×
اقتصادی
شناسه خبر : 250808
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1404/07/22 ساعت 12:04
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز سه‌شنبه 22 مهر1404+ جدول

قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز سه‌شنبه 22 مهر1404+ جدول

در 22 مهر 1404، بازار خودرو در حالی آرامش نسبی دارد که رکود عمیق و کاهش قدرت خرید، قیمت‌ها را به ثبات ظاهری رسانده‌اند. اما نوسانات ارزی و سیاست‌های دولتی می‌توانند به‌سرعت بازار را تغییر دهند.

نورنیوز - گروه اقتصادی :‌ قیمت خودرو امروز ۲۲ مهر ۱۴۰۴ در شرایطی اعلام شد که بازار خودرو در فاز تثبیت شکننده قرار دارد. این به این معناست که آرامش نسبی قیمت‌ها بیش از آن‌که حاصل تعادل واقعی میان عرضه و تقاضا باشد، نتیجه رکود عمیق در معاملات و کاهش قدرت خرید مصرف‌کنندگان است. در واقع، بخش قابل‌توجهی از تقاضای مصرفی از بازار حذف شده و جای خود را به تقاضای احتیاطی و سرمایه‌ای داده است. این وضعیت باعث شده قیمت‌ها در ظاهر بدون تغییر بمانند، اما در باطن بازار، انتظارات تورمی همچنان فعال و آماده جهش باشد.

در چنین شرایطی، بازیگران بازار چشم به تحولات بیرونی دوخته‌اند. نرخ ارز، سیاست‌های دولت در حوزه واردات خودرو و تصمیمات مرتبط با عرضه در بورس کالا از جمله متغیرهایی هستند که می‌توانند در کوتاه‌ترین زمان ممکن جهت حرکت بازار را تغییر دهند. اگر نرخ ارز در محدوده فعلی تثبیت نشود یا عرضه خودرو به هر دلیل کاهش یابد، احتمال بروز نوسانات مجدد در بازار بسیار بالاست.

قیمت خودروهای داخلی 

سورن پلاس دوگانه‌سوز (کپسول بزرگ) بیشترین تغییرات قیمتی میان محصولات داخلی را تجربه کرد. این سدان داخلی ۱۷ میلیون تومان گران شد تا با نرخ ۹۹۰ میلیون تومان در بازار عرضه شود. از سوی دیگر، پژو ۲۰۷ اتوماتیک پانوراما ۹ میلیون تومان گران شد تا با قیمت یک میلیارد و ۳۵۴ میلیون تومان در معاملات روز جاری حاضر شود. 

میان محصولات سایپا، شاهین اتوماتیک پلاس ۶ میلیون تومان گران شد و روی شاخص یک میلیارد و ۴۶۶ میلیون تومان ایستاد. همچنین، اطلس G افت قیمت سه میلیون تومانی را تجربه کرد تا با نرخ ۷۵۵ میلیون تومان مورد معامله قرار گیرد.

خ22

قیمت خودروهای مونتاژی

فونیکس FX نسبت به روز گذشته ۱۵ میلیون تومان ارزان شد تا با نرخ دو میلیارد و ۸۷۰ میلیون تومان در معاملات امروز حاضر شود.

 از سوی دیگر، X22 پرو دستی ۱۵ میلیون تومان گران شد تا با نرخ یک میلیارد و ۳۱۰ میلیون تومان در بنگاه‌های معاملاتی عرضه شود. 

کی‌ام‌سی A5‌ رشد ۳۳ میلیون تومانی را تجربه کرد تا با نرخ دو میلیارد و ۱۴۰ میلیون تومان خرید و فروش شود. از طرف دیگر، کی‌ام‌سی T9 افت ۷۰ میلیون تومانی را پشت سر گذاشت تا با قیمت سه میلیارد و ۴۶۰ میلیون تومان در بنگاه‌های معاملاتی عرضه شود. 

دیگنیتی پرستیژ که تا روز گذشته با نرخ دو میلیارد و ۸۱۰ میلیون تومان خرید و فروش می‌شد، در روز جاری کاهش قیمت ۲۰ میلیون تومانی را تجربه کرد تا با قیمت دو میلیارد و ۷۹۰ میلیون تومان در بازار آزاد عرضه شود.

همچنین، ون اینرودز رشد ۱۶ میلیون تومانی را تجربه کرد و روی شاخص ۸۹۵ میلیون تومان ایستاد.

خ22
 


اخبار مرتبط
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز چهارشنبه 23 مهر1404+ جدول
چهارشنبه 1404/07/23 ساعت 12:52
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز چهارشنبه 23 مهر1404+ جدول
قیمت خودرو در 23 مهر 1404 نشان‌دهنده نوسانات محدود و کنترل‌شده است. در حالی که برخی مدل‌ها شاهد کاهش قیمت هستند، خودروهای کم‌تیراژ و پرطرفدار افزایش قیمت را تجربه می‌کنند. این تغییرات در شرایطی رخ می‌دهند که بازار در تعادل نسبی اما ناپایدار قرار دارد.
قیمت دلار و سایر ارزها امروز سه شنبه 22 مهر 1404
سه‌شنبه 1404/07/22 ساعت 13:59
قیمت دلار و سایر ارزها امروز سه شنبه 22 مهر 1404
قیمت دلار امروز با افت نسبت به روز گذشته، روی رقم 110 هزار و 600 تومان بازگشایی شد و روند نزولی خود را تثبیت کرد. انتشار دوباره خبری درباره دعوت گروه ویژه اقدام مالی (FATF) از ایران برای مذاکرات حضوری در مادرید پس از 6 سال و سیاست‌های قاطع بانک مرکزی، بازار ارز را تحت تاثیر قرار داده است.
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز دوشنبه 21 مهر1404+ جدول
دوشنبه 1404/07/21 ساعت 11:01
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز دوشنبه 21 مهر1404+ جدول
بازار خودرو در تاریخ 21 مهر 1404 با نوسانات قیمتی محدود همراه بود؛ کارشناسان از تثبیت نسبی قیمت‌ها در این بازار پرریسک خبر می‌دهند.
نظرات

