×
بین الملل
شناسه خبر : 251292
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1404/07/24 ساعت 20:00
سرگردانی کنگره آمریکا / تعطیلی دولت دونالد ترامپ وارد سومین هفته شد

سرگردانی کنگره آمریکا / تعطیلی دولت دونالد ترامپ وارد سومین هفته شد

تعطیلی دولت دونالد ترامپ به دلیل اختلاف بر سر تصویب لایحه بودجه میان جمهوری خواهان و دموکرات ها وارد سومین هفته شده و در حالی که کنگره آمریکا سرگردان است، مردم هر دو حزب را مقصر این وضعیت می دانند.

نورنیوز - گروه بین الملل: یک نظرسنجی جدید از مرکز تحقیقات امور عمومی آسوشیتدپرس-نورک که روز پنجشنبه به وقت محلی منتشر شد، نشان می‌دهد که اکثر مردم این مشکل را در حالی که وارد سومین هفته خود شده و پایانی برای آن دیده نمی شود، یک مشکل مهم می‌دانند و آمریکایی‌ها همه نقش آفرینان این موضوع را سرزنش می‌کنند.

این نظرسنجی نشان می‌دهد که تقریباً از هر 10 آمریکایی، 6 نفر معتقدند که ترامپ و جمهوری‌خواهان کنگره «بخش زیادی» یا «بخش قابل توجهی» از مسوولیت تعطیلی دولت را بر عهده دارند، در حالی که 54 درصد همین نظر را در مورد دموکرات‌های کنگره دارند.

جیسون بک جمهوری‌خواه اهل یوتا به آسوشیتدپرس گفت: ترامپ دموکرات‌ها را سرزنش می‌کند و دموکرات‌ها جمهوری‌خواهان را. ما گرفتار شده ایم زیرا دیگر هیچ حد وسطی وجود ندارد.

این نظرسنجی همچنین نشان می‌دهد که آمریکایی‌های بیشتری موافق تمدید یارانه‌های بیمه درمانی هستند تا مخالف آن، که دموکرات‌ها برای پایان دادن به بن‌بست خواستار آن هستند. بخش بزرگی، 42 درصد نیز نظری ندارند، که نشان می‌دهد بسیاری از آنها از نزدیک این اختلاف اصلی را دنبال نمی‌کنند.

همزمان مایک جانسون رئیس مجلس نمایندگان آمریکا روز پنجشنبه به وقت محلی به خبرنگاران گفت «هیچ ایده‌ای» ندارد که تعطیلی دولت چگونه پایان خواهد یافت.

رئیس جمهوری خواه مجلس نمایندگان گفت که در پاسخ به سوال متداول خبرنگاران سردرگم است. تعطیلی دولت فدرال چگونه پایان خواهد یافت؟ «ما هیچ ایده‌ای نداریم.»

اظهارات جانسون در حالی است که رهبران کنگره از هر دو حزب در تلاش برای شکل‌دهی به افکار عمومی در مورد تعطیلی دولت که از اول اکتبر آغاز شده است، برگزار می‌کنند.

این اظهارات بر عدم پیشرفتی که در حل این بن‌بست حاصل شده است، تاکید می‌کند. جانسون گفت که دموکرات‌ها «هیچ مسیر معقولی برای پایان دادن به این وضعیت» ارائه نکرده‌اند.

جانسون، در پایان نشست خبری روز پنج‌شنبه درباره تعطیلی احتمالی دولت فدرال، با لحنی تا حدودی برآشفته سخنان خود را به پایان رساند، اما بلافاصله آرامش خود را بازیافت.

وی گفت: «من از اینکه عصبانی باشم خوشم نمی‌آید. می‌خواهم مایک خوشحال باشم.» این اظهارات باعث خنده حاضران، از جمله خبرنگاران و همکاران او در این نشست شد.

جانسون افزود: «دوست دارم یک مبارز خوش‌اخلاق باشم، اما واقعاً از این وضعیت ناراحت هستم. خداوند آمریکا را حفظ کند.»


