×
اقتصادی
شناسه خبر : 250808
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1404/07/22 ساعت 12:04
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز سه‌شنبه 22 مهر1404+ جدول

قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز سه‌شنبه 22 مهر1404+ جدول

در 22 مهر 1404، بازار خودرو در حالی آرامش نسبی دارد که رکود عمیق و کاهش قدرت خرید، قیمت‌ها را به ثبات ظاهری رسانده‌اند. اما نوسانات ارزی و سیاست‌های دولتی می‌توانند به‌سرعت بازار را تغییر دهند.

نورنیوز - گروه اقتصادی :‌ قیمت خودرو امروز ۲۲ مهر ۱۴۰۴ در شرایطی اعلام شد که بازار خودرو در فاز تثبیت شکننده قرار دارد. این به این معناست که آرامش نسبی قیمت‌ها بیش از آن‌که حاصل تعادل واقعی میان عرضه و تقاضا باشد، نتیجه رکود عمیق در معاملات و کاهش قدرت خرید مصرف‌کنندگان است. در واقع، بخش قابل‌توجهی از تقاضای مصرفی از بازار حذف شده و جای خود را به تقاضای احتیاطی و سرمایه‌ای داده است. این وضعیت باعث شده قیمت‌ها در ظاهر بدون تغییر بمانند، اما در باطن بازار، انتظارات تورمی همچنان فعال و آماده جهش باشد.

در چنین شرایطی، بازیگران بازار چشم به تحولات بیرونی دوخته‌اند. نرخ ارز، سیاست‌های دولت در حوزه واردات خودرو و تصمیمات مرتبط با عرضه در بورس کالا از جمله متغیرهایی هستند که می‌توانند در کوتاه‌ترین زمان ممکن جهت حرکت بازار را تغییر دهند. اگر نرخ ارز در محدوده فعلی تثبیت نشود یا عرضه خودرو به هر دلیل کاهش یابد، احتمال بروز نوسانات مجدد در بازار بسیار بالاست.

قیمت خودروهای داخلی 

سورن پلاس دوگانه‌سوز (کپسول بزرگ) بیشترین تغییرات قیمتی میان محصولات داخلی را تجربه کرد. این سدان داخلی ۱۷ میلیون تومان گران شد تا با نرخ ۹۹۰ میلیون تومان در بازار عرضه شود. از سوی دیگر، پژو ۲۰۷ اتوماتیک پانوراما ۹ میلیون تومان گران شد تا با قیمت یک میلیارد و ۳۵۴ میلیون تومان در معاملات روز جاری حاضر شود. 

میان محصولات سایپا، شاهین اتوماتیک پلاس ۶ میلیون تومان گران شد و روی شاخص یک میلیارد و ۴۶۶ میلیون تومان ایستاد. همچنین، اطلس G افت قیمت سه میلیون تومانی را تجربه کرد تا با نرخ ۷۵۵ میلیون تومان مورد معامله قرار گیرد.

خ22

قیمت خودروهای مونتاژی

فونیکس FX نسبت به روز گذشته ۱۵ میلیون تومان ارزان شد تا با نرخ دو میلیارد و ۸۷۰ میلیون تومان در معاملات امروز حاضر شود.

 از سوی دیگر، X22 پرو دستی ۱۵ میلیون تومان گران شد تا با نرخ یک میلیارد و ۳۱۰ میلیون تومان در بنگاه‌های معاملاتی عرضه شود. 

کی‌ام‌سی A5‌ رشد ۳۳ میلیون تومانی را تجربه کرد تا با نرخ دو میلیارد و ۱۴۰ میلیون تومان خرید و فروش شود. از طرف دیگر، کی‌ام‌سی T9 افت ۷۰ میلیون تومانی را پشت سر گذاشت تا با قیمت سه میلیارد و ۴۶۰ میلیون تومان در بنگاه‌های معاملاتی عرضه شود. 

دیگنیتی پرستیژ که تا روز گذشته با نرخ دو میلیارد و ۸۱۰ میلیون تومان خرید و فروش می‌شد، در روز جاری کاهش قیمت ۲۰ میلیون تومانی را تجربه کرد تا با قیمت دو میلیارد و ۷۹۰ میلیون تومان در بازار آزاد عرضه شود.

همچنین، ون اینرودز رشد ۱۶ میلیون تومانی را تجربه کرد و روی شاخص ۸۹۵ میلیون تومان ایستاد.

