×
بین الملل
شناسه خبر : 251185
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1404/07/24 ساعت 11:23
بیانیه حماس در نخستین سالگرد شهادت یحیی السنوار

بیانیه حماس در نخستین سالگرد شهادت یحیی السنوار

جنبش مقاومت اسلامی فلسطین «حماس» به مناسبت نخستین سالروز شهادت «یحیی السِنوار» رئیس پیشین دفتر سیاسی حماس و فرمانده نبرد «طوفان الاقصی»، اعلام کرد شعله «طوفان الاقصی» خاموش نخواهد شد و خون رهبران شهید، مسیر مقاومت را برای نسل‌های آینده استوارتر می‌سازد.

نورنیوز- گروه بین الملل: در این بیانیه آمده است: اکنون یک سال از شهادت «یحیی السنوار» رئیس پیشین دفتر سیاسی حماس، نماد انقلاب فلسطین و فرمانده نبرد «طوفان الاقصی» گذشته است و مردم و مقاومت فلسطین موفق به دستیابی به دستاورد ملی و توافقی شدند که تمام توطئه‌های دشمن را ناکام گذاشت.

حماس افزود: در نخستین سالروز شهادت فرمانده مجاهد و قهرمان، یحیی السنوار، با افتخار و سربلندی یاد زندگی پربار و مسیر مبارزاتی او را گرامی می‌داریم؛ او از دوران جوانی در میدان جهاد زیست و در ۲۳ سال اسارت، با استقامت و پایداری، زندان‌بانان صهیونیست را درهم شکست. پس از آزادی از زندان، راه آماده‌سازی، سازماندهی و برنامه‌ریزی را ادامه داد تا سرانجام در سپیده‌دم ۷ اکتبر ۲۰۲۳ روزی را رقم زد که رژیم اشغالگر را در هم کوبید، ساختارش را لرزاند و افسانه شکست‌ناپذیری ارتش آن را نابود ساخت، تا در نهایت در همان میدان نبرد به شهادت رسید، در حالی که در میان مبارزانش می‌جنگید.

در ادامه بیانیه آمده است: ما تأکید می‌کنیم که شهادت فرمانده یحیی سنوار و دیگر رهبران و چهره‌های جنبش که پیش از او در مسیر جهاد و آزادی گام نهادند، تنها نیرو، استقامت و عزم ما و ملت و مقاومت‌مان را برای ادامه راه آنان و وفاداری به خون و فداکاری‌شان افزون‌تر خواهد کرد.

جنبش مقاومت اسلامی فلسطین اضافه کرد: شعله «طوفان الاقصی» همواره افروخته خواهد ماند، با روح پافشاری بر حقوق، اصول و وحدت ملی می‌تپد و آتش آن در دل ملت بزرگ ما هرگز خاموش نخواهد شد — هرچند فداکاری‌ها سنگین باشد و قدرت دشمن افزون. ما بر پیمان خود با رهبران شهید باقی می‌مانیم: پرچم هرگز بر زمین نخواهد افتاد، بلکه برافراشته و در اهتزاز خواهد ماند، تا همه فرزندان ملت ما آن را نسل به نسل حمل کنند و از آن دفاع نمایند، تا زمانی که آزادی کامل و تشکیل کشور مستقل فلسطین با پایتختی قدس محقق شود.

حماس تاکید کرد: در نخستین سالگرد شهادتت، ای ابو ابراهیم، آسوده بخواب؛ زیرا امانت را ادا کردی، در راه خدا جهاد نمودی، پرچم دشمن را به زیر کشیدی، غرور او را در هم شکستی و پایه‌های موجودیت ادعایی‌اش را لرزاندی. هرچند پیکر پاکت در میان ما در غزه نیست، اما روحت که در آسمان‌ها پرواز می‌کند، گواهی می‌دهد که خون شهیدان، شکوه جاودان فلسطین و امت را می‌نگارد. دشمن در تحقق اهداف تجاوزکارانه‌اش در سرزمین غزه ناکام ماند و سرانجام ناچار به پذیرش آتش‌بس شد، در حالی که اسیرانش را تنها بر اساس اراده و شروط مقاومت بازپس گرفت.

در پایان بیانیه آمده است: رحمت، افتخار و جاودانگی بر روح فرمانده شهید قهرمان یحیی السنوار (ابو ابراهیم) و بر تمام کاروان‌های شهدا از میان رهبران، فرزندان ملت و امت ما. از خداوند متعال خواستاریم آنان را در فردوس اعلی، در کنار پیامبران، صدیقان، شهیدان و صالحان جای دهد؛ و چه نیکو همراهانی‌اند آنان.

یحیی ابراهیم حسن السنوار که با لقب «ابو ابراهیم» شناخته می‌شد، در تاریخ ۱۶ اکتبر ۲۰۲۴م (۲۵ مهر سال ۱۴۰۳) به دست نظامیان صهیونیست در شهر رَفَح (جنوب نوار غزه) به شهادت رسید.