آخرین اخبار
پیشنهاد انتقال بازی‌های ایران در جام جهانی به مکزیک
هدف دشمن از حمله به حافظان امنیت چیست؟
گاردین: ایران درخواست های ویتکاف برای آتش‌بس را رد کرد
قیمت دلار توافقی امروز پنجشنبه 21 اسفند 1404
نماز جمعه روز قدس به امامت آیت الله خاتمی اقامه می شود
شل و توتال: گازی برای تحویل نداریم
هجوم رانندگان آلمانی به پمپ‌بنزین‌های اتریش
چرا بازگشایی تنگه هرمز برای اقتصاد آمریکا مهم است؟
برخی پایگاه‌های نظامی آمریکا در منطقه به تهدید مستقیم علیه ایران تبدیل شدند
قیمت طلای جهانی امروز پنجشنبه 21 اسفند 1404
تعطیلی بنادر نفتی عراق
بارش برف و باران در محورهای 13 استان
تجاوز شبانه به شهرک‌های صنعتی رباط‌کریم
ورود سامانه بارشی جدید به کشور از امروز
مخالفت آمریکا با درخواست های اسکورت در تنگه هرمز
رئال با کولاک والورده، سیتی را تسلیم کرد
حمله هوایی رژیم صهیونسیتی به سه واحد صنعتی در اراک
تلگراف: ترامپ دیگر قدرت متوقف کردن جنگ علیه ایران را ندارد
انتقاد شدید روسیه و چین از تصویب قطعنامه یکجانبه علیه ایران
بازی‌های موبایلی آرامش‌بخش و آفلاین، برای همه رده‌های سنی
افزایش دوباره بهای نفت در بازارهای جهانی
انگلیس: یک کشتی دیگر در تنگه هرمز آتش گرفت
در اسرائیل سانسور رسانه‌ای حکم‌فرماست تا حملات ایران و حزب‌الله مخابره نشوند!
راه‌آهن اسرائیل هک شد
سرمایه‌گذاران در حال خارج کردن پول‌هایشان از امارات هستند
افزایش قیمت سوخت در آمریکا
عبور قیمت نفت از 100 دلار
بازگشت آخرین گروه از حجاج ایرانی به کشور
رویترز: پس از دو هفته بمباران بی‌وقفه، حکومت ایران در آستانه فروپاشی نیست
احتمال بازبینی روابط امنیتی کشورهای حوزه خلیج فارس با آمریکا
نرخ بنزین در اروپا دستوری شد
ایران پاسخ حمله به مخازن پالایشگاه تهران را داد
فارن افرز: ایران معادله جنگ را تغییر داد، ادامه جنگ به نفع ایران است
مقاومت عراق: امارات به تأسیسات نفتی سعودی حمله کرد
زلزله در بازار کشورهای عربی با تداوم تجاوز آمریکا به ایران/سرمایه‌ها از دبی فراری شدند
لغو پروازهای بریتیش ایرویز به ابوظبی و چندین کشور خاورمیانه‌
در صورت خطای آمریکا تنگه ای دیگر، مشابه هرمز خواهد شد
وقوع حادثه برای دو نفتکش خارجی سوخت عراق در آب‌های بین المللی
حمله پهپادی حزب الله لبنان به بزرگترین مجتمع صنایع نظامی رژیم صهیونیستی
آخرین اخبار از حملات آمریکایی-صهیونیستی به تهران و مناطق مختلف کشور/ انهدام پهپاد هرون TP
بسیاری از مردم و بسیجیان برای حضور در ایست‌های بازرسی داوطلب شدند
روسیه: قطعنامه شورای امنیت علیه ایران جانبدارانه و یک‌طرفه بود
نفتکش آمریکایی در نزدیکی عراق هدف قرار گرفت
موج 40 عملیات وعده صادق4 / شلیک موشک به بیش از 50 هدف در سراسر اراضی اشغالی
تناقض گویی‌های ترامپ: در 11 روز گذشته ارتش ما ایران را عملا نابود کرد
آمار تعداد زنان و کودکان شهید در حملات آمریکایی-صهیونیستی
اختلال در شناسایی زمان شلیک موشک‌های ایران در اسرائیل
نماینده ایران در سازمان ملل: قطعنامه شورای امنیت تحریف واقعیت بود
بیانیه ها و پیام های بیعت با آیت‌الله سیدمجتبی خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی ایران
حملات گسترده حزب‌الله به شمال فلسطین اشغالی