×
بین الملل
شناسه خبر : 251147
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1404/07/24 ساعت 09:19
پرواز بمب افکن‌های آمریکا در نزدیکی ونزوئلا

پرواز بمب افکن‌های آمریکا در نزدیکی ونزوئلا

سه فروند بمب‌افکن «بی-52» نیروی هوایی آمریکا در نزدیکی سواحل ونزوئلا ردیابی شدند؛ اقدامی که هم‌زمان با تشدید فشارهای واشنگتن بر دولت نیکولاس مادورو و افزایش حضور نظامی آمریکا در کارائیب صورت گرفته است. منابع نظامی این پروازها را نشانه‌ای از احتمال افزایش تحرکات و حتی اقدام نظامی مستقیم علیه ونزوئلا ارزیابی می‌کنند.

نورنیوز- گروه بین الملل: بر اساس داده های منتشر شده، سه فروند بمب افکن «بی ۵۲» نیروی هوایی آمریکا در حال پرواز در  نزدیکی سواحل ونزوئلا ردیابی شدند.

به گزارش ایرنا از تارنمای وار زون، این یک نمایش قدرت بزرگ است که هم زمان با افزایش حضور نظامی آمریکا در کارائیب با ادعای جلوگیری از جریان مواد مخدر به سمت این کشور صورت می‌گیرد.

در همین حال، دولت دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا به دولت نیکولاس مادورو رئیس جمهور ونزوئلا فشار آورده است و احتمال اقدام نظامی مستقیم فراتر از عملیات‌های دریایی، به طور پیوسته در حال افزایش بوده است.

سه فروند بمب‌افکن «بی ۵۲» با نام‌های «بانی۰۱»، «بانی ۰۲» و «بانی ۰۳» بامداد چهارشنبه به وقت محلی پس از پرواز از پایگاه نیروی هوایی بارکسدیل در لوئیزیانا و حرکت به سمت جنوب ردیابی شدند.

این بمب‌افکن‌ها متعاقباً به سمت شرق تغییر جهت داده و به سمت بخشی از حریم هوایی بین‌المللی که ونزوئلا آن را منطقه اطلاعات پرواز مایکتیا (FIR) می‌نامد، پرواز کردند.

به نظر می‌رسد که بمب‌افکن‌های آمریکایی حدود ۲ ساعت در نزدیکی سواحل ونزوئلا پرواز و سپس این منطقه را ترک کرده اند.

در هفته های اخیر جنگنده های «اف ۳۵» و همچنین هواپیماهای سوخت‌رسان نیروی هوایی آمریکا در منطقه مشابه ردیابی شده‌اند.

گزارش‌های تایید نشده‌ای از پرواز چند فروند جنگنده‌ «اف ۱۶» نیروی هوایی ونزوئلا از پایگاه هوایی ال لیبرتادور واقع در غرب کاراکاس، همزمان با پرواز بمب‌افکن‌های «بی ۵۲» در اطراف سواحل این کشور منتشر شده است.

در پی حمله مرگبار دیگر آمریکا به یک قایق مظنون به قاچاق مواد مخدر در آب‌های بین‌المللی نزدیک ونزوئلا، مادورو روز چهارشنبه دستور برگزاری رزمایش‌های جدیدی را صادر کرد.

وی در ماه سپتامبر گفت که حدود ۲۵ هزار نیرو را برای کمک به تأمین امنیت مناطق مرزی و زیرساخت‌های کلیدی نفتی کشور در برابر تهدیدات احتمالی آمریکا بسیج کرده است.

به گزارش ایرنا، رئیس‌جمهوری آمریکا احتمال حملات نظامی به خاک ونزوئلا را منتفی ندانست و در اشاره به حملات اخیر آمریکا به قایق‌های نزدیک سواحل ونزوئلا گفت: «اکنون به‌طور جدی در حال بررسی گزینه زمینی هستیم.»

در هفته‌های اخیر، مجموعه‌ای از حملات نظامی آمریکا منجر به غرق شدن شناورهایی شده که به گفته کاخ سفید حامل مواد مخدر از ونزوئلا بودند.

