×
حوادث
شناسه خبر : 250958
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1404/07/23 ساعت 09:21
پایان «باند وحشت» در تهران؛ سه سارق مسلح بامداد امروز اعدام شدند+فیلم اعترافات

پایان «باند وحشت» در تهران؛ سه سارق مسلح بامداد امروز اعدام شدند+فیلم اعترافات

سه عضو اصلی باند سارقان مسلح تهران معروف به «باند وحشت» که با ورود شبانه به منازل، با تهدید اسلحه و خشونت اموال مردم را می‌ربودند،پس از محاکمه و تأیید حکم دردیوان عالی کشور، بامدادامروز به اتهام محاربه اعدام شدند.اعضای این باندکه در فضای مجازی به گانگسترها مشهود بودند شبانه در مناطق مختلف تهران و البرز مسلحانه وارد خانه های مردم می شدندو دست به سرقت می زدند.

نورنیوز- گروه حوادث: حکم اعدام ۳ سارق مسلح خطرناک که در شهر تهران و برخی شهر‌های دیگر کشور اقدام به سرقت مسلحانه و با شرایط بسیار رعب‌آور می‌کردند پس از طی مراحل قانونی و تایید احکامشان در دیوان عالی کشور بامداد امروز اجرا شد. سارقان خطرناک یاد شده به اتهام محاربه محاکمه شده بودند.

 امیر رضا قبادی، مجید حاتمی و سجاد حاتمی از اعضای اصلی باند سارقان خشن و مسلح سریالی در تهران و برخی شهر‌های دیگر کشور که نام «باند وحشت» را روی خود گذاشته بودند و در فضای مجازی به «باند گنگسترها» معروف شده بودند بامداد امروز به دار مجازات آویخته شدند.

در بازه اردیبهشت ماه سال ۱۴۰۳، چندین فقره سرقت مسلحانه مشابه در مناطق مختلف تهران از جمله جنت‌آباد، خیابان سردار جنگل، خیابان سیمون بولیوار و پونک گزارش شد. 

براساس گزارش‌های اعلامی، سارقان مردان جوان ناشناسی بودند که با سلاح‌های جنگی وارد منازل شده و با خشونت و تهدید ساکنان اقدام به سرقت می‌کردند.

به گفته یکی از شکات، اعضای خانواده در منزل در حال استراحت بودند که ناگهان چند مرد با پوشش ماسک به همراه سلاح کلاشینکف و کلت‌های کمری وارد منزل شده و با گذاشتن سلاح روی پیشانی اعضای خانواده، درخواست پول و طلا می‌کردند.

در مورد دیگری اعضای یک خانواده (زن و شوهر، دختر هشت ساله و پسر ۱۶ ساله) در حال تماشای تلویزیون بوده‌اند که ناگهان افرادی با سلاح کلاشینکف، اسلحه کمری و با کلاه و ماسک با باز کردن در، وارد خانه شده و با تهدید اسلحه اقدام به جست‌وجوی خانه و سرقت اموال با ارزش کرده‌اند. 

در یک مورد دیگر سارقان مسلح پس از ورود به منزل با تهدید خشونت‌آمیز دختر خانواده را مجبور به درآوردن گوشواره‌هایش کرده‌اند و اعضای خانواده را در یکی از اتاق‌ها محبوس کرده بودند.

تحقیقات اولیه نشان داد، متهمان از سارقان مسلح حرفه‌ای هستند که در زمان سرقت از پلاک‌های جعلی برای خودرو‌ها استفاده می‌کردند و چهره و دست‌های خود را کاملا پوشانده و با سلاح‌های گرم از جمله کلاشینکف و کلت کمری و بیشتر در حوالی حدود ساعت ۱۰ شب اقدام به سرقت می‌کردند. سارقان پس از ورود به منازل و ایجاد رعب و وحشت و ضرب و شتم، با سرقت اموال صاحبان منازل، متواری می‌شدند و به همین روش مرتکب ۱۴ فقره سرقت شده‌اند.

با توجه به حساسیت پرونده و ابعاد اجتماعی آن، به محض وصول پرونده به دادسرای تهران، دادستان تهران دستور ویژه‌ای در خصوص شناسایی و دستگیری متهمان صادر کرد. 

در نهایت با اقدامات فنی و اطلاعاتی پلیس و دستورات ویژه قضایی، با شناسایی جاعلان پلاک‌های مجعول، متهمان در شهرستان‌های شهریار، ساوجبلاغ و خرم‌آباد شناسایی و دستگیر شدند. 

با شناسایی و دستگیری متهمان مشخص می‌شود، «باند وحشت» یا همان «باند گنگستر»‌های معروف در استان البرز نیز فعال بوده‌اند.

متهمان پس از دستگیری و در همان مراحل اولیه تحقیقات به اقدامات مجرمانه خود و سرقت‌های متعدد مسلحانه اقرار می‌کنند. همچنین در مواجهه حضوری، شکات نیز هویت متهمان را شناسایی می‌کنند.

