×
اجتماعی
شناسه خبر : 251049
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1404/07/23 ساعت 23:15
توسعه صادرات صنایع دستی زنان ایرانی از برنامه‌های دولت

بهروزآذر در دیدار با رئیس فدراسیون زنان چین اعلام کرد؛

توسعه صادرات صنایع دستی زنان ایرانی از برنامه‌های دولت

معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده در دیدار با مشاور دولتی و رئیس فدراسیون ملی زنان چین، بر گسترش همکاری‌های دوجانبه در زمینه‌های آموزش مهارت، اشتغال زنان، کارآفرینی، صنایع‌دستی زنان تأکید کردند.

نورنیوز-گروه اجتماعی: زهرا بهروزآذر در حاشیه اجلاس بین‌المللی «رهبران جهان برای آینده زنان» در پکن، با شن یی‌چین، مشاور دولتی و رئیس فدراسیون ملی زنان چین دیدار و گفت‌وگو کرد.

وی با ارائه گزارشی از دستاوردهای ایران در حوزه زنان گفت: در سال‌های اخیر، ما قوانین و مقررات متعددی در حمایت از زنان باردار و مادران شاغل تصویب و اجرایی شده است. ایران همچنین در حال تقویت زیرساخت‌های مهارت‌آموزی و افزایش ظرفیت‌های اشتغال برای دختران فارغ‌التحصیل دانشگاهی است تا آنان بتوانند نقش مؤثرتری در اقتصاد ملی و بین‌المللی ایفا کنند.

وی ادامه داد: توسعه صادرات صنایع دستی زنان ایرانی و گسترش بازارهای بین‌المللی برای محصولات فرهنگی از برنامه‌های مهم دولت در حوزه توانمندسازی اقتصادی زنان است.

معاون رئیس‌جمهور همچنین در ادامه دیدار، با اشاره به تحولات اخیر در منطقه و جنگ تحمیلی دوازده‌روزه، گزارشی از وضعیت انسانی این درگیری‌ها ارائه کرد و اظهار داشت: در این جنگ بیش از هزار نفر کشته شدند که در میان آنان بیش از پنجاه کودک و صد زن وجود داشت. از حمایت‌های دولت چین قدردانی می‌کنم.

بهروزآذر با تاکید بر توسعه روابط دوجانبه دو کشور تصریح کرد: ایران مایل است همکاری با چین را در زمینه‌های مختلف به نفع دو ملت تعمیق بخشد.

در ادامه این دیدار، شن یی‌چین ضمن ابراز خرسندی از حضور هیأت ایرانی در اجلاس پکن، خاطرنشان کرد: چین و ایران دو تمدن کهن با فرهنگی غنی هستند و زنان در هر دو کشور نقشی کلیدی در پیشرفت اجتماعی و حفظ بنیان خانواده دارند. دولت چین آماده است ارتباط و هماهنگی را با ایران تقویت کند و در چارچوب راهبرد دو کشور، همکاری در حوزه زنان را گسترش دهد.

بهروزآذر
 

 رئیس فدراسیون ملی زنان چین افزود: چین آماده است تا ارتباطات و هماهنگی با ایران را تقویت کند و تحت هدایت استراتژیک دو رئیس‌جمهور، دست در دست هم روابط تهران و پکن را به سمت پیشرفت بیشتر سوق دهند.

اجلاس رهبران جهان برای آینده زنان با شعار «آینده‌ای مشترک، توسعه‌ای فراگیر» با حضور مقامات عالی‌رتبه، نمایندگان نهادهای بین‌المللی و فعالان حوزه زنان از بیش از ۵۰ کشور جهان در پکن برگزار شد. در این اجلاس، موضوعاتی چون عدالت جنسیتی، توسعه پایدار، صلح، و توانمندسازی اقتصادی زنان مورد بررسی قرار گرفت.

همچنین بهروزآذر در حاشیه اجلاس بین‌المللی «رهبران جهان برای آینده زنان» در پکن، با زلیخا مخکاموا، معاون نخست وزیر و رئیس کمیته دولتی خانواده و بانوان جمهوری ازبکستان نیز دیدار و گفت‌وگو کرد.

در این دیدار دو طرف بر گسترش همکاری‌های دوجانبه در زمینه‌های آموزش مهارت، اشتغال زنان، کارآفرینی، صنایع‌دستی زنان میان ایران و ازبکستان تأکید کردند.

بهروزآذر در این دیدار، با ارائه گزارشی از دستاوردها و اقدامات ایران در حوزه زنان، بر تبادل تجارب میان دو کشور به ویژه در زمینه‌های آموزش مهارت، اشتغال زنان، کارآفرینی، صنایع‌دستی تاکید کرد و ادامه داد: توسعه صادرات صنایع دستی زنان ایرانی و گسترش بازارهای بین‌المللی برای محصولات فرهنگی از برنامه‌های مهم ایران در حوزه توانمندسازی اقتصادی زنان است.

