×
بین الملل
شناسه خبر : 251077
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1404/07/23 ساعت 19:44
رویترز: جولانی خواهان بازگشت نظامیان روسیه است

روایت مسکو از نتایج مذاکرات جولانی در کرملین

رویترز: جولانی خواهان بازگشت نظامیان روسیه است

منابع خبری می‌گویند «ابومحمد جولانی» معروف به «احمد الشرع» رئیس‌جمهور خودخوانده سوریه می‌خواهد در دیدار خود با «ولادیمیر پوتین» رئیس‌جمهور روسیه در مسکو، موضوع استقرار مجدد نیروهای نظامی روسیه در جنوب سوریه را به‌عنوان تضمینی برای جلوگیری از پیشروی‌های رژیم صهیونیستی مطرح کند.

نورنیوز-گروه بین الملل:  منابع آگاه می‌گویند رئیس‌جمهور خودخوانده سوریه که برای دیدار با پوتین به مسکو رفته، قصد دارد از کرملین درخواست کند که برای مقابله با پیشروی رژیم صهیونیستی، نیروهای نظامی روسیه را در جنوب سوریه مستقر کند.

منابع خبری می‌گویند «ابومحمد جولانی» معروف به «احمد الشرع» رئیس‌جمهور خودخوانده سوریه می‌خواهد در دیدار خود با «ولادیمیر پوتین» رئیس‌جمهور روسیه در مسکو، موضوع استقرار مجدد نیروهای نظامی روسیه در جنوب سوریه را به‌عنوان تضمینی برای جلوگیری از پیشروی‌های رژیم صهیونیستی مطرح کند.

به گزارش خبرگزاری «رویترز»، ۲ منبع سوری اعلام کردند که جولانی در جریان این سفر به مسکو قصد دارد از پوتین بخواهد تا نیروهای نظامی خود را بار دیگر در جنوب سوریه مستقر کند تا این نیروها نقش تضمین‌کننده در برابر اقدامات و تجاوزات احتمالی رژیم صهیونیستی ایفا کنند.

طبق گزارش‌ها، دیدار جولانی و پوتین ۲.۵ ساعت به طول انجامیده است.

بر اساس این گزارش، جولانی همچنین در نظر دارد حمایت مسکو را برای مقابله با فشارهای رژیم صهیونیستی جهت ایجاد منطقه غیرنظامی گسترده‌تر در جنوب سوریه جلب کند.

به گفته منابع آگاه، این درخواست بخشی از بسته مذاکراتی جولانی با هدف تقویت همکاری‌های نظامی و اقتصادی با روسیه بوده است.

روسیه: آماده مشارکت در بازسازی سوریه هستیم  

معاون نخست‌وزیر روسیه در بیان جزئیاتی از مذاکرات رئیس‌جمهور این کشور و رئیس دولت موقت سوریه در کاخ کرملین گفت: با توافق صورت گرفته، مسکو و دمشق، بزودی جلسه کمیسیون بین دولتی توسعه همکاری‌های تجاری و اقتصادی را برگزار خواهند کرد.

به گزارش خبرگزاری تاس، الکساندر نواک چهارشنبه درباره نتایج مذاکرات پوتین و جولانی که به مدت بیش از دو ساعت و نیم به طول انجامید،‌ افزود: ولادیمیر پوتین و احمد الشرع (مقلب به جولانی) در اینکه سوریه نیازمند بازسازی است، اشتراک نظر دارند. معاون نخست‌وزیر روسیه همچنین گفت: روسیه و سوریه به زودی جلسه کمیسیون بین دولتی توسعه همکاری‌های تجاری و اقتصادی را برگزار خواهند کرد. وی اظهار داشت: ما توافق کردیم که در آینده نزدیک، کمیسیون بین دولتی توسعه همکاری‌های تجاری و اقتصادی تشکیل شود. نواک اظهار داشت: امروز، ما در مورد پروژه‌های خاص در زمینه انرژی، حمل و نقل، توسعه گردشگری، توسعه مراقبت‌های بهداشتی و حوزه‌های فرهنگی و بشردوستانه گفت‌وگو کردیم.

معاون نخست‌وزیر روسیه اظهار داشت: سوری‌ها زیرساخت‌های تخریب شده زیادی از جمله زیرساخت‌های انرژی، راه‌آهن و حمل و نقل دارند و مسکو می‌تواند در راستای بازسازی این تأسیسات از دمشق حمایت کند. وی خاطرنشان کرد:‌ شرکت‌های روسی همچنین به توسعه زیرساخت‌های حمل و نقل و احیای بخش انرژی، از زمان شکل‌گیری آن در دوران شوروی، علاقه‌مند هستند.

نواک همچنین گفت: مسکو آماده توسعه میادین نفتی سوریه است. وی در این باره اظهار داشت: برخی میادین نفتی سوریه نیاز به توسعه دارند، برخی از آنها دیگر بهره‌برداری نمی‌شوند و برخی میادین نیز جدید هستند؛ ما آماده مشارکت با دمشق در این راستا هستیم. نواک تأکید کرد که همه این موارد در تماس‌های آتی مسکو و دمشق به تفصیل مورد بحث قرار خواهد گرفت و روسیه آماده ارائه حمایت و مشارکت در بازسازی سوریه است.

 ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه روز چهارشنبه در کرملین با احمد الشرع ملقب به ابو محمد جولانی رئیس دولت موقت سوریه که در نخستین سفر پس از سرنگونی حکومت بشار اسد به مسکو سفر کرده است، دیدار و گفت‌وگو کرد. بنا بر اعلام کرملین، طرفین در این دیدار درباره وضعیت فعلی و چشم‌انداز توسعه روابط روسیه و سوریه در حوزه‌های سیاسی، تجاری، اقتصادی و بشردوستانه و همچنین اوضاع خاورمیانه بحث و تبادل نظر کردند.

 


نظرات

آخرین اخبار
پادکست | مدیریت خشم در خانه چگونه آتش را خاموش کنیم؟
رویترز: پیشرفت مذاکرات ایران و آمریکا بهای نفت را کاهش داد
«جادوگر فوتبال» به 5 سال حبس محکوم شد
تعویق محاکمه نیکلاس مادورو در آمریکا
شیوه جدید پرداخت یارانه اعلام شد
ساعت کاری ادارات در ماه رمضان 1404 اعلام شد
آیا پدرخوانده ترامپ، ناقوس جنگ را به صدا در می آورد؟
شکاف بین نسلی چیست و چطور پدید آمده است؟
ادعای تلگراف درباره توافق ایران و آمریکا بر سر عناصر بالقوه
4 چیز که نمی‌توانستیم بگوییم و دیروز گفته شد
آکسیوس: مذاکرات اوکراین و روسیه در ژنو به بن‌بست رسید
معاون ترامپ: متحدان اروپایی به منافع خود آسیب می‌زنند
افزایش نرخ ارز در سایه نظم رانتی
فنلاند تصمیم رژیم صهیونیستی درباره کرانه باختری را محکوم کرد
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز چهارشنبه 29 بهمن 1404+ جدول
ژنو، دو مذاکره و یک بازنده مشترک
تکرار اتهام زنی آمریکا در مورد آزمایش هسته‌ای مخفی چین
اقتصادنگار | دستمزد ناچیز کارگران برای سبد گران معیشت
واتیکان: در هیات موسوم به «صلح غزه» رئیس جمهور آمریکا شرکت نخواهیم کرد
نخست‌وزیر مجارستان: امید سران کشورهای اروپایی به پیروزی کی‌یف بر مسکو، توهم‌آمیز است
زلنسکی: رویکرد ترامپ منصفانه نیست
معاون رئیس‌جمهور آمریکا: مذاکرات با ایران به نوعی خوب پیش رفت
سازمان ملل: امیدواریم مذاکرات ایران و آمریکا منجر به کاهش تنش‌های منطقه‌ای شود
وضعیت آب و هوا امروز چهارشنبه 29 بهمن ماه 1404 + وضعیت استان‌ها
برنامه مسابقات امروز 29 بهمن + پخش زنده
در زمان مواجهه با تشنج این اقدامات را انجام ندهید
مولکولی که نور خورشید را سال‌ها نگه می‌دارد
دستاوردی قابل توجه در ترمیم نخاع
فشارخونتان را روزی دو بار اندازه بگیرید
پیش‌علامت پارکینسون و زوال عقل مشخص شد
نقش موثر رژیم «فستینگ» در کاهش علائم التهاب روده
دهلی‌نو درصدد مهار هوش مصنوعی برآمد
مقام پیشین آمریکا: اسرائیلی‌ها دوستان ما نیستند
تیم پیشین اوسمار صعود کرد
شگفتی نتانیاهو از اقدامات امارات
رئیس سابق فدراسیون اسکی سرپرست تیم ملی والیبال شد!
توافق آمریکا و فیلیپین درباره استقرار سامانه‌های موشکی پیشرفته در مانیل
استان‌های مرزی در برقرار ارتباط با ایالت‌های مرزی پاکستان اختیار دارند
زمستان بدون خاموشی در حال سپری شدن
انتقاد سفیر ایران در آلمان از استاندارهای دوگانه اروپا
میزان بدهی رژیم صهیونیستی چقدر است؟
آمریکا در صدد از سرگیری غنی‌سازی اورانیوم
استقلال (3) - الحسین (2)/وداع استقلال با آسیا + فیلم
احضار سفیر آلمان به وزارت امور خارجه
اردوغان: شاخ آفریقا نباید به عرصه درگیری قدرت‌های خارجی تبدیل شود
حزب‌الله محاصره اقتصادی آمریکا علیه کوبا را محکوم کرد
وقوع حادثه امنیتی مقابل کنگره آمریکا
مرشایمر: جنگ با ایران پایان خوشی برای آمریکا ندارد
انفجار در کلیسایی در نیویورک؛ حال 2 نفر وخیم است
کاتس اعتراف کرد: از جنوب لبنان عقب‌نشینی نخواهیم کرد