×
سیاسی
شناسه خبر : 250639
تاریخ انتشار : دوشنبه 1404/07/21 ساعت 13:58
استان‌ها سهم خود از انرژی را به‌صورت هوشمندانه مدیریت کنند

پزشکیان:

استان‌ها سهم خود از انرژی را به‌صورت هوشمندانه مدیریت کنند

رئیس جمهور بر ضرورت مدیریت منطقه‌ای و عادلانه توزیع انرژی تأکید و تصریح کرد: استانداران باید نیاز صنایع هر استان را به‌صورت دقیق و تفکیکی احصا کنند تا متناسب با سهم و ظرفیت هر منطقه، مدیریت توزیع برق و گاز به شکلی منظم و عادلانه انجام گیرد. هر استان موظف است سهم خود از انرژی را به‌صورت هوشمندانه مدیریت کند.

نورنیوز - گروه سیاسی :‌مسعود پزشکیان، در جلسه‌ای که شامگاه یکشنبه ۲۰ مهر ۱۴۰۴، با هدف بررسی آخرین وضعیت تأمین انرژی مورد نیاز صنایع و تولیدکنندگان برگزار شد، بر ضرورت مدیریت هوشمندانه منابع انرژی در فصل سرد سال تأکید کرد و گفت: تأمین برق و گاز مورد نیاز تولیدکنندگان و صنعتگران اولویت قطعی دولت است، چرا که تداوم تولید، معیشت مردم و پویایی اقتصاد کشور را تضمین می‌کند.

رئیس جمهور در ادامه بر ضرورت مدیریت منطقه‌ای و عادلانه توزیع انرژی تأکید کرد و افزود: استانداران باید نیاز صنایع هر استان را به‌صورت دقیق و تفکیکی احصا کنند تا متناسب با سهم و ظرفیت هر منطقه، مدیریت توزیع برق و گاز به شکلی منظم و عادلانه انجام گیرد. هر استان موظف است سهم خود از انرژی را به‌صورت هوشمندانه مدیریت کند.

پزشکیان همچنین وزارت صنعت، معدن و تجارت را مکلف کرد تا زمینه تجهیز واحدهای صنعتی به سامانه‌های خورشیدی را فراهم کند و افزود: وزارت صمت باید سازوکار لازم را برای تجهیز تمامی شهرک‌های صنعتی به پنل‌های خورشیدی فراهم سازد. در صورت وجود تجهیزات در داخل، از تولیدات داخلی استفاده شود و در غیر این صورت، واردات آن با هدف پایداری تولید انجام گیرد.

پزشکیان در ادامه خواستار به‌کارگیری ظرفیت‌های مردمی و محلی در بهینه‌سازی مصرف انرژی شد و اظهار داشت: با استفاده از ظرفیت مردمی می‌توان در مساجد و مصلی‌ها الگوهای مؤثر صرفه‌جویی را به کار گرفت. رعایت دمای استاندارد محیطی اماکن از جمله اقدامات ضروری در این زمینه است.

رئیس جمهور با اشاره به برنامه دولت برای نوسازی وسایل گرمایشی فرسوده تصریح کرد: تعویض وسایل گرمایشی قدیمی با تجهیزات دارای برچسب انرژی و مصرف پایین در حال انجام است. همچنین لازم است برنامه‌های آموزشی و تبلیغاتی برای آگاهی خانواده‌ها نسبت به صرفه‌جویی در مصرف انرژی با جدیت از سوی رسانه ملی و مطبوعات مکتوب و دیجیتال ادامه یابد.

پزشکیان تمامی دستگاه‌های اجرایی را موظف دانست تا پیش از آغاز فصل سرما نسبت به سرویس و آماده‌سازی سیستم‌های گرمایشی خود اقدام کنند و افزود: مدیریت مصرف در ادارات، مدارس و دانشگاه‌ها باید بر اساس برنامه‌ریزی دقیق و اصولی انجام شود.

رئیس جمهور با قدردانی از تلاش‌های وزارت نیرو و وزارت نفت در اجرای طرح‌های بهینه‌سازی و توسعه انرژی‌های تجدیدپذیر گفت: با اقداماتی که در زمینه تکمیل پروژه‌های پنل‌های خورشیدی و مدیریت مصرف در دست انجام است، به‌زودی بخش مهمی از ناترازی‌های انرژی در کشور برطرف خواهد شد.


