×
بین الملل
شناسه خبر : 250815
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1404/07/22 ساعت 12:25
مادورو «با یا بدون» مذاکره از قدرت کناره‌گیری خواهد کرد

ادعای برنده جایزه نوبل:

مادورو «با یا بدون» مذاکره از قدرت کناره‌گیری خواهد کرد

«ماریا کورینا ماچادو» رهبر مخالفان دولت ونزوئلا که به تازگی جایزه صلح نوبل به او اعطا شده است، ادعا کرد که زمان «نیکلاس مادورو» رئیس‌جمهوری ونزوئلا به پایان رسیده است اما او همچنان می‌تواند قدرت را به شیوه‌ای مسالمت‌آمیز ترک کند.

نورنیوز - گروه بین الملل :‌ ماریا کورینا ماچادو برنده جایزه صلح نوبل از ونزوئلا در مصاحبه‌ای با خبرگزاری فرانسه ادعا کرد که نیکلاس مادورو «در حال حاضر این فرصت را دارد که به سمت یک انتقال قدرت مسالمت‌آمیز پیش برود.»

طبق این گزارش، این چهره سرشناس اپوزیسیون در گفت‌وگو با خبرگزاری فرانسه با ارائه «پیشنهاد صلحی» همراه با تهدید به رئیس‌جمهوری ونزوئلا مدعی شد که مادورو در صورت واگذاری قدرت می‌تواند تضمین‌های شخصی دریافت کند.

ماچادو ۵۸ ساله ادعا کرد: «ما آماده ارائه تضمین‌ها هستیم، تضمین‌هایی که تا پیش از نشستن بر سر میز مذاکره، آنها را علنی نخواهیم کرد.»

وی همچنین مدعی شد: «اگر او [مادورو] به مقاومت ادامه دهد، عواقب آن به‌طور کامل بر عهده خودش خواهد بود. با این حال، با یا بدون مذاکره، او قدرت را ترک خواهد کرد.»

براساس این گزارش، ماچادو امیدوار است که از پیروزی خود، به همراه فشار فزاینده از سوی ایالات متحده، برای برکناری دولتی استفاده کند که بیش از یک ربع قرن تحت رهبری مادورو و سلف او، هوگو چاوز، در قدرت بوده است.

برنده جایزه صلح نوبل در ادامه ادعا کرد که تضمین‌هایی نیز برای کسانی که به تسهیل انتقال قدرت کمک می‌کنند، از جمله ارتش که برای بقای رژیم حیاتی است، ارائه خواهد شد.

او افزود: «این پیام به کل ساختار نیروهای مسلح، پلیس و کارمندان دولت [ونزوئلا] ارسال شده است. آنها [نیروهای نظامی] هرچه بیشتر تماس می‌گیرند و اطلاعات در اختیارمان قرار می‌دهند.»

ماچادو در این مصاحبه در پاسخ به این سوال که آیا او قیامی را متصور می‌شود، مدعی شد: «همه ما، غیرنظامیان و نظامیان، نقشی برای ایفا داریم.»

طبق این گزارش، ماچادو از گمانه‌زنی در مورد مداخله نظامی احتمالی آمریکا خودداری کرده است.

رئیس‌جمهوری ونزوئلا به‌تازگی دستور تشکیل «تیپ‌های شبه‌نظامی» از بومیان آمریکای جنوبی را صادر کرد تا در صورت لزوم و در مواجهه با «تهدید» نظامی آمریکا، برای دفاع به این کشور آمریکای جنوبی اعزام شوند؛ مادورو همچنین در واکنش به دریافت جایزه صلح نوبل از سوی رهبر مخالفان، وی را «جادوگر شیطانی» توصیف کرد.

مادورو معتقد است که کشورش قربانی «جنگی چندوجهی» است که توسط ایالات متحده به منظور ایجاد «تغییر رژیم» سازماندهی شده است.

او با اشاره به ماچادو اعلام کرد: ۹۰ درصد از کل جمعیت، جادوگر شیطانی «لا سایونا» (ماریا کورینا ماچادو) را رد می‌کنند؛ ۹۰ درصد از مردم ما هرگونه تهدید تهاجم یا جنگ علیه ونزوئلا را رد می‌کنند. همه نظرسنجی‌ها این را می‌گویند، ۸۰ تا ۸۵ درصد از مردم ما مایل به جنگیدن برای میهن خود، برای سرزمین خود، ونزوئلا، هستند.

اعطای جایزه صلح نوبل ۲۰۲۵ به ماریا کورینا ماچادو، واکنش‌ها و جنجال‌های گسترده‌ای را در ونزوئلا و همچنین در سطح بین‌المللی برانگیخته است.