خ22
 


اخبار مرتبط
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز چهارشنبه 23 مهر1404+ جدول
چهارشنبه 1404/07/23 ساعت 12:52
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز چهارشنبه 23 مهر1404+ جدول
قیمت خودرو در 23 مهر 1404 نشان‌دهنده نوسانات محدود و کنترل‌شده است. در حالی که برخی مدل‌ها شاهد کاهش قیمت هستند، خودروهای کم‌تیراژ و پرطرفدار افزایش قیمت را تجربه می‌کنند. این تغییرات در شرایطی رخ می‌دهند که بازار در تعادل نسبی اما ناپایدار قرار دارد.
قیمت دلار و سایر ارزها امروز سه شنبه 22 مهر 1404
سه‌شنبه 1404/07/22 ساعت 13:59
قیمت دلار و سایر ارزها امروز سه شنبه 22 مهر 1404
قیمت دلار امروز با افت نسبت به روز گذشته، روی رقم 110 هزار و 600 تومان بازگشایی شد و روند نزولی خود را تثبیت کرد. انتشار دوباره خبری درباره دعوت گروه ویژه اقدام مالی (FATF) از ایران برای مذاکرات حضوری در مادرید پس از 6 سال و سیاست‌های قاطع بانک مرکزی، بازار ارز را تحت تاثیر قرار داده است.
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز دوشنبه 21 مهر1404+ جدول
دوشنبه 1404/07/21 ساعت 11:01
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز دوشنبه 21 مهر1404+ جدول
بازار خودرو در تاریخ 21 مهر 1404 با نوسانات قیمتی محدود همراه بود؛ کارشناسان از تثبیت نسبی قیمت‌ها در این بازار پرریسک خبر می‌دهند.
نظرات

آخرین اخبار
توزیع 100 آمبولانس جدید در طرح ارتقای اورژانس
رایزنی غریب آبادی با سفرای روسیه و چین درباره گفتگوهای ژنو
علی کریمی تهدید به سوزاندن قرآن کرد
آمریکا پایگاه نظامی با 5000 سرباز در غزه می‌سازد
فیفا به غزه کمک می‌کند
اردوغان: ترکیه ناوهواپیمابر بومی می سازد
صدرنشینی مس کرمان در لیگ برتر هندبال
واکنش حماس به نشست شورای صلح غزه در واشنگتن
اتصال شبکه بانکی به سیستم استعلام وضعیت طرح دعوای چک
بحران غزه تنها با رویکرد ترامپ قابل حل بود
معترضان آمریکایی:غزه فروشی نیست!
خروج بخشی از نیروهای آلمان از اربیل
6 هکتار از اراضی تالاب انزلی طعمه حریق شد
10 مصدوم در تصادف بزرگراه آیت‌الله سعیدی
آمریکایی‌ها خواهان پایان جنگ‌ و مداخلات خارجی هستند
سفر هیأت عراقی به ایران برای تأمین گاز
مخالفت قانونگذاران آمریکایی با سیاست‌های جنگ‌طلبانه ترامپ علیه ایران
آغاز ثبت‌نام تکمیل ظرفیت آزمون استخدامی دستگاه‌های اجرایی کشور
گزارش تصویری| محفل انس با قرآن با حضور رهبر انقلاب
ونس هیات صلح غزه را به عنوان پیروزی دولت ترامپ تبلیغ کرد
گفتگوی سفرای ایران، روسیه و چین در وین با گروسی
دستگیری 34 اغتشاشگر و تروریست خیابانی
معاون رئیس‌جمهور: هدف دولت توزیع عادلانه ثروت ملی است
سرمایه‌گذاری 10 میلیارد دلاری امریکا برای بازسازی غزه
اروگوئه به دنبال برگزاری دیدار دوستانه با ایران؟
تعجب فرانسه از حضور نماینده کمیسیون اتحادیه اروپا در شورای صلح
برنامه لیگ برتر والیبال در رمضان اعلام شد
باشگاه استقلال اطلاعیه داد
نتانیاهو: آمریکا با خلع سلاح حماس موافق است
شتاب‌ ساخت آزادراه قائم‌شهر-ساری با بودجه 500میلیاردی
اسارت بیش از 9300 فلسطینی و عرب در زندان‌های رژیم صهیونیستی
دیپلماسی تنها مسیر پایدار برای حل مساله هسته‌ای ایران
حال و هوای تئاترهای خصوصی در آخرین ماه سال
بازدید وزیر ارتباطات ایران از نمایشگاه هوش مصنوعی هند
معاونت کمیته ویژه منشور ملل متحد به ایران رسید
قیمت نفت باز هم بالا رفت
بارندگی کم و وضعیت دشوار منابع آبی پایتخت
نقش 10 سرویس اطلاعاتی خارجی در اغتشاشات دی ماه
افززایش تعداد شهدای غزه در ماه رمضان
روابط ایران و مصر وارد مرحله جدید شد
اعلام قیمت جدید مرغ توسط وزارت جهادکشاورزی + جدول
برخورد رو‌در‌رو کمپرسی و سواری در شمال اردبیل
اعطای تسهیلات 40 میلیاردی فناوران
صرفه‌جویی 1.2 میلیارد متر مکعب در مصرف سوخت نیروگاه‌ها
انهدام باند قاچاق 5 میلیون لیتر سوخت در کشور
چرخش محمدصلاح به سوی عربستان
سرمربی پرسپولیس: ناراحتی ما از باخت بیشتر از هواداران است
شکست نابغه ایرانی در تورنمنت تنیس میلیون‌دلاری
ناکامی ترامپ در استفاده دو پایگاه برای حمله به ایران
تهران 11 درجه گرم‌تر از شرایط نرمال