×
بین الملل
شناسه خبر : 251238
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1404/07/24 ساعت 15:46
اسرائیل به نیروهای امدادی ترکیه اجازه ورود به غزه را می‌دهد

فایننشال‌تایمز:

اسرائیل به نیروهای امدادی ترکیه اجازه ورود به غزه را می‌دهد

رسانه انگلیسی نوشته تل‌آویو به نیروهای امدادی ترکیه اجازه می‌دهد تا برای کمک به عملیات اضطراری و جست‌وجو و نجات، از جمله برای یافتن اجساد زندانیان اسرائیلی، وارد غزه شوند.

نورنیوز- گروه بین الملل: رسانه انگلیسی نوشته با وجود تنش‌های طولانی‌مدت میان «رجب طیب اردوغان» رئیس‌جمهور ترکیه و «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی، تل‌آویو به نیروهای امدادی ترکیه اجازه می‌دهد تا برای کمک به عملیات اضطراری و جست‌وجو و نجات، از جمله برای یافتن اجساد زندانیان اسرائیلی، وارد غزه شوند. این تصمیم در چارچوب توافق آتش‌بس مورد حمایت آمریکا که هفته گذشته اجرایی شد، اتخاذ شده است.

به گزارش فایننشال‌تایمز، سه منبع آگاه تأیید کردند که ترکیه بیش از ۸۰ متخصص از سازمان مدیریت بحران و بلایای طبیعی خود را برای کمک به عملیات جست‌وجو و نجات در غزه اعزام خواهد کرد. این تیم همچنین در پاکسازی آوار و ایجاد سرپناه‌های موقت برای حدود ۲ میلیون نفر ساکن این منطقه مشارکت خواهد داشت. تیم امدادی ترکیه ابتدا به مصر سفر می‌کند و پس از دریافت دستورات نهایی از آنکارا، راهی غزه خواهد شد.

ترکیه به‌عنوان بخشی از یک گروه ضربت چندملیتی که شامل آمریکا، رژیم صهیونیستی، مصر، قطر و کمیته بین‌المللی صلیب سرخ است، فعالیت خواهد کرد. این گروه به ریاست «گال هیرش» سرتیپ اسرائیلی، وظیفه دارد اجساد ۱۹ زندانی اسرائیلی و خارجی باقی‌مانده را پیدا کند. یک مقام اسرائیلی تأیید کرد که هماهنگی‌ها بین تل‌آویو، میانجی‌ها و صلیب سرخ در جریان است و این گروه ورود کارشناسان و تجهیزات سنگین تخصصی را تسهیل خواهد کرد.

از زمان اجرایی شدن طرح آتش‌بس «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا در هفته گذشته، حماس ۲۰ زندانی زنده باقی‌مانده را آزاد کرده و اجساد ۹ نفر دیگر را که یا در اسارت و یا در عملیات ۷ اکتبر ۲۰۲۳ کشته شده بودند، تحویل داده است. 

یک مشاور ارشد دولت آمریکا اظهار داشت: «غزه کاملاً ویران شده است. حجم آوار در این منطقه چندین برابر بیشتر از مرکز تجارت جهانی نیویورک پس از حملات ۱۱ سپتامبر ۲۰۰۱ است.» او افزود که وجود مهمات منفجرنشده و نیاز به تجهیزات تخصصی، عملیات جست‌وجو را پیچیده کرده است. حماس نیز اعلام کرده که بازگرداندن اجساد باقی‌مانده نیازمند «تلاش‌های گسترده و تجهیزات ویژه» است، موضعی که مورد حمایت مقامات آمریکایی قرار گرفته است.

طبق این گزارش، آتش‌بس شکننده غزه همچنان پابرجاست، اما به گفته مقامات آمریکایی، «اقدامات تحریک‌آمیز از هر دو طرف» ادامه دارد. مقامات بهداشتی غزه گزارش داده‌اند که در پی نقض آتش‌بس توسط اسرائیل، از جمله تیراندازی به فلسطینیانی که به خطوط جدید استقرار نظامی اسرائیل نزدیک شده‌اند، ۲۳ نفر به شهادت شده‌اند. همچنین، درگیری‌های مسلحانه بین حماس و گروه‌های خارج از قانون در غزه منجر به کشته شدن ده‌ها نفر شده است.