اخبار مرتبط
وقوع حادثه امنیتی مقابل کنگره آمریکا
سه‌شنبه 1404/11/28 ساعت 23:10
وقوع حادثه امنیتی مقابل کنگره آمریکا
منابع خبری اعلام کردند که در یک حادثه امنیتی، شخصی مقابل کنگره آمریکا دستگیر شده است.
مخالفت دموکرات‌ها با ضرب سکه دلار با پرتره ترامپ
چهارشنبه 1404/09/19 ساعت 10:48
مخالفت دموکرات‌ها با ضرب سکه دلار با پرتره ترامپ
سناتورهای دموکرات کنگره آمریکا طرحی را ارائه داده اند که در آن از ضرب سکه یک دلاری با تصویر دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا جلوگیری می کند.
ایران و معادله خطر؛ نتانیاهو و ترامپ در حصار انتخابات
چهارشنبه 1404/08/07 ساعت 11:21
نور نیوز از راهبرد اسراییل و آمریکا در قبال ایران در «سال احتیاط»گزارش می دهد؛
ایران و معادله خطر؛ نتانیاهو و ترامپ در حصار انتخابات
جنگ دوازده‌ روزه گرچه ظاهرا پایان یافته اما میدان اصلی تقابل تازه آغاز شده است؛ از نبرد نظامی به جنگ اطلاعاتی و روانی. به نظر می رسد اسراییل و آمریکا در سالی که درگیر انتخابات کنست و کنگره هستند ترجیح می دهند با اجتناب از پذیرش ریسک درگیری نظامی اهداف خود را با جنگ اطلاعاتی و روانی پیگیری کنند .
شکست تلاش‌ها برای خروج از بن‌بست تعطیلی در آمریکا
پنج‌شنبه 1404/08/01 ساعت 13:53
شکست تلاش‌ها برای خروج از بن‌بست تعطیلی در آمریکا
سنای آمریکا بار دیگر به لایحه بودجه مصوب مجلس نمایندگان برای بازگشایی دولت فدرال رای منفی داد و دوازدهمین رای‌گیری درباره این طرح با نتیجه 54 در مقابل 46 شکست خورد.
تعطیلی دولت آمریکا
پنج‌شنبه 1404/08/01 ساعت 08:55
دکتر شیرین ثابت‌قدم:
تعطیلی دولت آمریکا
در ابتدای ماه اکتبر هر سال، دولت آمریکا بودجه‌ پیشنهادی خود را برای تصویب به کنگره ارائه می‌کند. اگر این بودجه تصویب نشود یا به عبارت دیگر، دولت و کنگره به توافق نرسند، دولت تعطیل می‌شود.
ناکامی دوباره سنای آمریکا در تصویب بودجه؛ دولت همچنان تعطیل
سه‌شنبه 1404/07/29 ساعت 08:51
ناکامی دوباره سنای آمریکا در تصویب بودجه؛ دولت همچنان تعطیل
تعطیلی دولت آمریکا برای بیستمین روز متوالی ادامه دارد و سنای ایالات متحده نتوانست لایحه بودجه پیشنهادی جمهوری‌خواهان را تصویب کند. این بن‌بست سیاسی در حالی تداوم دارد که کاخ سفید از احتمال پایان بحران تا پایان هفته سخن گفته، اما کنگره همچنان در تردید است.
اعتراض به ترامپ هم‌زمان با هجدهمین روز از تعطیلی دولت
شنبه 1404/07/26 ساعت 21:00
اعتراض به ترامپ هم‌زمان با هجدهمین روز از تعطیلی دولت
در حالی که ایالات متحده با یکی از طولانی‌ترین تعطیلی‌های دولت فدرال در سال‌های اخیر روبه‌رو است، خیابان‌های شهرهای بزرگ آمریکا از واشنگتن تا لس‌آنجلس صحنه تظاهرات گسترده‌ای با شعار «بدون پادشاه» شده است.
ترامپ: دموکرات‌ها با تعطیلی دولت، ارتش آمریکا را به گروگان می‌گیرند
شنبه 1404/07/19 ساعت 23:58
ترامپ: دموکرات‌ها با تعطیلی دولت، ارتش آمریکا را به گروگان می‌گیرند
«دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا شامگاه شنبه در شبکه اجتماعی تروث سوشال نوشت: «من از اختیارات خود به عنوان فرمانده کل قوا استفاده می‌کنم تا به پیت هگست، وزیر جنگمان دستور دهم تا از تمام بودجه موجود برای پرداخت حقوق سربازانمان در تاریخ 15 اکتبر استفاده کند.»
نظرات

