×
سیاسی
شناسه خبر : 251240
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1404/07/24 ساعت 15:56
وزیر کشور: در انتخابات تناسبی شوراها صدای همه شنیده می‌شود

وزیر کشور: در انتخابات تناسبی شوراها صدای همه شنیده می‌شود

اسکندر مومنی، وزیر کشور با تشریح جزئیات برگزاری نخستین انتخابات تناسبی شوراها در تهران، گفت: در این شیوه، احزاب به نسبت آرایی که کسب می‌کنند صاحب کرسی خواهند شد؛ بنابراین هیچ صدایی حذف نمی‌شود و شوراها به وفاق و کار گروهی نزدیک‌تر می‌شوند.

نورنیوز- گروه سیاسی: وزیر کشور تاکید کرد: در انتخابات تناسبی ممکن است یک حزبی نتواند اکثریت مطلق آرا را کسب کند ولی به نسبت آرایی که کسب می کند دارای کرسی می شود؛ بدین ترتیب  در این شورا صدای همه شنیده می شود و به وفاق نیز نزدیک تر هست.

اسکندر مومنی در گفت وگویی تلویزیونی ضمن ارائه توضیحاتی در خصوص نحوه برگزاری انتخابات تناسبی، بیان کرد: انتخابات تناسبی برای اولین بار در کشور، در انتخابات شوراها که در اردیبهشت ماه سال آینده است، برگزار خواهد شد. این مرحله صرفا در تهران برگزار خواهد شد. مرحله بعد در شهرهای بالای ۵۰۰ هزار نفر خواهد بود. اِن شاءالله اگر پاسخ گرفتیم این آمادگی وجود دارد که به انتخابات مجلس هم تعمیم پیدا کند. 

وی در ادامه اظهار کرد: من خیلی خلاصه توضیح می دهم. همه احزاب و جبهه هایی که دارای مجوز قانونی هستند. آنها می توانند در انتخابات شورای تهران لیست دهند.‌ یک کدی به آنها داده می شود. مثلا یک حزب ۲۱ نفر لیست داده است. یک کد به آن داده می شود. 

وزیر کشور تصریح کرد: مردم انتخاب می کنند. آن کد را که انتخاب کردند انگار به همه آن لیست رای داده اند. ممکن است یک حزبی اکثریت را نیاورد  ۲۰ درصد آرا یا ۳۰ درصد آرا را کسب کند. تناسبی یعنی به نسبت رای که کسب می کند، دارای کرسی می شود. این هم فعالیت ها حزبی را افزایش می دهد و هم‌ مشارکت را افزایش می دهد. 

وی در ادامه تاکید کرد: ممکن است یک حزبی نتواند اکثریت مطلق آرا را کسب کند ولی به نسبت آرایی که کسب می کند دارای کرسی می شود. در این شورا صدای همه شنیده می شود. هم به وفاق نزدیک تر هست هم کار گروهی را بیشتر می کند. هم کسی کنار نمی ماند. 

مومنی افزود: این مرحله در تهران برگزار می شود. البته امکان انتخاب فردی هم هست. یعنی افراد هم می توانند شخصا کاندید شوند. افراد می توانند هم فردی رای دهند و هم حزبی رای دهند. به اعتقاد ما این فرصت را برای همه ایجاد می کند. ما در دولت معتقد هستیم وظیفه ما ایجاد فرصت برابر و فراهم سازی بستر مناسب برای مشارکت همه احزاب و گروه ها است.‌ هیچ نگاه خاصی نداریم. ما دولت همه مردم هستیم. چه آنهایی که به دولت رای دادند و چه آنهایی که به این دولت رای ندادند. چه آنهایی که اصلا رای ندادند. باید فرصت را فراهم کنیم تا همه در سرنوشت کشور، سهیم باشند. 

 


