×
بین الملل
شناسه خبر : 251336
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1404/07/24 ساعت 23:45
لفاظی زلنسکی علیه پوتین در واشنگتن

لفاظی زلنسکی علیه پوتین در واشنگتن

رئیس‌جمهور اوکراین دقایقی پیش جهت دیدار با همتای آمریکایی خود وارد واشنگتن شد و در گفت‌وگویی کوتاه علیه رئیس‌جمهور روسیه سخن گفت.

نورنیوز - گروه بین الملل: «ولودیمیر زلنسکی» رئیس‌جمهور اوکراین جهت دیدار با «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا، شامگاه پنجشنبه وارد واشنگتن شد.

زلنسکی با انتشار ویدئویی از ورود خود به واشنگتن در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: «امروز، من با نمایندگان شرکت‌های دفاعی، تولیدکنندگان سلاح‌های قدرتمندی که قطعا می‌توانند حفاظت ما را تقویت کنند، جلساتی دارم. ما همچنین در مورد تامین بیشتر سیستم‌های دفاع هوایی بحث خواهیم کرد و من با نمایندگان شرکت‌های انرژی آمریکایی دیداری خواهم داشت.»

رئیس‌جمهور اوکراین ادعا کرد: «اکنون، در حالی‌که روسیه علیه بخش انرژی ما شرط‌بندی می‌کند و روزانه حملاتی انجام می‌دهد، ما در تلاشیم تا از تاب‌آوری اوکراین اطمینان حاصل کنیم.»

وی افزود: «فردا، جلسه‌ای با رئیس‌جمهور ترامپ برنامه‌ریزی شده است و ما انتظار داریم که شتاب مهار تروریسم و ​​جنگ که در خاورمیانه موفق شد، به پایان دادن به جنگ اوکراین کمک کند.»

ولودیمیر زلنسکی در لفاظی و ادعایی علیه «ولادیمیر پوتین» رئیس‌جمهور روسیه گفت: «پوتین مطمئنا شجاع‌تر از حماس یا هیچ تروریست دیگری نیست. زبان قدرت و عدالت ناگزیر علیه روسیه نیز موثر خواهد بود. ما از همین حالا می‌توانیم ببینیم که مسکو به محض شنیدن خبر موشک‌های تاماهاوک، برای از سرگیری گفت‌وگو عجله می‌کند.»

وی در پایان گفت: «هیچ جایگزینی جز صلح و امنیت تضمین‌شده قابل اعتماد وجود ندارد و محافظت از مردم در برابر حملات روسیه بسیار مهم است. از همه کسانی که کمک می‌کنند، تشکر می‌کنم!»

رسانه خبری «بلومبرگ» پیش از این گزارش داد: «رایزنی‌هایی در مورد همکاری‌های بالقوه بین واشنگتن و کی‌یف در جریان سفر زلنسکی به کاخ سفید که قرار است ۱۷ اکتبر انجام شود، انجام خواهد شد. این رایزنی‌ها حاکی از مذاکرات اولیه در مورد توافقی برای صادرات پهپادهای اوکراینی به ایالات متحده برای استفاده توسط نظامیان آمریکایی است.»

این رسانه آمریکایی افزود: «اوکراین برای ادامه جنگ خود به دنبال کمک ایالات متحده است و ولودیمیر زلنسکی در کاخ سفید با دونالد ترامپ دیدار خواهد کرد تا درباره دفاع هوایی، سلاح‌های دوربرد و کمک‌های فوری در زمینه انرژی گفت‌گو و رایزنی کنند. زلنسکی همچنین احتمال دارد ترامپ را متقاعد کند تا سلاح‌های جدیدتری در اختیار اوکراین قرار دهد.»

این درحالی است که طی روزهای گذشته، مقامات روسیه بارها صراحتا اعلام کرده‌اند که اگر آمریکا موشک‌های دوربرد به اوکراین تحویل دهد، درگیری‌ها به «وضعیت خشونت‌آمیزی کشیده خواهد شد و این به نفع هیچکس نیست».

موشک تاماهاوک با برد تا ۲۵۰۰ کیلومتر و کلاهک ۴۵۰ کیلوگرمی، به‌طور قابل‌توجهی از قابلیت‌های هر سیستم دوربردی که اوکراین از متحدان غربی دریافت کرده است، فراتر خواهد رفت.


