×
سیاسی
شناسه خبر : 251023
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1404/07/23 ساعت 14:53
اگر تشکیلات دولت محدود نشود کل بودجه صرف پرداخت حقوق می‌شود

عارف در نشست با اعضای کمیسیون کشاورزی مطرح کرد:

اگر تشکیلات دولت محدود نشود کل بودجه صرف پرداخت حقوق می‌شود

معاون اول رئیس‌جمهور با بیان اینکه اصلاح ساختار یکی از تکالیف برنامه هفتم پیشرفت است، خاطرنشان کرد: اگر تشکیلات دولتی محدود نشود، کل بودجه دولت صرف پرداخت حقوق می‌شود. در حال حاضر حدود 90 درصد بودجه برخی دستگاه‌ها در این زمینه صرف می‌شود بنابراین باید اصلاح ساختار آغاز می‌شد که در این زمینه هم دولت اقدامات خود را آغاز کرده‌ است.

نورنیوز - گروه سیاسی:‌ محمدرضا عارف در نشست با اعضای کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه دولت و مجلس یک هدف مشترک یعنی حل مشکلات کشور و تامین رفاه و آرامش مردم را دنبال می‌کنند، گفت: وظایف قوه مجریه و مقننه متفاوت است ولی ما هدف مشترک داریم بنابراین وقتی برای دستیابی به این هدف مشترک در کنار هم باشیم، قادر خواهیم بود به اهداف خود برسیم اما اگر این دو قوه مسیر متفاوتی را طی کنند، مشکلات حل نخواهد شد.

وی با تاکید بر اینکه تامین امنیت غذایی و کالاهای اساسی راهبرد نظام بوده که دولت هم به آن پایبند است، افزود: کشاورزی یکی از مسائل اولویت‌دار کشور است. البته با توجه به خشکسالی‌های سال‌های اخیر در این حوزه با مشکلاتی مواجه شدیم اما اتفاق مهمی هم درباره کاهش مصرف آب بخش کشاورزی یا تغییر در تولید محصولات رخ نداده است.

معاون اول رئیس‌جمهور با تاکید بر اینکه باید الگوی کشت و آبیاری اصلاح شود، تصریح کرد: در شرایط خشکسالی نباید برخی محصولات که برای کشور راهبردی نبوده و مصرف بالای آب دارند را کشت کرد. تغییر این فرهنگ زمانبر بوده البته برای تغییر این فرهنگ هم به اندازه کافی تلاش نکرده‌ایم.

عارف افزود: حمایت از کشاورزی و دستیابی به خودکفایی در تولید محصولات کشاورزی یکی از راهبردهای دولت است با این حال کیفیت محصولات کشاورزی را نیز باید ارتقاء دهیم. راهبرد دولت، خرید تمام گندم تولید شده در داخل کشور است تا گندمکار برای تولید انگیزه کافی داشته باشد.

وی با تشکر از دغدغه‌های نمایندگان مجلس شورای اسلامی برای حل مشکلات کشور، تصریح کرد: دولت تمام تلاش خود را برای رفع دغدغه نمایندگان مجلس و حل مشکلات کشور به کار گرفته است.

معاون اول رئیس‌جمهور بیان کرد: البته باید توجه کرد که از ابتدای شروع دولت چهاردهم، شرایط جنگی در کشور وجود داشت و میهمان ما را در تهران ترور کردند. دولت در این شرایط کشور را اداره کرد. نمایندگان مجلس مشکلات دولت از جمله ناترازی برق، آب و بودجه را در نظر بگیرند و به واقعیت‌های کشور توجه کنند. اگر ما احساس کنیم که مسئولیت مشترکی داریم، بهتر می‌توانیم برای حل مشکلات تعامل داشته باشیم.

عارف با اشاره به تلاش‌های دولت برای افزایش تولید برق برای جلوگیری از قطعی برق در صنعت و کشاورزی، گفت: با حضور رئیس‌جمهور جلسات متعددی به صورت هفتگی درباره حل مشکلات کشاورزی برگزار می‌شود. اراده دولت این است که مشکلات کشاورزی را حل کند تا در تولید محصولات کشاورزی به خودکفایی برسیم.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه اصلاح ساختار یکی از تکالیف برنامه هفتم پیشرفت است، خاطرنشان کرد: اگر تشکیلات دولتی محدود نشود، کل بودجه دولت صرف پرداخت حقوق می‌شود. در حال حاضر حدود ۹۰ درصد بودجه برخی دستگاه‌ها در این زمینه صرف می‌شود، بنابراین باید اصلاح ساختار آغاز می‌شد که در این زمینه هم دولت اقدامات خود را آغاز کرده‌ است.

معاون اول رئیس‌جمهور درخصوص ارتقای جایگاه سازمان امور عشایر ایران بیان کرد: عشایر جایگاه ارزشمندی داشته‌اند و آنها همواره پاسدار مرزها و پیشتاز در تولید بوده‌اند و دولت هیچ تصمیمی بر خلاف منافع عشایر نمی‌گیرد. در برنامه هفتم پیشرفت، ساماندهی امور عشایر بر عهده وزارت کشاورزی گذاشته شده است اما تاکنون دولت تصمیمی در این زمینه نگرفته است تا اجماعی در کشور در این خصوص بدست آید.

