×
بین الملل
شناسه خبر : 251211
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1404/07/24 ساعت 13:36
آمریکا خواستار توقف محدودیت‌های چین شد

آمریکا خواستار توقف محدودیت‌های چین شد

مقامات ارشد آمریکایی با انتقاد از تشدید کنترل صادرات مواد معدنی کمیاب توسط چین، این اقدام را تهدیدی برای زنجیره‌های تأمین جهانی دانستند و از پکن خواستند از اجرای محدودیت‌های جدید خودداری کند تا از تشدید جنگ تجاری میان دو کشور جلوگیری شود.

نورنیوز - گروه بین الملل : مقامات ارشد آمریکایی از تشدید کنترل صادرات مواد معدنی کمیاب توسط چین به عنوان تهدیدی برای زنجیره‌های تامین جهانی انتقاد کردند و گفتند پکن همچنان می‌تواند مسیرش را تغییر دهد و از اقدامات واشنگتن برای جدایی از دومین اقتصاد بزرگ جهان جلوگیری کند.

جیمیسون گریر، نماینده تجاری آمریکا، در یک کنفرانس مطبوعاتی، گفت: محدودیت‌های جدید صادراتی چین، قدرت‌گیری در زنجیره تامین جهانی است و آمریکا و متحدانش این محدودیت‌ها را نمی پذیرند. با این حال، گریر و اسکات بسنت، وزیر خزانه‌داری آمریکا، همچنین تاکید کردند که واشنگتن نمی‌خواهد این درگیری را که بازارهای مالی را آشفته کرده و روابط آمریکا و چین را به ورطه نابودی کشانده است، تشدید کند.

بسنت گفت: دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا، همچنان انتظار دارد که اواخر ماه میلادی جاری با شی جین پینگ، رئیس جمهور چین، در کره جنوبی دیدار کند.

گریر گفت: در شرایطی که آمریکا افزایش تلافی‌جویانه ۱۰۰ درصدی تعرفه‌ها بر واردات کالاهای چین را اجرا نکرده، چین هنوز سیستم نظارتی بازبینی شده برای مواد معدنی کمیاب را اجرا نکرده و همچنان می‌تواند از آن عقب‌نشینی کند. گریر افزود: اینها پیش‌نویس شده‌اند، یا در مرحله پیش‌نویس هستند اما انتظار ما این است که چین، این اقدام را اجرایی نکند و ما بتوانیم به جایی که یک هفته پیش بودیم، برگردیم که سطوح تعرفه‌ای که توافق کرده بودیم را داشتیم.

هیچ یک از این مقامات درباره نتایج احتمالی مذاکرات با هدف جلوگیری از محدودیت‌ها و اقدامات تلافی‌جویانه آمریکا که شامل تهدید ترامپ برای افزایش ۱۰۰ درصدی تعرفه‌ها بر واردات چین می‌شود، صحبتی نکردند. دو طرف تعرفه‌های پایین‌تر را حفظ کرده‌اند و به واردات مواد معدنی کمیاب چین تحت یک آتش‌بس ۶ ماهه که چند بار به مدت ۹۰ روز تمدید شده است، ادامه داده‌اند. بسنت اظهار کرد که تمدید طولانی‌تر ممکن است.

اظهارات مقامات آمریکایی ساعاتی پس از آن مطرح شد که آمریکا و چین هزینه‌های بندری تلافی‌جویانه‌ای را برای کشتی‌های یکدیگر وضع کردند و جبهه جدیدی را در جنگ تجاری تلخ خود گشودند.

تشدید تنش‌های تجاری بین آمریکا و چین، جلسات صندوق بین‌المللی پول (IMF) و بانک جهانی در واشنگتن را تحت الشعاع قرار داد.

کاتسونوبو کاتو، وزیر دارایی ژاپن، گفت: در دیدار با همتایانش در گروه هفت در واشنگتن در روز چهارشنبه، نگرانی شدید خود را از گسترش کنترل صادرات مواد معدنی کمیاب توسط چین ابراز کرده است. کاتو پس از این نشست به خبرنگاران گفت: به همتایانم گفتم که گروه هفت باید با هم همکاری کنند و در برابر چین واکنش نشان دهند. همچنین گفتم اگر پاسخ ما به یک سلسله اقدامات تلافی‌جویانه منجر شود، می‌تواند تاثیر نامطلوبی بر بازارهای جهانی داشته باشد.

بر اساس گزارش رویترز، بسنت گفت: یک مقام ارشد تجاری چین در اوایل ماه اوت تهدید کرده بود که اگر آمریکا افزایش هزینه‌های بندری را ادامه دهد، در سیستم جهانی هرج و مرج ایجاد خواهد کرد.