در ادامه تحقیقات از متهمان مشخص می‌شود، سجاد حاتمی در ۱۹ فقره سرقت مشارکت داشته و دارای سوابق متعدد سرقت منازل بوده است. نامبرده در جعل پلاک جهت استفاده در سرقت‌ها مشارکت داشته و در تمامی سرقت‌ها از سلاح گرم استفاده کرده است. 

امیررضا قبادی در ۱۹ فقره سرقت منزل مشارکت داشته و در تمامی سرقت‌ها از اسلحه استفاده کرده است. 

مجید حاتمی در ۱۶ فقره سرقت مسلحانه منزل شرکت داشته و در تمامی سرقت‌ها از سلاح استفاده کرده است.

همچنین ارزش اموال مسروقه توسط باند گانگستر‌ها در ۱۹ فقره سرقت، حدود ۱۴ میلیارد تومان تخمین زده شد. 

در نهایت پس از تکمیل تحقیقات کیفرخواست پرونده صادر و به دادگاه ارجاع شد.

براساس کیفرخواست صادره، مشارکت در ۱۹ فقره محاربه از طریق کشیدن سلاح بر روی ساکنین، مشارکت در سرقت اموال به صورت سریالی و مسلحانه با سلاح گرم و گروهی در شب همراه با آزار و تهدید افراد منزل و تهدید با سلاح گرم، حبس، بازداشت و مخفی کردن افراد در منزل، مشارکت در ضرب و جرح عمدی و ایراد صدمه بدنی عمدی از اتهامات سه عضو اصلی باند وحشت بوده است.

پرونده با حضور شکات، متهمان و وکلای آنها در دادگاه انقلاب تهران رسیدگی و با توجه به ادله و مستندات موجود در پرونده، اظهارات شکات و شهود، گزارش ضابطان قضایی و اقاریر صریح متهمان هر سه متهم موصوف از بابت اتهام محاربه به اعدام محکوم شدند.

همچنین هر سه متهم به رد عین یا مثل اموال مسروقه محکوم شدند.

با درخواست فرجام خواهی، پرونده به دیوان عالی کشور ارسال شد که این مرجع عالی قضایی پس از بررسی پرونده درخواست فرجام‌خواهی را رد و حکم صادره را تایید و ابرام کرد.

پس از طی تشریفات قانونی، حکم اعدام امیر رضا قبادی، مجید حاتمی و سجاد حاتمی سارقان مسلحی که اقداماتشان منجر به ایجاد رعب و وحشت و ناامنی برای شهروندان شده بود، بامداد امروز اجرا شد.


 


اخبار مرتبط
پدر دانشجوی نخبه دانشگاه تهران از قصاص قاتل گذشت
سه‌شنبه 1404/10/16 ساعت 15:30
پدر دانشجوی نخبه دانشگاه تهران از قصاص قاتل گذشت
پدر امیرمحمد خالقی، دانشجوی نخبه دانشگاه تهران، صبح امروز با حضور در دادسرای جنایی تهران از حق قصاص قاتل فرزندش گذشت؛ اقدامی که در جریان جلسه صلح و سازش و با شرط انجام کارهای عام‌المنفعه صورت گرفت.
دستگیری سارق طلای بانوی سالخورده در اسدآباد
پنج‌شنبه 1404/07/24 ساعت 10:41
دستگیری سارق طلای بانوی سالخورده در اسدآباد
فرمانده انتظامی شهرستان اسدآباد از شناسایی و دستگیری سارقی خبر داد که با سرقت زیورآلات از بانویی سالخورده، موجب نگرانی شهروندان شده بود. مأموران پلیس با اقدامات اطلاعاتی و عملیاتی موفق به بازگرداندن اموال مسروقه به مالباخته شدند.
دستگیری سارقان حرفه ای در نازی آباد
چهارشنبه 1404/07/23 ساعت 15:42
دستگیری سارقان حرفه ای در نازی آباد
سرکلانتر دهم پلیس پیشگیری پایتخت از دستگیری 2 سارق حرفه‌ای و سابقه‌دار لوازم خودرو در محدوده نازی‌آباد خبر داد.
توبه‌نامه پسر 18 ساله او را از اعدام نجات داد
سه‌شنبه 1404/07/15 ساعت 12:55
توبه‌نامه پسر 18 ساله او را از اعدام نجات داد
پسر 18 ساله‌ای که به اتهام تجاوز به دو زن به دو بار اعدام محکوم شده بود، تنها یک هفته مانده به اجرای حکم با ارسال توبه‌نامه و جلب رضایت یکی از شاکیان از چوبه‌دار نجات یافت.
جزئیات سرقت مسلحانه چندین کیلو طلا در تهران+ فیلم
سه‌شنبه 1403/11/02 ساعت 13:16
جزئیات سرقت مسلحانه چندین کیلو طلا در تهران+ فیلم
5 سارق مسلح در اقدامی هولناک دست به سرقت مسلحانه از یک طلافروشی در محله خلیج فارس تهران زدند.
نظرات

