×
بین الملل
شناسه خبر : 251060
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1404/07/23 ساعت 18:49
ویتکاف: توافق با ایران، هدف ترامپ است

ویتکاف: توافق با ایران، هدف ترامپ است

«استیو ویتکاف» نماینده «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا در امور غرب آسیا و مذاکره‌کننده ارشد او، پایان دادن به جنگ غزه و جنگ اوکراین، همچنین دستیابی به توافقی جدید با ایران درباره برنامه هسته‌ای آن را اولویت‌های دولت دوم ترامپ برشمرد.

نورنیوز-گروه بین الملل: نماینده ویژه آمریکا در امور غرب آسیا پایان دادن به جنگ غزه، دستیابی به توافق هسته‌ای جدید با ایران و پایان دادن به جنگ اوکراین را سه اولویت سیاست خارجی دولت دوم ترامپ برشمرد.

«استیو ویتکاف» نماینده «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا در امور غرب آسیا و مذاکره‌کننده ارشد او، پایان دادن به جنگ غزه و جنگ اوکراین، همچنین دستیابی به توافقی جدید با ایران درباره برنامه هسته‌ای آن را اولویت‌های دولت دوم ترامپ برشمرد.

نشریه پالتیکو به نقل از یک منبع نزدیک به تیم امنیت ملی ترامپ نوشت: ویتکاف به همتایان خارجی گفته است که سه اولویت اصلی سیاست خارجی رئیس‌جمهور(ترامپ) پایان دادن به جنگ غزه، پایان دادن به جنگ روسیه و اوکراین و دستیابی به یک توافق هسته‌ای جدید با ایران است.

به گفته این منبع مطلع، تیم ترامپ تایید کرده است که پایان دادن به جنگ غزه «آسان‌ترین» مورد در میان این سه هدف خواهد بود اما آن‌ها قرار نیست از اهداف هدف دیگر «صرف‌نظر کنند» و معتقدند که «موفقیت موجب رقم زدن موفقیت‌های دیگر می‌شود.»

این اظهارات در پی توافق جنبش حماس و رژیم صهیونیستی بر سر طرح صلح ترامپ برای آتش‌بس در غزه مطرح شده است.  رئیس‌جمهور آمریکا دوشنبه ۱۳ اکتبر با سخنرانی در پارلمان رژیم صهیونیستی پایان جنگ غزه را اعلام کرد.

طبق این توافق، نظامیان صهیونیست تا حدود معینی از نوار غزه خارج شدند، اسرای اسرائیلی در نزد جنبش حماس در غزه با زندانیان فلسطینی در زندان‌های رژیم صهیونیستی مبادله شدند و کمک‌های انسانی در غزه که در محاصره انسانی قرار داشت، از سر گرفته شد.

دونالد ترامپ همچنین در سفر اخیرش به غرب آسیا مدعی شد که آماده صلح با ایران است و «جرد کوشنر» داماد خود را مسئول دستیابی به توافق صلح با ایران کرده است.

این در حالی است که «سید عباس عراقچی» وزیر امور خارجه ایران با اشاره به حملات متجاوزانه آمریکا به تاسیسات اتمی ایران در ماه ژوئن در واکنش به این اظهارات ترامپ گفت: این سؤال مطرح است که چگونه می‌توان انتظار داشت ملت ایران  شاخه زیتون(صلح) از سوی کسی را باور کند که همین چهار ماه پیش در بمباران خانه‌ها و مناطق شهری در سراسر ایران دست داشته است.

وزیر خارجه ایران تصریح کرد: آن حملات جنایت‌کارانه جان بیش از هزار ایرانی، از جمله زنان و کودکان، را گرفت. به سختی می‌توان کسی را رئیس‌جمهور صلح نامید در حالی که به جنگ‌های بی‌پایان دامن می‌زند و در کنار جنایت‌کاران جنگی می‌ایستد. آقای ترامپ یا می‌تواند رئیس‌جمهور صلح باشد یا رئیس‌جمهور جنگ؛ نمی‌تواند هم‌زمان هر دو باشد.


