×
بین الملل
شناسه خبر : 251397
تاریخ انتشار : جمعه 1404/07/25 ساعت 11:20
ویتکاف: توافقنامه‌های ابراهیم به طور قابل توجهی گسترش می‌یابد

ویتکاف: توافقنامه‌های ابراهیم به طور قابل توجهی گسترش می‌یابد

استیو ویتکاف، فرستاده ویژه ترامپ، با تاکید بر بازگرداندن کامل اسرای اسرائیلی، از گسترش قابل توجه توافقنامه‌های ابراهیم پس از آتش‌بس غزه خبر داد و اعلام کرد که خلع سلاح کامل حماس شرط اساسی برای آینده صلح‌آمیز در منطقه است.

نورنیوز-گروه بین الملل: «استیو ویتکاف»، فرستاده ویژه ترامپ گفت که «مطمئن» است که بقایای همه اسرای اسرائیلی از نوار غزه بازگردانده خواهد شد و همانطور پیش‌بینی کرد پس از آتش‌بس غزه، توافقنامه‌های ابراهیم به طور قابل توجهی گسترش خواهد یافت.

ویتکاف در یک سخنرانی در ایالات متحده گفت: «ما ۱۰ نفر را پس گرفته‌ایم و بازگرداندن بقیه اجساد اسرای اسرائیلی را تا زمان بازگشت همه آنها به خانه پیگیری خواهیم کرد و من مطمئنم که این اتفاق خواهد افتاد.»

به نوشته روزنامه نیویورک پست، ویتکاف که به همراه «جارد کوشنر»، داماد «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا روز دوشنبه توافق برای توقف درگیری و آزادی هر ۲۰ اسیر زنده صهیونیست را امضا کرد، گفت که «هیچ چیز مقدس‌تر از حق یک خانواده برای دفن» بستگانش نیست و ایالات متحده در تلاش است تا بازگرداندن «همه اجساد» را تضمین کند.

مقامات آمریکایی روز چهارشنبه فاش کردند که یک تیم ترکیه‌ای که در زمینه بازیابی اجساد پس از زلزله تجربه دارد، با همکاری اطلاعات رژیم صهیونیستی در بازیابی بقایای اجساد اسرای صهیونیست کمک خواهد کرد.

ویتکاف در ادامه گفت: «وقتی آمریکا با شفافیت و قاطعیت رهبری کند، صلح ناگزیر به دنبال آن می‌آید و جهان برای نسل‌های آینده امن‌تر می‌شود. با نگاه به آینده، ما عمیقا متعهد به گسترش اساسی توافقنامه‌های ابراهیم هستیم و بر پایه اعتماد و احترام متقابلی که ترامپ بین اسرائیل و همسایگان عرب آن ایجاد کرده است، بنا خواهیم کرد.»

فرستاده ویژ ترامپ در منطقه همچنین خاطرنشان کرد گذار پس از جنگ «باید شامل شغل، آموزش و امید، آرزوها، نه فقط اسلحه و خشونت» برای مردم غزه باشد تا «برای کسانی که مدت زیادی رنج کشیده‌اند، عزت و کرامت به ارمغان بیاورد.»

اظهارات ویتکاف در مراسمی به مناسبت دومین سالگرد حملات هفت اکتبر در موزه هولوکاست در واشنگتن مطرح شد. وی با اشاره به اینکه صحنه‌های اعدام و درگیری‌های داخلی، به مسئله غزه بُعد پیچیده انسانی و امنیتی بخشیده است، ادعا کرد که ساکنان شایسته یک زندگی شرافتمندانه هستند و بدون آن، نمی‌توان از صلح پایدار صحبت کرد.

ویتکاف در سخنان خود به صراحت از لزوم خلع سلاح کامل حماس سخن گفت و گفت که این جنبش «آینده‌ای در غزه به شکل سابق ندارد، مگر اینکه قاطعانه خلع سلاح شود.»

وی خاطرنشان کرد که هر راه حل سیاسی باید شامل تضمین صلح و امنیت واقعی برای شهروندان باشد و جامعه بین‌المللی باید از ابتکاراتی که ثبات را ترویج می‌دهند و خشونت بین قبایل و سازمان‌های مسلح را در داخل نوار غزه متوقف می‌کنند، حمایت کند.


نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
وقوع دو تصادف مرگبار در زنجان به همراه کشته و مصدوم
گروه مرگ ایران در جام جهانی 2026 تغییر کرد
قیمت دلار و سایر ارزها امروز پنجشنبه 6 آذر 1404
پوتین بر اهمیت توسعه سامانه‌های پدافند هوایی تاکید کرد
ممنوعیت تردد در جنگل‌های سوادکوه تا بارش‌های پاییزی
هشدار وزارت بهداشت: قرص‌های لاغری عطاری‌ها بی‌خطر نیستند
60 درصد آلودگی هوای تهران از ناوگان حمل و نقل منتشر می‌شود
پیام رئیس‌جمهور به سرمایه‌گذاران: فرصت‌های بی‌نظیر اردبیل در انتظار شماست
بسیج، پیوند قومیت‌ها با ایران را صدچندان کرده است
هنگ‌کنگ در آتش؛ 55 قربانی و 279 مفقودی در حریق مرگبار
زلنسکی شرط تازه‌ای برای گفت‌وگوهای سرزمینی مطرح کرد
صالح حردانی به 100 بازی با پیراهن استقلال رسید
چالش 2 حزب اصلی بر سر پست ریاست جمهوری عراق
تداوم تحرکات نظامیان صهیونیست در جنوب سوریه
پایان پلمب فدراسیون ژیمناستیک؛ تغییر مدیریت و آغاز فعالیت دوباره
پیام رئیس‌جمهور ایران به چین و تاکید بر تقویت همکاری‌های گردشگری و صنایع‌دستی
مدیرعامل کنترل کیفیت هوا: داده‌های سایت‌های خارجی قابل اعتماد نیست
288 هزار خانواده فلسطینی در غزه در سرما و باران رها شده‌اند
ناصر مسعودی خواننده‌ی پیشکسوت گیلان درگذشت
مجری آمریکایی فاکس‌نیوز : نتانیاهو دشمن تمدن غرب است
قطار مرگبار در چین 11 کارگر را زیر گرفت
ایستگاه مترو مریم مقدس شنبه افتتاح می‌شود
نیروی دریایی آماده پاسخ پشیمان‌کننده به هر تجاوز احتمالی است
تورم در یک قدمی 50 درصدی شدن
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز پنجشنبه 6 آذر 1404+ جدول
مدرسه تلویزیونی جایگزین آموزش مجازی مدارس می‌شود
زلزله 6.6 ریشتری غرب اندونزی را لرزاند
آمریکا بررسی مهاجرت افغان‌ها را موقتاً متوقف کرد
پیام تبریک شمخانی به مناسبت هفتم آذر: دریا اگر لازم شود، میدان تصمیم خواهد بود
مقامات سوریه پس از تیراندازی درعا را منع تردد شبانه اعمال کردند
تورم سالانه آبان 1404 به 40.4 درصد رسید
کار و زندگی؛ دو عقربه، هزار روایت
شهادت یک مرزبان اهل سنت در حمله تروریستی سراوان
ترامپ از ژاپن خواست اختلاف با چین را تشدید نکند
معاون وزیر بهداشت: ای کاش خودروسازها بساطشان را جمع می‌کردند
ترامپ خواستار بازبینی کامل پناهندگان افغانستانی در آمریکا شد
از کل‌کل خیابانی تا قتل؛ پرونده جنجالی مرگ دختر جوان در شهرری
حمله پهپادی به میدان گازی کورمور در سلیمانیه+فیلم
اصلاح قیمت بنزین با هدف کنترل تورم و حمایت از معیشت است
نقدی بر طرح اصلاح قانون مهریه
پشت پرده تصمیم دولت استرالیا علیه ایران
قدم‌های کوچک برای حل مشکلات بزرگ
آغاز ثبت‌نام قطعی حج 1405 از 15 آذر
در هراس از نشانه‌گیری حزب‌الله
فرود از آسمان
تاکید وزیران خارجه ایران و فرانسه بر ضرورت کاهش تنش‌ها و تقویت صلح بین‌المللی
جدول فیلم‌های سینمایی امروز تلویزیون |پنجشنبه 6 آذر
مظنون احتمالی تیراندازی در واشنگتن یک تبعه افغانستان است
پشت پرده 70 سال تصمیم‌های بنزینی؛ چرا همیشه دیر و پرهزینه؟
ساپینتو: نبردیم اما به شاگردانم افتخار می‌کنم
X
آگهی تبلیغاتی