×
اجتماعی
شناسه خبر : 251049
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1404/07/23 ساعت 23:15
توسعه صادرات صنایع دستی زنان ایرانی از برنامه‌های دولت

بهروزآذر در دیدار با رئیس فدراسیون زنان چین اعلام کرد؛

توسعه صادرات صنایع دستی زنان ایرانی از برنامه‌های دولت

معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده در دیدار با مشاور دولتی و رئیس فدراسیون ملی زنان چین، بر گسترش همکاری‌های دوجانبه در زمینه‌های آموزش مهارت، اشتغال زنان، کارآفرینی، صنایع‌دستی زنان تأکید کردند.

نورنیوز-گروه اجتماعی: زهرا بهروزآذر در حاشیه اجلاس بین‌المللی «رهبران جهان برای آینده زنان» در پکن، با شن یی‌چین، مشاور دولتی و رئیس فدراسیون ملی زنان چین دیدار و گفت‌وگو کرد.

وی با ارائه گزارشی از دستاوردهای ایران در حوزه زنان گفت: در سال‌های اخیر، ما قوانین و مقررات متعددی در حمایت از زنان باردار و مادران شاغل تصویب و اجرایی شده است. ایران همچنین در حال تقویت زیرساخت‌های مهارت‌آموزی و افزایش ظرفیت‌های اشتغال برای دختران فارغ‌التحصیل دانشگاهی است تا آنان بتوانند نقش مؤثرتری در اقتصاد ملی و بین‌المللی ایفا کنند.

وی ادامه داد: توسعه صادرات صنایع دستی زنان ایرانی و گسترش بازارهای بین‌المللی برای محصولات فرهنگی از برنامه‌های مهم دولت در حوزه توانمندسازی اقتصادی زنان است.

معاون رئیس‌جمهور همچنین در ادامه دیدار، با اشاره به تحولات اخیر در منطقه و جنگ تحمیلی دوازده‌روزه، گزارشی از وضعیت انسانی این درگیری‌ها ارائه کرد و اظهار داشت: در این جنگ بیش از هزار نفر کشته شدند که در میان آنان بیش از پنجاه کودک و صد زن وجود داشت. از حمایت‌های دولت چین قدردانی می‌کنم.

بهروزآذر با تاکید بر توسعه روابط دوجانبه دو کشور تصریح کرد: ایران مایل است همکاری با چین را در زمینه‌های مختلف به نفع دو ملت تعمیق بخشد.

در ادامه این دیدار، شن یی‌چین ضمن ابراز خرسندی از حضور هیأت ایرانی در اجلاس پکن، خاطرنشان کرد: چین و ایران دو تمدن کهن با فرهنگی غنی هستند و زنان در هر دو کشور نقشی کلیدی در پیشرفت اجتماعی و حفظ بنیان خانواده دارند. دولت چین آماده است ارتباط و هماهنگی را با ایران تقویت کند و در چارچوب راهبرد دو کشور، همکاری در حوزه زنان را گسترش دهد.

بهروزآذر
 

 رئیس فدراسیون ملی زنان چین افزود: چین آماده است تا ارتباطات و هماهنگی با ایران را تقویت کند و تحت هدایت استراتژیک دو رئیس‌جمهور، دست در دست هم روابط تهران و پکن را به سمت پیشرفت بیشتر سوق دهند.

اجلاس رهبران جهان برای آینده زنان با شعار «آینده‌ای مشترک، توسعه‌ای فراگیر» با حضور مقامات عالی‌رتبه، نمایندگان نهادهای بین‌المللی و فعالان حوزه زنان از بیش از ۵۰ کشور جهان در پکن برگزار شد. در این اجلاس، موضوعاتی چون عدالت جنسیتی، توسعه پایدار، صلح، و توانمندسازی اقتصادی زنان مورد بررسی قرار گرفت.

همچنین بهروزآذر در حاشیه اجلاس بین‌المللی «رهبران جهان برای آینده زنان» در پکن، با زلیخا مخکاموا، معاون نخست وزیر و رئیس کمیته دولتی خانواده و بانوان جمهوری ازبکستان نیز دیدار و گفت‌وگو کرد.

در این دیدار دو طرف بر گسترش همکاری‌های دوجانبه در زمینه‌های آموزش مهارت، اشتغال زنان، کارآفرینی، صنایع‌دستی زنان میان ایران و ازبکستان تأکید کردند.

بهروزآذر در این دیدار، با ارائه گزارشی از دستاوردها و اقدامات ایران در حوزه زنان، بر تبادل تجارب میان دو کشور به ویژه در زمینه‌های آموزش مهارت، اشتغال زنان، کارآفرینی، صنایع‌دستی تاکید کرد و ادامه داد: توسعه صادرات صنایع دستی زنان ایرانی و گسترش بازارهای بین‌المللی برای محصولات فرهنگی از برنامه‌های مهم ایران در حوزه توانمندسازی اقتصادی زنان است.

در ادامه این دیدار، زلیخا مخکاموا، معاون نخست وزیر و رئیس کمیته دولتی خانواده و بانوان جمهوری ازبکستان نیز با استقبال از پیشنهادات جمهوری اسلامی ایران برای توسعه روابط دوجانبه، بر گسترش روابط دو کشور در حوزه زنان تاکید کرد.

وی با دعوت از معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده برای سفر به ازبکستان، از آمادگی این کشور برای امضای تفاهمنامه همکاری میان تهران و تاشکند خبر داد.


