی‌دانم بدون تو چگونه ادامه دهم»
تهران در سوگ امام رضا(ع)؛ حرکت دسته‌های عزاداری به سمت بیت رهبر شهید
فشار تازه اروپا به ایران با اهرم حقوق بشر
صالحی: جنگ پایان راه نیست؛ مسیر «فتح اکبر» ادامه دارد
مخابره پیام «اس.او.اس» لینکن به آمریکایی‌ها!
پایان رزمایش مشترک ناوهای چین و اندونزی
توجه ویژه «رهبر شهید» به قرآن؛ روایتی از نزدیکان بیت
چرا مسابقات شطرنج کشور در خرم‌آباد لغو شد؟
جزئیات تشییع ایرج خواجه‌امیری اعلام شد
روسیه 2 شناور مرتبط با ارتش اوکراین را در اودسا هدف گرفت
جریمه سنگین برای حمل سوخت مازاد در دوغارون
آخرین وضعیت «چنگیز وثوقی» بازیگر پیشکسوت سینما
مزایده آمریکایی برای شرکت‌های نفت و گاز در خلیج مکزیک
جدول قطعی برق چهارمحال و بختیاری فردا پنجشنبه 22 مرداد به تفکیک شهرستان ها اعلام شد
زمانبندی قطعی برق کرمان پنجشنبه 22 مرداد اعلام شد+ لینک