×
بین الملل
شناسه خبر : 250673
تاریخ انتشار : دوشنبه 1404/07/21 ساعت 16:14
ترامپ به دامادش در مورد ایران مأموریت داد

ترامپ به دامادش در مورد ایران مأموریت داد

دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا در سخنان خود در کنست اسرائیل، ضمن تشکر از بنیامین نتانیاهو، دستیابی به توافق آتش بس در غزه را عصر طلایی برای اسرائیل و خاورمیانه دانست و از جرد کوشنر داماد خود خواست برنامه صلح با ایران را پیگیری کند.

نورنیوز - گروه بین الملل :‌ ترامپ در سخنان امروز خود در کنست، تاکید کرد، توافق آتش بس پیروزی بزرگ برای اسرائیل و در تاریخ ما است.

وی بدون در نظر گرفتن رویکرد صلح آمیز برنامه هسته‌ای ایران، مدعی شد، ما دانشمندان هسته‌ای ایران و چند فرمانده نظامی این کشور را در عملیات چکش نیمه شب از بین بردیم و به تاسیسات هسته‌ای آن حمله کردیم.اگر این کار را نمی کردیم،  ایران می توانست تا امروز بمب هسته‌ای تولید کند، ما این ابر سیاه را از بین بردیم.

وی با ادعای اینکه ایران را مورد حمله سختی قرار دادیم، خطاب به جرد گوشنر گفت:به نظر می رسد برای شما ماموریت جدیدی دارم، و خوب است که توافق صلح را با ایرانی‌ها  امضا کنیم. 

ترامپ علی رغم اینکه در سخنان امروز خود مدعی تلاش برای توسعه صلح در جهان شد، توافق هسته‌ای با ایران در زمان باراک اوباما را فاجعه‌ای برای اسرائیل و جهان برشمرد وگفت با این وجود، دست دوستی را به سمت نظام ایران دراز می‌کنیم و این قابل تحقق است و باید مسئولان ایرانی از حمایت مالی وکلای خود دست بردارند.
ترامپ درادامه سخنان ادعا آمیز خود گفت: من نه از موضع ضعف بلکه از موضع قدرت به رهبران ایران می‌گویم هر زمان که شما آماده باشید، ما آماده صلح هستیم. ایرانی های زیادی در آمریکا هستند که انسان های خوبی هستند. 

وی گفت: از همه کشورهای عربی واسلامی که حماس را برای آزادی اسیران تحت فشار قرار دادند، تشکر می‌کنم. 

ترامپ در سخنان امروز خود در کنست، تاکید کرد، توافق آتش بس پیروزی بزرگ برای اسرائیل و در تاریخ ما است.

وی گفت: از همه کشورهای عربی واسلامی که حماس را برای آزادی اسیران تحت فشار قرار دادند، تشکر می‌کنم. 

ترامپ با اشاره به آزادی 20 اسیر اسرائیلی گفت: تا دیروز هفت جنگ را پایان داده بودیم، اما آزادی اسیران یک پیروزی دیگر است و باید گفت، ما هشت جنگ را در طول هشت ماه پایان دادیم واین یعنی من جنگ را دوست ندارم اما در صورت ورود به جنگ پیرزی از آن ما است.

وی ادامه داد: آمریکا قوی‌ترین ارتش جهان و اسلحه‌ای را در اختیار دارد که هیچ کس ندارد و امیدوارم هیچ گاه مجبور نشویم از آن استفاده کنیم. 

رئیس جمهور آمریکا با ادعای اینکه هزاران اسرائیلی هدف حملات وحشیانه قرار گرفتند، گفت، نتانیاهو بارها در تماس با من درخواست انواع اسلحه را مطرح کرد و توانست به خوبی از این سلاح‌ها استفاده کند.

وی گفت: امروز یک صلح واقعی نه فقط برای اسرائیلی بلکه برای فلسطینی ها و دیگران محقق شد و یک کابوس طولانی به پایان رسید این یعنی آغاز یک دوره بسیار خوب برای اسرائیل و منطقه.

ترامپ در ادامه با اشاره به عملیات طوفان الاقصی در هفتم اکتبر 2023 گفت: ما هفت اکتبر را فراموش نخواهیم کرد و  اجازه نخواهیم داد که تکرار شود.

ترامپ ادامه داد: در لبنان از رئیس جمهور این کشور  برای خلع سلاح حزب الله و تشکیل  دولتی که در صلح با همسایگان باشد، حمایت می کنیم. 
وی مدعی شد، بعد از خلع سلاح حماس که منطقه کاملا با آن موافقت دارد، دیگر امنیت اسرائیل به هیچ شکلی در معرض تهدید نخواهد بود.

ترامپ گفت: امروز با سران قدرتمندترین کشورهای جهان دیدار خواهم کرد که در تحقق آتش بس در غزه کمک و در این خصوص نقش مهمی ایفا کردند.
خاورمیانه ثروت های زیادی دارد که باید از آن در صلح استفاده شود.

ترامپ پس از سخنرانی، فلسطین اشغالی را به سمت شرم الشیخ در مصر ترک خواهد کرد تا در نشست سران بیش از ۲۰ کشور جهان شرکت کند.

