×
بین الملل
شناسه خبر : 250798
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1404/07/22 ساعت 11:09
چین به شکار جنگنده‌های رادارگریز آمریکا می‌رود

چین به شکار جنگنده‌های رادارگریز آمریکا می‌رود

چین با تولید انبوه رادارهای کوانتومی مجهز به گیرنده فوتون، مدعی ردیابی جنگنده‌های رادارگریز آمریکایی مانند اف-22 و اف-35 شده است. این فناوری پیشرفته، که کوچک‌ترین واحد انرژی را تشخیص می‌دهد، می‌تواند تحول بزرگی در دفاع ملی و ارتباطات کوانتومی ایجاد کند.

نورنیوز- گروه بین الملل: به گزارش روزنامه "سوث چاینا مورنینگ پست"، چین اعلام کرد که تولید انبوه اولین آشکارساز تک فوتون با "نویز" بسیار کمِ جهان با 4 کانال را آغاز کرده است، که کاربردهای قدرتمندی در همه چیز از ارتباطات روزانه گرفته تا دفاع ملی دارد.

این دستگاه که "گیرنده فوتون" نامیده می‌شود، می‌تواند یک فوتون - کوچکترین واحد انرژی - را تشخیص دهد و آن را به یک جزء اصلی در فناوری‌های پیشرفته مانند ارتباطات کوانتومی و رادار کوانتومی برای تشخیص و ردیابی هواپیماهای رادارگریز تبدیل می ‌کند.

این دستاورد توسط مرکز تحقیقات فناوری مهندسی اطلاعات کوانتومی در استان "آنهویی" چین انجام شد و جمعه گذشته توسط " نشریه وزارت علوم و فناوری چین" گزارش شد.

به گفته این روزنامه، چین از طریق تولید انبوه خود، به خودکفایی و رهبری بین‌المللی در اجزای اصلی فناوری اطلاعات کوانتومی دست یافته است. آشکارساز تک فوتون، همانطور که از نامش پیداست، یک دستگاه فوق حساس است که قادر به تشخیص فوتون‌های منفرد است.

"گیرنده فوتون" می‌تواند کوچکترین واحد انرژی را تشخیص دهد و به عنوان راهگشای پروژه‌های بزرگی مانند شبکه‌های ارتباطی کوانتومی در نظر گرفته می‌شود. در ماه می سال جاری میلادی نیز چین تعدادی از سیستم‌های جدید تشخیص رادار را به نمایش گذاشت - که برخی از این رادارها بنا به مدعای پکن قادر به رهگیری حتی پیشرفته‌ترین هواپیماهای رادارگریز ایالات متحده هستند.

این اطلاعات به عنوان بخشی از یازدهمین "نمایشگاه جهانی رادارهای شناسایی و مسافت‌یابی رادیویی" که در چین برگزار شد، منتشر شد.

سیستم رادار JY-27V

در میان تجهیزات به نمایش گذاشته شده در این نمایشگاه، چیزی که بیشترین توجه را به خود جلب کرد، به گفته سازندگان چینی آن، سیستمی بود که می‌تواند جنگنده‌های رادارگریز اف-35 و اف-22 آمریکایی را شناسایی و ردیابی کند. یکی از این تجهیزات، سیستم رادار JY-27V است که توسط شرکت گروه فناوری الکترونیک چین - یا CETGC، یک شرکت دولتی چینی - ساخته شده است.

گلوبال تایمز، یک روزنامه آنلاین دولتی چین، به نقل از یک کارمند گروه فناوری الکترونیک چین که با این سیستم آشنا است، نوشت: " یکی دیگر از نکات برجسته این رویداد، رادار نظارت هوایی موج-متری با قابلیت تحرک بالا JY-27V است."

این کارمند کارشناس گفت: " این رادار ضد رادار موج-متری نسل جدید شامل 3 فناوری پیشرفته است: یک باند فرکانس پایین، یک دیافراگم با قدرت بالا و الگوریتم‌های هوشمند پیچیده. این ویژگی‌ها امکان تشخیص دقیق اهداف رادارگریز را فراهم می‌کنند و جایی برای پنهان شدن آنها باقی نمی‌گذارد."

 


اخبار مرتبط
چین: در نبرد تجاری با آمریکا تا پایان می‌جنگیم
سه‌شنبه 1404/07/22 ساعت 15:38
چین: در نبرد تجاری با آمریکا تا پایان می‌جنگیم
چین در واکنش به تهدید دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا برای وضع تعرفه 100 درصدی بر کالاهای چینی تاکید کرد که در این جنگ تجاری تا پایان خواهد جنگید.
از وعده پایان جنگ ها تا بمب‌های رادارگریز؛ تناقض بزرگ سیاست ترامپ
یکشنبه 1404/05/05 ساعت 16:13
نورنیوز بررسی می کند،
از وعده پایان جنگ ها تا بمب‌های رادارگریز؛ تناقض بزرگ سیاست ترامپ
درحالی‌که دونالد ترامپ با شعار «پایان جنگ‌های بی‌پایان» دوباره به کاخ سفید بازگشته، آمارها از افزایش کم‌سابقه حملات هوایی آمریکا در خاورمیانه، آسیای مرکزی و آفریقا خبر می‌دهند؛ پدیده‌ای که ناظران، آن را نمونه‌ای روشن از تناقض گفتار و رفتار ترامپ می‌دانند.
چین از نخستین جنگنده رادارگریز نسل پنجم خود رونمایی کرد
دوشنبه 1404/04/30 ساعت 06:00
چین از نخستین جنگنده رادارگریز نسل پنجم خود رونمایی کرد
ارتش چین رسماً با انتشار تصاویر جنگنده J-35، از نخستین جنگنده ناوپایه رادارگریز نسل پنجم خود رونمایی کرد؛ اقدامی که به‌گفته کارشناسان نظامی، تحولی راهبردی در قدرت هوایی و دریایی این کشور به شمار می‌رود و رقابت با غرب را وارد مرحله‌ای تازه می‌کند.
نظرات

