×
سیاسی
شناسه خبر : 251056
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1404/07/23 ساعت 17:04
عارف: تأمین کالاهای اساسی در اولویت دولت قرار دارد

در جلسه مشترک معاونان اول قوه مجریه و قضاییه؛

عارف: تأمین کالاهای اساسی در اولویت دولت قرار دارد

عارف در این جلسه با قدردانی از همکاری مؤثر دو قوه در حوزه‌های مختلف از جمله تأمین کالاهای اساسی و نظارت بر بازار،گفت: خوشحالیم که گزارش‌های قوه قضائیه درباره وضعیت بازار با نیت حل مشکلات و کمک به دولت تنظیم می‌شود. این مسیر، مسیر درستی است و باید ادامه یابد، چراکه ما یک کشور، یک نظام و یک هدف داریم. موفقیت‌ها متعلق به همه و مشکلات نیز مسئولیت مشترک همه ماست.

نورنیوز-گروه سیاسی: معاون اول رئیس‌جمهور از بازنگری کلی در شیوه تأمین کالاهای اساسی خبر داد و با بیان اینکه مقابله با گران فروشی و احتکار ضروری است، گفت: تأمین کالاهای اساسی در اولویت قرار دارد.

 جلسه مشترک معاونان اول قوه مجریه و قضائیه با حضور محمدرضا عارف معاون اول رئیس جمهور و حجت‌الاسلام والمسلمین حمزه خلیلی برگزار شد. در این نشست، آخرین وضعیت تأمین و توزیع کالاهای اساسی و ذخایر راهبردی کشور مورد بررسی قرار گرفت.

عارف در این جلسه با قدردانی از همکاری مؤثر دو قوه در حوزه‌های مختلف از جمله تأمین کالاهای اساسی و نظارت بر بازار،گفت: خوشحالیم که گزارش‌های قوه قضائیه درباره وضعیت بازار با نیت حل مشکلات و کمک به دولت تنظیم می‌شود. این مسیر، مسیر درستی است و باید ادامه یابد، چراکه ما یک کشور، یک نظام و یک هدف داریم. موفقیت‌ها متعلق به همه و مشکلات نیز مسئولیت مشترک همه ماست. هرچند دولت، مجلس و قوه قضاییه ساختارهای متفاوتی دارند، اما هدف آنها یکی است.

وی با اشاره به شرایط ویژه کشور از آغاز فعالیت دولت چهاردهم، افزود: دولت چهاردهم از همان آغاز فعالیت خود در شرایطی مشابه دوران جنگ بر سر کار آمد، از همان روز نخست که دولت آغاز به کار کرد، میهمان عزیزانمان به شهادت رسید و از آن زمان شرایط خاص کشور ادامه دارد. هنر همه ما باید این باشد که این شرایط را به‌درستی مدیریت کرده و جامعه را در آرامش نگه داریم.

معاون اول رئیس‌جمهور تأکید کرد: تأمین کالاهای اساسی و ذخایر راهبردی کشور در اولویت دولت قرار دارد. برای تحقق این هدف باید تخصیص ارز به‌موقع انجام شود تا روند واردات کالاهای اساسی تسهیل شود.

عارف با اشاره به توصیه رهبر معظم انقلاب مبنی بر رقابتی‌کردن واردات کالاهای اساسی، افزود: این توصیه به راهبرد اصلی دولت تبدیل شده و بازنگری کلی در شیوه تأمین کالاهای اساسی در دستور کار است. در این راستا، بخشی از اختیارات به استانداران، به‌ویژه استانداران استان‌های مرزی تفویض شده تا در واردات کالاهای اساسی نقش مؤثرتری ایفا کنند. همچنین هر استان مرزی به‌عنوان معین یک استان غیرمرزی تعیین شده است تا در شرایط خاص، نیازهای کالایی آن استان را تأمین کند.

وی درباره اهمیت نظارت بر روند توزیع و قیمت کالاها، خاطرنشان کرد: همه روش‌هایی که در چهار دهه گذشته برای نظارت بر بازار به کار گرفته شده‌اند، دارای ضعف‌ها و کاستی‌هایی بوده‌اند. امروز باید کارآمدترین روش را انتخاب کنیم. گرانی در بازار وجود دارد، اما مسئله اصلی ما گران‌فروشی و احتکار است. برخی کالاها بدون هیچ ارتباطی با نرخ ارز گران می‌شوند و باید با این پدیده برخورد قاطع شود.

معاون اول رئیس‌جمهور با قدردانی از اقدامات قوه قضائیه در رسیدگی به پرونده‌های گران‌فروشی و احتکار گفت: سازمان تعزیرات نیز عملکرد خوبی داشته است، اما لازم است هماهنگی میان نهادهای نظارتی افزایش یابد. هدف ما مچ‌گیری نیست، بلکه اصلاح رویه‌هاست؛ اما در صورت بروز تخلف، حکومت باید با اقتدار وارد عمل شود.

عارف بر ضرورت تداوم تعامل میان دو قوه تأکید کرد و گفت:برگزاری جلسات مستمر میان معاونان اول دو قوه ضروری است تا قوه قضائیه در جریان تصمیمات دولت قرار گیرد و در عین حال بتواند دیدگاه‌های خود را ارائه دهد.

تعامل دو قوه برای تأمین کالاهای اساسی ضروری است

در ادامه، حجت‌الاسلام والمسلمین حمزه خلیلی معاون اول قوه قضائیه نیز با قدردانی از عارف برای برقراری تعامل مؤثر میان دو قوه، گفت: برای نظارت بر تأمین و توزیع مطلوب کالاهای اساسی نیازمند همکاری تنگاتنگ قوه مجریه و قضاییه هستیم تا با هم‌افزایی بتوانیم مشکلات موجود را برطرف کنیم.