در ادامه این دیدار، زلیخا مخکاموا، معاون نخست وزیر و رئیس کمیته دولتی خانواده و بانوان جمهوری ازبکستان نیز با استقبال از پیشنهادات جمهوری اسلامی ایران برای توسعه روابط دوجانبه، بر گسترش روابط دو کشور در حوزه زنان تاکید کرد.

وی با دعوت از معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده برای سفر به ازبکستان، از آمادگی این کشور برای امضای تفاهمنامه همکاری میان تهران و تاشکند خبر داد.


ایسنا
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
چشم انداز نامعلوم آتش بس
سیاست‌نامه | کارنامه مجلس در ترازوی قانون اساسی
افزایش 20 درصدی قیمت بسته‌های اینترنت موبایل از امروز
آخرین تحولات کرانه باختری پس از عملیات ضد صهیونیستی در الخلیل
آغاز ثبت سفارش ثبت سفارش برنج، جو و ذرت از فردا
رمز ارزها، ابزار سفته بازی یا زیر ساخت نظام مالی بین المللی؟
ورود پرحاشیه ترامپ به مراسم قرعه‌کشی جام جهانی 2026
سفر لاریجانی به پاکستان بسیار مهم بود
اجرای حکم قصاص قاتل همسر در سمنان
جلسه غیرعلنی مجلس برای بررسی لایحه دوفوریتی بودجه سالانه
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروزسه شنبه 11آذر 1404+ جدول
سومین اَبَرماه سال شامگاه پنجشنبه در آسمان ایران می درخشد
هوای تهران «قابل قبول» شد
دبیرکل سازمان ملل درباره ایران و قطعنامه 2231 گزارش می‌دهد
تعطیلی مدارس دور اول متوسطه در یزد
وزیر خارجه مجارستان: اروپا برای جنگ با روسیه آماده می‌شود
برنامه جدید فیفا برای اعلام زمان مسابقات جام‌جهانی
درخواست از تهرانی‌ها برای اهدای خون
برنامه مسابقات ورزشی امروز سه شنبه 11 آذر
خطر جدی سویه جدید آنفلوآنزا برای سنین 5 تا 14سال
وضعیت آب و هوا امروز سه شنبه 11 آذر 1404+ وضعیت استانها
تغذیه سالم، همراه مهم بیماران HIV
رژیم نوردیک، کلید عمر طولانی و زمین پاک
حسگر چوب‌پنبه ای که سموم نوشیدنی‌ها را شناسایی می‌کند
پسماند کربنی به طلای سیاه فناوری تبدیل می‌شود
چین با 156 ماهواره زمین را رصد می‌کند
ورزش به تنهایی کارساز نیست
زلنسکی: پایان جنگ باید هرچه زودتر رقم بخورد
روبات‌های انسان‌نما کارگر شیائومی می‌شوند
سینما ابزاری برای برقراری صلح است
ترامپ: گفت‌وگوی سوریه و اسرائیل حیاتی است
4 مجموعه ورزشی تهران برای توان‌یابان مناسب‌سازی می‌شوند
دیدار زلنسکی و مکرون؛ چرخش اوکراین به سمت اروپا
مسکو: حمایت ما از آرمان‌های مشروع فلسطین ادامه دارد
تلاش اردوغان برای پیوستن به اتحادیه اروپا
کدام شهرها بیشترین جمعیت سالمند را دارد؟
خطر جدی سویه جدید آنفلوآنزا برای سنین 5 تا 14سال
درخشش دختر ایرانی در شطرنج آسیا
بررسی گزینه‌های ترامپ درباره ونزوئلا
کارگردان مشهور به زندان محکوم شد
پرسپولیس ناکام ماند؛ CAS اجازه تعویق بازی با تراکتور را نداد
4 هزار خانواده فلسطینی آواره شدند
سرقت در تهران بزرگ 22 درصد کاهش یافت
رایزنی ترامپ و نتانیاهو برای خلع سلاح حماس
سفر قلعه‌نویی به آمریکا برای قرعه‌کشی جام جهانی
خبر خوش برای طرفداران شروین حاجی‌پور
سودان در آتش جنگ / کنترل یک مقر نظامی به دست شبه‌نظامیان پشتیبانی سریع افتاد
اوکراین از اروپا درخواست کمک 1 میلیارد یورویی کرد
1000 بیمار غزه‌ای در انتظار بازگشایی گذرگاه‌ها جان باختند
نورنما | پترا یکی از عجایب دنیا
X
آگهی تبلیغاتی