×
ورزشی
شناسه خبر : 251237
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1404/07/24 ساعت 15:37
ساپینتو: قول می دهم که استقلال قهرمان لیگ می شود

ساپینتو: قول می دهم که استقلال قهرمان لیگ می شود

ریکاردو ساپینتو، سرمربی پرتغالی استقلال، در نشست خبری پیش از دیدار با مس رفسنجان، با ابراز خوشحالی از پایان محرومیتش، تأکید کرد که تیمش آماده آغاز فصل جدیدی از رقابت‌هاست. او با اشاره به چالش‌های فنی، زمین‌های نامناسب و فشارهای اخیر، هدف اصلی خود را قهرمانی عنوان کرد و از هواداران خواست با ایمان و حمایت کنار تیم بمانند.

نورنیوز- گروه ورزشی: ریکاردو ساپینتو سرمربی استقلال در نشست خبری پیش از دیدار مقابل مس رفسنجان در لیگ برتر اظهار کرد: از کجا شروع کنم؟ حرف‌ها خیلی زیاد است و باعث خوشحالی است که دوباره اینجا هستم. سرانجام محرومیتم تمام شد. برای هیچ‌کس خوب نیست. دیگر گذشته و یک صفحه جدید باز می‌کنیم. دوباره اینجا هستم و با شما خبرنگاران صحبت می‌کنم و به سوالات شما شفاف پاسخ دهم. فقط یادتان نرود که بعدازظهر تمرین داریم.

او ادامه داد: خوشبختانه کادر خوبی و حرفه‌ای دارم. همه کسانی که با من کار می‌کنند فداکاری می‌کنند. مسلما نبود من کنار زمین اثر دارد. یک یا دو بازی مشکلی ندارد اما ۱۰ بازی زیاد است. نباید این مسائل را به عنوان بهانه تلقی کنیم. کار خود را به نحو احسن انجام می‌دهیم، برخی مواقع خوب است که بازی را از بالا ببینم. همه چیز را شفاف می‌بینم ولی در رختکن بودن و نکات فنی را گوشزد کردن بهتر است تا اینکه از بالا نکات را منتقل کنید. بیرون بودن واقعا خوب نیست.

ساپینتو بیان کرد: نتایج ضعیف برای همه تیم‌هاست و صرفا برای استقلال نیست. چهار تیم مدعی آن گونه که باید ظاهر نشدند و همه انتظارشان بالاست. این مسئولیت را قبول می‌کنم، من مخفی نمی‌شوم اما واقعیت این است. چرا فقط استقلال؟ آن‌ها ۸۰ درصد تیم‌شان مانند فصل گذشته است و تغییرات زیادی نداشتند. ما نصف تیم‌ را تغییر دادیم. برخی بازیکنان مشکل دارند و سریعا سازگار می‌شوند اما بازیکنانی مانند نازون و موسی هنوز به صد خود نرسیده‌اند. آدان یک سال بدون تیم بوده است ولی باید بازی کند تا برسد. این تفاوت‌ها عجیب است، نسبت به سه سال قبل برخی موارد تغییر کرده است. این شکاف بین تیم‌های مدعی و پایین جدول کم شده، در صورتی که قبلاً بیشتر بود. تیم‌هایی که در انتهای جدول برای بقا می‌جنگیدند، اکنون بهتر شده‌اند. این موضوع در نتایج باقی تیم‌ها هم مشخص است. لیگ تا انتها همین است. تاکنون تنها برابر تراکتور خوب بودیم‌ و دوباره نیاز است که برابر هم بازی کنیم. به تیمی بی‌احترامی نمی‌کنم ولی خیلی این فصل رقابتی است.

او افزود: زمین‌هایی که در آنها بازی می‌کنیم اصلا خوب نیستند. سه سال پیش بهتر بود، این بهانه نیست و واقعیت است. حتی در داخل زمین خود ما در شهر قدس نکات نگهداری زمین را می‌گویم ولی کسی کاری نمی‌کند. زمانی که می‌خواهیم بازی مالکانه کنیم برابر تیم‌هایی که دفاع از عقب دارند، در این زمین واقعا سخت است. عملکرد ما در بازی خوب بوده، آن چیزی که ما در آن خوب نیستیم خوردن گل‌هایی است که باور کردنی نیست. بحث تیم رقیب نیست ولی برخی موارد را باید در آن تمرکز کنیم. نظم و استراتژی و تاکتیک نیست، بلکه فردی است. بازی تهاجمی و پرس از بالا و ایجاد فرصت‌های زیاد و همچنین بهترین خط حمله را داریم. نمی‌توانیم چهار مربی را بعد از شش بازی بکشیم! من، اسکوچیچ، هاشمیان و بقیه مربیان مستحق این نیستند. هنوز در برابر هم بازی نکرده‌ایم. واقعا مستحق فشار نیستیم. می‌شود انتقاد کرد و این را قبول می‌کنم. در حال رشد هستیم.