وقتی از ترامپ پرسیده شد که آیا این حملات ممکن است در آینده خاک اصلی ونزوئلا را نیز هدف قرار دهد، پاسخ داد: «نمی‌خواهم دقیقاً به شما بگویم.»

اما او پیشنهاد داد که حملات زمینی یک گزینه است «زیرا ما دریا را به خوبی تحت کنترل داریم.»

رئیس جمهوری آمریکا همچنین تایید کرد که به سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا (سیا) اجازه داده تا در ونزوئلا فعالیت کند.

ترامپ در پاسخ به این سوال که آیا سیا می‌تواند نیکولاس مادورو رئیس جمهور ونزوئلا را برکنار کند، اظهار بی‌اطلاعی کرد و گفت که این سوال «مسخره» است.


اخبار مرتبط
تحرکات بمب‌افکن‌های بی52 آمریکا در آسمان کارائیب
دوشنبه 1404/09/03 ساعت 22:32
تحرکات بمب‌افکن‌های بی52 آمریکا در آسمان کارائیب
دو فروند بمب‌افکن بی52 آمریکا از پایگاه نیروی هوایی مینوت به سمت جنوب شرقی کارائیب اعزام شدند. منابع خبری اعلام کرده‌اند که این تحرکات با هدف افزایش آمادگی نظامی و مانورهای پیش‌بینی‌نشده در منطقه انجام شده است
ونزوئلا خواستار محکومیت حملات آمریکا در شورای امنیت شد
جمعه 1404/07/25 ساعت 10:04
ونزوئلا خواستار محکومیت حملات آمریکا در شورای امنیت شد
سفیر ونزوئلا در نامه‌ای به شورای امنیت خواستار محکومیت حملات آمریکا به کشتی‌های غیرنظامی در آب‌های بین‌المللی شد. کاراکاس واشنگتن را به کشتن 27 نفر متهم کرده و خواهان صدور بیانیه‌ای در حمایت از حاکمیت ونزوئلا شده است.
حمایت جنبش عدم تعهد از ونزوئلا در برابر تهدیدات خارجی
پنج‌شنبه 1404/07/24 ساعت 09:55
حمایت جنبش عدم تعهد از ونزوئلا در برابر تهدیدات خارجی
وزرای خارجه کشورهای عضو جنبش عدم تعهد در نشست کامپالا با ابراز نگرانی از تنش‌های دریای کارائیب، حمایت کامل خود را از حاکمیت و تمامیت ارضی ونزوئلا اعلام کردند و نسبت به هرگونه اقدام نظامی خارجی علیه این کشور هشدار دادند.
ویدیوی کمتر دیده شده از جدیدترین جنگنده بمب افکن های Su-34 ارتش روسیه
شنبه 1404/01/30 ساعت 20:40
ویدیوی کمتر دیده شده از جدیدترین جنگنده بمب افکن های Su-34 ارتش روسیه
تصاویر نزدیک و کمتر دیده شده از جدید ترین جنگنده بمب افکن های Su-34 که به خلبانان ارتش روسیه تحویل داده شد.
نیروی هوایی آمریکا یک بمب افکن پیشرفته بی-2 را از دست داد
دوشنبه 1403/02/24 ساعت 19:48
نیروی هوایی آمریکا یک بمب افکن پیشرفته بی-2 را از دست داد
رسانه‌ها روز دوشنبه گزارش کردند که یک بمب افکن رادارگریز فوق پیشرفته بی-2 نیروی هوایی آمریکا از دور خارج شد.
نظرات

