×
اقتصادی
شناسه خبر : 250617
تاریخ انتشار : دوشنبه 1404/07/21 ساعت 11:51
وزیر صمت: حمایت از صنوف و واحدهای تولیدی را دنبال می‌کنیم

وزیر صمت: حمایت از صنوف و واحدهای تولیدی را دنبال می‌کنیم

وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت که در برنامه هفتم پیشرفت برای نخستین بار به صورت روشن به دولت ماموریت داده شده تا از کسب و کارهای خرد حمایت کند و این وزارتخانه حمایت از صنوف و واحدهای تولیدی را به عنوان یک وظیفه دنبال می‌کند.

نورنیوز - گروه اقتصادی :‌سید محمد اتابک روز دوشنبه در همایش روز ملی اصناف اظهار داشت: در برنامه هفتم پیشرفت کشور برای نخستین بار به صورت روشن به دولت ماموریت داده شده است که از کسب و کارهای خرد حمایت کند. این کسب و کارها حمایت ویژه نیاز دارند، باید نهادهای پشتیبان کسب و کارها را شکل بدهیم، باید شهرک‌های صنفی توسعه پیدا کند و مجوزها ساده و سریع صادر شود.

وی ادامه داد: آموزش و توانمندسازی که به دولت تکلیف شده انجام می‌شود. ما به عنوان وزارت صنعت، معدن تجارت خود را شریک و خادم این مجموعه‌ها می‌دانیم و برای فراهم کردن این مقدمات باید کسب و کارهای دیجیتال، بازاریابی‌ها و اصناف را جدی بگیریم.

وزیر صنعت، معدن و تجارت با اشاره به حمایت از اصناف گفت: مطابق گزارشات واصله، این مهم به زودی به صورت کامل در اصناف پیاده خواهد شد و امیدوارم آینده اصناف کشور به گونه ای باشد که درون مغازه‌های کوچک خود با یک کلیک مشتریان را در سراسر کشور و جهان به دست بیاورند.

وی اضافه کرد: جوانانی که به دنبال مهاجرت هستند، باید از بازار سنتی به دیجیتال مهاجرت کنند نه به جای دیگر.

اتابک با بیان اینکه اصناف همچنان پرچم‌دار اخلاق، نوآوری و کار جمعی خواهند ماند، گفت: اصناف همواره در راه خدمت صادقانه به کشور و ستون اصلی اقتصاد هستند.

اصناف ۱۷ درصد تولید ناخالص ملی را در اختیار دارند

وی عنوان کرد: بیش از سه میلیون واحد صنفی داریم که افزون بر ۹ میلیون نفر در آنها مشغول به کارند و ۱۷ درصد تولید ناخالص کشور را در اختیار دارند. نهاد اجتماعی به بزرگی اصناف در کشور نداریم و اصناف بزرگترین نهاد اقتصادی اجتماعی کشور محسوب می‌شوند.

وزیر صنعت، معدن و تجارت با تاکید بر اینکه اصناف نقش کلیدی خود را در دوران انقلاب، جنگ تحمیلی، در بلایای طبیعی و حتی کرونا ایفا کردند، گفت: اصناف ثابت کردند و در جنگ ۱۲ روزه رژیم صهیونیستی علیه کشورمان نیز ثابت کردند که این نگاه در اصناف تغییری نکرده است.

وی ابراز کرد: اصناف تقوای حرفه‌ای خود را نشان داده و آنطور که امام رحمت الله فرمودند «بازاریان و اصناف بازوان ستبر انقلاب» هستند.

اتابک با تاکید بر اینکه اصناف همانند گذشته پای کار انقلاب و دولت ایستاده‌اند، گفت: از مجموعه اصناف و بازاریان، همه کسانی که امروز اقتصاد کشور را هدایت می‌کنند و امروز موجبات بهبودی اقتصاد کشور را فراهم می‌کنند، قدردان هستیم.

وی ابراز امیدواری کرد: اصناف چراغ اقتصاد کشور هستند، هرچند شرایط امروز برای اصناف دشوار است، اما اصناف مثل همیشه رو سفید از این شرایط بیرون خواهند آمد.

وزیر صنعت، معدن و تجارت خاطرنشان کرد: آقای دکتر عارف خود در جنگ ۱۲ روز هم به وزارت صمت و هم اتاق اصناف سرکشی کرد و از نزدیک همه موارد را زیر نظر داشت، اصناف‌ در این دوره خوب درخشیدند، کارها و هماهنگی که انجام دادند از صبح جمعه اولین روز جنگ تحمیلی واقعا حضور داشتند و مردم کشور به این جمع بندی رسیدند که اصناف همانند گذشته پای کار انقلاب و دولت ایستاده‌اند و بنا دارند که به همین ترتیب ادامه بدهند.