آخرین اخبار
54حمله هوایی سعودی در 12 ساعت؟/ پاسخ یمن
«اعتماد»؛ مستندی برای شناخت سناریوهای نفوذ آمریکا
وزیر دفاع پاکستان: در میانجیگری ایران و آمریکا روی لبه تیغ هستیم
اظهارات قابل تأمل وزیر دفاع پاکستان درباره حملات سعودی و دفاع یمنی
قیمت نقره امروز چهارشنبه 18 شهریور 1405؛ شمش یک کیلویی رکورد زد
یاداشت توضیحی ایران درباره گزارش اخیر گروسی
تقویت پاسداری از میراث فرهنگی با جذب 4 هزار نیروی جدید
خروج قطار از ریل در لهستان
جدول برنامه قطعی برق تهران فردا 19 شهریور+ لینک برنامه خاموشی
کمک دولت به افزایش اسقاط ناوگان فرسوده؛ 3 کلانشهر در اولویت
نورنما | تارهای گسترده ی نوعی عنکبوت در استرالیا !
جزئیات تسهیلات دولت برای تکمیل واحدهای نهضت ملی مسکن
قاچاقچی سکه‌های تاریخی در شیراز به دام افتاد
تاب‌آوری صعده زیر بمباران سعودی‌ها
برنامه قطعی برق کرمان فردا 19 شهریور+ لینک برنامه خاموشی
پارلمان صربستان منحل شد؛ انتخابات زودهنگام 25 اکتبر
همه چیز درباره دوئل مسی-رونالدو، این بار در لالیگا 2
حریق مرگبار در جنوب ترکیه؛ آتش‌نشانان درگیر مهار آتش+فیلم
جواد مجابی در امام‌زاده طاهر آرام گرفت
پیش بینی قیمت دلار پنجشنبه 19 شهریور 1405؛ جهش 6 هزار تومانی در یک روز
کوئینسی: تکرار اشتباهات 25 ساله گذشته واشنگتن در جنگ با ایران
ایران 3 - چین 1؛ صدرنشینی ایران در والیبال آسیا ؛ فینال برابر سامورایی ها
دوگانه‌سوز شدن رایگان تاکسی‌های اینترنتی کلید خورد؛ چه خودروهایی مشمول می‌شوند؟
صنعا: محاصره یمن در خدمت اسرائیل است
چرایی کاهش 13 درصدی تماس‌های خودکشی در تهران
هشدار گلدمن ساکس درباره نفت 120 دلاری
ترکیب احتمالی بارسلونا و فاینورد در نیوکمپ+برنامه بازی‌های لیگ قهرمانان
6 ادعای جنجالی که در 24 ساعت گذشته تکذیب شد؛ از حمله آمریکا تا ماجرای دانشجویان عراقی
نتانیاهو از هاآرتص شکایت می‌کند
تاجگردون: دولت فعلاً با اختیارات بودجه 1405 را پیش می‌برد
دیدار عراقچی و شیخ‌الاسلامی؛ تلاش برای بسیج توان جهان اسلام علیه جنایات صهیونیستی
محکومیت توطئه صهیونیستی در قدس اشغالی از سوی سازمان همکاری اسلامی
جزئیات آغاز سال تحصیلی دانشگاه‌های هرمزگان؛ تکلیف کلاس‌های حضوری و مجازی مشخص شد
بازگشت سکوی ایران امیرکبیر به آب‌های عمیق خزر؛ حفاری نفت از 1406
هشدار یک متخصص؛ گیم چگونه ذهن و رفتار جوانان را تغییر می‌دهد؟
سوریه ناآرام؛ از انفجار مشکوک در ادلب تا نفوذ نظامیان صهیونیست به قنیطره
سخنگوی سپاه: ناو هواپیمابر آمریکا را در فاصله 500 کیلومتری هدف قرار دادیم
آغاز مرمت‌های اضطراری مجموعه میراث جهانی کاخ گلستان
رد پای ساسانیان در خانه‌ای در روستای مرزی حصارچه خراسان شمالی
متلاشی شدن شبکه بزرگ فساد گندم در استان ایلام
اتهام‌زنی مرتس به روسیه
هشدار سطح زرد هواشناسی تهران؛ وزش باد شدید و احتمال رگبار از جمعه
آغاز شبکه‌سازی برای اتصال زنان کشاورز به بازارهای فروش سراسر کشور
پاسخ انگلیس به شهرک‌سازی اسرائیل؛ تحریم‌ بانک‌ها و شرکت‌های صهیونیستی هم در راه است
آخرین قیمت دلار امروز چهارشنبه 18 شهریور 1405؛ دلار به کانال 231 هزار تومان رسید
مراقب کوچک‌شدن «ما» باشید
جزئیات شکار زیرسطحی آمریکا در تنگه هرمز؛ Dive-LD چگونه به دام افتاد؟
حادثه برای یک کشتی در نزدیکی امارات؛ نفوذ آب پس از اصابت پرتابه
قدردانی پزشکیان از همراهی مردم و عوامل اجرایی در اجرای طرح بنزین
قیمت سکه پارسیان امروز چهارشنبه 18 شهریور 1405؛هر گرم به 24 میلیون تومان رسید