×
سیاسی
شناسه خبر : 251310
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1404/07/24 ساعت 21:20
سردار فدوی: بیش از 40 هزار پاسدار در لباس مقدس پاسداری به شهادت رسیده‌اند

سردار فدوی: بیش از 40 هزار پاسدار در لباس مقدس پاسداری به شهادت رسیده‌اند

جانشین فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفت: در جنگ 12 روزه واسطه‌ای وجود نداشت و شیطان بزرگ به همراه صهیونیست‌ خبیث، با تمام امکانات سلاح و تکنولوژی به میدان آمدند اما به برکت عمل به تکلیف، خداوند انقلاب اسلامی را پیروز کرد.

نورنیوز-گروه سیاسی: از سپاه امام رضا(ع) خراسان رضوی، سردار علی فدوی عصر پنجشنبه در شانزدهمین یادواره شهدای وحدت گرامیداشت سرداران شهید « نورعلی شوشتری و رجبعلی محمدزاده» در مشهد افزود: تمامی دستاوردهای نظام، نه بر اساس توانمندی‌های مادی و دنیایی، بلکه بر اساس پایبندی به معادلات قرآنی و عمل به تکلیف بوده است.

وی اظهار کرد: از روز نخست پیروزی انقلاب اسلامی، شیطان بزرگ آمریکا و تمام خبیثانی که به دنبال او هستند، عزم خود را جزم کردند که انقلاب اسلامی نباشد و این دشمنی‌ها تاکنون ادامه داشته است.

جانشین فرمانده کل سپاه اضافه کرد: دشمنان بارها اعتراف کرده‌اند که حتی نتوانسته‌اند یک پیروزی در برابر انقلاب اسلامی به دست آورند، این نتایج که ۱۸۰ درجه برعکس محاسبات آن‌ها است، پاسخی در مباحث اعتقادی انقلاب ما دارد.

سردار فدوی گفت: امام خمینی (ره) فرمود: «ما مکلف به انجام تکلیف هستیم، مکلف به نتیجه نیستیم.» این فرمایش کوتاه، ترجمان بیش از ۵۰ آیه قرآن است، ما تنها باید مراقبت و مواظبت کنیم که به تکالیف خود عمل کنیم این همان کاری است که شهدا انجام دادند.

وی بصیرت ملت را عامل اصلی تداوم این مسیر دانست و افزود: خواص‌ترین افراد کل جامعه کشور، شهدا هستند، آن‌ها به بالاترین درجه یعنی «علاء علیین» رسیدند و به تکالیف خود عمل کردند.

جانشین فرمانده کل سپاه با تجلیل از ایثارگری‌های پاسداران، اضافه‌ کرد: بیش از ۴۰ هزار پاسدار در لباس مقدس پاسداری به شهادت رسیده‌اند، این عزیزان با بصیرت کامل، پا به میدانی گذاشتند که می‌دانستند سخت‌ترین کار عالم است و برای انجام آن، پای جان در میان است.

سردار فدوی با اشاره به شهادت شهیدان شوشتری و محمدزاده در مناطق مرزی و شهید سلیمانی و یارانش در بغداد، این حوادث را یادآور روضه‌های حضرت علی اکبر (ع) دانست و اظهار کرد: در این مقاطع، به طور کامل و تمام کربلا را درک کردیم و متوجه شدیم چه بر دل حضرت اباعبدالله (ع) گذشته است.

وی ادامه داد: هدف غایی انقلاب باقی ماندن آخرین دین خدا تا رسیدن به دست آخرین ولی خدا، حضرت صاحب‌الزمان (عج) است، طلوع، پیروزی و تداوم انقلاب اسلامی و همچنین شروع و توسعه جریان اربعین، گواه این مطلب است.

به گزارش ایرنا، سردار نورعلی شوشتری و سردار رجبعلی محمدزاده ۲۶ مهر ۱۳۸۸ ، به همراه جمعی از همرزمان و مردم محلی سیستان و بلوچستان در یک عملیات تروریستی به شهادت رسیدند.


نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
خیبر (1)- پرسپولیس (0) | مصاف در دژ فلک الافلاک + گل اول خیبر
1-0 | پیکان هم در برابر آلومینیوم شکست خورد+ خلاصه بازی
کشته و زخمی شدن 210 تن در حملات پاکستان به اسپین‌بولدک افغانستان
واگذاری سایپا رسما کلید خورد
47 بار نقض آتش بس در غزه از سوی رژیم صهیونیستی
عارف: المپیک 2028 فرصت حیثیتی برای کشورمان است
چرا برای پرونده نیشکر هفت‌تپه کیفرخواست جدید صادر شده است؟
برقراری پرواز رشت- آستراخان از فردا
پیروزی پرگل تیم فوتبال نوجوانان مقابل قرقیزستان در بیشکک
زلزله‌ای به بزرگی 6.2 ریشتر جنوب فیلیپین را لرزاند
حمله پهپادی رژیم اسرائیل به جنوب لبنان
مطالبات گندمکاران تسویه شد
واکنش حماس به تشدید حملات صهیونیست ها به کرانه باختری
اخراج ژنرال ارشد چین و 8 مقام نظامی دیگر به‌اتهام فساد
جاده چالوس یکطرفه شد
دوحه مقصد مشترک هیئت‌های طالبان و پاکستان
استاد دانشگاه تهران برنده جایزه دانشمند جوان یونسکو شد
بیانیه باشگاه الریان قطر درباره وضعیت صابر کاظمی
پوتین تا بوداپست با جنگنده‌ها اسکورت می شود
هشدار هواشناسی برای 4 استان؛ احتمال وقوع سیلاب و سرمازدگی باغات
پایان رزمایش مرکب دریایی ایران و آذربایجان در باکو
درگیری بر سر ارز، به قتل صراف انجامید
اعوجاج ترامپ میان تجارت جنگ و ژست صلح
دومین حادثه دریایی امروز شنبه در سواحل یمن
100 مورد نقض حقوق بشر دوستانه را مستند کرده‌ایم
تحویل پیکر 15 شهید فلسطینی در چهارمین مرحله از تبادل
شورای عالی روستاهای دریاپایه کشور تشکیل می‌شود
ماندگاری محصولات با پرتودهی نماد استفاده از دانش هسته‌ای است
تحریم‌ها، تهدیدی خاموش اما مرگبار برای سلامت جهانی
پکن به آمریکا: سیاست‌های قلدری تجاری را کنار بگذارید
احیای صلح و ثبات در مرزها محور مذاکرات با طالبان
هشدار پاکستان به هند: جایی برای جنگ در فضای هسته‌ای وجود ندارد
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز شنبه 26 مهر1404+ جدول
غرب و نقشه پنهان جنگ داخلی غزه
ایران نما | معرفی جاذبه های گردشگری شهرهای ایران(103) « بندر کنگان»
خرید بلیت بیش از یک کوپه قطار ممنوع شد
واردات گوشت از پاکستان و برزیل
تسلیت رهبر معظم انقلاب در پی درگذشت سردار علیرضا افشار
حمله به سفارت آمریکا در کلمبیا با تیر و کمان
معاون ترامپ برای پیگیری آتش‌بس غزه به اراضی اشغالی سفر می‌کند
تلخابی رییس فدراسیون بدنسازی شد
حقوق پزشکیان به حساب خیران مدرسه‌ساز واریز شد
قیمت طلا و سکه امروز شنبه 26 مهر + جدول
انرژی جهانی در چنبره‌ی سوخت‌های کهنه
مادورو برای جلوگیری از درگیری با آمریکا «همه چیز» را پیشنهاد داده است
گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و افغانستان
شاخص کل بورس به کانال 3 میلیون واحد برگشت
قیمت دلار و سایر ارزها امروز شنبه 26 مهر 1404
هوای 7 شهر خوزستان در وضعیت قرمز و نارنجی
نورنما | 22تا تیپ مختلف در یک انیمیشن!
X
آگهی تبلیغاتی