وی جو بایدن را ضعیف ترین رئیس جمهور آمریکا برشمرد و گفت باراک اوباما هم تقریبا همین ویژگی را داشت.
ترامپ ادعا کرد: اسرائیل امروز محبوبیت پیدا کرده است و هم اسرائیل و دیگران به دنبال صلح هستند و اگر جنگ در غزه سه یا چهار سال ادامه پیدا می‌کرد روند امور به سمت بدتر شدن پیش می رفت و به همین دلیل با نتانیاهو در مورد آتش بس به توافق رسیدیم زیرا مردم خاورمیانه شایسته زندگی در صلح و آرامش هستند.
رئیس جمهور آمریکا در ادامه سخنان خود گفت: ما به دنبال ایجاد اسرائیل قوی‌تر و بزرگتر هستیم و گزینه فلسطینی ها روشن است: بیرون آمدن از دایره خشونت.
وی گفت: از کشورهای عربی و اسلامی برای پاببندی به بازسازی امن غزه تشکر می‌کنم و هرگاه به چیزی غیر از جنگ فکر کنیم، پیروز می‌شویم.
ترامپ مدعی شد چهار کشور عربی که توافق ابراهیم را امضا کردند، شجاعت نشان دادند و امیدواریم تمام کشورهایی که با آنان در تماس هستیم به این توافق ملحق شوند و صلح را تحقق بخشند و ما به جای توسعه صنایع تسلیحاتی به دنبال توسعه صلح در جهان باشیم.

ترامپ مدعی شد، تمام آنچه امروز تحقق یافته است، یک سال پیش قابل تحقق بود اما در زمان بایدن از تحقق آن بازماندیم. من  قدس را پایتخت اسرائیل می‌دانم.

ترامپ پس از سخنرانی، فلسطین اشغالی را به سمت شرم الشیخ در مصر ترک خواهد کرد تا در نشست سران بیش از ۲۰ کشور جهان شرکت کند.


نظرات

آخرین اخبار
ناسا با کسوف مصنوعی به دنبال چیست؟
همه علائم و عوارض احتمالی ابتلا به زونا
عاداتی که کلیه‌ها را نابود می‌کنند
دارویی که چربی‌ها را بدون از دست دادن عضله یا کمتر غذا خوردن می‌سوزاند!
اولین تولد اکبر عبدی بدون عمو اکبر
خروج نیروهای خارجی از عراق طبق جدول زمانی
نخست‌وزیر قطر فردا به تهران می‌آید
افتتاح بزرگ‌ترین کارخانه هوشمند شوینده ایران
کولاک سعید اسماعیلی؛ طلای بدون امتیاز
مسعود حسنخانی، نوازنده پیشکسوت ویولن درگذشت
کاهش سرعت رشد تورم در مرداد 1405
تمام شهرهای فارس گازدار شدند
افتتاح 60 کیلومتر راه و بزرگراه در هرمزگان
نورنما | واژگونی چند هواپیما در فرودگاهی در ایتالیا بر اثر طوفان
حریق مراتع کلاردشت پس از چهار ساعت تلاش مهار شد
مقاومت و خدمت‌رسانی؛ راهبرد ایران در برابر تحریم‌ها
انهدام باند بزرگ قاچاق شیشه در سیستان و بلوچستان
دموکراسی‌خواهان آمریکا علیه دیکتاتور کاخ‌نشین قیام می‌کنند؟
کوانتوم و هوش مصنوعی؛ دو اولویت فناورانه ایران
گفت‌وگوی لاوروف و وزیر خارجه مصر درباره تحولات غرب آسیا
حکیم: بحران اقتصادی اولویت نخست عراق است
سومین تساوی گل‌محمدی با دهوک در لیگ عراق
گفت‌وگوی عراقچی با نماینده مسیحیان ارامنه شمال کشور
همدردی ایران با قربانیان آتش‌سوزی بیمارستان اسلام‌آباد
افشاگری گزارشگر ویژه سازمان ملل درباره ساکت کردن منتقدان اسرائیل از سوی آمریکا
رازهای فرار از کابل
رابطه راهبردی ایران و چین به اجازه هیچکس نیازی ندارد
بیمه معلمان مدارس غیردولتی روی میز مجلس
توافق بازسازی فازهای 9 و 10 پارس جنوبی امضا شد
تأکید شورای عالی انقلاب فرهنگی بر اصلاح رشته‌های دانشگاهی
خبر بلومبرگ از تشدید حملات روسیه به اوکراین
آتلانتیک: قمار قطری‌ها روی جلب نظر ترامپ فاجعه‌بار بود
تقدیر زلنسکی از نامه ضدایرانی نتانیاهو!
پرداخت 140 میلیارد تومان به شاکیان شهر خودرو و ریگان خودرو
مالاریا در فرودگاه فرانکفورت قربانی گرفت
آخرین خبر از نقل و انتقالات پرسپولیس امروز چهارشنبه 4 شهریور
پیش بینی قیمت طلا و سکه فردا پنجشنبه 5 شهریور/ آیا طلا سقوط می کند؟
جدول زمانبندی قطعی برق چهارمحال و بختیاری فردا پنجشنبه 5 شهریور
قائم‌پناه: وفاق یعنی بهره‌گیری از ظرفیت همه مردم
واکنش انگلیس به تخریب مرکز آموزشی آنروا
تأکید وزیر نیرو بر تسریع آبرسانی سرانی
مسئولیت قانونی و اخلاقی سازمان ملل و کلیه دولت‌ها برای محکوم‌کردن اقدام غیرقانونی آمریکا
فرانسه اظهارات مقام اسرائیلی درباره کشتار فلسطینیان را بشدت محکوم کرد
اعتبار 400 میلیاردی برای ساختمان فدراسیون وزنه‌برداری
حمایت آیت‌الله سیستانی از یتیمان جنگ‌زده لبنان
برنامه قطعی برق کرمان فردا پنجشنبه 5 شهریور اعلام شد+ لینک
حماس طرح‌های شهرک‌سازی اسرائیل را محکوم کرد
هدف وزنه‌برداری ایران؛ طلای بازی‌های آسیایی ناگویا
پذیرش نقشه راه از سوی حماس و گروه‌های فلسطینی یک تحول تاریخی است
تحریم آمریکا علیه «اقدام فلسطین» در انگلیس