×
اجتماعی
شناسه خبر : 250704
تاریخ انتشار : دوشنبه 1404/07/21 ساعت 20:48
آغاز پرداخت معوقات بیمه تکمیلی درمان بازنشستگان کشوری

آغاز پرداخت معوقات بیمه تکمیلی درمان بازنشستگان کشوری

سرپرست صندوق بازنشستگی کشوری با تأکید بر حمایت از معیشت و رفاه بازنشستگان گفت: تلاش ما این است که پرداخت حقوق و مزایا بدون تأخیر انجام شود و در حوزه بیمه تکمیلی از هفته گذشته پرداخت تدریجی معوقات بیمه تکمیلی درمان 1403 بازنشستگان کشوری شروع شده است.

نورنیوز-گروه اجتماعی: علاءالدین ازوجی در نشست روسای کانون‌های بازنشستگان استان تهران ضمن تبریک روز و هفته سالمند، با بیان اینکه بخشی از بازنشستگان در مرحله سالمندی قرار دارند، گفت: کانون‌های بازنشستگان در حال حاضر بیشتر نقش مطالبه‌گرانه دارند، در حالی که باید در فرآیند تصمیم‌سازی و تصمیم‌گیری صندوق نیز سهیم باشند.

وی افزود: تراز تصمیم‌سازی در کانون‌ها نیازمند تعادل میان مشارکت در تصمیمات منابع و مصارف است. در حالی‌که کانون‌ها در حوزه مصارف و مطالبه خدمات، فعال هستند، در بخش منابع و تصمیم‌گیری درباره دارایی‌ها و سرمایه‌گذاری‌ها نقش چندانی ندارند. این ناترازی باید با ایجاد سازوکار مشخص اصلاح و تقویت شود.

سرپرست صندوق بازنشستگی کشوری با تأکید بر لزوم مشارکت ساختاریافته کانون‌ها در تصمیم‌سازی‌های کلان گفت: «پیشنهاد ما این است که بررسی شود که آیا می توان نمایندگان کانون‌ها در قالب نظارت نقش آفرین باشند یا خیر تا از نزدیک در جریان روند تصمیم سازی ها و تصمیمات قرار بگیرند. این اقدام می‌تواند به شفافیت و اعتماد متقابل میان صندوق و بازنشستگان کمک کند.

ازوجی همچنین خواستار ارزیابی دقیق عملکرد کانون‌های استانی شد و خطاب به مدیران مربوطه افزود: لازم است جلسات و مصوبات کانون‌های بازنشستگان در سراسر کشور به‌صورت منظم و با فرمت مشخص ثبت و جمع‌بندی شود تا بتوان از ایده‌ها و تجارب استانی در تصمیم‌گیری‌های ملی بهره برد. ضمن آن که در حال حاضر مشخص نیست کدام کانون‌ها موفق‌تر عمل کرده‌اند و این ضعف برطرف خواهد شد و لذا صندوق در این زمینه باید فعال‌تر باشد.

وی در ادامه با اشاره به اهمیت «پایلوت‌سازی» تصمیمات در برخی استان‌ها اظهار کرد: یکی از ضعف‌های تصمیم‌ سازی و تصمیم‌گیری در کشور، اجرای هم‌زمان سیاست‌ها در همه استان‌هاست. اگر برنامه‌ها ابتدا به‌صورت آزمایشی در یک یا چند استان محدود اجرا و سپس تعمیم داده شوند، خطاها به حداقل می‌رسد و تجربه‌های موفق سریع‌تر در سطح کشور گسترش می‌یابد.

ازوجی با اشاره به شاخص امید به زندگی در ایران گفت: امروز به تناسب جمعیت کشور در سن بازنشستگی، سهم آنان در تصمیم‌سازی‌های کلان اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی بسیار محدود است. این در حالی است که بازنشستگان باید در چارچوب‌های رسمی و از طریق کانون‌ها نقش فعال‌تری ایفا کنند.

سرپرست صندوق بازنشستگی کشوری با تأکید بر حمایت از معیشت و رفاه بازنشستگان افزود: تلاش ما این است که پرداخت حقوق و مزایا بدون تأخیر انجام شود و در حوزه بیمه تکمیلی نیز از هفته گذشته پرداخت تدریجی معوقات بیمه تکمیلی درمان 1403 بازنشستگان کشوری شروع شده است.

وی در پایان خطاب به روسای کانون‌های بازنشستگان گفت: پیشبرد امور صندوق بدون همراهی و هم‌افزایی کانون‌ها ممکن نیست. باید از تعارض و موازی‌کاری پرهیز شود تا بتوانیم با همکاری یکدیگر تصمیماتی واقع‌بینانه و اثربخش برای ارتقای کیفیت زندگی بازنشستگان اتخاذ کنیم.