اخبار مرتبط
وزیر صهیونیست: جسد یحیی السنوار را بسوزانید
سه‌شنبه 1404/07/29 ساعت 10:20
وزیر صهیونیست: جسد یحیی السنوار را بسوزانید
میری ریگیو، وزیر ارتباطات رژیم صهیونیستی با پیشنهاد سوزاندن جسد یحیی السنوار، رهبر پیشین جنبش حماس، تاکید کرد برخی اسطوره‌های فلسطینی نباید بازگردانده شوند. وی همچنین تهدید کرد که مرحله دوم توافق آتش‌بس با حماس در صورت عدم بازگرداندن آخرین جسد اسرای اسرائیلی اجرایی نخواهد شد.
جزئیات عملیات طوفان الاقصی در مستند الجزیره/حیرت اسرائیلی‌ها از شجاعت یحیی السنوار + فیلم
شنبه 1403/11/06 ساعت 10:40
جزئیات عملیات طوفان الاقصی در مستند الجزیره/حیرت اسرائیلی‌ها از شجاعت یحیی السنوار + فیلم
مستند «طوفان» از مجموعه «ما خفی اعظم» با اجرای «تامر المسحال» در شبکه الجزیره برای نخستین تصاویری اختصاصی از مراحل قبل از آماده‌سازی برای عملیات طوفان الاقصی در هفتم اکتبر 2023 و همچنین برخی عملیات‌های حماس در طول جنگ را منتشر کرد.
نور ویدئو | من یحیی السنوار هستم جزئیات آخرین نبردم را به شما خواهم گفت +فیلم
دوشنبه 1403/08/07 ساعت 16:36
نور ویدئو | من یحیی السنوار هستم جزئیات آخرین نبردم را به شما خواهم گفت +فیلم
شبیه‌سازی ساعات پایانی مبارزه رهبر حماس را می‌بینید :
نظرات

آخرین اخبار
شنیدن صدای دوپامین در مغز زنده
پیش‌بینی آینده شبکه‌های اجتماعی در 2026
تداخل وارفارین با آنتی‌بیوتیک‌ها؛ خطری جدی برای سالمندان
کشف کلید مولکولی آلزایمر؛ امید تازه برای محافظت از حافظه
مازندران رتبه برتر کاهش تصادفات جاده‌ای کشور را کسب کرد
وزارت دفاع ایران اقدام اتحادیه اروپا علیه سپاه را محکوم کرد
از جنگ استقبال نمی‌کنیم اما مذاکرات متوازن را می‌پذیریم
لغو وضعیت اقامت ونزوئلایی‌ها توسط دولت ترامپ غیرقانونی است
صعود اندونزی، عراق، ویتنام و تایلند به مرحله حذفی فوتسال آسیا
اقدام اروپا خللی در مأموریت‌های سپاه ایجاد نمی‌کند
بازسازی سرمایه اجتماعی و تقویت تاب‌آوری، اولویت فوری کشور است
گوترش: توافق بر سر پرونده هسته‌ای ایران مهم است
ترامپ با جانشین «مادورو» گفت و گو کرد
واکنش رئیس مجلس به اقدام سیاسی اروپا
بسته حمایتی مجلس از سپاه در برابر اقدام اتحادیه اروپا
بیانیه وزارت خارجه در محکومیت شدید مصوبه وزرای خارجه اتحادیه اروپا
غیبت احتمالی دانشجویان در امتحانات موجه می شود
سرانه مصرف آب در کشور 12.7 مترمکعب است
مقام حزب‌الله: هر تحرک نظامی آمریکا علیه ایران منطقه را به انفجار می‌کشاند
وزیر جنگ آمریکا: ایران نباید به‌سمت توانمندی هسته‌ای حرکت کند
همه به‌ویژه آمریکا باید اسرائیل را تحت فشار قرار دهند
سخنگوی ارتش: اگر دشمن حماقت کند «بلادرنگ» پاسخ خواهیم داد
رایزنی کشورهای اروپایی برای ایجاد چتر هسته‌ای مشترک
لاوروف : تضمین‌های واشنگتن-کی‌یف، صلح پایدار در اوکراین را تضمین نمی‌کند
تراکتور بدون مجوز رسمی در دیدار جام حذفی حاضر نشد
کولاک برف در آزاد راه تهران - شمال ؛ از سفر غیر ضرور پرهیز کنید
روابط بغداد و واشنگتن باید بر اصل عدم مداخله استوار باشد
منطقه به جنگ تازه نیاز ندارد
ترامپ: پوتین با توقف یک هفته‌ای بمباران اوکراین موافقت کرد
روسیه آماده میانجیگری میان ایران و آمریکا است
نجات کشتی باری ایرانی «کاسپین شیوا» در نزدیکی بندر داغستان روسیه
اکثریت آلمانی‌ها خواستار بازگرداندن ذخایر طلای کشور از آمریکا شدند
هتک حرمت حرم سبزقبا چهره واقعی دشمنان ایران را آشکار کرد
حمایت مقاومت اسلامی بحرین از رهبر انقلاب و هشدار به آمریکا
امید عالیشاه در آستانه بازگشت به میادین
ریاست جمهوری عراق: مداخلات خارجی در امور سیاسی کشور قابل قبول نیست
هزینه تسلیم از جنگ کمتر نیست؛ تهران آماده است
پزشکیان: ایران در دفاع از خود تردید نمی‌کند
رئیس‌جمهور کلمبیا: آمریکای لاتین باید یک صدا بایستد
اروپا برای نخستین بار آمریکا را تهدیدی برای خود خواند
هرگونه دخالت خارجی در روند انتصابات غیرقابل قبول است
240 حقوقدان ایرانی خواستار تعقیب قضایی ترامپ و دولت آمریکا شدند
دستگیری 115 نفر از اغتشاشگران در رودبار
شکست چادرملو مقابل ملوان در انزلی
خودروسازان بدون مجوز حق افزایش قیمت ندارند
سامانه بارشی تا جمعه در زنجان فعال است
زمین‌لرزه 3.2 ریشتری بار دیگر حوالی پارسیان هرمزگان را لرزاند
ذوق زدگی تروریست‌های اسرائیلی از اقدام اروپا علیه سپاه پاسداران
وزیر امور خارجه: اروپا مرتکب یک اشتباه راهبردی بزرگ شد
همتی: نتایج مثبت یکپارچه‌سازی نرخ ارز به مرور زمان خود را نشان خواهد داد