اخبار مرتبط
وزیر صمت: تولید، ستون فقرات اقتصاد کشور است
چهارشنبه 1404/11/15 ساعت 12:52
وزیر صمت: تولید، ستون فقرات اقتصاد کشور است
وزیر صمت با تأکید بر اینکه تولید، ستون فقرات اقتصاد کشور است، افزود: اقتصاد ملی از مسیر تولید قوام می‌یابد و دوام پیدا می‌کند و هیچ عملیات اجرایی‌ به اندازه تولید نمی‌تواند اثرگذاری مثبت و ماندگار بر اقتصاد داشته باشد.
عارف: دور زدن تحریم‌ها را به کنارگذاشتن آنها تبدیل خواهیم کرد
دوشنبه 1404/07/21 ساعت 12:23
عارف: دور زدن تحریم‌ها را به کنارگذاشتن آنها تبدیل خواهیم کرد
معاون اول رئیس‌جمهور با تاکید بر اینکه برغم خواست دشمنان تحریم‌ها ما را از پای درنیاورده است، گفت: تلاش می‌کنیم که دور زدن تحریم‌ها را به کنارگذاشتن تحریم‌ها تبدیل کنیم چرا که دور زدن هزینه دارد؛ ما امیدواریم که با تجربه و عزم ملی، تحریم‌ها را کنار بزنیم.
رشد تولید و رکوردشکنی در صادرات نفت
چهارشنبه 1404/07/16 ساعت 09:25
رشد تولید و رکوردشکنی در صادرات نفت
وزیر نفت با اعلام رشد بیش از 120 هزار بشکه‌ای تولید روزانه نفت و اتخاذ تدابیر لازم برای دور زدن تحریم‌ها، گفت: صادرات نفت خام در ماه‌های اخیر حتی به رکوردهایی نیز دست یافته است و اجرای احتمالی مکانیزم ماشه نگرانی تازه‌ای برای فروش نفت ایجاد نمی‌کند.
نظرات

آخرین اخبار
بزرگترین اختلال نفتی تاریخ در راه است
پیام اینفانتینو درباره حضور ایران در جام جهانی 2026
حمله سنگین موشکی ایران به اراضی اشغالی/ هدف قرار گرفتن بالگرد اسرائیلی از سوی مقاومت
پیکر شهید سیدعبدالرحیم موسوی در قم تشییع می‌شود
نگرانی تل‌آویو از پایان جنگ با ایران
بازگشت تیم ملی فوتبال به ایران
جزئیات آیـیـن تشییـع و تدفـیـن پیـکـر شهید تنگسیری در آبادان
اوج بازگشت مسافران از فردا؛ تهران و البرز پرترددترین استان‌ها
با شهادت دریابان تنگسیری، خللی در اقتدار ایران ایجاد نمی شود
کشف محموله بزرگ مخابراتی جاسوسی/ بازداشت 8 عضو گروهک‌های تجزیه‌طلب
قانون اعدام اسرای فلسطینی عقب‌گردی خطرناک به سوی بربریت است
شهادت 24 کادر درمان در جنگ رمضان
هشدار دوباره سپاه نسبت به هرگونه اقدام تروریستی علیه ایران
ادامه حملات دشمن آمریکایی-صهیونی به ایران/حمله به خرمشهر/شهادت 5نفر در میانه
مسافران جاده ای بخوانند
ضربات سنگین ایران به تل‌آویو، مقامات صهیونیستی را به محل حادثه کشاند
یک فروند پهپاد «لوکاس»در غرب کشور منهدم شد
نورنما| فلز زدن جنگنده برای فرار از موشک پدافندی ایران
پزشکیان: 12 فروردین، روز تثبیت اراده تاریخی ملت ایران است
ادامه موج 89 عملیات وعده صادق 4/ انهدام یک فروندپهپاد لوکاس/هدف قرار گرفتن نفتکش صهیونیستی
کنترل تنگه هرمز در اختیار کامل نیروی دریایی سپاه است
واکنش شکیب شجره و الهام پاوه‌نژاد به حملات اخیر امریکا و اسرائیل
حیات سیاسی نتانیاهو به خون‌های جنگ علیه ایران گره خورده است
توصیه فرمانده نیروی زمینی ارتش به خانواده نظامیان آمریکایی
سفر زمینی به عراق برقرار است
قالیباف خطاب به فعالان بازارهای جهانی: فریب نخورید
نورویدئو| فرجام خطرناک امنیت فروشی آمریکا در خلیج فارس
خسارت جنگ به 115 هزار واحد غیرنظامی/ بیشترین تخریب در تهران
آمریکا به دلیل محاسبه غلط و تحریک اسرائیل وارد جنگ شد
هیچ اختلافی در داخل وجود ندارد
تعطیلی 4 بوستان تهران در روز طبیعت
ظریف: ترامپ به زودی می‌رود اما ایران همیشه می‌ماند
نامه نرگس آبیار به اعضای آکادمی اسکار: «سکوت خود را بشکنید»
ایران مصوبه اعدام اسرای فلسطینی را محکوم کرد
آخرین‌ وضعیت ترافیکی و جوی محورهای مواصلاتی کشور
صدور کیفرخواست برای 4 متهم پرونده موسسه قرض الحسنه روستای زرندین در نکا
لغو امتحانات هماهنگ کشوری متوسطه اول/آغاز امتحانات از 9 خرداد
دستور نتانیاهو به ارتش برای تخریب منازل در جنوب لبنان
تایلند ادعا کرد با ایران برای عبور نفتکش‌ از هرمز به توافق رسیده
هیچ‌کس نمی‌داند چه در سر ترامپ می‌گذرد
آمریکا مذاکره را به تهدید نظامی گرینلند ترجیح داد
محدود کردن عرضه سوخت در جایگاه‌های اندونزی
بدرقه اهالی پایتخت با شهیدان تنگسیری و اسحاقی+ فیلم
کاهش بیش از 7 میلیون بشکه تولید روزانه نفت اوپک
آماده‌باش شهرداری تهران برای بازسازی مناطق آسیب‌دیده
پیام وزارت امور خارجه به مناسبت 12 فروردین
حملات پهپادی ارتش به محل استقرار هواپیماهای آواکس و سوخت رسان و پایگاه‌های آمریکا
واردات گاز طبیعی مایع کشورهای آسیایی از خلیج فارس به کمترین میزان در 6 سال گذشته رسید
انهدام پهپاد دشمن توسط سامانه پدافندی غرب کشور
عضو مستعفی دولت آمریکا: اول باید اسرائیل را مهار کنیم