توافق آتش‌بس که هفته گذشته در مصر نهایی شد، شامل فاز اول با آزادی همه زندانی‌های اسرائیلی، آزادسازی حدود ۲۰۰۰ اسیر فلسطینی از زندان‌های اسرائیل، و عقب‌نشینی نسبی نیروهای اسرائیلی از غزه بود. فاز دوم، که هنوز در حال مذاکره است، شامل خلع سلاح حماس، ایجاد نظام حکومتی جدید پساجنگ در غزه با نظارت یک هیئت بین‌المللی، استقرار نیروی حافظ صلح چندملیتی، و خروج کامل نظامی رژیم صهیونیستی لز غزه است.

«اسرائیل کاتص» وزیر جنگ رژیم صهیونیستی شامگاه چهارشنبه تهدید کرد که اگر حماس اجساد زندانی‌ها را بازنگرداند و از خلع سلاح خودداری کند، جنگ از سر گرفته خواهد شد.


اخبار مرتبط
اعضای خانواده هنیه از غزه خارج شدند
چهارشنبه 1404/07/30 ساعت 14:12
اعضای خانواده هنیه از غزه خارج شدند
رسانه «میدل ایست آی» مطلع شده است که رژیم صهیونیستی در اوایل این ماه به درخواست ترکیه به حداقل 66 فلسطینی و شهروند ترکیه اجازه خروج از نوار غزه را داده است. این گروه شامل 16 عضو خانواده اسماعیل هنیه، رهبر فقید حماس، بود.
روایت معاریو از پیام تند نتانیاهو به واشنگتن
چهارشنبه 1404/07/30 ساعت 03:00
روایت معاریو از پیام تند نتانیاهو به واشنگتن
در بحبوحه شروع فعالیت مرکز فرماندهی بین‌المللی برای نظارت بر اجرای توافق آتش‌بس جنگ غزه در جنوب سرزمین اشغالی، «بنیامین نتانیاهو»، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی پیام تندی به واشنگتن ارسال کرد و گفت که اسرائیل هرگز با حضور ترکیه در نوار غزه موافقت نخواهد کرد.
شمار شهدای جنگ نسل‌کشی در غزه به 67 هزار و 967 نفر رسید
پنج‌شنبه 1404/07/24 ساعت 18:10
شمار شهدای جنگ نسل‌کشی در غزه به 67 هزار و 967 نفر رسید
تعداد شهدای جنگ نسل‌کشی در غزه به 67 هزار و 967 نفر رسید؛ وزارت بهداشت فلسطین از انتقال 29 پیکر شهید جدید و همچنان گرفتار بودن قربانیان زیر آوار خبر داد.
حضور  ترکیه در کارگروه نظارت بر اجرای توافق در غزه
پنج‌شنبه 1404/07/17 ساعت 22:40
حضور ترکیه در کارگروه نظارت بر اجرای توافق در غزه
رجب طیب اردوغان، رئیس جمهور ترکیه گفت: به عنوان ترکیه، ما، به خواست خدا، در کارگروهی که بر اجرای توافق در غزه نظارت خواهد کرد، گنجانده خواهیم شد."
درخواست قطر، مصر و ترکیه از حماس برای پذیرش طرح ترامپ
چهارشنبه 1404/07/09 ساعت 09:37
درخواست قطر، مصر و ترکیه از حماس برای پذیرش طرح ترامپ
آکسیوس، رسانه آمریکایی مدعی شد که قطر، مصر و ترکیه از جنبش حماس خواسته‌اند به ابتکار رئیس‌جمهور آمریکا برای پایان جنگ در غزه پاسخ «مثبت» بدهد.
نظرات