نظرات

آخرین اخبار
آخرین اخبار از حملات آمریکایی-صهیونیستی به تهران و مناطق مختلف کشور/ انهدام پهپاد هرون TP
موج جدید داوطلبان بسیجی در ایست‌های بازرسی
روسیه: قطعنامه شورای امنیت علیه ایران جانبدارانه و یک‌طرفه بود
نفتکش آمریکایی در نزدیکی عراق هدف قرار گرفت
موج 40 عملیات وعده صادق4 علیه بیش از 50 هدف در سراسر اراضی اشغالی
تناقض گویی‌های ترامپ: در 11 روز گذشته ارتش ما ایران را عملا نابود کرد
آمار تعداد زنان و کودکان شهید در حملات آمریکایی-صهیونیستی
اختلال در شناسایی زمان شلیک موشک‌های ایران در اسرائیل
نماینده ایران در سازمان ملل: قطعنامه شورای امنیت تحریف واقعیت بود
بیانیه ها و پیام های بیعت با آیت‌الله سیدمجتبی خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی ایران
حملات گسترده حزب‌الله به شمال فلسطین اشغالی
زاکانی: در 10 روز نخست جنگ 9000 نقطه از کشور مورد هدف دشمن قرار گرفت
بقائی: قتل عام فرشتگان کوچک ایرانی در میناب جنایتی نابخشودنی است
قرارگاه خاتم‌الانبیا: تنگه هرمز تحت مدیریت ماست
قلب تامین سوخت پنتاگون، هدف حمله پهپادی قرار گرفت
شورای امنیت به جای محکوم کردن جنایت آمریکا، علیه ایران قطعنامه صادر کرد
محدودیتی در تخلیه انواع کالا از بنادر نداریم
منبع آگاه: رویای تسلط بر خیابان‌ها توسط متجاوزان ناکام خواهد ماند
استاندار مازندران : اولویت اصلی، حفظ معیشت و امنیت مردم است
پورعلی گنجی: ما داغداریم
تاکید سرلشکر صفوی بر میزان اشراف اطلاعاتی ایران از دشمن + فیلم
چند نکته راهبردی در تحلیل جنگ رمضان
تخریب تعدادی از بناهای شاخص تاریخی سنندج
اتمام مهلت خرید خودروهای وارداتی
رضایی: امنیت در سواحل جنوبی کشور برقرار است
وزیر فرهنگ: ‏اجتماعات مردم در خیابان کمتر از موشک‌های ایرانی نیست
عیادت مبارز هنرهای رزمی ایران از مجروحان جنگی
موج جدید حملات موشکی سنگین ایران به پایگاه‌های آمریکا و رژیم صهیونیستی
پیش‌بینی بارش شدید برف و باران در 20 استان
سازمان جهانی بهداشت: 18 حمله به مراکز درمانی ایران تایید شد
عراقچی: نیروهای مسلح انتقام حمله به زیرساخت‌های ملی را می‌گیرند
آغاز عملیات جدید حزب‌الله در سرزمین‌های اشغالی
تصویر منتشرشده از محل خاکسپاری رهبر شهید کذب است
ناطق نوری: انزجار خود را از آمریکا و رژیم صهیونی اعلام می‌کنیم
بیش از 60 نماینده پارلمان انگلیس از طرح تحریم اسرائیل حمایت کردند
این جنگ تمام می‌شود و آنچه می‌ماند حسن‌ همجواری است
هشدار مقاومت عراق به جولانی درخصوص تجاوز به لبنان
فرانسه امکان لغو تحریم علیه روسیه را رد کرد
اعلام آخرین آمار مجروحان جنگ تاکنون
هشدار مقاومت عراق به سران عرب؛ چگونه می‌توانید ادعای بی‌طرفی کنید!
قالیباف: حضور مردم در خیابان دشمن را گیج و عصبانی کرده است
ادامه تجمع شبانه مردم در دفاع از ایران و انقلاب اسلامی
ترامپ: نفتکش‌ها می‌توانند از تنگه هرمز عبور کنند!
مسعود پزشکیان شرایط پایان جنگ را اعلام کرد
روسیه: آماده همکاری برای بازگرداندن صلح به خاورمیانه هستیم
میدل‌ایست مانیتور: جنگ ایران فرسایشی شده است
مکرون: حزب الله باید سلاح‌های خود تحویل دهد!
افشاگری عمان درخصوص علت جنگ علیه ایران
انگلیس بخشی از ذخایر اضطراری نفت خود را آزاد کرد
3 بانک بزرگ دنیا در قطر و دبی تخلیه شدند