روسای کانون های بازنشستگان استان تهران نیز در این نشست، در خصوص ضروری اجرای ماده 85 قانون میدیرت خدمات کشوری، متناسب سازی حقوق، تقویت و ارتقای بیمه تکمیلی درمان و افزایش مراکز درمانی، پرداخت بدهی بیمه تکمیلی سال 1403، پرداخت به روز هزینه های درمانی سال جاری، بهبود بسته‌های رفاهی به ویژه در حوزه سفر و گردشگری، افزایش نقش کانون‌های بازنشستگی در تصمیم‌گیری‌ها و نظارت بر فعالیت‌های اقتصادی، لزوم پیگیری مطالبات برجای مانده بازنشستگان از مسئولان و نهادهای متولی به بحث و ارائه نظر پرداختند.


نظرات

آخرین اخبار
یورش نظامیان اسرائیل به دو روستای جنوب سوریه
تغییرات گسترده در آکادمی استقلال؛ سرمربیان جدید معرفی شدند
چرا پرسپولیس برای بازگشت خارجی‌ها عجله دارد؟
روایت عجیب سفیر اسبق ایران در چین از شکست یک پروژه ملی
فردا؛ روز سرنوشت افزایش حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی/ در انتظار اجرای عدالت بیمه‌ای
نفوذ «حنظله» به شبکه تروریستی «پژاک»
کماندوی ارتش اسرائیل در لبنان به هلاکت رسید
شنود اسرائیل از مواضع آمریکا درباره ایران
توضیح چمران درباره تداوم رایگان شدن مترو و اتوبوس
اعتراف رسانه اسرائیلی به اهمیت تنگه هرمز در معادلات ایران
خبر خوش برای هواداران سرخ؛ پرسپولیس با مدیریت آقا کریم به میدان برمی‌گردد
واکنش یوسف پزشکیان به موج جدید شایعات: با نسبت‌دهندگان دروغ برخورد کنید
اخراج کامل؛ تصمیم نهایی عراق برای تروریست‌های ضدایرانی
ادامه دومینوی استعفا در واشنگتن؛ هوش مصنوعی کاخ سفید بدون متولی ماند
اختلال در یکی از مهم‌ترین اپلیکیشن‌های مالی اسرائیل؛ احتمال هک قوت گرفت
فرمانده ارتش لبنان راهی پاکستان شد
بلژیک تونس را با خاک یکسان کرد؛ آماده‌باش به یوزها
وزیر کشور پاکستان وارد تهران شد
هشدار یمن به اسرائیل درباره ادامه حملات به لبنان
پرونده شکنجه دو دختر سنندجی به دادگاه رسید
نارضایتی از صدراعظم آلمان به اوج رسید
5 نیروگاه جدید وارد مدار برق تهران می‌شود
حماس: رژیم صهیونیستی به دنبال فروپاشی آتش‌بس است
تیم ملی فوتبال ایران عازم مکزیک شد
مخالفت دوباره رهبر واتیکان با جنگ واشنگتن و ایران
هگست:اروپا با تهاجم ایدئولوژیک روبروست
آمادگی مسکو برای نوسازی زیرساخت‌های آسیب‌دیده از جنگ
جوانان ایران با 18 مدال در قایقرانی آسیا خوش درخشیدند
پزشکیان: امروز بیش از هر زمان به مدارا و همکاری نیاز داریم
جنایت جدید صهیونیست‌ها با بمباران چادرهای آوارگان در شهر غزه
نورنما | تایم لپس بی نظیر مقارنه سایه دماوند و ماه
بازگشت ترامپ به میز تجارت در چین؛ نوامبرِ داغ در راه است
پیمان دوباره امیرحسین قیاسی با ایران: تحت هر شرایطی طرف وطنم ایستاده‌ام
ایران به برجام وفادار بود، واشنگتن بازی را به هم زد
تکل سیاسی آمریکا روی پای جام جهانی
از کالابرگ و شارژ کارت امید مادران تا تسویه مطالبات گندم
پاسخ قاطع سفارت ایران به ادعای سفیر آمریکا در کارشکنی در صدور ویزای تیم ملی
آغاز جنگ تعرفه‌ای از سوی ترامپ، پس از شکست حقوقی
ایران خواستار مجازات مهاجمان به تأسیسات صلح‌آمیز شد
عارف: مهاجرت معکوس نخبگان و اساتید را محقق کنیم
سفیر آمریکا: ما در لبنان هرطور بخواهیم تصمیم می‌گیریم
تعیین سهمیه آسیایی در گرو رای کمیته استیناف یا بازی‌های پلی‌آف
آغاز مقتدرانه شاگردان کاوه در مغولستان؛ دشت مدال از قلب اولان‌باتور
اختلافات بر سر 100 میلیارد دلار دارایی مسدود شده، سد راه مذاکرات ایران و آمریکا
وزارت خارجه: آمریکا با نقض مکرر آتش‌بس اراده‌ای برای کاهش تنش ندارد
تاثیر جنگ خاورمیانه بر بازار سهام اروپا و قیمت نفت برنت
هوای مشهد فردا چند درجه می‌شود؟
تقدیر وزیر کشور از حمایت‌های پکن؛ تأکید دو کشور بر اتحاد راهبردی در برابر تجاوزات آمریکا
کاخ ریاست‌جمهوری اسلوونی به رنگ پرچم فلسطین درآمد
مخالفت اکثریت آمریکایی‌ها با جشن پرهزینه تولد ترامپ در کاخ سفید