وی با اشاره به تأکید مقام معظم رهبری بر ضرورت تأمین ذخایر راهبردی و ایجاد تنوع در واردات کالاهای اساسی افزود: اگر به بخش خصوصی توجه کافی نداشته باشیم، مشکلات این حوزه حل نخواهد شد. لازم است از ظرفیت‌های بخش خصوصی در تأمین کالاهای اساسی استفاده بیشتری شود.

معاون اول قوه قضائیه همچنین بر لزوم اصلاح فرایند تأمین کالاهای اساسی تأکید کرد و گفت: اقدامات خوبی در این زمینه انجام شده، اما هنوز چالش‌هایی به‌ویژه در حوزه قیمت‌گذاری وجود دارد. با وجود نظارت‌های انجام‌شده، سیاست‌های کلان کشور در حوزه کالاهای اساسی هنوز به نتیجه مطلوب نرسیده است.

در این جلسه، گزارشی از آخرین وضعیت کالاهای اساسی و ذخایر راهبردی کشور ارائه شد و فرایندهای مربوط به ثبت سفارش، تخصیص ارز، واردات، ذخیره‌سازی، توزیع کالا و نظارت بر بازار مورد بررسی قرار گرفت. اعضا بر اصلاح این فرایندها و رساندن کالاها با قیمت مناسب به دست مصرف‌کنندگان تأکید کردند.


نظرات

آخرین اخبار
نورنما | آمدم تا برایت بگویم رازهای بزرگ دلم را ...
فیلم های سینمایی امروز تلویزیون 22 مرداد 1405+جدول پخش
دختر نوجوان ایرانی قهرمان وزنه‌برداری آسیا شد
عراقچی خطاب به امریکا: مراقب اخبار جعلی و اشتباه محاسباتی باشید
پاسخ منفی سیتی به بارسلونا برای «رودری»
واکنش ایران به ادعاهای نتانیاهو درباره فلسطین و جولان؛ محکومیت اقدام کلمبیا
200 نفر از آتش سوزی مشهد نجات یافتند
ژاوی سرمربی هلند شد؛ شروعی سخت برابر آلمان
تنش تازه روسیه و ژاپن بر سر جزایر کوریل
ترکیب احتمالی استقلال برای اولین بازی فصل اعلام شد
پشت پرده خروج سخنگوی ترامپ؛ پای یک افشای امنیتی در میان است
خواب‌آلودگی راننده حادثه آفرید؛ 11 مصدوم در محور بجنورد-آشخانه
هشدار درباره پیش‌خرید خودرو در مازندران
14 میلیون مجرد در سن ازدواج؛ چرا جوانان ایرانی ازدواج نمی‌کنند؟
افغانی گران شد
10 تعرض اسرائیل به سوریه در 24 ساعت
بقائی: کشتی فله‌بر خارجی عامل آلودگی نفتی قشم است
قیمت طلای جهانی امروز پنجشنبه 22 مرداد 1405 / اونس روی 4400 دلار ماند
هوای تهران نمره قبولی گرفت
آخرین قیمت خودروهای ایران خودرو امروز پنجشنبه 22 مرداد + جدول
جدول جدید قیمت سکه پارسیان امروز پنجشنبه 22 مرداد
هشدار سیلاب در مازندران؛ مسافران از رودخانه‌ها فاصله بگیرند
آخریت قیمت یورو امروز پنج شنبه 22 مرداد
2 هزار مفقودی در غزه؛ تراژدی ادامه‌دار جنگ اسرائیل
آخرین خبر از بنزین 87 هزار تومانی؛ اجرای طرح جدید بنزین متوقف شد
وضعیت آب و هوا امروز پنج شنبه 22 مرداد 1405 + وضعیت استان‌ها
طرح تروریستی داعش در کویت خنثی شد
برنامه قطعی برق تهران پنجشنبه 22 مرداد اعلام شد+ لینک
برنامه قطعی برق کرمانشاه امروز پنجشنبه 22 مرداد ماه اعلام شد+جدول
چالوس زیر بار ترافیک؛ باران در جاده‌های شمالی
اوباما دفتر طلایی ترامپ را مسخره کرد
خبر جدید از نقل و انتقالات استقلال امروز پنج شنبه 22 مرداد
قیمت دلار امروز پنجشنبه 22 مرداد +جدول قیمت ارزها
برنامه مسابقات ورزشی امروز 22 مرداد 1405 +جدول پخش
قیمت خودرو‌های سایپا امروز پنجشنبه 22 مرداد + جدول
تصویب قانون جنجالی عفو عمومی در لبنان
قیمت طلا امروز پنجشنبه 22 مرداد + جدول قیمت طلا 18 عیار
جوانان فرنگی‌کار ایران مسافر اسلواکی شدند
پاسخ تند عراقچی به فرانسه
شناسایی استرس با حسگرهای پوشیدنی
چرا با نوشیدن آب دچار نفخ می‌شویم؟
بهترین راه مقابله با گرمازدگی
چالش جدید انویدیا برای اوپن‌ای‌آی با عرضه مدل عظیم متن‌باز
هشدار درباره نقص‌های مادرزادی قلب کودکان
حفظ زیرساخت‌های اقیانوسی با چسب!
برچسب‌های پایشگر و نیاز بیماران مبتلا به پارکینسون
شناسایی نقطه جوش مولکول‌ها با هوش مصنوعی
کشف 181 قبضه سلاح غیرمجاز در خوزستان
آدان به استقلال برمی‌گردد؟
خروج ناگهانی سخنگوی ترامپ از کاخ سفید