ایسنا
اخبار مرتبط
امروز آخرین مهلت استعفای مقامات برای کاندیداتوری در شوراها
یکشنبه 1404/07/27 ساعت 09:08
امروز آخرین مهلت استعفای مقامات برای کاندیداتوری در شوراها
بر اساس ماده 41 قانون انتخابات شوراها، مقامات و مشاغل همتراز که قصد داوطلبی در هفتمین دوره شوراهای اسلامی شهر را دارند، تا پایان امروز 27 مهر 1404 فرصت استعفای خود را دارند. ثبت‌نام از 21 تا 27 دی‌ماه آغاز می‌شود و انتخابات در 11 اردیبهشت 1405 برگزار خواهد شد.
آمادگی کامل برای برگزاری انتخابات شوراها وجود دارد
پنج‌شنبه 1404/07/24 ساعت 23:40
آمادگی کامل برای برگزاری انتخابات شوراها وجود دارد
رئیس ستاد انتخابات کشور اعلام کرد: آمادگی کامل برای برگزاری انتخابات شوراهای شهر و روستا، میان دوره‌ای مجلس و خبرگان رهبری وجود داشته و فرآیند آن آغاز شده است.
وزیر کشور: انتخابات شوراها الکترونیکی برگزار می‌شود
چهارشنبه 1404/07/23 ساعت 20:53
وزیر کشور: انتخابات شوراها الکترونیکی برگزار می‌شود
وزیر کشور گفت: تفاوت این مرحله انتخابات با مراحل قبلی در این است که برگزاری انتخابات به صورت تناسبی و به صورت تمام الکترونیک است. انتخابات در همه شهرها به صورت الکترونیکی برگزار خواهد شد و شمارش دستی و مشکلات ناشی از آن نیز از بین خواهد رفت.
داوطلبان انتخابات شوراها تا 27 مهر استعفا دهند + تاریخ ثبت نام
چهارشنبه 1404/07/16 ساعت 10:54
داوطلبان انتخابات شوراها تا 27 مهر استعفا دهند + تاریخ ثبت نام
مقامات و مشاغل همتراز که قصد داوطلبی در هفتمین دوره انتخابات شوراهای اسلامی شهر را دارند، باید از 21 تا 27 مهر از سمت خود استعفا دهند؛ در غیر این صورت، امکان ثبت‌نام برای آنها وجود نخواهد داشت.
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
اعلام وضعیت فوق العاده در فیلیپین پس از طوفان کالماگی+ تصاویر
هدیه هنری سردار ایاز صادق به قالیباف
حشد الشعبی عراق:در هر شرایطی در کنار مردم هستیم
تحول در نظام مالیاتی با تسهیل پرداخت‌ها
نامه مهم حزب الله به روسای سه گانه لبنان درباره مذاکره با رژیم صهیونیستی
تعیین تعرفه خودروهای وارداتی به صورت پلکانی و متناسب با حجم موتور + جدول تعرفه ها
وزیر ورزش و جوانان وارد ریاض شد
هدایای نفیس قالیباف به مقام پاکستانی + تصاویر
جنگ 12 روزه درس های بزرگی برای ما داشت/پرچم مذاکره و دیپلماسی را هیچ وقت زمین نگذاشته ایم
برادر کشی در ملایر/ قاتل دستگیر شد
تخلیه ساکنان می‌سی‌سی‌پی به دنبال انفجار و نشت آمونیاک
تلاش فیفا برای روسفید کردن ترامپ
ابلاغ مصوبه کاهش تعرفه واردات خودرو به دولت
کنسرت رایگان 5 خواننده پاپ در میدان انقلاب تهران
پزشکیان: به تولیدکنندگان، تجار و بازرگانان بها نداده‌ایم
صابر کاظمی در خانه ابدی آرام گرفت/ واکنش مربیان تیم ملی به درگذشت ستاره والیبال ایران
“بن‌بست کنگره: بحران تعطیلی دولت و تأثیرات اقتصادی آن”
قیمت طلا و سکه امروز پنجشنبه 15 آبان 1404 + جدول
نتایج تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد علوم پزشکی اعلام شد
قالیباف: گسترش روابط اقتصادی، اولویت ایران و پاکستان است
چت‌بات عاشق‌پیشه، پسر 14 ساله را به کام مرگ کشاند
فردا، آخرین فرصت برای ثبت نام در آزمون دکتری 1405
خبر خوش برای کارگران / واگذاری 100 هزار قطعه زمین برای ساخت مسکن کارگری
غیبت ترامپ در نشست گروه 20 در آفریقای جنوبی
95درصد پروانه‌ای‌ها حاصل ازدواج فامیلی‌اند
هشدار هواشناسی برای گروه‌های حساس / آلودگی هوای تهران شدت گرفت
قیمت خودروهای داخلی و مونتاژی امروز پنجشنبه 15 آبان 1404 + جدول
بازگشت تونی بلر به خاورمیانه؛ نقشه تازه غرب برای لبنان
900 هزار ایرانی در انتظار تشرف به حج تمتع قرار دارند
آیا جولانی و انس خطاب لغو تحریم‌ می‌شوند؟
دیدار سفرای ایران، چین و روسیه در وین
پلمب پاساژهای آلومینیوم و شانزلیزه به کجا رسید؟
معمار امپراتوری ترس
ایران نما | معرفی جاذبه های گردشگری شهرهای ایران(121) «پارس آباد»
جزئیات تازه از انفجار مهیب در پمپ بنزین عجب‌شیر
سامانه بازارگاه بستر فساد شد/ فروش نهاده‌های دامی به مرغداران با دو برابر قیمت
انفجار مهیب در نیویورک پس از آتش‌سوزی زباله‌ها
خط‌ و نشان واشنگتن برای بغداد؛ آمریکا به دنبال تغییر معادله سیاسی در عراق
موج جدید حملات اسرائیل به قنیطره / افزایش آدم‌ربایی در سوریه
منابع مورد نیاز اجرای طرح کالا برگ مرحله پنجم تامین شد
نیمی از ناوگان حمل‌ونقل کشور در مرز فرسودگی قرار دارد
تقدیر بایدن از آمریکایی ها برای انتخاب ممدانی
ممدانی؛ ستاره‌ای نوظهور در آسمان دموکرات‌ها
تهران به سوی آینده سبز : 2500 هکتار برای انرژی خورشیدی
ماجراجویی ترامپ در منطقه
جزئیاتی تازه از آزمون استخدامی جدید
خبر خوش برای کارگرانی که بیمه آن‌ها قطع شده است
واکنش سپاه به شایعه‌ دستگیری برخی پرسنل مرکز حفاظت و اطلاعات قوه قضاییه
تهدید ترامپ علیه شهردار مسلمان نیویورک : ممدانی باید با من مهربان باشد
اعتراض مدنی مهاجران
X
آگهی تبلیغاتی