ماچادو بارها خواستار تحریم‌های بیشتر آمریکا علیه کشور خود شده است، زیرا به گفته او «آزادی ونزوئلا، امنیت ایالات متحده است».


نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
برنامه مشترک ایران، روسیه و آذربایجان برای تحقق 15 میلیون‌ تن ترانزیت تا سه ماه آینده
تجمع دموکرات‌ها مقابل دفتر بودجه کاخ سفید
ستار هاشمی: بر تولید ماهواره‌های مخابراتی با هدف ارائه خدمات باکیفیت تمرکز می کنیم
هشدار وزیر خارجه لهستان درباره حملات روسیه به «عمق اروپا»
اعلام آمادگی ایران برای میزبانی از اجلاس روسای‌جمهور کشورهای ساحلی خزر
سعید مظفری دوبلور پیشکسوت درگذشت
بازیگران «رستاخیز مسیح» مل گیبسون معرفی شدند
شهادت یک فلسطینی در حمله پهپاد اسرائیلی به غزه
تصاویری از زنده یاد ناصر تقوایی
نقض مجدد توافق آتش‌بس غزه
اول مهر روز پرچم نام گرفت
تمجید قسام از سربازان گمنام «یگان سایه»
ترامپ: 20 اسیر اسرائیلی آزاد شدند
نورنما | هواپیمای بویینگ، هم‌نشینی تکنولوژی و شکوه آسمان
اصلاح شیوه کالابرگ الکترونیک در دستور کار دولت و مجلس
جولانی به مسکو سفر می کند
عربستان خواستار عقب‌نشینی کامل رژیم صهیونیستی از غزه شد
هشدار ایران نسبت به تداوم جنایات رژیم صهیونیستی به رغم اعلام آتش‌بس
پیش بینی صندوق بین المللی پول از رشد 0.6 و تورم 42.4 درصدی اقتصاد ایران
اونس جهانی رکورد زد، سکه و طلا در داخل ارزان‌تر شدند
نه خبرنگاران به محدودیت‌های تازه پنتاگون
محسن فروزان به فولاد خوزستان پیوست
هشدار بارش‌های سنگین در گیلان و مازندران از فردا
توسعه ظرفیت انسانی صنعت هسته‌ای با اعطای بورس تحصیلی به دانشجویان برتر
دفع سه حمله سایبری مهم به زیرساخت‌های کشور
موافقت ترامپ با راهکار دو دولتی در غزه
احتمال تعلیق اصلاحات بازنشستگی فرانسه
عارف: از جنگ کلاسیک و گلوله‌ها به جنگ علم و فناوری رسیدیم
ابهام پس از شرم الشیخ!
استارمر: حفظ آتش‌بس در غزه دشوار است
سفیر آمریکا در ناتو ادعا کرد؛ تاماهاوک، محاسبات پوتین را تغییر می‌دهد
تأیید «حذف چهار صفر پول ملی» در مجمع تشخیص مصلحت
ایران 2-0 تانزانیا | بازگشت ایران به مسیر پیروزی با دو گل برابر تانزانیا + خلاصه بازی
قیمت نفت 2 درصد کاهش یافت
اعراب منطقه نگران آتش‌بس نیم‌بند غزه
حمله پهپادی رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان
پزشکیان: دغدغه واقعی عدالت در جامعه به‌طور کامل محقق نشده است
آغاز ثبت‌نام اولویت‌های جدید حج از فردا
خالق ناخدا خورشید درگذشت/خاکسپاری «ناصر تقوایی» در امامزاده طاهر
ترکیب ایران مقابل تانزانیا مشخص شد/پخش زنده دیدار از شبکه سه سیما
پاکستان میزبان برگزاری اجلاس منطقه‌ای وزیران حمل و نقل 27 کشور
وزیر جهاد کشاورزی: قیمت گندم به‌زودی ابلاغ می‌شود/اجرای طرح جدید کالابرگ، بزودی
درخواست وثیقه 10 هزار دلاری مالی برای صدور روادید برای آمریکاییها
چرا نرخ توافقی دلار در تالار دوم ارزانتر است؟
وقتی حمله ایران پناهگاه نظامی مخفی اسرائیل را لو می دهد
وقتی جنایتکاران صلح می فروشند
آسپرین؛ دارویی که باید تجویز پزشک مصرف شود
دیگ جوشان خاورمیانه!
هشدار لوکاشنکو نسبت به ارسال موشک «تاماهاوک» به اوکراین
رژیم صهیونیستی تحویل‌گرفتن اجساد 4 اسیر را تأیید کرد
X
آگهی تبلیغاتی