×
اقتصادی
شناسه خبر : 251384
تاریخ انتشار : جمعه 1404/07/25 ساعت 09:57
آیا نفت به زیر 50 دلار سقوط می‌کند؟ بانک آمریکا هشدار داد

آیا نفت به زیر 50 دلار سقوط می‌کند؟ بانک آمریکا هشدار داد

تحلیلگران بانک آمریکا هشدار دادند که با تداوم افزایش عرضه اوپک پلاس و ضعف احتمالی تقاضا از سوی چین، قیمت نفت برنت ممکن است تا ماه‌های آینده به زیر 50 دلار سقوط کند؛ وضعیتی که یادآور روزهای بحرانی سال 2020 است.

نورنیوز گروه اقتصادی: بانک آمریکا در پی کاهش اخیر قیمت نفت به دلیل افزایش عرضه اوپک پلاس و تشدید تنش‌های تجاری آمریکا و چین، هشدار داد نفت برنت ممکن است در ماه‌های آینده به زیر ۵۰ دلار در هر بشکه برسد.

تحلیلگران بانک آمریکا هشدار دادند که افزایش عرضه از سوی اعضای اوپک پلاس، به ویژه عربستان سعودی، عراق و امارات متحده عربی، مازاد مداومی ایجاد کرده است که می‌تواند ذخایر را به بالاترین حد خود از سال ۲۰۲۰ تاکنون برساند.

این بانک اعلام کرد که اگر تقاضای چین بیشتر تضعیف شود یا واشنگتن تعرفه‌ها را علیه پکن تشدید کند، قیمت نفت برنت می‌تواند به زیر ۵۰ دلار برسد.

این هشدار جدید در حالی صادر می‌شود که دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا، تهدیدهایش مبنی بر گسترش گسترده تعرفه‌ها بر کالاهای چینی را با استناد به شیوه‌های ناعادلانه انرژی و فناوری پکن، تجدید کرد.

این اعلامیه بازارهای جهانی را که در حال حاضر با فشار داده‌های صنعتی ضعیف از چین و دلار قوی‌تر مواجه هستند، به لرزه درآورد.

معامله‌گران پیش از جلسه ماه آینده اوپک پلاس که انتظار می‌رود طی آن نمایندگان این گروه در مورد سرعت برنامه حذف محدودیت تولید خود بحث کنند، محتاط خواهند ماند.

برخی از تولیدکنندگان خلیج فارس از سپتامبر صادرات خود را تقریبا ۴۰۰ هزار بشکه در روز افزایش داده‌اند، در حالی که تولید روسیه با وجود محدودیت‌های فنی، بالای ۹.۳ میلیون بشکه در روز باقی مانده است.

آژانس بین‌المللی انرژی (IEA) در گزارش بازار نفت ماه اکتبر خود، چشم‌انداز رشد تقاضا را برای سال‌های ۲۰۲۵ و ۲۰۲۶ به حدود ۷۰۰ هزار بشکه در روز کاهش داد و پیش‌بینی‌های عرضه را افزایش داد و نسبت به مازاد بیش از حد هشدار داد.

بر اساس گزارش اویل پرایس، ذخایر جهانی مشاهده ‌شده در ماه اوت، ۱۷.۷ میلیون بشکه افزایش یافت و به ۷.۹۰۹ میلیارد بشکه رسید که بالاترین حد چهار سال گذشته بود، در حالی که نفت روی آب، در سپتامبر با افزایش صادرات خاورمیانه و آمریکا، به میزان ۱۰۲ میلیون بشکه افزایش یافت.

قیمت نفت در ابتدای معاملات آسیایی روز جمعه، کاهش یافت و به دلیل عدم اطمینان در مورد عرضه جهانی انرژی پس از توافق دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا و ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه برای دیدار در مجارستان و گفت‌وگو برای پایان یافتن جنگ در اوکراین، به سمت کاهش هفتگی پیش رفت.

قیمت آتی نفت برنت با ۸ سنت معادل ۰.۱۳ درصد کاهش، به ۶۰ دلار و ۹۸ سنت در هر بشکه رسید، در حالی که قیمت آتی نفت وست تگزاس اینترمدیت آمریکا با ۹ سنت معادل ۰.۱۶ درصد کاهش، به ۵۷ دلار و ۳۷ سنت در هر بشکه رسید. هر دو شاخص تقریبا سه درصد در هفته جاری کاهش داشته اند که تا حدودی به دلیل چشم‌انداز آژانس بین‌المللی انرژی از افزایش عرضه در سال ۲۰۲۶ بود.


