×
بین الملل
شناسه خبر : 250603
تاریخ انتشار : دوشنبه 1404/07/21 ساعت 10:37
حماس: نتانیاهو پس از دو سال جنگ، تسلیم شروط مقاومت شد

حماس: نتانیاهو پس از دو سال جنگ، تسلیم شروط مقاومت شد

جنبش مقاومت اسلامی حماس با صدور بیانیه‌ای تأکید کرد بنیامین نتانیاهو و ارتش رژیم صهیونیستی در طول دو سال جنگ نتوانستند از راه نظامی اسیران خود را آزاد کنند و سرانجام مجبور شدند به شروط مقاومت تن دهند؛ شرایطی که بر تبادل اسرا و پایان جنگ ویرانگر غزه استوار است.

نورنیوز-گروه بین الملل: جنبش حماس در بیانیه خود با اشاره به آزادی ۲۰ اسیر صهیونیست در چارچوب اجرای مرحله نخست طرح آتش بس و تبادل اسیران اعلام کرد: با این گام، جنبش حماس بر پایبندی خود به انجام تعهداتش و بر اهمیت کار میانجی ها برای وادار کردن دشمن صهیونیستی به انجام تعهداتش ذیل توافق و تکمیل اجرای تمام مفاد آن تأکید می کند.

جنبش حماس آزادی اسیران فلسطینی از جمله افراد دارای حبس ابد و حبس‌های طولانی در چارچوب مرحله اول توافق آتش بس و تبادل اسیران را ثمره قهرمانی و پایداری مردم بزرگ فلسطین در نوار غزه و رزمندگان دلاور مقاومت فلسطین دانست و افزود: در طول دو سال جنگ نسل کشی و ویرانگری، نتانیاهو و ارتش او نتوانستند اسیران خود را با زور آزاد کنند و در نهایت، او مجبور شد تا به شرایط مقاومت تن دهد. مقاومت براساس شروط خود تأکید ‌کرد که تنها راه بازگرداندن نظامیان اسیر صهیونیست از طریق مبادله اسیران و پایان دادن به جنگ ویرانگر است.

این جنبش تاکید کرد: مقاومت باوجود تلاش‌های نتانیاهو به عنوان یک جنایتکار جنگی و ارتش تروریستی او برای هدف قرار دادن و از بین بردن اسرای صهیونیست، تمام تلاش خود را برای حفظ جان آنها به کار گرفت. این در حالی است که اسرای ما در زندان‌های اشغالگران در معرض انواع آزار و اذیت و شکنجه، بدرفتاری و قتل قرار دارند.

جنبش حماس در پایان بیانیه خود تاکید کرد: مسئله اسیران فلسطینی همچنان اولویت ملی اصلی مردم ما و مقاومت آنها خواهد بود و مردم فلسطین تا آزادی آخرین اسیر خود از زندان‌های نئونازی‌ها و رفع اشغالگری از سرزمین و اماکن مقدس خود، آرام نخواهند نشست.

رژیم صهیونیستی هفتم اکتبر ۲۰۲۳ (۱۵ مهر ۱۴۰۲) جنگ علیه نوار غزه را با دو هدف اصلی از بین بردن جنبش حماس و بازگرداندن اسیران صهیونیست از این منطقه آغاز کرد اما در رسیدن به این اهداف شکست خورد و ناچار شد به توافق با جنبش حماس برای تبادل اسیران روی آورد.

ترامپ ۲۹ سپتامبر ۲۰۲۵ برابر با ۷ مهر ۱۴۰۴ در نشست خبری مشترکی با بنیامین نتانیاهو نخست‌وزیر رژیم اسرائیل از طرح ۲۰ بندی خود برای آتش‌بس در غزه رونمایی کرد. با آنکه طرح ۲۰ بندی ترامپ هدف خود را پایان جنگ غزه و بازسازی این منطقه معرفی می‌کند اما مخالفان در سطوح مختلف، از گروه‌های فلسطینی گرفته تا نهادهای حقوق بشری و حتی تحلیلگران غربی، انتقادهای جدی نسبت به این طرح دارند.

جنبش فلسطینی مقاومت اسلامی (حماس) سوم اکتبر ۲۰۲۵ برابر با ۱۱ مهر ۱۴۰۴ در پاسخ به طرح آتش‌بس ترامپ، با توقف کامل جنگ، تبادل اسرا و اداره مستقل غزه موافقت کرد و خواستار بررسی مسائل آینده غزه در چارچوب منافع ملی فلسطینی شد و گفت که این پاسخ پس از مشورت‌ های گسترده داخلی و با گروه‌های فلسطینی و واسطه‌های منطقه‌ای تنظیم شده و شامل موافقت مشروط با برخی بندهای طرح و درخواست برای بررسی جمعی مسائل مربوط به آینده غزه و حقوق ملت فلسطین است.

