×
بین الملل
شناسه خبر : 251077
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1404/07/23 ساعت 19:44
رویترز: جولانی خواهان بازگشت نظامیان روسیه است

روایت مسکو از نتایج مذاکرات جولانی در کرملین

رویترز: جولانی خواهان بازگشت نظامیان روسیه است

منابع خبری می‌گویند «ابومحمد جولانی» معروف به «احمد الشرع» رئیس‌جمهور خودخوانده سوریه می‌خواهد در دیدار خود با «ولادیمیر پوتین» رئیس‌جمهور روسیه در مسکو، موضوع استقرار مجدد نیروهای نظامی روسیه در جنوب سوریه را به‌عنوان تضمینی برای جلوگیری از پیشروی‌های رژیم صهیونیستی مطرح کند.

نورنیوز-گروه بین الملل:  منابع آگاه می‌گویند رئیس‌جمهور خودخوانده سوریه که برای دیدار با پوتین به مسکو رفته، قصد دارد از کرملین درخواست کند که برای مقابله با پیشروی رژیم صهیونیستی، نیروهای نظامی روسیه را در جنوب سوریه مستقر کند.

منابع خبری می‌گویند «ابومحمد جولانی» معروف به «احمد الشرع» رئیس‌جمهور خودخوانده سوریه می‌خواهد در دیدار خود با «ولادیمیر پوتین» رئیس‌جمهور روسیه در مسکو، موضوع استقرار مجدد نیروهای نظامی روسیه در جنوب سوریه را به‌عنوان تضمینی برای جلوگیری از پیشروی‌های رژیم صهیونیستی مطرح کند.

به گزارش خبرگزاری «رویترز»، ۲ منبع سوری اعلام کردند که جولانی در جریان این سفر به مسکو قصد دارد از پوتین بخواهد تا نیروهای نظامی خود را بار دیگر در جنوب سوریه مستقر کند تا این نیروها نقش تضمین‌کننده در برابر اقدامات و تجاوزات احتمالی رژیم صهیونیستی ایفا کنند.

طبق گزارش‌ها، دیدار جولانی و پوتین ۲.۵ ساعت به طول انجامیده است.

بر اساس این گزارش، جولانی همچنین در نظر دارد حمایت مسکو را برای مقابله با فشارهای رژیم صهیونیستی جهت ایجاد منطقه غیرنظامی گسترده‌تر در جنوب سوریه جلب کند.

به گفته منابع آگاه، این درخواست بخشی از بسته مذاکراتی جولانی با هدف تقویت همکاری‌های نظامی و اقتصادی با روسیه بوده است.

روسیه: آماده مشارکت در بازسازی سوریه هستیم  

معاون نخست‌وزیر روسیه در بیان جزئیاتی از مذاکرات رئیس‌جمهور این کشور و رئیس دولت موقت سوریه در کاخ کرملین گفت: با توافق صورت گرفته، مسکو و دمشق، بزودی جلسه کمیسیون بین دولتی توسعه همکاری‌های تجاری و اقتصادی را برگزار خواهند کرد.

به گزارش خبرگزاری تاس، الکساندر نواک چهارشنبه درباره نتایج مذاکرات پوتین و جولانی که به مدت بیش از دو ساعت و نیم به طول انجامید،‌ افزود: ولادیمیر پوتین و احمد الشرع (مقلب به جولانی) در اینکه سوریه نیازمند بازسازی است، اشتراک نظر دارند. معاون نخست‌وزیر روسیه همچنین گفت: روسیه و سوریه به زودی جلسه کمیسیون بین دولتی توسعه همکاری‌های تجاری و اقتصادی را برگزار خواهند کرد. وی اظهار داشت: ما توافق کردیم که در آینده نزدیک، کمیسیون بین دولتی توسعه همکاری‌های تجاری و اقتصادی تشکیل شود. نواک اظهار داشت: امروز، ما در مورد پروژه‌های خاص در زمینه انرژی، حمل و نقل، توسعه گردشگری، توسعه مراقبت‌های بهداشتی و حوزه‌های فرهنگی و بشردوستانه گفت‌وگو کردیم.

معاون نخست‌وزیر روسیه اظهار داشت: سوری‌ها زیرساخت‌های تخریب شده زیادی از جمله زیرساخت‌های انرژی، راه‌آهن و حمل و نقل دارند و مسکو می‌تواند در راستای بازسازی این تأسیسات از دمشق حمایت کند. وی خاطرنشان کرد:‌ شرکت‌های روسی همچنین به توسعه زیرساخت‌های حمل و نقل و احیای بخش انرژی، از زمان شکل‌گیری آن در دوران شوروی، علاقه‌مند هستند.

نواک همچنین گفت: مسکو آماده توسعه میادین نفتی سوریه است. وی در این باره اظهار داشت: برخی میادین نفتی سوریه نیاز به توسعه دارند، برخی از آنها دیگر بهره‌برداری نمی‌شوند و برخی میادین نیز جدید هستند؛ ما آماده مشارکت با دمشق در این راستا هستیم. نواک تأکید کرد که همه این موارد در تماس‌های آتی مسکو و دمشق به تفصیل مورد بحث قرار خواهد گرفت و روسیه آماده ارائه حمایت و مشارکت در بازسازی سوریه است.

 ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه روز چهارشنبه در کرملین با احمد الشرع ملقب به ابو محمد جولانی رئیس دولت موقت سوریه که در نخستین سفر پس از سرنگونی حکومت بشار اسد به مسکو سفر کرده است، دیدار و گفت‌وگو کرد. بنا بر اعلام کرملین، طرفین در این دیدار درباره وضعیت فعلی و چشم‌انداز توسعه روابط روسیه و سوریه در حوزه‌های سیاسی، تجاری، اقتصادی و بشردوستانه و همچنین اوضاع خاورمیانه بحث و تبادل نظر کردند.

 


نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
استرس روزانه شما شبیه جنگیدن با شیر است!
نتانیاهو در حال بررسی برکناری یسرائیل کاتس از وزارت جنگ
جزئیات دیدار شهباز شریف با علی لاریجانی / تأکید بر همکاری‌های دوجانبه
سرنوشت جنگل‌های هیرکانی در دست باران / آتش‌ فرو می‌نشیند؟
پیام تسلیت الحوثی به شیخ نعیم قاسم / لزوم همبستگی در برابر اسرائیل
شناسایی مظنونان جدید سرقت از لوور
واکنش تند مسکو علیه ماکرون درباره دارایی‌های روسیه
زلنسکی برای توافق صلح به دیدار ترامپ می‌رود
سازمان ملل: 127 غیرنظامی از زمان آتش‌بس در لبنان کشته شده‌اند
بیانیه سرایا القدس درباره شهادت دو رزمنده جهاد اسلامی
150 پروژه در اولویت وزارت اقتصاد / آغاز طرح «اقتصاد برای همه»
پیشرفت‌های جدید در مذاکرات صلح روسیه به روایت کاخ سفید
موزه های تهران هم تعطیل شدند
سپاهان به مرحله حذفی لیگ قهرمانان آسیا صعود کرد+ فیلم گلها
نورنما | بزرگ‌ترین مجسمه مذهبی جهان در برزیل
حضور دوباره رونالدو در جام جهانی
کدام استان‌ها چهارشنبه تعطیل شدند
مقاومت یک جسد اسرائیلی دیگر را تحویل می‌دهد
یمن رسماً اعلام کرد: در کنار حزب‌الله هستیم
اعلام سیدبندی جام جهانی 2026 + تاریخ قرعه کشی
اوکراین با طرح صلح پیشنهادی آمریکا موافقت کرد
اعلام زمان و جزئیات ثبت‌نام حج عمره رجب و شعبان
مهاجرانی: نرخ بنزین بدون اطلاع قبلی به مردم تغییر نخواهد کرد
رئیس جمهور: بدون ثبت اموال، خدمات دولتی قابل دریافت نیست
نخست‌وزیر لبنان: کشور ما در وضعیت جنگ فرسایشی قرار دارد
انفجار در دادگاه ترکیه
تهران 3 درجه سردتر می‌شود / تداوم آلودگی هوا
اردن: اسرائیل بیش از 500 بار آتش‌بس را در غزه نقض کرده است
توافق نهایی بیمه تکمیلی بازنشستگان تأمین اجتماعی با آتیه سازان حافظ+اعلام جزییات بزودی
سهمیه بنزین خودروهای وارداتی و صفر تولید داخل حذف می‌شود+توضیحات وزیر نفت
جزئیات پرتاب ماهواره‌های سنجشی ایران / 3 ماهواره در یک روز
درخواست سوئد برای موشک‌هایی با برد هدف‌گیری خاک روسیه
موج اعتراض علویان به کشتارها و بازداشت های فرقه ای در سوریه
شرایط فروش وانت نیسان ارتقاء یافته اعلام شد+جدول فروش
اوکراین با مفاد توافق صلح موافقت کرده/زلنسکی برای مذاکره به آمریکا می رود
نظامی‌گری ژاپن و بازی دوگانه آمریکا
رئیس مجلس پاکستان: روابط دوجانبه با ایران به مرحله‌ای مهم رسیده است
سخنگوی فدراسیون فوتبال: بی‌اخلاقی کنند، نمی‌رویم
کدام سینماگران ایرانی داور جشنواره جهانی فجر شدند؟
دیدار و گفت‌وگوی وزیر امور خارجه با همتای هلندی
نورنما | هفته مقدس بسیج گرامی‌باد
چشم‌انداز اقتصاد اسرائیل پس از دو سال جنگ
هوای ناسالم و وظایف نظام حکمرانی در کیفیت زندگی
آلمان ادعا کرد: روسیه احتمالا تا سال 2029 به ناتو حمله کند
اعلام جرم دادستانی تهران علیه یک نماینده سابق مجلس
انهدام شبکه بزرگ قاچاق سوخت با همکاری پلیس و دستگاه قضایی
«وحید عابدینی» استاد ایرانی دانشگاه اوکلاهاما آزاد شد
نرخ سوم بنزین 5 هزار تومان شد
پرواز جنگنده‌های ژاپن در پاسخ به تهدید هوایی ناشناس
قیمت طلا و سکه سه شنبه 4 آذر ماه + جدول
X
آگهی تبلیغاتی