 


ایسنا
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
کشفی باورنکردنی درباره بیماری‌های خودایمنی
جارد ایزاکمن کیست و چرا رئیس ناسا شد؟
نوراینفو | نکات کلیدی برای بهبود مدیریت مالی
هوش مصنوعی جدید گوگل، بهتر از ChatGPT
ویتامین‌های مهمی که هنگام بارداری مانع پوسیدگی دندان‌های کودکان می‌شود
قرارداد اسرائیل و آلمان برای سیستم دفاعی «آرو 3»
تیم ملی فوتبال مراکش قهرمان جام کشورهای عربی شد
توقف پروازها در بندرعباس به دلیل طوفان شدید
واکنش ایران به اشغالگری اسرائیل در سوریه
تحلیل دقیق الجزیره از جنگ 12 روزه
سازمان ملل : اسرائیل از نقض حاکمیت سوریه خودداری کند
سخنگوی داعش خراسان بازداشت شد+ جزئیات دستگیری
هشدار درباره افزایش مصرف گاز با برودت هوا
تلاش سران اروپا برای توافق بر سر بلوکه کردن دارایی‌های روسیه
ترخیص 4 میلیون تن نهاده دامی/ شرایط برای استمرار تولید فراهم است
هفته نوزدهم لیگ برتر فوتسال؛ گیتی‌پسند صدرنشینی را حفظ کرد
کری‌خوانی اسکوچیچ برای پرسپولیس؛ خدا پاسخ شادی‌های تحریک‌آمیزتان را داد
اشغال سوریه توسط اسرائیل صدای فرانسه و انگلیس را در آورد
هشدار احتمال وقوع طوفان و سیلاب در بوشهر
نورنما | گرفتار شدن گوسفندها زیر برف
واکنش دیوان کیفری بین‌المللی به تحریم آمریکا علیه دو قاضی
سقوط هواپیما در ایالت کارولینای شمالی آمریکا
پزشکیان: آن‌چه را که می‌نویسیم، عمل می‌کنیم
24 کشته و زخمی در واژگونی مرگبار اتوبوس در محور اصفهان–نطنز + شناسایی هویت 9 جان‌باخته
میامی؛ میزبان مرحله دوم مذاکرات آتش‌بس غزه
نورنما | دلی به وسعت دریا،زیر باران رحمت الهی!
یورش شهرک نشینان به مسجدالاقصی
فعال شدن دو سامانه به اندازه 6 برابر همه باران کشور
اخطار قرمز هواپیمایی / آماده‌باش فرودگاه‌ها با تشدید بارش‌ها
حریق واحد مسکونی در عظیمیه دو مصدوم بر جای گذاشت
تحریم دو قاضی دیوان کیفری بین‌المللی به دلیل صدور حکم علیه اسرائیل
شارژ اعتبار مرحله دوم طرح یسنا ویژه شب یلدا
کره شمالی تلاش‌های ژاپن برای بازنگری اصول غیرهسته‌ای خود را محکوم کرد
تجمع 20 هزار نیروهای مورد حمایت عربستان در مرز یمن
تحریم های جدید آمریکا علیه کشتی‌ها و شرکت‌های مرتبط با ایران
فعالیت «سامانه موشکی اورشنیک» روسیه در بلاروس آغاز شد
تقویت همکاری بین عمان و هند با امضای پیمان شراکت اقتصادی جامع
معاون وزیر بهداشت: داروی آنفلوانزا بیش از میزان نیاز در کشور موجود است
تراکتور 1 (8) - پرسپولیس 1 (7) | صعود تراکتور در ماراتن پنالتی‌ها + فیلم خلاصه بازی
خبر معاون وزیر نفت از بازطراحی ساختار شرکت ملی پالایش و پخش
سردار رادان: دشمن در پی ایجاد اغتشاش از طریق فضای مجازی در کشور است
واکنش ایران به دلسوزی مزدورانه واشنگتن برای ایرانیان
مصر از طرح ترامپ برای برقراری صلح در سودان حمایت کرد
وزیر کار: قزوین پدر تجارت ایران است
باکو صادرات سوخت را به ارمنستان کلید زد
فرانسه میزبان کنفرانس بین‌المللی برای تقویت ارتش لبنان شد
هشدار مسکو به توکیو درباره رزمایش‌هایش با آمریکا
بانک‌مرکزی: 15 نفر 6 میلیارد دلار را ناپدید کردند
روسیه خواستار خویشتنداری برای جلوگیری از تحولات غیرقابل پیش‌بینی پیرامون ونزوئلا شد
سرمای گزنده به جان آوارگان غزه افتاده است
X
آگهی تبلیغاتی