آخرین اخبار
وزارت دفاع ایران اقدام اتحادیه اروپا علیه سپاه را محکوم کرد
از جنگ استقبال نمی‌کنیم اما مذاکرات متوازن را می‌پذیریم
لغو وضعیت اقامت ونزوئلایی‌ها توسط دولت ترامپ غیرقانونی است
صعود اندونزی، عراق، ویتنام و تایلند به مرحله حذفی فوتسال آسیا
اقدام اروپا خللی در مأموریت‌های سپاه ایجاد نمی‌کند
بازسازی سرمایه اجتماعی و تقویت تاب‌آوری، اولویت فوری کشور است
گوترش: توافق بر سر پرونده هسته‌ای ایران مهم است
ترامپ با جانشین «مادورو» گفت و گو کرد
واکنش رئیس مجلس به اقدام سیاسی اروپا
بسته حمایتی مجلس از سپاه در برابر اقدام اتحادیه اروپا
بیانیه وزارت خارجه در محکومیت شدید مصوبه وزرای خارجه اتحادیه اروپا
غیبت احتمالی دانشجویان در امتحانات موجه می شود
سرانه مصرف آب در کشور 12.7 مترمکعب است
مقام حزب‌الله: هر تحرک نظامی آمریکا علیه ایران منطقه را به انفجار می‌کشاند
وزیر جنگ آمریکا: ایران نباید به‌سمت توانمندی هسته‌ای حرکت کند
همه به‌ویژه آمریکا باید اسرائیل را تحت فشار قرار دهند
سخنگوی ارتش: اگر دشمن حماقت کند «بلادرنگ» پاسخ خواهیم داد
رایزنی کشورهای اروپایی برای ایجاد چتر هسته‌ای مشترک
لاوروف : تضمین‌های واشنگتن-کی‌یف، صلح پایدار در اوکراین را تضمین نمی‌کند
تراکتور بدون مجوز رسمی در دیدار جام حذفی حاضر نشد
کولاک برف در آزاد راه تهران - شمال ؛ از سفر غیر ضرور پرهیز کنید
روابط بغداد و واشنگتن باید بر اصل عدم مداخله استوار باشد
منطقه به جنگ تازه نیاز ندارد
ترامپ: پوتین با توقف یک هفته‌ای بمباران اوکراین موافقت کرد
روسیه آماده میانجیگری میان ایران و آمریکا است
نجات کشتی باری ایرانی «کاسپین شیوا» در نزدیکی بندر داغستان روسیه
اکثریت آلمانی‌ها خواستار بازگرداندن ذخایر طلای کشور از آمریکا شدند
هتک حرمت حرم سبزقبا چهره واقعی دشمنان ایران را آشکار کرد
حمایت مقاومت اسلامی بحرین از رهبر انقلاب و هشدار به آمریکا
امید عالیشاه در آستانه بازگشت به میادین
ریاست جمهوری عراق: مداخلات خارجی در امور سیاسی کشور قابل قبول نیست
هزینه تسلیم از جنگ کمتر نیست؛ تهران آماده است
پزشکیان: ایران در دفاع از خود تردید نمی‌کند
رئیس‌جمهور کلمبیا: آمریکای لاتین باید یک صدا بایستد
اروپا برای نخستین بار آمریکا را تهدیدی برای خود خواند
هرگونه دخالت خارجی در روند انتصابات غیرقابل قبول است
240 حقوقدان ایرانی خواستار تعقیب قضایی ترامپ و دولت آمریکا شدند
دستگیری 115 نفر از اغتشاشگران در رودبار
شکست چادرملو مقابل ملوان در انزلی
خودروسازان بدون مجوز حق افزایش قیمت ندارند
سامانه بارشی تا جمعه در زنجان فعال است
زمین‌لرزه 3.2 ریشتری بار دیگر حوالی پارسیان هرمزگان را لرزاند
ذوق زدگی تروریست‌های اسرائیلی از اقدام اروپا علیه سپاه پاسداران
وزیر امور خارجه: اروپا مرتکب یک اشتباه راهبردی بزرگ شد
همتی: نتایج مثبت یکپارچه‌سازی نرخ ارز به مرور زمان خود را نشان خواهد داد
بیانیه ستاد کل نیروهای مسلح در واکنش به تروریستی اعلام شدن سپاه پاسداران
ادعای الجزیره: ایران با چین و روسیه رزمایش دریایی برگزار می‌کند
هشدار هواشناسی اردبیل: بارش برف و باران با وزش باد شدید و کاهش دما
بازداشت 65 عامل اقدامات تروریستی و تخریبگر در هرمزگان
آسوشیتدپرس مدعی شد: ایران یکشنبه و دوشنبه در تنگه هرمز رزمایش برگزار می‌کند