عارف تاکید کرد: رویکرد شورای عالی اداری در اصلاح ساختارها، تحدید سازمان‌ها برای افزایش بهره‌وری است با این حال در این زمینه هیچ اقدامی خلاف قانون انجام نمی‌شود.

در این جلسه چالش‌ها و مشکلات بخش کشاورزی مورد بررسی قرار گرفت و بر لزوم حل این مشکلات برای تامین امنیت غذایی کشور تاکید شد.


نظرات

آخرین اخبار
واترپلوی جوانان ایران برابر چین مغلوب شد
قیمت سکه پارسیان امروز چهارشنبه 31 تیر 1405+ جدول قیمت ها
رکوردی که هیچ استانی آرزوی شکستن آن را ندارد
سهمیه بنزین امشب شارژ می‌شود
آیا واشنگتن توان تشدید حملات به ایران را دارد؟
دستور پزشکیان برای برق صنایع؛ 7 تصمیم عملیاتی تصویب شد
ادامه عملیات تنبیه دشمن متجاوز ؛حملات سنگین نیروهای مسلح به پایگاه‌های آمریکادرکویت و اردن
قیمت جهانی نفت جهش کرد؛ برنت بالای 94 دلار ایستاد
آغاز ثبت‌نام چهل‌ و چهارمین جایزه کتاب سال 1405
حق پرستاری مددجویان بهزیستی افزایش یافت
بحران تحریم‌های کره شمالی؛ توقیف یک شناور توسط کره جنوبی
قیمت طلا و سکه امروز چهارشنبه 31 تیر 1405 +جدول قیمت ها
گزارش جنجالی فایننشال‌تایمز درباره دزدی نفتی آمریکا
نگرانی رژیم صهونیستی از توافق هسته‌ای عربستان
قیمت دلار و سایر ارزها امروز چهارشنبه 31 تیر 1405
راه‌اندازی قطار اکو در دستور کار ایران و پاکستان
رویترز: آمریکا نگران گسترش جبهه جدید در دریای سرخ است
7 راهکار طلایی برای کاهش مصرف برق کولر گازی در روزهای گرم تابستان
تهران در هرم گرما؛ دما 3 درجه بالا می‌رود
خالق ملودی جاودانه «پلنگ صورتی» درگذشت
افت شدید عبور کشتی‌ها از هرمز
تنگه هرمز اقتصاد ژاپن را لرزاند؛ رکورد کسری تجاری سامورایی‌ها
نورنما | آماده سازی قطعات تازه تفحص شده پیکر شهدای مدرسه میناب برای تشییع
نوراینفو | چند توصیه برای سلامتی روان زنان در خانه
انصارالله: ترامپ نه توان بازکردن هرمز را دارد نه حفاظت از عربستان
رشد بازارهای آسیایی با افزایش تقاضا برای سهام فناوری
پرونده سهمیه آسیایی پیچیده‌تر شد؛ چادرملو دنبال حق خود می‌رود
چین پرتابگرهای فضایی برقی را آزمایش می‌کند
پاسخ قشقاوی به ادعای جدید ترامپ؛ دروغ‌های تکراری دیگر اثر ندارد
سرلشکر حاتمی: به اندازه سر سوزن به دشمن اعتماد نداریم
جزئیات آلودگی هوا در شهرهای خوزستان
وزارت کشور: مقدمات صدور گواهینامه رانندگی برای بانوان فراهم شده است
تشدید برخورد با استخراج غیرمجاز رمزارز
زائران اربعین اعتبار 6 ماهه گذرنامه زیارتی را جدی بگیرید
وزش باد شدید و گردوخاک در چند استان
قتل پرستار بیمارستان پیوند اعضای شیراز؛ جزئیات قتل و ابهامات پرونده
پیام تسلیت رهبر انقلاب در پی درگذشت مادر شهیدان مظفر
چرا کشورهای عربی وارد میانجیگری ایران و آمریکا شدند؟
قیمت دلار توافقی امروز چهارشنبه 31 تیر 1405
بهیاران 4 استان جنوبی بدون کنکور دانشجو می‌شوند
ترامپ پروژه‌ای را دنبال می‌کند که اوباما نپذیرفت
ثبت‌نام زائران اربعین حسینی؛ کدام مرزها بیشترین تقاضا را دارند؟
داغ میناب تازه شد؛ تشییع اعضای پیکر 34 شهید مدرسه شجره طیبه
واردات گوشت با قبض انباری؛ ثبت سفارش 110 قلم کالا بدون منشأ ارز آزاد شد
چلسی و دومین خرید گران‌قیمت تاریخ لیگ برتر
حکم اعدام مهدی خانکی اجرا شد؛ جزئیات پرونده عنصر فعال یک گروهک تروریستی
آیا شبکه‌های اجتماعی مقصر اصلی اعتیاد به جراحی زیبایی هستند؟
دوصدایی فرصت یا تهدید؟!
واکنش روسیه به اظهارات روبیو درباره ایران
حمایت ویژه 10 میلیارد تومانی از طرح‌های سلامت