آخرین اخبار
آمار جان ‌فدایان ایران به 31 میلیون نفر رسید
سایت آفریقایی گزارش داد: بالا رفتن احتمال حضور ایران در جام جهانی
صدور حکم حبس ابد برای 5 نفر در بحرین به اتهام همکاری با ایران
ابلاغ میزان افزایش دستمزد روزانه مبنای کسر حق‌بیمه از ابتدای سال 1405
مرهم کاپیتان بر تن سوخته هوادار کوچک؛ پیراهن عالیشاه به میناب رسید
نتانیاهو خطاب به ترامپ: آتش‌بس لبنان در آستانه فروپاشی است!
سرعت وزش باد در تهران به 90 کیلومتر بر ساعت رسید
مهلت ثبت‌نام بیمه بیکاری به 90 روز افزایش یافت
قتل عام در نیجریه؛ داعش مسئولیت حمله را به عهده گرفت
صادرات آرامکو ماه آینده متوقف می شود
سخنگوی ارتش: ارتش جنگ را تمام‌شده نمی‌داند/بانک اهدافمان بروز شده است
تنش بین اوکراین و رژیم اسرائیل بر سر «غلات دزدیده‌شده»
«میناب 168»؛ نام کاروان ایران در جام‌جهانی شد
خروج رسمی امارات از «اوپک» و «اوپک‌پلاس»
تداوم حملات پهپادی و بمباران اسرائیل به شهرک‌های جنوبی لبنان
شوک ژئوپلیتیک، نبض بازارهای جهانی را به لرزه انداخت
آغاز بلیت‌فروشی دیدارهای ایران در جام‌جهانی 2026؛ قیمت‌ها اعلام شد
رئیس کمیته بین‌المللی صلیب سرخ، وارد ایران شد
تاکر کارلسون: ایران یکی از آزادترین کشورهای منطقه است
حمایت ویژه از کودکان کار در روزهای جنگ
تحلیل جفری ساکس از پیامدهای ادامه جنگ علیه ایران
هشدار اتحادیه اروپا درباره تبعات اختلال در کشتیرانی جهانی
محدودیت ال ان جی آمریکا در جایگزینی عرضه از دست رفته قطر
اثر معکوس سقف‌گذاری قیمت سوخت در آلمان
وزیر ارتباطات: اینترنت باکیفیت حق مردم است
بازار بورس چه زمانی بازگشایی می‌شود؟
ورود رئیس کمیته بین‌المللی صلیب سرخ از مرز آستارا به ایران
پاسخگویی سامانه 4030 به بیش از 214 هزار تماس مشاوره‌ای تا هفتم اردیبهشت 1405
دولت افزایش اعتبار کالابرگ را در دستور کار دارد
هند از ادامه مذاکرات با ایران و آمریکا درباره بندر چابهار خبر داد
بیانیه حماس درباره تخریب واحدهای مسکونی در قدس
تغییر قانون کارت زرد در دو مرحله
انرژی پاک چگونه به سلاح برتری اقتصادی کشورها بدل شد
قلعه‌نویی: ایران شاید ابرقدرت نباشد، اما ابرملت جهان است
نخست‌وزیر مکلف عراق اولویت‌های دولتش را اعلام کرد
ماجرای حشرات ریز چیتگر چیست؟
قیمت طلا و سکه امروز سه شنبه 8 اردیبهشت 1405 +رشد 10 میلیون تومانی سکه
انهدام پایگاه جاسوسی در پایتخت
روند ابتلا به آنفلوآنزا در هفته پنجم سال کاهشی شد
تابستان زودرس و سدهای خالی؛ زنگ خطر آب به صدا درآمد
جنجال بزرگ در فوتبال ایتالیا؛ سقوط اینتر در راه است؟
چگونه با گوش دادن به موسیقی اضطراب را کنترل کنیم؟
قیمت دلار و سایر ارزها امروز سه شنبه 8 اردبهشت 1405 / دلار 5 هزار تومان رشد کرد
چین: آمریکا عامل وضعیت کنونی تنگه هرمز است
سیل شدید در جنوب چین؛ تخلیه بیش از 200 نفر
گزارش هلال‌احمر: انجام 6003 عملیات در جنگ 40 روزه
مقام وزارت خارجه: تنگه هرمز بخشی از ابزار بازدارندگی ایران است
قیمت جهانی نفت دوباره اوج گرفت
کردستان دروازه ورود بیش از 3 هزار تن کالای اساسی به کشور
جایزه صلح فیفا را از ترامپ پس بگیرید