او همچنین گفت: از برخی بازیکنان خارجی و ایرانی انتظار بیشتری دارم. کسی که ببینم بهتر کار می‌کند، حتی اگر ۱۹ ساله باشد، مانند رزاق نیا مشکلی ندارم به آن‌ها بازی بدهم. در فوتبال عملکرد مهم است. وقتی بازیکن را وارد زمین بازی می‌کنم حتی برای ۱۵ تا ۲۰ دقیقه مانند اسماعیل که نشان داد می‌تواند برای ما گزینه باشد بازیکنان باید متوجه شوند که مربی نمی‌تواند ۱۰ بازی فرصت بدهد. به همه بازیکنان شانس می‌دهم. عملکرد برخی بازیکنان سینوسی بوده است. در مسیر خوبی هستیم. حتی بازیکنانی قبلا بازی می‌کردند و اکنون بازی می‌کنند، مانند عارف آقاسی که روی او حساب می‌کنم و به او اعتقاد هم دارم اما برخی مواقع یک بازیکن آماده‌تر است‌.

سرمربی استقلال در ادامه گفت: تیم‌های پایین جدولی بهتر شده‌اند و نظم خوبی دارند. تیم ما از قبل بهتر است ولی همه بازیکنانی که جذب کردیم روی فرم نیستند. اگر به سطحی که باید برسند، قوی خواهیم بود. نمی‌توانم معجزه کنم. این لیگ عجیب است. باید بجنگیم و اگر این کار را نکنیم تمام می‌شود. دیگر بحث استعداد نیست، براساس آمار در دوئل‌ها خوب بوده‌ایم. تیم جنگنده‌ای هستیم. اگر یادتان باشد در سه سال گذشته هم برابر تیم‌هایی که قوی نبودند نتیجه نگرفتیم و باعث شد قهرمان نشویم و فرصت از دست دادیم. اگر بازی قبلی را می‌بردیم به صدر جدول می‌رفتیم. باید زمان بدهیم و با همه عادل باشیم‌. لیگ خیلی رقابتی است و واقعا لذت می‌برم.

ساپینتو درباره پیش‌بینی‌اش از بازی فردا گفت: بازیکنان زیادی بیرون بودند، به دلیل این چند روز بیشتر استراحت دادم که از بحث مصدومیت خارج شویم. استراحت دادیم تا از نظر روحی هم برگردند. دوباره بدون چند بازیکن کلیدی کار می‌کنیم. بازیکنان با هیجان و جان بازی می‌کنند اما بعد از آن تصمیمات هستند و ظرفیت برای تمام کردن فرصت‌هاست. باید کار کنیم که بیشتر گل بزنیم. باید گل بزنیم تا پیروز شویم. اشتباهات تیم را می‌کشد. امیدوارم داوران خوب کار کنند چرا که اگر درست تصمیم گیری می‌شد اکنون در صدر جدول بودیم‌. در بازی با استقلال خوزستان یک صحنه رخ داد و همه داوران هم قبول کردند ولی چرا VAR تشخیص نداد؟ وقتی تیمی نمی‌برد این تصمیمات اثرگذار است. باید در فرصت‌های ایجاد شده بهتر کار کنیم. سه مهاجم داریم که هنوز گل نزده‌اند. نباید فشار بیاوریم ولی آن‌ها هم باید کار خود را انجام دهند. ما بازی فردا را می‌بریم، صد البته که مس را آنالیز کرده‌ایم. منتظر ضد حمله هستند و وینگرهای خوبی دارند. در دوئل‌ها خوب هستند و می‌دانند چگونه توپ را حفظ کنند. می‌دانیم که فردا دوباره سخت خواهد بود اما زمان،‌ زمان بردن است‌. اصلا به نبردن فکر نمی‌کنم.

سرمربی پرتغالی استقلال در پایان گفت: این بردن است که همه چیز را برای آینده بهتر می‌کند. مستحق برد در برخی بازی‌ها بودیم. هدف اصلی من قهرمانی است و آن را به دست می‌آورم. من قول می‌دهم که قهرمان شویم البته نباید روی تیم فشار بگذارید. من تا آخر می‌مانم و اطمینان مدیریت، سیدورف و بازیکنان را دارم. همه با این شرایط مواجه هستند. اینجا خانه من است و آمده‌ام که ببرم. از هواداران تشکر می‌کنم و می‌خواهم به ما ایمان داشته باشند. می‌دانم که ناراحت هستند. ما اولین نفر هستیم که ناراحت هستیم. لازم داریم که به استادیوم بیایند و حمایت کنند. همه نشان دهند که ما متحد هستیم. ما جنگنده هستیم و هیچ وقت تسلیم نمی‌شویم. از پیشکسوتان تشکر می‌کنم چرا که بیش از ۹۰ درصد از من حمایت کردند. برای اکبر کارگرجم آرزوی سلامتی می‌کنم.