نظرات

آخرین اخبار
وزیر سابق پاکستان: نتانیاهو با باج‌خواهی و پرونده‌های اپستین، ترامپ را وارد به این جنگ کرد
یورش نظامیان سوریه به منازل شهروندان سوری
11 خوراکی برای تقویت حافظه و تمرکز
دیلی‌بیست: ترامپ «79 ساله» 3 صبح از هم می‌پاشد
پیام وزیر خارجه پاکستان پس از استقبال از عراقچی
کدام محصولات مراقبت از مو فاقد مجوز است؟
بقائی: هیچ دیداری بین ایران و آمریکا برنامه‌ریزی نشده است
آژانس بین‌المللی انرژی: بازار جهانی گاز دو سال با کمبود عرضه مواجه خواهد بود
ماکرون: اروپا باید مستقل‌تر عمل کند
چرا سپاه کشتی EPAMINODES را توقیف کرد؟
حملات پهپادی رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان؛ 6 شهید و 2 زخمی
واکنش قالیباف به اظهارات وزیر خزانه‌داری آمریکا
فرمانده سابق پدافند هوایی رژیم صهیونیستی: پرتو آهنین یک اسباب‌بازی ناکارآمد است
اعلام آمادگی قطر برای حمایت از میانجی‌گری بین ایران و آمریکا
عربستان در انتظار حجاج ایرانی
ایران برنامه ای برای مذاکره با واشنگتن ندارد
رایزنی مالزی با تهران برای عبور دو نفتکش از تنگه هرمز
برپایی رالی با حضور 70 خودروی کلاسیک+ عکس
پلاستیکی که ویروس‌ها را می‌کُشد
العین شایسته‌ترین تیم برای کسب عنوان قهرمانی در لیگ امارات
153 هزار لیتر سوخت قاچاق در فارس کشف شد
انهدام شبکه جاسوسی پیش از ارسال موقعیت سامانه‌های پدافندی
قیمت بلیت فینال جام جهانی 2026 اعلام شد
قیمت نفت دوباره اوج گرفت
تداوم فعالیت بازار سرمایه در هفته آینده
آخرین جزئیات حادثه رانش آزادراه تهران- پردیس
همصدایی سران سه قوه در دفاع از منافع ملی
ملت ایران در برابر دشمن یکصدا ایستاده است
تکذیب یک شایعه/هیچ خودرویی در آزادراه پردیس مدفون نیست
دومین دیدار زلنسکی و بن سلمان در یک ماه
شبکه اجتماعی که ورود انسان ها به آن ممنوع است
الشرع خواستار ایستادگی جهان در برابر تعرضات اسرائیل شد
آزادسازی واردات موبایل از گمرک بازرگان و ارومیه
اقدام آمریکا علیه ایران به ایستگاه رمزارزها رسید
کلید پنهان طول عمر و درمان موفق سرطان
عراقچی وارد اسلام آباد شد ؛ جزئیات دیدار با مقامات پاکستانی
نورنما | 5 اردیبهشت سالروز شکست آمریکا در واقعه صحرای طبس
بازگشت کارآگاه نابغه؛ «شرلوک» روی آنتن شبکه تماشا
واکنش قالیباف به یاوه‌گویی‌های وزیر جنگ اسرائیل
خبر استعفای قالیباف از ریاست هیات مذاکره‌کننده ایرانی کذب است
کاهش 70درصدی مصرف انرژی هوش مصنوعی، شاهکار دانشمند ایرانی
پایان مرحله نخست تمرینات تیم ملی برای حضور در جام جهانی
خبر خوب برای فوتبال ایران؛ سه سهمیه در لیگ نخبگان آسیا
ام اس ناو: اظهارات به ظاهر متناقض ترامپ، عمدی است
محاصره دریایی ایران، مانع اصلی دور دوم مذاکرات
کاهش 30درصدی هزینه با نصب لوازم کاهنده مصرف آب
گزارش تصویری | توقیف کشتی کانتینری MSC اسرائیلی
مبادله 386 اسیر روسیه و اوکراین
آزادراه تهران-پردیس تا 24 ساعت آینده مسدود می ماند
23 زخمی در حادثه نزدیک پنتاگون