آخرین اخبار
ایروانی: مسوولیت اختلال در حمل و نقل دریایی خلیج فارس به عهده امریکاست
تاکید سفیر پاکستان: تنگه هرمز شریان تجارت جهانی است
تاکید قائم‌پناه بر بازسازی سریع «توفیق دارو» و تقویت توان دارویی کشور
ضارب ضیافت ترامپ به «تلاش برای ترور رئیس‌جمهور آمریکا» متهم شد
مصدومیت شدید پسر زیدان/ آیا او ضربه مغزی شده است؟
روزبه چشمی: قهرمانان واقعی ایران، مردم هستند
رامین رضاییان: هویت این سرزمین از مردم ایران معنا می‌گیرد
چارلز سوم و همسرش وارد آمریکا شدند
چین: عملیات نظامی آمریکا و اسرائیل علت اصلی بحران تنگه هرمز
اعلام مهلت ثبت‌نام آزمون ورودی مدارس سمپاد و نمونه‌دولتی
برنامه ویژه استقلالی‌ها در پل طبیعت همزمان با روز ملی خلیج فارس+ جزئیات
بقایی: غارت کشتی‌های حامل نفت ایران دزدی دریایی است
پیروزی 3–2 السد مقابل الشمال؛ سومین قهرمانی متوالی قطری‌ها
تردید ونس نسبت به روایت پنتاگون از وضعیت تسلیحات آمریکا
گروسی:دوران اجماع جهانی در شورای امنیت پایان یافته است
خیز قیمت‌ها در دخانیات و ارتباطات/مسکن و قبوض چقدر رشد کردند
تاکید نتانیاهو بر ادامه تجاوزات رژیم صهیونیستی به لبنان
ناتو به دنبال جلوگیری از رویارویی پرتنش با آمریکا
برگزاری مرحله دوم تمرینات تیم ملی فوتبال با هدایت قلعه‌نویی
سخنگوی کاخ سفید: هیچ رئیس‌جمهوری مانند ترامپ با چنین سوءقصدهایی مواجه نشده است
توقف تردد قطار مترو در ایستگاه‌های قیام و 17 شهریور/خدمات جایگزین ارائه شد
بقائی خطاب به اروپا: ژست‌های نمایشی برایتان ذره‌ای اعتبار خلق نخواهد کرد
توافق«چارچوب هماهنگی» بر سر نامزدی الزیدی برای نخست‌وزیری عراق/او کیست؟
چالش جهانی در کشت گندم با جهش قیمت کود
ورود عربستان برای کمک به پاکستان
نفتکش‌های دزدیده شده ایرانی به مقصدی نامعلوم حرکت کردند
درخواست آمریکا از جامعه جهانی برای بازگشایی تنگه هرمز
اعترافات صدراعظم به یک خطای فاحش محاسباتی
روبیو: مشروط کردن بازگشایی تنگه هرمز برای آمریکا غیرقابل قبول است
فهم راهبردی لاریجانی از محور مقاومت در حافظه‌ تاریخی مردم جاوانه خواهد ماند
اژه‌ای: غرب از درک قدرت ایمان مردم ایران عاجزند
دهلی‌نو: موضوع بندر چابهار با ایران و آمریکا در حال بررسی است
عکس های منتخب ایران، دوشنبه 7 اردیبهشت 1405
بغداد: هرگونه حمله از خاک عراق علیه همسایگان «اقدام تروریستی» تلقی می‌شود
ماکرون: هدف ما دریانوردی بدون عوارض در تنگه هرمز است!
تاکید گوترش بر بازگشایی تنگه هرمز؛ بیش از 20 هزار دریانورد سرگردانند
فاش شدن هویت تفنگداران آمریکایی در خلیج فارس توسط حنظله
ماجرای اینترنت گیگی 390 هزار تومانی واقعیت یا شایعه!
میزبان هفتمین دوره بازی‌های آسیایی ساحلی 2028 شناخته شد
ورود وزارت ارتباطات برای رسیدگی به تخلف عرضه خارج از ضابطه «اینترنت پرو»
همتی: بانک مرکزی از بازسازی و نوسازی صنایع آسیب‌دیده حمایت می کند
حملات جدید جنگنده های اسرائیلی به جنوب لبنان
منفورترین عضو کابینه ترامپ کیست؟
شلیک هزاران پهپاد و موشک از سوی حزب‌الله به سمت اسرائیل در دوماه
تایلند هم زبان به انتقاد از آمریکا گشود
عارف: روزی ما را تحریم کردند و امروز برای تامین نیازهای خود پای میز مذاکره آمده‌اند
اذعان رسانه عبری به تولید پهپادهای غیرقابل‌اخلال از سوی حزب الله
تابعیت ده‌ها بحرینی به‌دلیل حمایت از ایران لغو شد
اردوگاه «سرداش» در سلیمانیه دوباره هدف حمله پهپادی قرار گرفت
ماندگاری قیمت بالای سوخت در صورت توقف درگیری‌ها در ایران