نظرات

آخرین اخبار
آمدم ای شاه پناهم بده
لاوروف:جنگ ایران با توافقی همه جانبه حل می شود
علیرضا شریفی در جمع برترین تازه‌واردهای بسکتبال آسیا
هشدار سفیر ایران در فنلاند درباره امنیت کریدورها برای کشورهای اروپایی
دوران جدیدی را با راهبری آیت‌الله سید مجتبی خامنه‌ای آغاز کرده ایم
رای منفی روسیه و چین به سند پیشنهادی امارات درباره تنگه هرمز
تداوم حملات کوبنده نیروهای مسلح ایران به پایگاههای آمریکا؛ بیانیه مهم نیروی دریایی سپاه
شلیک امریکا به قلب 10 قایق صیادی در عسلویه
تقدیر رئیس جمهور از حضور تاریخی مردم در مراسم بدرقه رهبر شهید
آغاز فروش ارز اربعین از شنبه 20تیرماه
تشییع رهبر شهید ایران از دریچه نگاه CNN
از بین‌الحرمین تاصحن رضوی؛ رواق دارالذکر، آرامگاه ابدی رهبر شهید انقلاب
گزارش تصویری| تشییع پیکر مطهر رهبر شهید انقلاب اسلامی در مشهد مقدس
فرودگاه ایرانشهر بسرعت بازسازی می شود
سرلشکر عبداللهی: قاتلان قائدِ شهید را قصاص خواهیم کرد
اسرائیل در ترور سخنگوی حماس ناکام ماند
بازسازی یک خط از مسیر ریلی آسیب دیده نیشابور - مشهد
وداع تاریخی یک ملت با رهبر شهید
بازتاب تشییع رهبر شهید ایران در رسانه‌های روسیه
نتانیاهو: از جنوب لبنان عقب نشینی نمی کنیم
امضای توافق‌های اقتصادی عربستان و کانادا
ترامپ، پیشوای ابتذال سیاست و سقوط اخلاق در حکمرانی
خدمت‌رسانی هزار طلبه قم به زائران مراسم تشییع رهبر شهید
تشییع میلیونی پیکر امام شهید نقطه عطف تاریخی است
نکیسا: جام را با نیوزیلند از دست دادیم
افزایش قیمت بنزین آمریکا در سایه تنش‌های نفتی
رونمایی از ترجمه روسی کتاب «پدر دلسوز»
ارائه 57هزار خدمات درمانی در مراسم وداع
ایران مقابل ماجراجویی امریکا می ایستد
مصر در آستانه هسته‌ای شدن
خروج اضطراری نفت ایران قبل از محاصره دریایی آمریکا
دستگیری سرکرده ارشد داعش در سوریه
3 شهید و 15 مجروح در حمله آمریکا به بندر صیادی سیریک
رایزنی تلفنی عراقچی با وزرای خارجه عمان و ترکیه
استقبال بن سلمان از نخست وزیر کانادا در جده
بازسازی فوری پل آق قلا پس از حمله امریکا
پدیده لیگ، پرسپولیسی شد
رایزنی اسلام‌آباد و دوحه برای بازگشت ایران و آمریکا به مذاکرات
بدرقه 10میلیونی رهبر شهید در عراق
بخشودگی 100درصدی جرایم مالیاتی تا 30 تیر
پرداخت سود سپرده‌های بانکی با رفع اختلال‌
جزئیات جدید بیمه سلامت/ کدام دهک ها رایگان شدند؟+ اعلام نرخ سایر دهک‌ها
این آمار فقط یک عدد نیست؛ یک هشدار است
آخرین خبر از نقل و انتقالات استقلال امروز پنجشنبه 18 تیر 1405 | شوک بزرگ به استقلال
نخست‌وزیر عراق: پس از پایان مهلت، سلاح در اختیار دولت خواهد بود
اصابت 10موشک بالستیک به مرکز فرماندهی کنترل دشمن در غرب آسیا
جنگنده اف-16 آمریکایی در آتش سوخت
تحلیلگر هندی: ادعای التماس ایران برای توافق، روایت‌سازی ترامپ است
توافق آلمان و آمریکا برای استقرار موشک‌های تاماهاوک
پرداخت حقوق خانواده شهدای جنگ رمضان ابلاغ شد