آخرین اخبار
نورنما | تجربه زندگی روی سیارات در موزه ژاپن
یمن: تحریم‌های جدید علیه حزب‌الله نتیجه ناکامی نظامی اسرائیل است
اهدای اعضای جوان 27 ساله به چند بیمار
ضرورت اصلاح رفتار دفاعی و دیپلماسی
بسته 26 بندی مدیریت جمعیت تهران در دولت نهایی می‌شود
بزیک: پرسپولیس امسال جنگجوتر است
هشت عهد عاشقانه با امام زمان(عج) در شاهچراغ(ع)
روسیه در مسیر پیروزی است
پوتین: اقتصاد اوکراین به مرز فروپاشی رسیده است
پایان گرمای پایتخت؛ تهران خنک‌تر می‌شود
قطعی برق کرمانشاه فردا یکشنبه اول شهریور + جدول
پرهیز رژیم صهیونیستی از تشدید تنش با ترکیه؟!
موج تازه حملات صهیونیست‌ها در کرانه باختری
فشار تحریم‌ها ایران را به سمت بومی‌سازی دفاعی سوق داد
بی‌پاسخ ماندن جنایات، راه را برای تهدید همه ملت‌های آزاده باز می‌کند
ضرب‌الاجل آموزش‌وپرورش برای آماده‌سازی مدارس و اعلام سوابق تحصیلی
ویژگی‌های پزشک کامل
رحمانی نایب قهرمان کشتی آزاد جوانان جهان شد
آغاز فصل تازه ماجراجویی ستاره ایرانی با پیراهن الوصل
کارنی: کانادا تسلیم فشار آمریکا نمی‌شود
دو فینالیست برای ایران در کشتی آزاد جوانان جهان
برد شباب الاهلی با حضور سه ستاره ایرانی
زنگ خطر برای اقتصاد آمریکا به صدا درآمد
خانواده شهدا سرمایه‌های راهبردی کشور برای حل مسائل جامعه هستند
دوحه حمله اسرائیل به سوریه را محکوم کرد
چهار توصیه امنیتی آیت‌الله نوری همدانی به دبیر جدید شورای عالی امنیت ملی
تحول در شهرک‌های صنعتی با ورود فناوری و نوآوری
رایزنی عراقچی و وزیر خارجه مصر درباره کاهش تنش‌های منطقه
طرح ساماندهی معابر کلید خورد؛ برخورد با اشغال پیاده‌روها و خیابان‌ها
نقشه راه اقتصاد کشور
جدول قطعی برق چهارمحال و بختیاری فردا یکشنبه اول شهریور
فرانسه، آسمان اوکراین را در اختیار می‌گیرد؟
گام تازه بندر پارسیان برای پشتیبانی از صنایع بزرگ کشور
فارن پالسی: نتیجه محتمل، شکست راهبردی آمریکا است
وقتی شاگرد تیلور هم حریف ملی‌پوش ایران نشد
وکالت فقط شغل نیست؛ بلکه آغاز یک رسالت اجتماعی و اخلاقی است
بسکتبال جوانان ایران در نبرد رده‌بندی کاپ آسیا مقابل ژاپن
جهش قیمت طلا در بازار/ جدیدترین قیمت طلا
نورنما | یکم شهریور ؛ زاد روز حکیم بوعلی سینا و روز پزشک مبارک باد
گزارش تصویری رویترز از بیلبوردهایی در تهران، که اسرائیل و ترامپ را تهدید میکنند
قاهره خواستار توقف تجاوزات اسرائیل علیه لبنان شد
وعده دفاعی سرپرست وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح
جنوب لبنان زیر آتش اسرائیل؛ حملات هوایی و توپخانه‌ای تشدید شد
خانواده‌های شهدا مایه عزت و افتخار نیروی دریایی ارتش هستند
برنامه قطعی برق تهران فردا یکشنبه اول شهریور اعلام شد+ لینک
افتخار بسکتبال ایران؛ نام آقاجان‌پور در فهرست ستاره‌های فیبا
تعیین تکلیف پرونده کریدور دریا به دریا
دمشق حمله پهپادی اسرائیل به خاک سوریه را محکوم کرد
واکنش محمدرضا عارف به جنگ اقتصادی آمریکا
المپیاکوس به طارمی پیام داد؛ «متشکریم مهدی، موفق باشی»