ایسنا
نظرات

آخرین اخبار
نقشه راه تجارت 10 میلیارد دلاری ایران و پاکستان
سقوط محبوبیت ترامپ به پایین‌ترین سطح
استقبال جوانان از خدمت داوطلبانه نظامی در بلژیک
درگذشت یک هنرمند پیشکسوت دیگر
اذعان الجزیره به کنترل کامل تنگه هرمز از سوی ایران
20 ستاره فوتبال ایران که هنوز تیم ندارند؛ بمب‌های نقل‌وانتقالات در انتظار
نورویدئو | قمار بزرگ ؛ چرا ترامپ ماشه را نکشید ؟
آخرین وضعیت جاده‌های شمال+محدودیت‌های ترافیکی
رونمایی شبکه شاد از سامانه «خادم» برای خدمت‌رسانی دانش‌آموزان در اربعین
محسن چاوشی با «چهل روز» به استقبال اربعین رفت + لینک دانلود
نگرانی متحدان آمریکا از باخت راهبردی واشنگتن
رکوردشکنی آتش‌سوزی جنگل‌های اروپا در 2026؛ تشدید بحران اقلیمی
نیمکت تیم ملی در انتظار تصمیم بزرگ؛ یحیی گزینه اول جانشینی قلعه نویی
آخرین وضعیت تردد کشتی‌ها در تنگه هرمز و باب‌المندب
فرار نخبگان، اقتصاد و امنیت اسرائیل را تهدید می‌کند
ادارات و بانک‌های کدام استان‌ها چهارشنبه 14 مرداد تعطیل هستند؟ آخرین فهرست تعطیلی‌ها
دلیل آسیب‌پذیری جنگنده‌های پیشرفته آمریکا در جنگ فرسایشی
خبر فوری از تعطیلی ادارات و بانک های قم چهارشنبه 14 مرداد 1405
آغاز رسمی فاز دوم پزشکی خانواده
قطعی برق خوزستان فردا سه شنبه 13 مرداد 1405
تلاش رئیس فیفا برای ماندن در قدرت؛ دیدار با مقامات دولت ترامپ
اسرائیل خواب خلع سلاح مقاومت را هم نخواهد دید
بحران در فیفا؛ اینفانتینو برای حفظ ریاست به کاخ سفید رفت
جزییات تعطیلی ادارات و بانک های کرمانشاه در روز چهارشنبه 14 مرداد اعلام شد
گفت‌وگوی صریح پزشکیان با مردم به‌زودی پخش و منتشر می‌شود
سند جدید درباره طرح کوچ فلسطینیان غزه
افتتاح پالایشگاه جدید بنزین تا پایان سال
آخرین وضعیت سدهای کشور؛ 40 درصد سدها خالی‌اند
وزنه‌برداری جهان با اوزان تازه آغاز شد
قربانی اصلی جنگ‌افروزی ترامپ کشورهای خلیج فارس هستند
بورس تهران در مسیر صعود؛ ورود 5.8 هزار میلیارد تومان پول حقیقی به بازار
دستگیری زوج قاچاقچی مواد مخدر با 18 کیلو حشیش
دموکرات‌های چپ آمریکا اوکازیو-کورتز را برای انتخابات 2028 آماده می‌کنند
جنگ ایران چگونه اقتصاد اروپا را تحت تأثیر قرار داد؟
زمان پرداخت مطالبات فروشگاه‌های کالابرگ اعلام شد
حبس، جریمه و توقیف در انتظار رانندگان دارای پلاک مخدوش
نوراینفو | چرا با وجود خستگی خوابتان نمی‌برد؟ راهکارهای مؤثر برای خواب راحت
پایان یک پرونده جنجالی؛ حکم قصاص قاتل زن تهرانی تأیید شد
نورنما | سقوط یک فروند جنگنده F-35B
درخشش ستاره‌های ایران در لیگ ملت‌های والیبال 2026؛ چند ملی‌پوش در جمع برترین‌ها
3 کشتی اوکراینی در دریای سیاه هدف قرار گرفتند
مواضع وزارت خارجه بر اساس منافع و امنیت ملی است نه خوشایند جناح های سیاسی
انفجار کنترل‌شده در صفه و بهارستان اصفهان تا ساعاتی دیگر
زمان آزمون‌های نهایی هرمزگان تغییر نکرد
ایران دست برتر را در تقابل با ترامپ به دست آورده است
رامین رضاییان در آستانه جدایی از استقلال؛ مخالفت بختیاری‌زاده با بازگشت
سپاه از رهگیری پهپاد MQ-9 بر فراز تنگه هرمز خبر داد
عارف: فرهنگ با بخشنامه اصلاح نمی‌شود
پیش‌بینی هواشناسی تهران؛ رگبار، باد شدید و گرد و خاک در راه است
ایرانی‌ها روزی چند ساعت آنلاین هستند؟