×
بین الملل
شناسه خبر : 251077
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1404/07/23 ساعت 19:44
رویترز: جولانی خواهان بازگشت نظامیان روسیه است

روایت مسکو از نتایج مذاکرات جولانی در کرملین

رویترز: جولانی خواهان بازگشت نظامیان روسیه است

منابع خبری می‌گویند «ابومحمد جولانی» معروف به «احمد الشرع» رئیس‌جمهور خودخوانده سوریه می‌خواهد در دیدار خود با «ولادیمیر پوتین» رئیس‌جمهور روسیه در مسکو، موضوع استقرار مجدد نیروهای نظامی روسیه در جنوب سوریه را به‌عنوان تضمینی برای جلوگیری از پیشروی‌های رژیم صهیونیستی مطرح کند.

نورنیوز-گروه بین الملل:  منابع آگاه می‌گویند رئیس‌جمهور خودخوانده سوریه که برای دیدار با پوتین به مسکو رفته، قصد دارد از کرملین درخواست کند که برای مقابله با پیشروی رژیم صهیونیستی، نیروهای نظامی روسیه را در جنوب سوریه مستقر کند.

منابع خبری می‌گویند «ابومحمد جولانی» معروف به «احمد الشرع» رئیس‌جمهور خودخوانده سوریه می‌خواهد در دیدار خود با «ولادیمیر پوتین» رئیس‌جمهور روسیه در مسکو، موضوع استقرار مجدد نیروهای نظامی روسیه در جنوب سوریه را به‌عنوان تضمینی برای جلوگیری از پیشروی‌های رژیم صهیونیستی مطرح کند.

به گزارش خبرگزاری «رویترز»، ۲ منبع سوری اعلام کردند که جولانی در جریان این سفر به مسکو قصد دارد از پوتین بخواهد تا نیروهای نظامی خود را بار دیگر در جنوب سوریه مستقر کند تا این نیروها نقش تضمین‌کننده در برابر اقدامات و تجاوزات احتمالی رژیم صهیونیستی ایفا کنند.

طبق گزارش‌ها، دیدار جولانی و پوتین ۲.۵ ساعت به طول انجامیده است.

بر اساس این گزارش، جولانی همچنین در نظر دارد حمایت مسکو را برای مقابله با فشارهای رژیم صهیونیستی جهت ایجاد منطقه غیرنظامی گسترده‌تر در جنوب سوریه جلب کند.

به گفته منابع آگاه، این درخواست بخشی از بسته مذاکراتی جولانی با هدف تقویت همکاری‌های نظامی و اقتصادی با روسیه بوده است.

روسیه: آماده مشارکت در بازسازی سوریه هستیم  

معاون نخست‌وزیر روسیه در بیان جزئیاتی از مذاکرات رئیس‌جمهور این کشور و رئیس دولت موقت سوریه در کاخ کرملین گفت: با توافق صورت گرفته، مسکو و دمشق، بزودی جلسه کمیسیون بین دولتی توسعه همکاری‌های تجاری و اقتصادی را برگزار خواهند کرد.

به گزارش خبرگزاری تاس، الکساندر نواک چهارشنبه درباره نتایج مذاکرات پوتین و جولانی که به مدت بیش از دو ساعت و نیم به طول انجامید،‌ افزود: ولادیمیر پوتین و احمد الشرع (مقلب به جولانی) در اینکه سوریه نیازمند بازسازی است، اشتراک نظر دارند. معاون نخست‌وزیر روسیه همچنین گفت: روسیه و سوریه به زودی جلسه کمیسیون بین دولتی توسعه همکاری‌های تجاری و اقتصادی را برگزار خواهند کرد. وی اظهار داشت: ما توافق کردیم که در آینده نزدیک، کمیسیون بین دولتی توسعه همکاری‌های تجاری و اقتصادی تشکیل شود. نواک اظهار داشت: امروز، ما در مورد پروژه‌های خاص در زمینه انرژی، حمل و نقل، توسعه گردشگری، توسعه مراقبت‌های بهداشتی و حوزه‌های فرهنگی و بشردوستانه گفت‌وگو کردیم.

معاون نخست‌وزیر روسیه اظهار داشت: سوری‌ها زیرساخت‌های تخریب شده زیادی از جمله زیرساخت‌های انرژی، راه‌آهن و حمل و نقل دارند و مسکو می‌تواند در راستای بازسازی این تأسیسات از دمشق حمایت کند. وی خاطرنشان کرد:‌ شرکت‌های روسی همچنین به توسعه زیرساخت‌های حمل و نقل و احیای بخش انرژی، از زمان شکل‌گیری آن در دوران شوروی، علاقه‌مند هستند.

نواک همچنین گفت: مسکو آماده توسعه میادین نفتی سوریه است. وی در این باره اظهار داشت: برخی میادین نفتی سوریه نیاز به توسعه دارند، برخی از آنها دیگر بهره‌برداری نمی‌شوند و برخی میادین نیز جدید هستند؛ ما آماده مشارکت با دمشق در این راستا هستیم. نواک تأکید کرد که همه این موارد در تماس‌های آتی مسکو و دمشق به تفصیل مورد بحث قرار خواهد گرفت و روسیه آماده ارائه حمایت و مشارکت در بازسازی سوریه است.

 ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه روز چهارشنبه در کرملین با احمد الشرع ملقب به ابو محمد جولانی رئیس دولت موقت سوریه که در نخستین سفر پس از سرنگونی حکومت بشار اسد به مسکو سفر کرده است، دیدار و گفت‌وگو کرد. بنا بر اعلام کرملین، طرفین در این دیدار درباره وضعیت فعلی و چشم‌انداز توسعه روابط روسیه و سوریه در حوزه‌های سیاسی، تجاری، اقتصادی و بشردوستانه و همچنین اوضاع خاورمیانه بحث و تبادل نظر کردند.

 


نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
زمستان خطرناک برای دیابتی‌ها: مراقب سلامت خود باشید
چرخه معیوبی که بی‌خوابی را در مغز تثبیت می‌کند
7 هشدار سلامتی که افراد بالای 50 سال نباید نادیده بگیرند
سلبریتی‌ها کفش‌های خود را برای غزه حراج کردند
کشف ارتباط ژنتیکی میان حساسیت به صدا و اختلالات روانی
فعالیت ابزار امنیتی گوگل متوقف می شود
مردم خودشیفته جهان در کدام کشورها هستند؟
رایزنی نبیه بری و سفیر ایران درباره تحولات لبنان و منطقه
نگرانی تل‌آویو از خرید جنگنده‌های اف‑35 توسط قطر
افزایش بی‌سروصدای ذخیره‌سازی نفت چین
حمله مجدد رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان
اردوغان: اسرائیل غزه را با 14 برابر بمب هیروشیما ویران کرد
ادعای جنجالی رئیس موساد علیه ایران
خشم رهبر انصارالله از اهانت نامزد آمریکایی به قرآن
سقوط هواپیما در مکزیک؛ 7 نفر کشته شدند
مبادله 6 زندانی میان ایران و ترکمنستان
آخرین نت‌های شجریان برای اولین بار رونمایی شد
دمبله و انریکه، بهترین‌های فوتبال جهان در 2025
آغاز طرح پرداخت یارانه دستمزد شاغلین واجد شرایط در 91 شهرستان کم‌برخوردار
عارف: روش‌های قدیمی اداره دانشگاه‌ها دیگر پاسخگو نیست
احضار سفیر قبرس در تهران به وزارت خارجه ایران
پزشکیان: دانش‌آموزان باید مهارت‌هایی را بیاموزند که با نیازهای روز همخوانی داشته باشد
ریاض: شهرک‌سازی اسرائیل نقض قطعنامه‌های سازمان ملل است
شهادت نوجوان بلوچ اهل سنت در حادثه تروریستی جاده زاهدان - فهرج
پلیس راه: هموطنان از سفرهای غیرضروری به مازندران خودداری کنند
نورنما | جذاب‌تر از مارتن کیش
یارانه نقدی آذرماه دهک‌های اول تا سوم واریز شد
نماینده پارلمان اروپا: جایزه صلح نوبل را به فرانچسکا آلبانیزه بدهید
اعتراض‌ها جاده‌های شمال فلسطین را بست
احضار مربی استقلال به کمیته اخلاق
برکناری برخی مسئولان عراق در پی اشتباه سهوی درباره حزب‌الله و انصارالله
اعتراض به رأی دادگاه کره جنوبی علیه دوومیدانی‌کاران ایرانی
تبادل نامه بر سر اسرای جنگی بین روسیه و اوکراین
ردگیری گردش مالی سنگین 3 فرد با 45 حساب بانکی
ریزش ساختمان در یافت‌آباد/ نجات زنده 4 نفر از زیر آوار
مدارس استان کرمان در روز چهارشنبه 26 آذرماه غیرحضوری شد
عراقچی: وضعیت منطقه غرب آسیا آشفته و خطرناک است
لغو پروازهای کیش/ مدارس کیش غیرحضوری شد/ تغییر ساعت کار بانک ها
آمریکا نفتکش‌های بیشتری از ونزوئلا را توقیف می‌کند
احتمال تعطیلی دوباره دولت آمریکا در ژانویه
گزارش تصویری | دیدار دست‌اندرکاران کنگره بزرگداشت شهدای استان البرز با رهبر انقلاب
شمار شهدای غزه به 70 هزار و 667 نفر رسید
عامل خطرناک داعش در بازگشت از کشور همسایه دستگیر شد
بی‌بی‌سی: از پرونده «پانوراما» در دادگاه دفاع می‌کنیم
تنها 15 درصد تکالیف قانونی هوای پاک اجرا شد
ونزوئلا به تبانی ترینیداد و توباگو با آمریکا واکنش نشان داد
تضمین امنیتی یا فریب بزرگ قرن؟
واکنش وزیر آموزش و پرورش به حواشی موسیقی در مدارس
نورنما | روستای رنسانسی ایران که ثبت ملی شده است!
رهبر معظم انقلاب: جوانان ما خوب هستند/ لزوم تبیین هنرمندانه ارزش‌های دفاع مقدس برای آنان
X
آگهی تبلیغاتی