ایسنا
نظرات

آخرین اخبار
عارف: فیلترشکن‌ها اشراف امنیتی ما را از بین برده‌اند
آخرین اخبار و گزارش ها از سیل مازندران؛ ساری زیر آب رفت، ادارات و بانک ها تعطیل شدند
پاسخ سخت کانادا به ترامپ؛ تعرفه‌های 50 درصدی اجرا شد
قیمت گوشت قرمز امروز سه‌شنبه 17 شهریور 1405 + جدول قیمت ها
آخرین خبر از وضعیت رایگان مترو و بی.آر.تی
اعتراف رئیس سابق شاباک: اسرائیل در حال باختن جنگ است
امروز سه‌شنبه 17 شهریور کدام مناطق قزوین خاموش می‌شوند؟ برنامه قطعی برق را ببینید
قیمت خودروهای سایپا امروز17 شهریور 1405؛ از ساینا 1.4 میلیاردی تا چانگان 6.7 میلیاردی
برنامه قطعی برق کرمان برای سه‌شنبه 17 شهریور اعلام شد
سه‌شنبه 17 شهریور برق این نواحی استان اصفهان قطع می‌شود
جاده‌های شمال بارانی و لغزنده شد؛ آخرین وضعیت ترافیک 5 محور اصلی کشور
ضربه سنگین به دولت آلمان؛ 88 درصد آلمانی‌ها از عملکرد مرتس ناراضی‌اند
قیمت دلار توافقی امروز سه شنبه 17 شهریور 1405؛ رشد 485 تومانی بازار ارز!
یک جمله قطری و راز بزرگ تغییر در منطقه
آخرین قیمت خودروهای ایران خودرو امروز 17 شهریور 1405؛اختلاف قیمت بازار و کارخانه چقدر است؟
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز 17 شهریور1405؛ سورن و دنا گران شدند، پژو 207 عقب نشست+ جدول
جدول خاموشی کهگیلویه و بویراحمد امروز سه‌شنبه 17 شهریور ؛ ساعت خاموشی یاسوج
دفاع میهنی یا جنگ‌طلبی؟
تاکتیک‌های ایران و آمریکا در دوره کنونی
قیمت طلای جهانی امروز سه‌شنبه 17 شهریور 1405؛ طلا صعودی شد ،دلار عقب نشست
جنگ ایران، کابوس اقتصادی ترامپ؛ قیمت گازوئیل در آمریکا رکورد زد
1407؛ سال نوسازی حکمرانی
برنامه مسابقات ورزشی امروز17 شهریور1405/ از رئال تا منچسترسیتی + جدول پخش
همکاری سنت شکنانه هسته‌ای آمریکا با عربستان
علی‌الطاهر؛ تپه‌ای که قرار است شکست جنگ ایران را پنهان کند
وضعیت آب و هوا امروز سه شنبه 17 شهریور 1405 / هشدار برای شمال کشور + وضعیت استانها
بعد از یک شب بی‌خوابی، با ورزش قدرت مغز بهتر تقویت می شود
قارچ روده یا ابرقهرمانِ ضد‌تشعشع؟ کشف شگفت‌انگیز دانشمندان چینی
یادآوری خاطرات قدیمی چه تاثیری بر حافظه و سلامت روان سالمندان دارد؟
غذا خوردن جلوی تلویزیون چه بلایی سر روابط خانوادگی می‌آورد؟
بیانیه ادعایی سنتکام درباره محاصره دریایی ایران
بقائی: بیانیه کانادا در حمایت از جنگ اقتصادی آمریکا علیه ایران، همدستی در قانون‌شکنی است
پیش‌بینی موج آنفلوانزا در ماه‌های آینده؛ چه کسانی واکسن بزنند؟
دستگیری فرد مرتبط با عناصر ضدانقلاب و سلطنت‌طلب در ارومیه
تماس تلفنی وزیر امور خارجه با دبیرکل جدید سازمان همکاری اسلامی
هشدار ایران در شورای حکام: امروز ایران، فردا ممکن است کشور دیگری هدف قرار گیرد
تحلیلگر لبنانی: ادعای اشغال تپه علی الطاهر جنگ رسانه‌ای اسرائیل است
میزان ارز‌بری خودروهای داخلی اعلام شد
عارف: راهبرد دولت وفاق این است که با مردم با صراحت و صداقت صحبت کند
چرا قیمت بنزین روی نمایشگر جایگاه یک صفر کمتر نشان داده می‌شود؟
حملات عربستان به 4 استان یمن
کوبا مذاکره با آمریکا را تکذیب کرد
لاوروف: پیوستن ایران به «توافق مکه» گامی رو به جلو است
شوک نزولی به بازار طلا؛ ریزش سنگین قیمت‌ها همزمان با افت اونس جهانی
واکنش حماس به جنایات کرانه باختری: سکوت جهانیان، تبانی با رژیم صهیونیستی است
شوک بزرگ به بازار انرژی؛ قیمت گاز اروپا در آستانه مرز 900 دلار
دیدار معاون اجرایی رئیس‌جمهور و سرپرست وزارت دفاع با خانواده شهید نصیرزاده
نتایج هفته ششم لیگ برتر/ در بازی های امروز هیچ امتیازی تقسیم نشد
گفت‌وگوی ترامپ و برنهام درباره تنگه هرمز
استعفای ویسی از هدایت ذوب آهن؛ لمپن نیستم و کنار می‌کشم