جنبش حماس روز پنجشنبه (۱۷ مهر ۱۴۰۴) نیز با صدور بیانیه‌ای به طور رسمی دستیابی به توافق پایان جنگ در نوار غزه و تبادل اسرا را اعلام کرد.

گردان‌های القسام صبح امروز دوشنبه اعلام کردند، هفت اسیر اسرائیلی را تحویل صلیب سرخ دادند. مرحله دوم آزادی اسیران نیز در ساعت ۱۰ به وقت محلی آغاز خواهد شد.


نظرات

آخرین اخبار
هشدار جهانی درباره مقاومت آنتی‌بیوتیکی در حیوانات خانگی
کشف نشانه‌های اتاق‌های پنهان در مقبره توت‌عنخ‌آمون
هوش مصنوعی شیوه آموزش را متحول می‌کند
سخنرانان کنفرانس لندن: تحولات غزه و ایران آزمونی برای نظم جهانی است
نیویورک‌تایمز: اقتصاد جهان در حال فاصله گرفتن از آمریکا است
حیاتی به فینال بدمینتون سنگال رسید
تیم ملی ایران نایب‌قهرمان تنت‌پگینگ شد
دبیرکل حزب‌الله: مقاومت تنها راه آزادسازی است
سرلشکر رضایی: 7 شرط ایران برای آغاز هر مذاکره ای به آمریکا اعلام شده است
برد قاطع شطرنج‌بازان ایران برابر مولداوی
برنامه کبدی ایران در بازی‌های آسیایی ناگویا اعلام شد
تأکید ترکیه بر لزوم دستیابی به نتیجه در مذاکرات میان آمریکا و ایران
تماس‌های حماس با میانجی‌ها درباره بحران غزه
سارق طلافروشی بیرجند در تور پلیس افتاد
انصارالله: در کنار ایران ایستاده‌ایم
پل بیات هشترود به شبکه ترانزیتی بازگشت
کاهش 55 درصدی آب رودخانه‌های اردبیل
سد پدافند هوایی روسیه، موج پهپادهای اوکراینی را در هم شکست
اتابک: سیاست تجاری بر سیاست ارزی مقدم است
ادعای جدید ترامپ؛ وضع قوانین کیفری و مدنی برای هوش مصنوعی!
بهروزآذر: سیاستگذاری زنان داده‌محور می‌شود
انفجارهای گسترده در خان‌یونس همزمان با تداوم حملات غزه
استاندار تهران خواستار برنامه مشخص برای ازدواج و مسکن جوانان شد
بازداشت فرد مرتبط با ایران اینترنشنال در پردیس
حذف قهرمان آسیا از جام بین‌قاره‌ای
راهیابی نماینده تنیس ایران به فینال تور جهانی
ادعای رئیس مجلس نمایندگان آمریکا: جنگ با ایران در مرحله پایانی قرار دارد
نورنما | میلاد یازدهمین آفتاب امامت حضرت امام حسن عسکری (ع) مبارک باد
ترمیم مزد کارگران به مهر موکول شد
واکنش سردار شکارچی به ادعای سنتکام درباره تنگه هرمز
درخشش تکواندوکاران تهرانی در کره جنوبی با کسب 2 مدال
زمان فروش فوری کوئیک و سهند سایپا بدون قرعه‌کشی اعلام شد+ لینک ثبت نام
انتخاب یک ژنرال آلمانی به ریاست عالی‌ترین نهاد نظامی ناتو
پاختاکور با اخراج پورعلی‌گنجی هم پیروز ماند
توضیح بقائی درباره سفر وزیر کشور پاکستان به ایران
جدول خاموشی برق کرمانشاه فردا یکشنبه 29 شهریور+جدول خاموشی
سران قوا بر تأمین کالاهای اساسی و حمایت از تولید تأکید کردند
تاوان اتهام حمله به مکه
حملات هوایی رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان
گل‌های ایرانی، کلباء را به پیروزی رساند +فیلم
قیمت نقره امروز شنبه 28 شهریور 1405+جدول قیمت ها
واکنش مهاجرانی به خبر بازگشتش به ایران
ساعت کاری جدید ادارات از اول مهر 1405 اعلام شد؛ جزئیات تصمیم جدید دولت
حاجی‌میرزایی: پزشکیان بر وفاق برای حل مشکلات تأکید دارد
گرینلند به کنترل انحصاری آمریکا درمی‌آید؟
قیمت دینار عراق امروز شنبه 28 شهریور 1405
آیا شکاف بودجه، آغاز نبرد ارتش و کابینه رژیم صهیونیستی است؟
آخرین وضعیت امیر نوری پس از تصادف مرگبار؛ مهران غفوریان خبر مرگ را تکذیب کرد
کشف انبار میلیاردی کالای احتکاری در آبادان
نایب‌قهرمانی دختران نوجوان ایران در تورنمنت کافا