اخبار مرتبط
ریزش هم‌زمان طلا، نقره، نفت و بیت‌کوین
شنبه 1404/07/26 ساعت 09:11
ریزش هم‌زمان طلا، نقره، نفت و بیت‌کوین
بازارهای جهانی شاهد سقوط هم‌زمان در چهار بازار اصلی یعنی طلا، نقره، نفت و رمزارزها بودند؛ روندی که از افزایش نگرانی سرمایه‌گذاران نسبت به رکود جهانی و تقویت شاخص دلار حکایت دارد.
ترامپ : نخست‌وزیر هند متعهد شده خرید نفت از روسیه را متوقف کند
پنج‌شنبه 1404/07/24 ساعت 18:25
ترامپ : نخست‌وزیر هند متعهد شده خرید نفت از روسیه را متوقف کند
دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا اعلام کرد که نارندرا مودی،نخست‌وزیر هند متعهد شده خرید نفت از روسیه را متوقف کند.
افزایش قیمت نفت پس از تعهد هند به توقف خرید از روسیه
پنج‌شنبه 1404/07/24 ساعت 15:31
افزایش قیمت نفت پس از تعهد هند به توقف خرید از روسیه
در پی اعلام رئیس‌جمهور آمریکا مبنی بر تعهد هند به توقف خرید نفت از روسیه، قیمت نفت در معاملات آسیایی روز پنجشنبه حدود یک درصد افزایش یافت. این تحول در شرایطی رخ داد که بازار جهانی نفت پیش‌تر تحت فشار مازاد عرضه و تنش‌های تجاری آمریکا و چین قرار داشت.
فشار آمریکا به ژاپن برای توقف خرید نفت روسیه
پنج‌شنبه 1404/07/24 ساعت 09:40
فشار آمریکا به ژاپن برای توقف خرید نفت روسیه
وزیر خزانه‌داری آمریکا اعلام کرد که از دولت ژاپن خواسته است واردات انرژی از روسیه را متوقف کند؛ درخواستی که در ادامه فشارهای واشنگتن بر متحدانش برای تشدید تحریم‌ها علیه مسکو و کاهش وابستگی انرژی به روسیه مطرح شده است.
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
مقامات سوریه پس از تیراندازی درعا را منع تردد شبانه اعمال کردند
تورم سالانه آبان 1404 به 40.4 درصد رسید
کار و زندگی؛ دو عقربه، هزار روایت
شهادت یک مرزبان اهل سنت در حمله تروریستی سراوان
ترامپ از ژاپن خواست اختلاف با چین را تشدید نکند
معاون وزیر بهداشت: ای کاش خودروسازها بساطشان را جمع می‌کردند
ترامپ خواستار بازبینی کامل پناهندگان افغانستانی در آمریکا شد
از کل‌کل خیابانی تا قتل؛ پرونده جنجالی مرگ دختر جوان در شهرری
حمله پهپادی به میدان گازی کورمور در سلیمانیه+فیلم
اصلاح قیمت بنزین با هدف کنترل تورم و حمایت از معیشت است
نقدی بر طرح اصلاح قانون مهریه
پشت پرده تصمیم دولت استرالیا علیه ایران
قدم‌های کوچک برای حل مشکلات بزرگ
آغاز ثبت‌نام قطعی حج 1405 از 15 آذر
در هراس از نشانه‌گیری حزب‌الله
فرود از آسمان
تاکید وزیران خارجه ایران و فرانسه بر ضرورت کاهش تنش‌ها و تقویت صلح بین‌المللی
جدول فیلم‌های سینمایی امروز تلویزیون |پنجشنبه 6 آذر
مظنون احتمالی تیراندازی در واشنگتن یک تبعه افغانستان است
پشت پرده 70 سال تصمیم‌های بنزینی؛ چرا همیشه دیر و پرهزینه؟
ساپینتو: نبردیم اما به شاگردانم افتخار می‌کنم
خروج آیفون‌ از بن بست / مصوبه‌ای تازه برای آیفون داران
پشت پرده تحرکات جدید؛ آیا اسرائیل دوباره به فکر حمله افتاده؟+فیلم
نامه ایران به شورای امنیت درباره نقش محوری آمریکا در تجاوز اسرائیل به تهران
آتش‌سوزی در یک ساختمان 9 طبقه در ولیعصر
رونالدو به اصفهان می‌آید؟
برنامه مسابقات ورزشی امروز پنجشنبه 6 آذر1404
وضعیت آب و هوا امروز پنجشنبه 6 آذر + وضعیت استان ها
سلاح سبز علیه آلزایمر؛ امیدی از دل طبیعت
قارچ دوست جدید قلب شما
هوش مصنوعی پیدا کردن اشیا به کمک نابینایان آمد
تجربه‌ای منحصربه‌فرد در خانه‌های هوشمند آینده
چرا هوش مصنوعی هرگز به خلاقیت انسان نمی‌رسد؟
پلیس آمریکا زن خویشاوند سخنگوی کاخ سفید را دستگیر کرد
شکنجه سیستماتیک اسرای فلسطینی تشدید شده است
سودان: جنگ بر ما تحمیل شد، اما صلح را خود می‌سازیم!
جنگ ترکیبی در سایه افشای مکالمات / روسیه واکنش نشان داد
تمجید امارات از ترامپ ؛ تروریستی خواندن اخوان المسلمین گامی شجاعانه است !
عراقچی: ایران آماده مذاکره است، اما آمریکا اراده ندارد!
نورنما | کشور در مرز خفگی
سردار نائینی: مراکز حساس اسرائیل را دقیق هدف قرار دادیم
استقلال 1 _ الوصل 1 + خلاصه بازی
تغییرات مالیاتی جدید؛ رسیدهای بالای 10 میلیون تومان دیگر معتبر نیستند!
ایران به هیئت‌مدیره آنکتاد پیوست / فرصتی برای تأثیرگذاری در تجارت جهانی!
جریمه سنگین استقلال به خاطر تأخیر اتوبوس !
فدراسیون ژیمناستیک در بحران/ جلسه فوق‌العاده برای تعیین سرپرست جدید
فسادی پیچیده در شهرداری دورود / بازداشت‌ها در پی پرونده‌های مالی!
حریق در کمین جنگل‌های ارسباران / اعزام 21 تیم و یک بالگرد
عکس های منتخب ایران ؛ چهارشنبه 6 آذر 1404
آتشسوزی یادگار امام به خودروها و منازل سرایت کرد / مصدومیت یک آتش‌نشان
X
آگهی تبلیغاتی